Ревнувам от сестра му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнувам от сестра му
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3760 пъти
Здравейте, моят проблем е найстина смешен, но както казва баба ми щом нещо ти тежи значи е проблем. Заедно с приятеля ми сме заедно от 9 месеца и благодарение на тези 9 месеца и това че има сестра разбрах, че страдам от болест наречена ревност... Наистина това е най-лошата болест за една връзка особено от брат или сестра. Не знам как точно се роди този проблем, мисля че е защото рядко правим нещо само двамата и по-често правим каквото тя реши, прекалено са близки ако човек не знае че са роднини може би ще предположи, че имат връзка. Имат си личен свят в който са само двамата и аз не намирам място там, а мисля че всеки знае, че една жена иска да бъде единствена в живота на човека до себе си. Споделих с него проблема си, но той не ми помогна. Каза ми че няма как да прекъсне отношенията си с нея. Факт е че няма как да ограничат контактите си, аз и не желая това именно затова търся съвет навсякъде как да постъпя така че да не заставам между тях и аз самата да се излекувам от тази гадна "болест"...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4806681189
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скъпа авторке, вярвам ти.
Познавам брат и сестра, които са точно както ти си описала. На по 35 години, без гаджета и вечно двамата. Шегуват се, като се наричат Мъжо и Жено, живеят двамата в един апартамент. Всеки ден се чуват за по около час по телефона с родителите си и поне половин час двамата.
Едва ли ще може да го промениш, възможно е двамата да си споделят дори интимните си преживявания. На твое място бих проверил до колко си общува с " мама и тати ". Има хора, които са задружни, до отвратителност семейства. И няма да се променят.
Внимавай.
Оран Гутанович

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: aa27154704
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не е болест. Бих нарекла ревността ти нормална ако предположим, че приятелят ти те пренебрегва заради сестра си или се държи по-мило с нея отколкото с теб и т. н. Тогава имаш всякакви основания да се чувстваш така. Ако наистина те обича, редно е в някои ситуации да предпочете теб, да се вслуша в твоето мнение и т. н.
Обърни внимание и на факта, че сте заедно само от 9 месеца. На фона на годините през които е "познавал" сестра си, това е много кратко време. Може с напредването на връзката ви, когато е сигурен, че ти си жената на живота му, нещата да се променят.

От друга страна ако просто завиждаш на факта, че са си близки един на друг, то тогава мисля, че не си права. Няма нищо лошо в това, даже напротив, рядко има семейства в които двете деца да се разбират толкова добре.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2755e75394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Единствения изход е да свикна явно...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bebbe448a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това действително е проблем. Отношенията между гаджето ти и сестра му са в резултат на емоционален инцест с майка му. Общо-взето като малко момче е бил прекалено обвързан с майка си и по-малко с баща си, или бащата въобще е липсвал емоционално (може физически да е бил там, разбира се, но не се е намесвал в правилните моменти или се е намесвал по неадекватен начин). Тъй като сестра му е продължение на личността на майка му, той подсъзнателно желае да продължи да бъде специалното момче на мама, и най-лесно за разиграването на тази ситуация е да е специалният мъж на сестра си. Допълнително, майка му го е обвързала съзнателно или несъзнателно емоционално със себе си, така че той да задоволява част от нейните емоционални нужди. Тъй като като малко момче оцеляването му е зависело изцяло от майка му, той е изпълнявал желанията й и въобще не е допускал, че може да има различни желания. Всъщност даже е изпитвал вина, ако си е помислил да направи нещо, което мама не е одобрила предварително.

Решението на проблема може да дойде единствено ако той сам го пожелае, иначе няма как. Ти хубаво си го загатнала, но той е усетил силна подсъзнателна вина при идеята да скъса със сестра си, защото за неговото подсъзнание това е все едно да скъса с майка си, от която зависи оцеляването му.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e2c838b3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   здравейте. аз също съм се замисляла за това. Не ревнувам определено, но ми е странн защото и аз имам брат но нямаме такива отнушения. Аз не ходя разголена пред него, не си пишеш обичам те или липсваш ми... както те а нещото което ме втещи беше като видях той как и вика хайде да тръгваме и я шляпна пп дупето. останах озомена... чяк се зачудих дали не ми се е пррвидяло, не мисля че това са нормални отнушения между брат и сестра. Той гол и си се разхожда в стаята и ми вика ох да не влезе сестра ми.. но не се и облича и не закючва... доста ми е странно
.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e2c838b3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   и само да вметна че тя вобще не отрази... все едно не я пипа прат и а... това ме наведе на др нисъл че това не е за пръв път защото на нея не и направи впечатление

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a327b63279
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Омг ти психопатка ли си? Та тя му е сестра, примерно излизайте си по често двамата ама не можеш да им попречиш на това, което са изградили. Сестрите и братята са над всичко, мила. Та утрешния ден вие ще се скарата е ще скъсате, но тя си му остава сестра каквото и да стане до живот ще е до него, моля ти се не се филмирай, а се стегни.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5ff7f31556
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Аз с брат ми не живеем в наш си свят, но и да го имаше разбира се че моя приятел и неговата приятелка няма да ги има. Няма какво да ревнуваш от сестра му ТЕ СА ЕДНА КРЪВ и няма как да прекъснат контакт - ТЕ СА СЕМЕЙСТВО. Идеята да ревнуваш от сестра му е изключително егоистична и глупава, секс ли ще прави със сестра си? Не мисля. Жена номер едно е мама, както мъж номер едно е тати. :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 49308df191
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Пхахах, чак болна ще се изкараш.

БЯГАЙ С 200.

Имам сходен опит и по едно време положението беше странно и направо нетърпимо. Нищо ти няма на теб, ама ако продължаваш да си в такава връзка нищо чудно да изпляскаш. Няма да се променят отношенията им, в това бъди сигурна.

Успех, действай от раз и не се чуди.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 75e568089c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Гадно! Защото хем няма как да промениш отношенията им, хем ще продължиш да се измъчваш. Не знам какъв съвет да ти дам, освен да се опиташ да се сприятелиш и със сестрата и да си живеете тримата заедно като едно голямо семейство.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 37b7f3e2ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ми то перверзиите по хората ходят. Може и интимни да са били. Тук съм чела теми, в които хората не осъждат инцеста, стига да нямало деца от него... Малоумия всякакви. И аз смятам, че не е нормално да я пляска по задника, но какво от това. Не е нормално тяхната близост да е за сметка на вашата. Аз бих предизвикала сестрата - тя като тъпа кокетка, ще се издаде, след което бих зарязала момчето.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d502c693d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката съм. Днес ги видях да правят секс заедно. Още съм в шок и не мога да го повярвам. Не е истина!!! Направо ми се обърна стомаха и излязох от сестра му без да ме усетят. Не мога още да си намеря място, а всичко ми се преобръща отвътре. А и някакво сърцебиене имам странно. Какво да му кажа като се прибера в нас? Защо попадам все на откачалки? Кръвосмешение, УЖАС! Е такова нещо не ми се беше случвало. Ненормалници! Не с 200, а с 1000 ще избягам....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b5a1a11ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Aко пост номер 12 действително не е измислен, то става дума за кръвосмешение. Сега много хора ще учудя, но у нас кръвосмешението не е забранено - тоест няма наказание за това. Ако двамата са пълнолетни, могат да си правят секс колкото си искат...забранено е да имат брак, но секс могат да си правят ако е доброволно от двете страни и дори деца могат да имат...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a0673471de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Изобщо не съм пост 12 не знам коя откачалка го е писала, но няма такова нещо подяволите?! Просто имат адски силна връзка аз се разбирам с нея уважаваме се много нищо не ми е направила просто се дразня от тази близост чувствам се излишна и маловажна, все едно виждам в нея спънка, която ако реши, че не ме харесва може да ни раздели... Наистина няма какъв съвет да ми се даде, но го споделих, за да разбера има ли и други, които са били в моето положение и какво са направили.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4496253983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   11 е прав. Не изключвай варианта да са перверзници. Особенно ако сте от провинцията, където е национален спорт да се пляскат роднини с роднини. Да удряш сестра си по задника НЕ Е ок! Питай го директно и наблюдавай внимателно как ще реагира.
Мен лично такива СТРАННИ отношения биха ме отблъснали. Според мен трябва да си търсиш друг човек.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4d3e29133b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Щом ревнуваш от сестра му представям си какво е ако имаше и другите жени около него, как приемате един човек като ваша собственост не го разбирам, не е нормално това, замиси се че няма смисъл от така ревност, вредиш единствено на себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker