Един трагичен край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един трагичен край
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2273 пъти
Здравейте. Преди 1 година се запознах с момиче. Различно от другите. През целият ми живот не съм срещал момиче, с което да си пасна така и да не поискам сам да приключа нещата. Момиче създадено за мен - сродна душа. Тя се влюби в мен веднага, аз в нея малко по-късно (такъв съм си). Случиха се много лоши и хубави неща, разделяхме се и се събирахме, но винаги бях убеден в едно - тя ме обича и аз я обичам. Все ще стане. Отдадох така част от мен на друго човешко същество. Показа ми нови измерения на щастието. И ето че ме забрави и тръгна с друг в срок от 1 месец. Любов като нашата да изчезне за толкова малко време е все още необяснимо за мен. Преживели сме толкова заедно - пътувахме, живяхме заедно, мислехме и за брак по едно време, но не много сериозно - млади сме. Аз бях убеден в искреността на тази любов и всички ми казват да продължа напред и да я забравя, но истината е, че аз не искам. Колко трудно се намира такава любов. Исках да продължи вечно и в мен още има надежда, но май безпочвена. И двамата живеят близо до моята къща, което прави нещата още по-сложни. Все едно съм изгубил безвъзвратно част от себе си и иронията е, че през една голяма част от връзката ни мислех, че тя ме обича много повече отколкото аз нея и че ще я нараня един ден. Но просто не исках да си призная колко е сериозно. Моля за съвети. Предполагам много хора са изпадали в ситуация като моята.
Моля историята ми да бъде публикувана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 88fc1ee679
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "През целият ми живот не съм срещал момиче, с което да си пасна така и да не поискам сам да приключа нещата. "
" и иронията е, че през една голяма част от връзката ни мислех, че тя ме обича много повече отколкото аз нея " - едно е да си мислиш, друго е реалността. Момичето не е било влюбено, това са били твои илюзии. Не нахалствай, щом сама е избягала от тебе, нямаш шанс при това момиче, намери си друго, като за тебе. Вгледай се в себе си, явно имаш недостатъци, щом момичетата бягат от тебе. Малко си самонадеян и себевлюбен, просто се изхвърляш, а това не харесва на момичетата. Стани по скромен, не се мисли, че си по по най.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 03a0cd2ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би е била леко увлечена или влюбена, но това не значи, че те обичала (хората, често не правят разлика между тези неща). Любовта е сходна с лудостта и затъналите в нея не мислят особено трезво. Както и да е... Какъв съвет мога да ти дам? А ако го направя, дали ще ме послушаш? Защото когато аз бях в подобно положение, получавах цял куп разумни съвети, ама нямаше кой да слуша. Дори и докато се занимавах с моите ала-романтични изцепки, един възрастен мъж ми каза:
- Момче, от мен да знаеш, че след жена не се тича.
Беше интересно преживяване. Както и да е, има една поговорка в която се казва, че ако наистина обичаш някого, трябва да го пуснеш да си отиде. Очевидно е защо, нали? Жокер: Ако тя те обича, сама би трябвало да се завърне.
От друга страна, ако не искаш да се вслушаш в подобни съвети, може да нараниш себе си и нея (след като ще я тормозиш и ще и досаждаш), но пък в края на този път ще получиш ценен урок.
В крайна сметка, от теб зависи на къде ще тръгнеш, просто трябва да избереш това за което няма да съжаляваш (или ще съжаляваш по - малко). Уловката е, че няма как да знаеш, за кое точно няма да съжалиш. Това е една от забавните части на живота.
Иначе, ако някои реши да си отиде, няма как да го принудиш да се върне.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cb462bc3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Споко, всичко минава. Още ти е прясно в главата и затова се чувстваш така. Ще намериш по-добра, винаги така става. Но не търси умишлено друга връзка (за да забравиш или за да я накараш да ревнува), че може да стане и още по-зле. Просто трябва да мине определен период. Малко по малко, докато един ден просто ще се събудиш с желание, ще забележиш, че не е останало нищо от депресията и ще си готов и амбициран за всичко ново, което ти предлага животът. Дори сам ще започнеш да го търсиш. Изтърпи този период. Щеш, не щеш. Това от своя страна ще те направи много по-силен и устойчив, а и най-вероятно ще осъзнаеш, че тя изобщо не е била "голямата ти любов". За любовта са нужни взаимни чувства, които постоянно трябва да бъдат поддържани и от двамата. Тя не отговаря на това условие. Скоро и на теб ще ти е все тая. Успех и кураж в идните седмици!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1e35d473b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такава любов каквато ти описваш не се изпарява току така. Просто от нейна страна нещата не са стояли по същия начин. Може и да те е обичала, но не е било така както ти, повярвай ми. Време е да продължиш напред. Дай си колкото време ти е нужно, но не се връщай назад.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker