Приказка ,която се превръща в кошмар... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приказка ,която се превръща в кошмар...
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2424 пъти
Ще започна със Здравейте, а след това ще ви помоля от сърце да си представите че сте срещнали сродната си душа.
Открили сте човека, който се слива с вас и сякаш любовта ви е на друго по-висше ниво, обичате се, разбирате се, подрепяте се във всяко едно отношение и в продължение на няколко години не можете да разберете със сигурност дали това е сън или е реалността. Живеете заедно от трерия месец на връзката си и не се разделяте за повече от няколко часа, навсякъде сте заедно и не можете да си предтавите живота без другия до вас....
Красива приказка нали? Но не всяка има щастлив край и не мога да разбера кой е правилният край за нашата приказка.
Един ден просто нашия живот се разклати след толкова време започнахме да обсъждаме, че е време за сватба и в този момент се оказва, че родителите на мъжа никога не са одобрявали жената и за нищо на света на искат връзката да се развива.
Наговарят ужасни неща по нейния адрес, а тя е в шок защото разбира че всичко е било лицемерие и уникална актьорска игра от страна на неговото семейство. Псуват я, гонят я като куче и я пращат на майната си не искат да я виждат.
На мъжа му е много трудно да се бори за любовта си въпреки родителите си, но не иска да разваля връзката си.
Жената също се бори с всички сили и така дълго дълго време, но на нея силите започват да и свършват и тя не знае от къде да намира сили за напред и връзката се пропуква още повече.
И идва момента, в който тя отказва да се бори просто не иска изморила се е от всичко, но все още обича човека до нея със цялото си сърце. Толкова дълго се е виждала с него в бъдещето, но сега дори сърцето и да не дава тя се опитва да види бъдещето в което е сама без него....
И двамата са много наранени, но не могат да се откажат един от друг, не искат и не знат кое е правилното.
Живота е сложен и ни изправя всеки ден пред трудни избори, но спрямо любовта рядко можеш да си убеден кой е правилния избор.
Никой не може да ни посъветва вече, никой не може да ни каже как да постъпим, не зная дали някой от вас ще може да ни помогне, но имах нужда да си излея душата някъде. Благодаря ви, ако сте прочели историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 70ad43f868
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей по-конкретно може ли? Защо родителите на мъжа не харесват жената? А жената защо е толкова слабохарактерна и при поява на трудности не иска да се бори за щастието си?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 480f0d7256
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ,,Никой не може да ни помогне, никой не може да ни каже кое е правилното!" Да, прочетох историята,но в нея няма нищо конкретно и затова въпреки,че искам, не мога да изразя мнение. По принцип винаги съм на страната на любовта,макар да знам,че това чувство е временно, както всичко на този свят.Но за мен то е най-голямата ценност и най-висшето благо, наред със здравето!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 109967e4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако любовта на двамата влюбени е все още силна и дълбока, защо трябва да се мъчат, какво чакат още? Родителите му са направили каквото трябва за него, той вече е достатъчно голям, за да гради живота си сам! Двамата влюбени трябва да отидат далеч, за да няма прегради пред любовта им!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b02a8da66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е просто, мама и тази имат думата до време, след това попаднало то момче взима решение. Ако се обичате толково, ще замине не на някъде и ще сте само двамата, ще градище семейство и ще поставите своето начало. От такова местене толкова объркани чов. животи. Затова след определена възраст всеки по пътя си.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 151817cf4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак родителите ги разделят. Купете си един апартамент,бе!

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0ad91aae93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ще си позволя да коментирам.
Никога близкия до мен човек, не е бил по-долу в йерархията от семейството. Ако семейството започне да негодува, следва диспут, и ако видя (което не виждам как точно ще стане, овен ако половинката не е наркозависима или проститутка <но дори и да е, АЗ ще живея с този човек! И аз съм я избрал, т. е знам за какво става дума>), то тогава евентуално, може да се коментира. Не виждам точно как семейството ще реши моят избор вместо мен.
Ако твоят човек е неспособен да направи този избор, забрави да е той "избрания". Не си струва цял живот да плуваш срещу течението. Народа го е казал - след трамвай или гадже не се тича, идва следващия.

Успех и разумно-расъдливата!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 06fbbffb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много неизвестни има, които ми пречат да дам обективно мнение. От твоя страна виждам само романтични страни от връзката ви, а от страна на роднините не се виждат причините за решението им. Не знам какво представляваш ти, приятелят ти, роднините. Мога само, като теб, да кажа само общи неща - ако наистина се обичате ще намерите начин да заживеете независимо от роднините. Ако сега те ви издържат, имат право на глас, което може да се промени само, ако вие си вадите хляба и се изнесете на квартира. Това е губещ ход, защото може да бъдете лишени от наследство и подкрепа, и защото поради незрялост може да вземете решения основани на грешна преценка.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 655048c87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо искам да ви благодаря за коментарите.
Не ме одобряват, защото не съм подходяща за сина им това е обяснението, което получих. Не се смятам за слабохарактерна тъй като се боря от не малко време.
Явно съм изпуснала да спомена нещо много важно, че не живеем с тях самостоятелни сме, а както неговите така и моите родители понякога ни помагат финансово.
Когато казах, че ме гонят имах предвид че ме гонят от живота им и от този на сина им, идват вкъщи вдигат скандали, звънят ми, идват до работата ми само и само, за да ме накарат да се откажа от него, да го зарежа, защото той по-трудно щял да поиска да се разделим.
Това, което изживявам всеки ден е стрес и би било така за всеки човек предполагам.
Приятелят ми се опитва да говори с тях, но много спокойно и предпазливо сякаш ситуацията не е нищо особено, но това не помага. Разбирам го, защото не иска да си развали отношенията с тях не иска да се карат. А от друга страна изглежда, че или ще си развали отношенията с тях или с мен...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 30037f23c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, тоест родителите на "мъжа" ти имат наглостта да решават дали ти си подходяща за него и те тормозят дори в работата? ! А "мъжът" не е в състояние да удари по масата и да каже една тежка дума на родителите си? !
Не искам да те обиждам, но този "мъж" е безхарактерен плужек и ти си на прав път да превърнеш и своя си живот в ад. Имах подобен случай в родата преди много години, прекрасно е направо да си се къпеш и да си се обезкосмяваш, а може и порно да си гледаш, а свекървата да си влиза без да пита в ТВОЯ апартамент СЪС СОБСТВЕНИЯ СИ КЛЮЧ!
Бягай докато е време, със или без този мъж, но бягай поне на 300 км, ако може и в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fe3f4eccf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   че родителите му са нагли и безцеремонни, спор няма, но за него се сещам доста думи, заради които сигурно няма да ми одобрят коментара. да поддържа здравословна дистанция с родителите си и да сложи нещата на местата им е изцяло негова работа! ще се изразя меко: за мен той или е много слабохарактерен (т. е. мухльо), или просто не вижда смисъл да ги постави на място заради теб, защото не си жената за него, т. е. не си му чак толкова важна.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f9efa52936
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ще ти разкажа моя живот... Борихме се за любовта си (аз бях млада и проста, а той, голям и"учен" :D ) и успяхме... След години когато любовта си отиде и остана само любовта към децата и рутината, при всеки дребен скандал съпругът ми напомня, че родителите му са били прави... И до сега сме така. 30 годишен семеен стаж имаме. Прецени си сама. Ако ми беше дъщеря, никога не бих те оставила да изживееш моя живот. Никога!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b429745b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   от номер 1

Защо според тях не си подходяща, къде се корени проблема?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d23e649919
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Благодаря на всички вдигнахте ми духа.
Към номер 1 - Не зная и не мога да ви отговоря на този въпрос аз до ден днешен не съм запозната и предполагам, че няма и да ми кажат.
Те знаят само да обиждат, но да дават обяснения защо го правят не желаят.
Само ще кажа, че винаги съм се държала добре с тях дори след първия скандал се опитвах да пренебрегвам факта, че ми е гадно и наблягах на добрия тон, но от известно време насам единственото, което правя е да ги пренебрегвам дори това да не е изглежда добре отстрани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker