Бившият ми продължава да търси контакти с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми продължава да търси контакти с мен
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2381 пъти
С бившият ми приятел бяхме заедно почти две години. Вече сме се разделяли два пъти за около месец. Учим в един клас (в момента сме 12-ти). От известно време опитва да завързва разговори с мен, но за да стане по-ясно какво поражда въпросите ми трябва да започна отначало.
Разделихме се малко преди края на миналата учебна година. Той твърдеше, че съм страшно скучна, връзката ни е много ангажираща и въпреки това продължихме да си пишем, говорим... общо взето, единствената разлика беше липсата на интимни отношения. Още преди да се разделим се появи някакво момиче, за което той до последно отричаше да има нещо с нея. Не била негов тип, няма начин. Месец след раздялата ни и ден след като последно ме обеждаваше в липсата си на интерес към онова момиче, разбрах, че вече е спала у тях и са заедно. Въпреки това той продължаваше да общува с мен, споделяше даже храната си с мен, търсеше ме да играем шах след училище, напомняше ми някакви наши преживявания. Видя едно петънце на роклята ми от деня, в който боядисвахме стаята му, и ме попита дали е от тогава. Докосна косата ми и ме попита дали помня как преди си е играл с нея. Такива на пръв поглед малки детайли, които страшно много ми се набиваха на очи. Новата му приятелка беше всичко, което преди твърдеше, че не харесва и на което се присмиваше.
Няколко дни след завършването играехме онлайн игра и изведнъж той ми сподели, че бърка името на сегашната си с моето много често. Обвини дългото време, в което сме били заедно, въпреки че през това време той почти не ползваше името ми. След това добави "На нея 'и е неприятно, но с теб сме си приятели, затова дори тя да ми каже нещо няма да спра да общувам с теб. " Попитах го защо ми казва тези неща и той просто отговори "Да, наистина не те засяга. " На следващия ден беше блокирал съобщенията ми във фейсбук. Веднага изключих варианта тя да го е накрала, защото той е много инатлив и мрази да му нареждат. Изключих варианта с досаждането, защото почти винаги той първи пишеше, а аз гледах да не прекалявам. Единственото логично обяснение за това внезапно негово действие беше, че не може да се откъсне от мен и това е единствения начин, по който да се насили да спре да ме търси.
Мина месец, в който не се бяхме чували и все още бях блокирана. Сутринта на рождения ми ден той беше написал пост, в който ми честити. Бях много учудена, но се опитах да го подмина.
Не съм го преживяла, затова продължавах да го следя в социалните мрежи. Той я водеше на всяко място от най-запомнящите ни срещи, което ме нараняваше много, но въпреки това продължавах да гледам.
Дойде новата учебна година, усещаше се страшно напрежение между нас. Прителките ми ми споделиха, че са забелязали как постоянно ме оглежда. Той първи ме заговори след няколко дни в училище. Първоначално сякаш се заяждаше. Беше тръгнал да ми казва нещо и обърка името ми с нейното, но не беше ествествено, а насила, което беше изключително детинско от негова страна. Стана ми смешно. С всеки ден опитва повече и повече да говори с мен. Прави ми услуги без да съм го молила, закача се с мен, казва ми някакви шеги и се смее на моите, намесва се в разговоите ми с други хора, споделя първо с мен ненужни за мен клюки, пуска ми песни, често забелязвам как ме поглежда бързо в часовете, присмива се на други хора с мен, оплаква ми се за разни неща, постоянно ме пита за неща от учебния материал, а около него има също толкова запознати хора, с които си говори активно, понякога ми предлага от чая си. Онзи ден правеше презентация и го погледнах, а той ми се усмихна. Ако аз започна разговор той го развива страшно много. Дори когато не съм имала нещо за казване той ме пита "Нещо май тръгваше да ми казваш. " През междучасията почти не мърда от стаята, а приятелката му е две стаи след нашата, на същия етаж, много рядко отива при нея. Когато ги видя има дистанция между тях, дори не се прегръщат като се видят или разделят. Винаги са с нейни приятелки. Преди няколко дни го чух как пита момичета от класа 'и къде е тя и още няколко човека, което ми се стори адски странно при положение, че може да 'и звънне ако толкова държи да ги намери. Заедно са от около 4 месеца. Той е много непостоянен и всички ми казват, че вероятно вече започва да му омръзва.
Всичко това нямаше да ми е толкова странно ако не ме беше блокирал от нищото за два месеца преди това. Все още имам някакви чувства, което ме кара да съм още по-объркана и да ми е още по-трудно да отбягвам разговрите с него. Затова моля за някакво мнение по темата. Нормално ли е това, което се случва? Аз ли се хващам за безсмислени неща?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8873ccd637
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Забрави го. Некъв несериозен е. Не ти трябва такова отношение. Или ще те третира като човек и жена на място или прав му път

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e566a385d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още ли не си разбрала колко е несериозно това момче. Просто забрави за него и започни да го игнорираш. Детски му работи, очевидно още не е пораснал и в момента просто се забавлява, ту с теб, ту с другата. Разделя се с теб, но продължава да поддържа контакти и в същото време ходи с друга. Истината е, че си играе с вас и търси внимание, по този начин си вдига самочувствие, а вие доста го улеснявате, като постоянно му тичате след него, с надеждата да ви обърне внимание.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1f927e3f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пред теб има само два пътя, които не биха те довели до психоза:

1. Върни си го, бъди щастлива и забрави за всичко, което се е случило по време на раздялата ви, но си имай едно на ум за този човек и истинноста на думите му. Това да се хване с друга, макар и месец след раздялата ви - според мен не е нормално! Едва ли ще си му единствена в живота ако се решиш да бъдеш с него (ако не физически да ти изневери, то тогава с мислите си той ще го прави ежедневно)

2. Зарежи го и продължи напред. Не си струва да се тормозиш толкова много при положение, че вече нямате нищо общо. Намери друг, отдай му се и създай нови по-скъпи спомени с него.

Моето мнение е, че този човек несериозен, импулсивен и безрасъден, а с такъв човек нямаш бъдеще. Но това е моето мнение, базирано на разказа ти. Вземи под внимание факта, че ние тук "даващите акъл" нито познаваме теб или него, нито знаем при какви обстоятелства сте се разделили, нито имаме представа какви са били отношенията ви преди.

Изгради си една комплексна оценка и тогава вземай решение! Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e5abef35aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това момче си играе игрички с теб. Блокирай го и ти и спри да се занимаваш с него. Търси си някой, който да те уважава. Защото бившият ти не те уважава.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bb21bc42de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Странно? Очевидно е, че този тип или си играе с теб (както и с гаджето си, а може би дори и с още някого, за когото не знаеш), или не знае какво точно иска. И в двата случая е идиот и ще е най - разумно да му биеш шута и да не си губиш времето с него. Така ще си спестиш проблеми, болезнени преживявания и солидна доза драма. Пък няма да си изгубиш времето (което си е на практика безценно) в преследване на илюзии. Може да си намериш нещо много по - добро, затова, по дяволите, просто отиди, намери го и си го вземи!
Колкото до мистерията за блокирането във Фейсбук... Хъм... Какво ли стой зад това свръх мистериозно действие? Може би е професор Мориарти? ! Не, явно момчето не е получил отговора, които е очаквал и това е накърнило егото му. Нещо като силен ритник в @№$% *. Браво, добра работа, голям бунтар си, харесва ми!
А колкото до действията му... В тях няма нищо странно, просто трябва да погледнеш на нещата отстрани, да се дистанцираш от излишните емоции и чувства и да се опиташ да ги анализираш.
А сега ме извини, но искам да послушам малко Б. Т. Р., да дремна за 5 минути и освен това май огладнявам, затова се махам от тук.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1df26d7c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не се занимавай и го игнорирай. Не на сила, но се дръж така сякаш той не значи нищо за теб и не те вълнува. Това ще е най-добрата постъпка. Ако те пита нещо - отговори и до там. Ти не го заприказвай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8817c187f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това момче не се държи добре с гаджетата си. Не заслужава внимание.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6e5390d0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   3 минути от живота ми никога няма да се върнат. Заради това ще ти отговоря, дребна. Първо - не знаеш какво е любов. И не знаеш дали това е. Второ - много се съмнявам, че искаш нещо с такова непостоянно момче. Според мен иска отново да те мине и толкова. Въпросът е ти дали ще му пуснеш. Трето - защо не пишеш в раздела за тинейджъри, 'щото за тук точно не си с тези детски истории? Нищо лично, но не си преживяла нищо фрапантно и за мен това са лигавщини.
АКАТИМ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker