И.. как възкръсна любовта, като феникс от пепелта! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И.. как възкръсна любовта, като феникс от пепелта!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3761 пъти
Моята история е за онази любов от която винаги те боли!
Първия мъж, първите трепети, първия секс, първата ревност до лудост, първия шамар, първия брак, бащата на първото дете и накрая първи развод....е, някои неща не са се повторили до момента, но ги слагам в графата "Първи в живота ми". Накратко е това-дива, луда любов-клетви, сълзи, обещания, предателсва, болка и КРАЙ! Този край продължава вече 4 години, преди точно толкова съдът се произнесе ДОПУСНА РАЗВОД и всичко беше решено, както се пееше в една песен "вина за теб, дете за мен" и ни олекна и на двамата. САМО ПРИВИДНО! Децата страдат и от това така боли, че ти се иска да вкамениш пустото си сърце, но не-не става!

От тогава минаха 4 години, аз вече живея в друг град, с друг мъж и детето ми учи, аз също завършвам висшето си образование, щастливи сме-си мислят всички, бащата на детето ми свикна че сме тук и така...

НО..съвсем наскоро си признах пред себе си Истината-ВЕЧЕ 10г., аз обичам само един мъж, този когото всеки ден виждам в лицето на сина си! ДА, обичам го и връщайки се назад разбрах, че нито за миг не съм спирала да го обичам, че въпреки това, че не беше нито добър съпруг, нито добър баща аз винати съм го обичала и тази любов така ме връхлетя отново и със същата онази сила, че вече ме е страх от себе си! Знам, късно е, знам лош е, знам , знам, знам че ме боли за него и често в сънищата ми сме заедно тримата и той е различен, ала знам че е само сън е знам , че ми е хубаво!
ВСИЧКО Е СТРАННО И МНОГО ОБЪРКАНО, НО АКО ИМА НЯКОЙ ИЗПАДНАЛ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ ИЛИ ПЪК НЕ, А ПРОСТО ИСКА ДА ПИШЕ-НАПРАВЕТЕ ГО, БЛАГОДАРЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: ff8d85bb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз съм на 21г, написах една подобна история от моя живот но не я побликуваха. Знам какво е. В момента съм щастливо женена с дете на 8месеца, но преди време срещнах първата си и единствена любов. От тогаваа постоянно мисля за него и какво щеше да е ако бях отишла с него, не мога да забравя какво е било, очите му, но ако нямах дете може би щях да се върна. Сега вече е твърде късно, мъжа ми е страхотен, но ... сърцето казва друго. А пък и той има деца, но не спира да ме търси. Казах му да спре да се обажда, а той казва че мисли за мен, но не мисля че заради наши прищевки трябва да страдат толкова хора, а и най- важното деца. на теб ти е трудно, защото го виждаш в очите на сина си, но си помисли той какъв човек е. Не е бил от най- хубавия съпруг и баща. Мисли за детето си, а в мислите и сърцето си ще ги носим винаги тях и спомените за тях и любовта.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f2ef45bea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   до 1. Не знам, но на мен до сега са ми публикували всичките истории, нещо си сбъркала при пращането.
До авторката - жалко, но си разбрала най-важното - СИНЪТ ТИ Е ЕДИНСТВЕНИЯ мъж в живота ти, който ще те обича докрай независимо от всичко..
..
много дълъг развод!!!
Много ми е странно,че го има това нещо с „вината„ в българското законодателство още, то е преписано от немското от преди войната, но немците са го отхвърлили вече и имат много стегната (не много бърза) процедура...какви са тези „вини„ и глупости - като не искаш да си заедно с някого, няма да бъдеш!
Не мисли за него, ти си една от малкото жени, които са събрали смелост и навреме са се решили да направят тази стъпка

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e2bc552e45
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Винаги ли жените обичат този който ги мрази и мразят този който ги обича?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3f55aca907
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не зная дали те вълнуват все още мненията, но историята ми е абсолютно идентична с твоята, разликата е само в края. Да имах период и то беше около 10-тина години след като се разделихме, в който исках да се върна при него. Но то е било (по-късно разбрах) само защото в този момент се чувствах безсилна да се боря повече, но успях молех се Бог да ми посочи верния път и Той ми го посочи. За щастие сега съм щастливо омъжена за най-прекрасния съпруг на света, благодаря на Бог за което.Помоли Го и ти и дано по-скоро те дари Бог с утеха.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6613092651
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   БЛАГОДАРЯ ТИ №4 !!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ee0299742c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен ти обичаш не него, а спомена за него, такъв какъвто е бил преди да се променят нещата и да станат такива, че да доведат до развод, а може би дори и представата какъв искаш да бъде. Спомни си защо сте се развели, едва ли е било без причина и продължи напред.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 6613092651
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще продължа... и продължавам напред! Всеки миг, всеки ден... .. напред!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker