Ужасно ревнива съм... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ужасно ревнива съм...
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1628 пъти
Здравейте аз съм момиче на 17 години и повече от година имам връзка с едно момче. Той е невероятен, никога не ми държи сметка кога, къде и с кого съм, ревнува много рядко или поне рядко показва, че ревнува. Но аз съм точно обратното постоянно ревнувам, особено когато не ми пише. Аз също се опитвам да не показвам много когато ревнувам, защото обикновено са пълни глупости. Например миналата седмица е имал два свободни часа, бил е на кафе и не ми беше казал, а през това време не ми писа, а аз си мислех че е в час. Е страшно изревнувах, особено като разбрах, че е имало и момичета. Не ме разбирайте погрешно имам му доверие, но приятелите му са от типа днес с една, утре с друга и ме е страх да не им се върже на акъла. С него сме говорили, но не мога да му кажа спри да излизаш с тях все пак от отдавна се познават. Таа въпросът ми е как да преодолея това. Той не е момче, което ще ми изневери при първа възможност, а аз се държа ужасно с тази моя ревност. Ще ви бъда много благодарна ако ми дадете съвет, особено от човек с моя проблем.
Благодаря вии!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: ff5e9600e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тия глупости, че му имаш доверие, а го ревнуваш ги разпраяй на някой друг.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b9a7a2f0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Време е да си дигнеш самочувствието малко.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6d453da269
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ревността е огромен проблем повярвай ми. Мъж на 27 години съм и ти го казвам като човек, който е преминал през всичко това. Съсипах си връзката заради тъпата ревност. Накрая осъзнах че полза от нея няма - една жена ако реши да изневери ще го направи, кавото и да направиш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 33fe9033e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   колкото и да си ревнива мила, ако мъжа до теб не ти вдъхва доверие и се чудиш къде е, с коя е, значи има нещо гнило. и за мен е доста странно, че не ти е писал. излишно е да го казвам, разлика от нас, но мъжете около твоята възраст не са настроени към нещо сериозно, за разлика от нас.
за мен просто де държи ей така да му минава времето.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1f0b3c17df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Стига да не стига до болестно състояния, ревността е нормална за всеки, който обича някой. Особено, когато този някой дава поводи.

А приятелят ти не те ревнува, просто защото не те обича достатъчно и не държи много много на теб. Затова не му дреме чак толкова къде си и с кой си. Ти пък виждаш това му поведение, което те кара да не знаеш какво му е отношението. Понеже виждаш, че може и да го изпуснеш, а го обичаш и любовта ти се превръща в ревност и опити да предотвратиш евентуален край.
Само дето краят ако предстои няма как да го предотвратиш, а като му търсиш сметка само ще ускориш нещата.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 30e3e2ac88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами, мила, от теб зависи. Каквото и да ти кажем ние, или хората около теб, ти трябва за себе си да осъзнаеш, че ревността НИКОГА не води до нищо добро. Тя натоварва адски много теб, натоварва и него. Истината е, че ако той е решил да ти изневери, той ще го направи въпреки цялата ти ревност, въпреки всякакви ограничения, които ще му поставяш, и ти не можеш да направиш абсолютно НИЩО. От теб се иска да се държиш добре, да се радваш на моментите ви заедно и да му вярваш. Постави се на негово място, как ще се чувстваш, ако той ти се цупи за всеки момент, в който не си му писала, в който си излязла с приятелки, или си направила нещо без негово знание. Е, колкото и силни да са чувствата ти, ще дойде ден, в който ще си кажеш:"Аз защо се тормозя, като мога да бъда с човек, който не ме натоварва толкова? " Не допускай нещата да стигат до там, успокой се и се отпусни малко. Излишно е да ти обяснявам, че само защото приятелите му се държат по един начин, и той трябва да има същото поведение. Не си трови душичката излишно, а бъди щастлива, че си намерила едно свястно момче, което държи на теб и просто му отговори със същото. Може да ти изглежда много трудно да превъзмогнеш себе си и да преглътнеш тези постоянни съмнения, но трябва да се научиш, че всеки човек има нужда от лично пространство и време, което ти не можеш да контролираш. И не трябва да се опитваш! Накарай това момче да очаква с нетърпение момента, в който ще те види, а не да си мисли за какво ли пак ще трябва да ти се обяснява и да ти дава отчет.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker