Жена ми замина да работи за Англия, а си намери нов мъж там! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми замина да работи за Англия, а си намери нов мъж там!
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3904 пъти
Здравейте, хора. Не знам как и от къде да започна, тъй като всички неща станаха много бързо и неочаквано за мен.
Мъж на 37 години съм. Жена ми е на 40. Имаме две дечица - момиче на 11 и момче на 4. Женени от 15 години, двойка от 20. Още от гимназията се познавахме и харесвахме, тя е/беше най-страхотната жена, която някога съм срещал. Проблеми в брака не сме имали, не смятам, че сме си омръзнали, всячески се опитвах да разнообразя нашия брачен живот. Никога не сме били обикновеното и отчуждено скучно семейство.
Само дето тя винаги е била от този тип хора, които искат много пари, но без да работят, ако може. Винаги е търсила както се казва на баницата мекото и на работата лекото. Поддържахме малко над средностатистическото финансово състояние. Никога не съм бил човек, който да ламти за пари. Ако бях, щях да стана някакъв сух бизнесмен или правист и да правя само това. Аз избрах професия, която да ме прави щастлив. Имам достатъчно финанси, че да издържам семейството си и никога не са били лишени от нищо. Както и да е.
Та под същия този претекст, че иска да се усъвършенства в работата си и да печели повече пари, каза, че заминава за Лондон, където се е разбрала с приятелка и ще сключи 7-месечен договор със салон за красота, където ще поработи и после ще се върне. Настоя аз да остана, защото след като не знам езика, съм щял да й бъда в тежест. Обаче взе децата, за да научели те езика, че да ги прати един ден там и да могат да се оправят. На мен ми беше малко обидно, защото и аз можех да уча английски и да не й създавам пречки, но се поставих на нейно място и останах. Преди 3 месеца тя замина. Почти не ми се обаждаше, все се оправдаваше, че е заета, даже децата не ми даваше да чувам. И преди около седмица... разбрах от нейна приятелка, че тя си има друг и да съм я бил оставил! Бил някакъв уестминстърски богаташ, ерген, сериозен иначе мъж, който изглеждал много влюбен в нея и харесвал децата. Тя от своя страна лъгала приятелите и него сигурно... че съм имал проблеми с алкохола и съм бил лош баща. Побеснях и й се обадих, а тя се разплака, каза ми, че е влюбена и не е трябвало да лъже, но така се получило, поиска ми развод... и прошка... В същото време и на децата е наговорила глупости. Жената, която обичах повече от всичко е една манипулативна егоистка, която се интересува само от себе си и от пари!!! Какво да правя? Настроила е и децата... С англичанина искат да се женят и е смятала да ме излъже, но разбрах по-рано и малко й пообърках плановете. Как е възможно толкова долен човек като нея да спечели всичко... децата, любов, имущество. С какво толкова сгреших? Обичах я и й дадох всичко. Гледал съм я като принцеса! А тя за 3 месеца ме замени с друг.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: b6bb15b7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние жените сме... искаме всичко, като го получим, искаме нещо различно което не можем да имаме ей така... Явно си и омръзнал или тази връзка е повече от 3 м Дай и развод и тоя като я изрита ще си сърба попарата

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 759829bb7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не те е заменила за три месеца. Познавала го е отпреди и точно заради това е заминала с децата ви за Лондон. Много неприятна развръзка. Съжалявам, човек. Искай си попечителството над децата.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 719d61257f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Брат, на 25 години съм, не съм видял всичко от живота както и ти. За тва щи кажа, че "жина ти" не е първата и последната. Зарязвай я и си живей живота. Остави децата при нея, важното е, че знаят кой е татко им. Щом навършат пълнолетие ще разберат каква курва е "съпругата ти". Хич да не ти дреме на оная работа.

Данев

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0308de2aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Добре дошъл в клуба на зарязаните мъже.
Както описваш, очевидно всичко е било подготвено още от БГ, вероятно се е запознала с оня по интернет. Ти не се ли замисли кой ще гледа децата докато тя е на работа в салона за красота?
За съжаление има и такива жени, при по-добра възможност веднага се преориентират. От една страна - всяко зло за добро - аз след подобна ситуация вече бях необвързан и се скъсах от ходене по жени. Радвай се, че си се оттървал така безпроблемно от такава жена.
Виж, това с децата е кофти - тя май ги е взела и не смята да ги дели с теб. Ако и дадеш развод и и оставиш децата, няма проблем. Ако не - там става дебела работата, ще ти трябва специализиран адвокат. Някои тълкуват такова взимане на децата в чужбина без съгласието на другия родител дори като отвличане на деца.... Дали ще я оставиш да си живее новия живот барабар с децата или ще се съдите и ще и направиш живота кофти си е твоя работа. Ако тя беше заминала и там да се е запознала с оня - иди дойди.. Но както описваш нещата, май всичко е било запланувано още отпреди... което е много долно от нейна страна...
Ако държиш на децата и искаш да и затрудниш живота - подай веднага молба за развод в БГ. По международно право автоматично тя вече не може да подаде в Англия, защото има вече такова от теб подадено в БГ. Естествено в молбата посочваш, че причината е, че тя е заминала с децата и те лишава от упражняване на родителските ти права върху тях и ти си ги искаш обратно и то веднага, защото тя ги манипулира. И делото ще се гледа в БГ. Такива дела за развод се гледат в държавата, в която първо е подадена молба за развод от единия съпруг. А мисля, че в БГ имаш по-добри шансове децата да бъдат присъдени на теб, още повече, че тя ги е завлякла в чужбина с намерението да прекъснат контакта с теб и те е измамила по този начин. Ако се изясни, че всичко е било запланувано от нея още от БГ, имаш добри шансове за децата.
Успех, и не се шашкай, такъв е животът.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b50fe4bf17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Добре дошъл в реалния свят... Жената ползва мъжа, докато има изгода. Идеята за безусловна романтична любов всъщност тръгва от желанието майка ни да ни харесва и приема безусловно. Няма обаче такава любов между половете. Между половете любовта е винаги условна и по законът на Брифо продължава винаги докато жената има изгода от това. Най-тъпото в цялата ситуация е, че децата ти ще имат объркана представа за теб (особено момчето на 4, което е още силно зависимо от майка си и й вярва).

Не знам какво би могъл да направиш, честно казано. Аз лично в такава ситуация бих направил всичко възможно да прибера децата при мен, но най-вероятно съдът няма да го одобри. Щом си на 37 още си вървежен и ти препоръчвам да си вдигнеш социалния ранг и да трънеш да си търсиш друга жена, сериозен съм... Да, мислиш си колко много инвестирах в тази жена, всичко вложих в нея и тн., но виж че тя с лека ръка замита всичко.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e1d9a27dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно си смотан, щом 20 години не си погледнал друга. ф

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9a6c81f9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен тя си е писала доста време по Интернет с други мъже, включително и с този и накрая той я е поканил да отиде там. Другото са лъжи. според мен се разведи по нейна вина, поне опитай да се виждаш често с децата си. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1a1c99dc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Абе човек, как така за три месеца английски богаташ се влюбва в 40 годишна жена - фризьорка, та чак дори харесва и нейните децата и не само това, но е готов да се ожени за нея?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 979b2aaace
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Яко бой и никакво уважение за такива противни хора. Това, че е жена не унивинява постъпката и. Яко бой и тъпкане, иначе все на това положение ще си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0183ff45cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Това е живота братко! За жалост. Няма розово. Номерата на мъжете не са по-различни...

Мъж, на 23г.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 22eab88eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ами сам си си виновен. Била най-страхотната, ама ламтяла за пари и за на хлеба мекото...Типично описание на шаврантия. Ти какво си помисли, че ще стане като си забил най-вървежната мацка в даскало? Че те винаги най-големите курви са такива там? Виждаш я 20 години, че ламти за пари и какво направи? Най-малкото през акъла не ти ли мина да не я пускаш така? Децата със сигурност трябваше да не ги пускаш!!! Да научели езика - пълни глупости. И то в Англия да ги пращаш, дето от ЕС излиза...абе ти в ред ли си с главата? Хич недей я обвинява нея, курва и шофьор се раждат, добре си знаел каква е и нищо не си предприел. Аз имам приятел с такава жена, но той е умен и я държи в пътя. Направи й дете на 20 като беше....на 32 нещо й се разхлопа путката...прас - второ лапе да му бърше задника до 39-40...Всичко на негово име - върви ходи някъде хаха. От 20 до 32 гледа единия си сополанко, от 32 до 44 ще гледа другия, след 44 забрави да става нещо повече от нея от лелка вкъщи. Еми тва е

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b1b6e0947e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Н 16, изключителни блaгодaрности към теб!
От няколко дни мислех зa предложението дa си имaме още едно дете, мен никой не може дa ме зaбремени "случaйно" трябвa дa се съглaся първо.
И ти ми покaзa отговорa- кaтегорично НЕ!
Блaгодaря ти! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ce7d15b951
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не знам какво да ти кажа, но не я мисли нейната грешка, тя си е нейна. Зависи как гледаш на децата и държиш ли на тях, понеже ти ще си имаш друга жена и други деца може би. Ако държиш на тях - виж направи нещо да ги вземеш. Трудно ще е ако оня е богаташ. В среда с такава майка шафрантия няма да им е добре, но ако някое от тях се е метнало на теб, ще те потърси след време. Голяма умност е измислила тази твойта, на 30 и еди колко си да е 'влюбена' - то има няма и остават преко сили 10 години и после така или иначе става бабушкер, а колко по-добре би й било да си е с теба. Ама - женски мозък. Не й давай нищо материално върху което няма права - все пак и на теб ще ти трябва, гледам че държиш на семейството и може да се появи друга жена

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2e2d6f0a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторът: Благодаря за всички коментари, дори за по-острите. Най-новото е, че тя ме е блокирала в социалните медии и не си вдига телефона.
Разбира се, че искам да си гледам децата и ще се боря за тях. Те са най-важното нещо в живота ми и не искам да ги оставя при майка, която да не им изгради никакви духовни ценности и да ги направи нейни копиета!!! И да, аз също се съмнявам този да иска да се жени за нея, но явно така е представила тя пред приятелите си и затова иска развод от мен. Тя е много красива и атрактивна жена иначе, не се очудвам, че е привлекла този мъж. Винаги мъжете са се обръщали след нея. И може би аз също съм забелязвал същността й, но заради любовта си не съм обръщал много внимание, затварял съм си очите. Харесвах си я още от 8-ми клас, 11-ти клас ми стана гадже и не съм погледнал друга, не смятам, че това ме прави глупак. Тази жена винаги е била някакъв блян за мен и правих всичко по силата си да не я изпусна. Смятам, че всичко се свежда до болните й амбиции за много пари.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9ca6c811cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От Нр5 до Автора: подай веднага молба за развод, за да не може тя да подаде. Осведоми се дали нейното важи като отвличане на деца. Ако е така, ще и се стъжни живота. С подаването на молбата я блокираш тя да не може да подаде в англия такава. А всяка държава се бори за децата нейни граждани и имаш добри шамсове да ги присъдят на теб. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b5cc636337
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   "С какво толкова сгреших"
Сгрешил си с това, че ѝ си вярвал много. Ти ми звучиш като много готин добродушен мъж. Браво за този ти характер. Но вие сте станали двойка, когато ти си бил на 17 г., а тя на 20. Извинявам се ако греша, но допущам, че ти с други жени не си бил или ако си бил това е било детска любов. След като те е впечатлила толкова много с красотата си, за да не я изтървеш, ти към други жени не си проявявал никакъв интерест, а това говори за липса на познаване на женската психика. Ти ѝ си вярвал изключително много, грижил си се за семейството си както подобава на един истински баща и съпруг, но ето, че тя се е възползвала от добрината ти. Ако ти не беше се оженил толкова рано, а беше имал интимна връзка с десетина момичета на по-зряла възръст щеше да разбереш дяволиите на жените. По-голямата част от жените са интересчийки и лъжкини. Аз се ръководя от правилото, никога на жена не вярвам. Аз знам какво бих направил на твое място, но ти си друг характер. Но все пак, щом тя иска да се разведете ами разведи се. Млад си още, ще си намериш по-млада жена от нея. Не забравяй, че след 40 г. жените много бързо започват да се променят. Грижи се за децата си до колкото новите условия ти позволяват, но иначе създай нов живот с нови хора (жени). Млад си, гледай напред. Ще завърша така: Лъжата е коварна, а измамата тежка. Лъжа и измама се крият във всяка жена. Лъжа и измама са тежки тогава, когато се крият в любима жена.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1900ba4958
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Рядко има такива наивни хора като Автора и все страдат. И сега май не му е ясна картинката, но на 100% е сигурно, че госпожата се е уговорила с англичанина ПРЕДИ още да замине. Когато е искала да взима децата с нея, на теб е трябвало да ти светнат червените лампички, защото никой нормален човек не взима деца в страна без да се е устроил. Тя си е била устроена иначе... мъжленцето си я е чакало. Ти, глупакът, си подписал и децата ги е взела с нея.
Сега вместо да се тюхкаш се виж с адвокат и търси начин да си върнеш децата и пак с манипулации ще стане. Излъжи я, че няма да правиш проблеми, но искаш да се прибере да ѝ дадеш развод и да се уредят бюрокрации, искаш да си видиш децата и да видят родителите ти децата.
Преди това заедно с опитен адвокат направете постъпления, обвини я в отвличане ако трябва, но преди всичко изтегли нотариалното позволително и официално възбрани децата да напускат страната. Още на летището с полиция ѝ вземи пълномощното и паспортите на децата.
Върни паспортите в полицията!!! Тя нови паспорти без позволение от теб не може да изкара.
Нека се прибира, но без децата. Там децата ти са в риск - не я знаеш с кого живее, този може да е педофил примерно и да е с нея заради децата. С две думи се безпокоиш за сигурността на децата си и за добруването им, взела ги е от средата им. Кажи, че си позволил да отидат само на гости, но не и да се установяват в Англия. Взимаш си децата, но трябва с много умисъл и много финно да процедираш с помощ на опитен адвокат. Изрази съмнение за средата на жена ти в Англия, че може би проституира, че въпросният англичанин може да е перверзник и така нататък. Искай децата да останат в познатата им среда у нас и да се върнат в училищата си. Изрази съмнение, че те там ходят изобщо на училище, защото там няма Закон за задължително обществено образование.

Тази я забрави иначе.
Бори се за децата си.
Така обаче се случва често като се съберете на бебешка възраст и създавате семейство.
Аз съм жена на 32 г. и съм омъжена от 1 година, деца още нямам. Това са най-важните решения в живота ти, които не можеш да вземеш на 17 г.
Жена ти както сам я описа се е полакомила за парички, но ме съмнява, че въпросният англичанин има пари. Под равнището е да се занимава един богат англичанин с подобна парцакела - българка, ами и с деца, 40 годишна. Ако имаше пари, поне младичка щеше да гледа. Определено ще иска да я .... Тя със сигурност и преди ти е слагала рога. Ти си пълен глупак, сори.
Отиди също на място с преводач и се виж с него. Кажи му истината и нека те види от плът и кръв, че не си нито алкохолик, нито ненормален и си искаш децата. Също му кажи каква е жена ти в действителност да си направи той сметката.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4ac5acc8f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Станалото-станало. Понеже питаш какво да правиш- според мен не и давай лесен развод. Застани на позиция за запазване на брака , можеш да обжалваш решението по допускане на развода в три инстанции. Така ще минат поне три години. Ще и минат и любови , и всичко. Иди до там и прибери децата си. Тази жена не заслужава изобщо милост. Ще я намериш , какво значи -нямаш контакт. Пишеш жалби за отвличане и всичко останало , което горе някой те е посъветвал.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1bcabfbc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Значи да вземеш решение да заминеш, разбирам, но този номер с отдалечаването на децата от теб е просто абсурдно! Такава долна постъпка... Откъде на къде? ! Значи вероятно тя е поддържала връзка с него онлайн може би преди да замине? Как иначе ще се влюби така за 2-3 месеца. И надали е влюбена - муфти го за пари, а от мъжа по-глупаво същество в този аспект няма...
По-добре наистина я разкарай - ти си млад, а сигурно и готин тип човек, сериозен, ще си намериш друга жена. Гледай само децата сега!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6f1566878e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Глей кво брат, жената се е влюбила в друг. Точка, вече не фигурираш, явно не си и дал каквото е искала, а тя ако е искала много пари както се жалваш нямаше да се омъжи за тебе а за някой с много пари, за да отиде тя да работи в чужбина проблема е в тебе, да не искат децата да те виждат пак проблема е в тебе, ти мрънкаш по сайтовете, а тя търси и си намира каквото иска, ти казваш че си избрал професия която те прави щастлив, е тя може би също е намерила професия и човек които я правят щастлива, ти си егоиста в случая! И аз съм зарязал гаджето ми защото се побърка в една евангелистка църква и съм щастлив с друга жена, разбери че никой с нищо не ти е длъжен, всеки търси най доброто за себе си и това не го прави долен, казваш за жена си че е долна и после се чудиш що се е махнала от тебе, имай достойнство бе човек!

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1fafd5f3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Здравей авторе, не исках да коментирам темата, защото като прочетох какво е направила жена ти ми стана лошо. Обаче понеже виждам да те наричат глупак искам да те защитя и да кажа, че не си глупак - ти просто си жертва на престъпление. Както някои хора са жертва на убийство или кражба и не са били глупаци така и ти си жертва на измяна от страна на жена ти. Това, че в западния тип свят от няколкостотин години тези престъпления не се наказват от съда нищо не значи. В историята на човечеството това престъпление - съпружеската измяна където и да погледнеш се е наказвало и то много сурово. В близкия изток и на много други места и сега е така. Това е така, защото семейството е основната единица на обществото и ако семейството е здраво и обществото е здраво. Ако има изневери, блудство, прелюбодейство, раздели то и обществото е слабо, разединено, намаляващо и умиращо. Жена ти от алчност и себичност те е предала мислейки, че така е изгодно за нея и не е спазила съпружеската вярност. Тя не знае обаче какви мъки я чакат заради делата и ако не се покае, защото на всеки ще му бъде въздадено според делата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ec0a89392f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Всички тук нападат съпругата.. но да не забравяме, че знаем само гледната точка на автора..
Казваш, че жена ти ламтяла за лесни пари без да работи, но явно е работела и то фризьорка, не лека професия.. Второ, коя жена имаща щастлив и финансово обезпечен живот, зарязва всичко и заминава и то с децата си, някъде в неизвестното.. защото дори и да си е писала с англичанина, де факто си е риск..
Жена съм на вашата възраст и с деца прибризително колкото вашите, та някак си нещо не ми се вързва.. никой не бяга от хубавото..
Не те обвинявам, но имам чувството, че историята ти е непълна..

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 50aa0171bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   при това отношение към българите в Англия, там ги третират както ние циганите тук - най - вероятно лъже и за англичанина, че бил богат. Англичаните са надути и не би се занимавал с българка, там имат отвратително отношение към българи и румънци, затова беше и брекзит - заради емигрантите от бг и Румъния. Възможно е и да няма друг мъж, а да иска да се отърве от тебе, не е ясно. Много те лъже тая женица.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 50aa0171bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   А е възможно и да става въпрос за някакъв шофьор,може и тя да е много заблудена.Имаше българка ,женена за англичанин ,станала жертва на дом насилие,а англичанина бил и педофил,та и взеха английските служби и детето,а дори и президента не можа да й помогне.Твоята наистина се е заблудила много ,и то за пари,щом е алчна,но ще си изпати.Не й давай развод,ако можеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ec9e522744
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Имам опит. Първо говори с адвокат за всички възможности, а те са поне няколко в твоя полза. Около месец забрави да търсиш съпругата си по какъвто и да е повод. Въздържай се, защото колкото повече толкова по-добре. През това време събери информация, възможности, съвети.
Така... вече около месец не си й звънял.... Изпратй и СМС, че искаш да се разведете и да се обади когато има свободно време за сериозен разговор. Предразположи я да се върне с децата. Ако трябва излъжи, че искаш да продадеш имот и да им дадеш парите да си имат за всеки случай, ако нещо се случи там. Ако те пита как си, разпитва за животът ти - отговори че се чувстваш добре и уравновесен въпреки заминаването й с децата. Влюбен си от година, но ти трябва развод за да продължиш напред. ;)

За останалото и паспортите на децата следвай съветите на н23
Аз преминах през същият ад и сега гледам над случилото се с надсмешка колко лесно манипулативна е бившата ми съпруга.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 80bae86481
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Ти дали щеше да станеш "сух бизнесмен или правист" с пари не се знае (предвид мисленето ти), ами да си си търсил жена като за теб, като си я знаел каква е.
Има мъже, които си хващат нови женички, има и жени с нови мъжлета. Редно, нередно - такъв е животът.
А дали конкретната тема е реална история, е съвсем друг въпрос.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: da056b0410
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Ами според мен това е поредната измислена история.

Но хайде сега да изкажа и аз мнение в случай, че не е измислена.
Относно децата: децата не бива да бъдат наказвани заради вашите сръдни (за съжаление, много хора, които имат деца, но решават да се разделят, въвличат и децата в смотаните си филми). Ако искат да са в Англия - нека са там. Ако искат да са при теб - нека са при теб. ТЕ ТРЯБВА ДА СИ РЕШАТ, къде се чувстват по - добре! Къде имат повече приятели, къде им а по - интересно да учат и изобщо по други там критерии, които само те си ги знаят!

Относно провалената ви връзка - ами хората от едно време са друга тема на разговор, но ти и жена ти сте вече от по - съвременните поколения, макар и да сте на годинки вече. А новите поколения по мои наблюдения често не издържат дълго във връзка, която са започнали от ученическите си години. Връзката ви от одавна е била на режим stand by по мое мнение, но ти не си го осъзнавал просто.

За английския - човек, горещо ти препоръчвам да се стегнеш и да научиш английски език, защото просто е ГРОЗНО да си набор 78-79 и да не знаеш английски!
Сега, ако беше 60 и някой, 50 и някой набор, както и да е. По причини, които всички знаем много от по - старите набори не знаят английски език. Но за нас, по - новите поколения си е A MUST thing!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ea14f6b3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   А децата как приемат това, че жена ти е заминала не да работи а да ходи по други мъже. на 4 и 11 години са както прочетох но не знам как ще приемат новината че майка им липсва в семейството.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ea14f6b3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ако е истината това което си написал подай молба за развод а децата да останат при теб

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ea14f6b3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Здравей, Аз съм момиче със 2 години по- голямо от твоята дъщеря - на 13 съм Разбирам какво се е случило- не съм чак толкова малка. Но в някои семейства често се случва един да избяга за Лондон или Германия
Бях на 7 години когато ме осиновиха В нашето семейство има момче на 23- аз се падам доведена сестра. Това е и човека писал по горния коментар брат ми.

За децата ще е тъжно да приемат това, че майка им вместо да работи ходи по мъже. Но да знаеш, ти си силен човек и послушай номер 2 Вземи си децата и поискай попечителство.

Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ea14f6b3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Още по лошо тя взела децата и им говорила глупости.

Не я слушай а вземи попечителство над децата така ще ги отдалечиш от майка им - знам, че е крайно но се налага аз знам че това което майка им е наговорила не е вярно ти си добър баща. 356

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b44ce37a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Веднага говори с адвокат. Поне децата да се опиташ да ги върнеш. Кажи, че са взети с измама. Изобщо тя с години си е писала с други мъже докато го намери този. Най-вероятно той е идвал в България за да се видят. И чак тогава той я е поканил в Англия. През цялото време те е лъгала и манипулирала. Ти нищо ли не си усетил? От сега нататък мисли всяка нейна дума, че е лъжа, а всяко мило поведение-че е манипулация. Все пак си на сериозна възраст, за да се оставиш така лесно да те лъже.
Сега мисли за децата си. Вземи си адвокат и се опитай да си върнеш децата. И друг път не се връзвай на лъжкини и манипуаторки. Че даже тя била за тебе блян!!! Какъв блян-да те лъже цял живот ли?? Я се освести малко. Нито е желана, нито е блян, а е най-обикновен непочтен човек и лъжец.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ccd3ba249c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Има една приказка: "Любовта няма възраст". Хората се влюбват и когато са на 17 г., и когато са на 30-40-50-60 г., че и нагоре! И разбира се, се женят... Не одобрявам начина по който е постъпила с теб жена ти - подло и непочтенно е, НО постъпи благородно, и не прави всичко възможно да й пречиш да бъде щастлива с новата си любов! Дръж се добронамерено, цивилизовано, опитай се да потдържаш "приятелски" отношения с нея, заради децата. Според мен, те трябва да останат при майка си. Дай си време, да се въстановиш от емоционалния шок, и започни живота си отново! Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 10d62a406c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Много поучителна тема. Особено Н 23, която е жена, и не крие и искреното отношение на повечето жени към мъжете - " Ти си пълен глупак, сори. "

Глупак, защото е вярвал на жена си и не се е усъмнил, че тя ще постъпи по толкова долнопробен и прост начин с него след 20 години заедно и две деца. Всъщност не съм против Н 23, защото тя е напълно права. Бий за да те уважават са казали хората. Един мъж никога не може да вярва на една жена напълно, защото тя е още по-голяма глупачка. Естествено, че онази ще я използват и ще я зарежат, само е поставила децата си в огромне риск, семейство градено с години го остави... Човекът трябва да си върне първо децата, а тя сама ще се върне по някое време като я отсвирят...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 60ec444cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Грешката ти е, че си я гледал, като принцеса. Неблагодарна кучка. Не й оставяй децата - ще им провали живота тая идиотка. Ще станат боклуци, като нея.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 60ec444cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Ощи един аспект на тая долна история е, че две чистокръвни българчета заради една мерканатилна шаврантия стават англичанчета и България ги губи - при тая демографска криза, нищо не е без значение - страната ни върви на изчезване. Затова моят съвет е - въпросът е принципен, не й оставяй децата, те там ще те забравят, ще забравят и рода си, ще станат нещо като еничари. Борй се за тях.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 60ec444cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Към №17 - жено, след като възможността да си хойкаш и да кръшкаш за тебе е по-важна от това, да дадеш живот на едно човешко същество, да му подариш всички радости и грижи на този земен свят, това означава, че ти в себе си убиваш всичко човешко. и че не си жена в прекия смисъл на думата, защото истинското призвание на жената е да бъде майка. Помнй ми думата, не след дълго ще дойде време, когато ще те е срам да се гледаш в огледалото.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 60ec444cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Само да вметна, №23 също не е особено умна, като си е пропуснала най-хубавите години за раждане на деца, сега тепърва мъдрува. Това са съвременните жени, мислят, че манипулациите са най-важното нещо на света.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker