Жени, не спирайте секса за да не съсипете семейсвото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, не спирайте секса за да не съсипете семейсвото
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3814 пъти
Щастлив млад татко. Е, в повечето време щастлив, защото е близо до хлапето и жената - обичам и двете, много.

Обаче ми спряха секса. И преди да забраменее го бяхме докарали до 2-3 (не се шегувам) месечно, от което семейството бая скърцаше. Оправихме честотата, забременя. Лекарите препоръчаха да го спрем (и двамата минахме 35 години) до раждането.

Ура, имаме си дете. Жената обаче не се харесва, щом не се харесва не правим секс, защото била дебела. Полагам усилия да вдигнем самочувствието, около 6 месеца след раждането започнахме с честота 1-2 пъти месечно.

Започнах да заглеждам жените (бе пролет), стиснах зъби - ще пазим семейството, даже не флиртувам.

Лято, море, не се закачам с никого, помпам самочувствието на жената. Пак сме на 1-2 пъти месечно, даже тези с два са късметлийски.

Не е на добре тази работа. Аз по-млад и хубав няма да стана, а този сексуален глад освен на нервите ми действа и на самочувствието.

Интересното е, че често дори много млади момичета и жени се заглеждат в мен, може би заради младежкото излъчване и облеклото. Значи не съм съвсем за изхвърляне.

На няколко пъти съм на кантар и водя вътрешна борба. Ако забърша нещо странично и жената научи ще си разбием семейството. Обаче този сексуален глад ме прави нервен, понякога агресивен вербално, а нещата са скачени съдове. Тя ме хока, няма секс, аз се изнервям, връзвам и се на провокациите и се караме. Това не води към нищо добро.

Преди години ми се е случвало да изпадам в сходни ситуации при дълги връзки. Никоя не е свършила с нещо добро. Наистина се чудя дали ако имам паралелна сексуална връзка от типа другарче за секс (имал съм преди години, но просто защото ми е било кофти заради някоя връзка, а в нова не ми се е влизало) ще спадне напрежението в семейството и ще се оправят нещата.

Няма лесно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 349ea3762b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъже, не спирайте секса, за да не съсипете семейството.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 86bbb70cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Да ходи да отслабва тази мързелана, стига си я лигавил! Стегни я малко, тка звучиш сякаш те е страх да и кажеш две приказки и оная те юрка и прави каквото си науми.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0feadbc694
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уви, ако не започнете с нормален секс, със семейството ви е свършено - ако забършеш нещо, ще си проличи, тя ще надуши и гледай какво става. Обясни й го, дано да вдене. Едно към едно. Говоря от опит. спре ли секса, връзката и семейството отиват на кино.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0feadbc694
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Уви, ако не започнете с нормален секс, със семейството ви е свършено - ако забършеш нещо, ще си проличи, тя ще надуши и гледай какво става. Обясни й го, дано да вдене. Едно към едно. Говоря от опит. спре ли секса, връзката и семейството отиват на кино.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bd91798b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен не ти стиска да изневериш на жена си,а какво остава пък за любовница,може би те контролира по някакъв начин,но смяташ ли че можеш да си хванеш друга и да не се привържеш към нея сексуално и емоционално,да не ревнуваш и под.,все пак си човек с опит в такива отношения.(ж.27)

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 29c7d76824
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много сте прав всичко се свежда до секса за нищо не го пренебрегвайте, живейте докато вие времето, не пропускайте хубавите моменти, радвайте се на желанието.
ж48

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bd91798b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всъщност да се поправя може да не е от контролиране, а от любов, на всеки човек може да се случи да се влюби и да обича.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 27ee206a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Опитай се да я поухажваш, подари й нещо. Пълнотата не би трябвало да е проблем, щом я харесваш. Поговори внимателно с нея. Разкажи й уж за твои познати, коиот са били в тази ситуация и семейството се разпаднало.. Пък тя дано разбере.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a8edc25229
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А защо вместо да забършеш друга жена, която е човешко същество и с нищо не ти е виновна за брачния сакатлък не си купиш изкуствена вагина от някой секс шоп? !? Има ги пулсиращи, вибриращи, тясни, девствени с по няколко скорости, само един лубрикант и трябва
Така няма да се гавриш нито с жена ти, нито с детето ти, нито с друга жена, нито най-накрая със себе си!!!
М 40

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 908d671cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Говори с нея и кажи как ти се отразява...Може да е само фаза.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 477fad9b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Господине, не забравяйте, че сте се заклели пред Бог, че ще бъдете със съпругата си в добро и в лошо! Не слушайте изкушенията на Лукавия, защото ще се забъркате в далеч по-сериозни проблеми! Обичате жена си и семейството си и това е най-важното. Опитайте се да разберете къде бъркате. Бъдете по-романтичен и толерантен спрямо жена ви и избягвайте кавги и скандали. Поговорете с нея и обсъдете проблема. Не позволявайте битовизмите да ви задушат. Бъдете мъж и не се предавайте, а събудете жената в нея!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6759e4c02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Страшно много подценяваш колко нерви и неприятности можеш да си довлечеш с една любовница. Очевидно не си оправен човек, който може да зави себе си и общува адекватно, а проблемите в комуникацията са основна причина и отношенията да са объркани. Сега си представи, че имаш объркани отношения не с 1, а с 2 жени, защото ще е въпрос на време и с любовницата да се объркат нещата. Още повече, че любовницата също е човек, също има своите проблеми и не бъди наивен, причината една жена да се занимава с женен отчаян мъж, не е защото е нормална, щастлива, без проблеми в общуването. Има един много неприятен парадокс във вселената и той е, че отчаяните хора се надушват взаимно. Ако действително са хора с потенциал, за които е просто временен лош период, много бързо се издърпват един друг и си вдъхват сила. Но, ако са си смотани по принцип и нямат капацитет да израстват, тогава става лошо, или остават в един тягостен застой или даже се дърпат взаимно надолу... По сили си хубаво. Съгласявам се с всички, които те посъветваха да говориш с жена си по-директно, както и с идеята на номер 12 за изкуствената вагина. Адекватно би било и да отидете на брачен консултант. Докато се ориентираш, със сигурност не се лишавай поне от мастурбация, защото сексуалното напрежение блокира и замъглява преценките, изостря чувствителността, всички признаци, които и сам описа, че ти провалят живота. Ти беше казал, че ти провалят семейния живот, но приятелю, да си човек с провален семеен живот означава, че и самият живот е провален. Винаги има и опция за развод, ако жена ти е проклето, дебело, упорито, манипулативно създание. За децата най-тъжно е да живеят с тъжни неудовлетворени родите. Развидът е по-добре и за тях, ако няма хармония, питай всеки психолог и ще ти го потвърди. Не се притеснявай, това се случва в много семейства, просто рядко се признава на глас. Проблемът е, че повечето хора са ограничени и безотговорни към себе си, партньора си и децата си и избират да не променят нищо. Щом се чувстваш зле, имаш нужда от промяна, да ПРОМЕНИШ, да задвижиш нещата в друга посока. Докато действаш еднакво и крайният резултат е същия. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6759e4c02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И още нещо, казваш "няма лесно". Има лесно, лесното се казва да поемеш отговорност, да положиш усилие, да се престрашиш да промениш. Това не е лесно, но най-трудното е, нищо да не правиш и да се надяваш, че ей така от никъде ще дойде решение, най-трудно е да решиш да забъркаш по-голяма каша, отколкото да разбереш ЗАЩО е така и да си оправиш живота. Дори само при четенето на двата ми коментара е възможно да ти се отще и любовница, и секс, и всичко, което е индикатор, че наистина много те е страх от провал, но животът на безгласен, незадоволен човек е най-най-тъжното на света. Защото много хора живеят в тежки условия, болни, сакати, от теб се иска да си раздвижиш малко задника и да порастнеш. Готино е да си възрастен, децата са зависими манипулатори, защото нямат друг избор. Ти имаш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0b4eaf2951
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Съгласна с номер 3, дебеланата да вземе да се пооправи. :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 651b7a5a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Много добре се е включила номер1.
Има толкова много семейни мъже, които по на 30-40 години още стават едни такива несексуални - все нещо уморени от работа... дрън-дрън не знам си какво. Като синчета стават на съпругите си - само чакат да им се пере и готви: наплюскат се, гледат телевизия и заспиват.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 86bbb70cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Hoмep 15 MЪЖЪТ решава проблемите си, не се навежда като охлюв да се надява да отмине лошото от само себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c4d4dc9908
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Колко точно прост и безотговорен трябвa дa е човек зa дa не признaе: 1- че не го желaе вече женaтa и 2- че имa винa зa товa? !
Когaто приемеш първото и признaеш второто, ще нaмериш и прaвилният път.
До тогaвa удряй по някоя злобaркa и приеми, че женa ти не ти е дaденост, не е куклa нa която сaмо дa включиш бaтерийки.
И не, не се обяснявaй колко помaгaш в домaшнaтa рaботa. Товa е ЗAДЪЛЖЕНИЕ и нa двaмaтa, a сексуaлното желaние е чувство, сaнтимент.
То пък остaвaше и дa не пимaгaш зa домaкинските зaдължения, нaмерил си зa кaкво дa се хвaлиш и подмятaш кaто рaзменнa монетa зa секс. Не те ли пожелaе, нямa нaчин дa се получи хубaв секс. Другият вaриaнт е дa я принудиш някaк ( изнудвaйки) и дa получиш рaзкрaченa живa женa с топлa дупкa и с отврaщение чaкaщa дa свършиш и се мaхнеш нaй- после.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c4d4dc9908
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   A, тя "дебелaнaтa" лесно ще се опрaви след кaто е нaдебелялa зa дa роди от очевидно непрaвилният. Боклук.
Кaк ще кaжеш тaкa зa женa си бе, дaно дa не е от теб поне детето, че кофти гени.
Някои жени след рaждaне се възстaновявaт по- трудно зaрaди "вихрушки" в хормоните. Зa товa се чудя зa кaкъв сте вие мъжете ( някои) зa кaкво служите, кому сте потребни? !
Тaкъв "мъж" сaмо друг "мъж" би пожелaл.
Хaйде със здрaве "мъжкaри"!

П. п. извинявaм се нa нормaлните мъже, гневът ми е към тези, които се опитвaт дa минaт зa вaс, a дори кaто мaймуните не могaт и дa копирaт поне!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9b349d02eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Брех, що поезия, спокойствие, толерантност и доброжелателност от каката 21 и 22, чакаща с отвращение нещо си. И разбира се акъл раздава-какво е сексуалното желание. А да раздаваш нещо, което нямаш...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7e902fa6e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   толкова много жени се оправят след раждане, а има даже някои които изобщо не напълняват. Дебеланата може да влезе във фитнеса, човек винаги може да отслабне, стига да не го мързи. Голяма работа направила като родила, никой не я е карал насила.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c4d4dc9908
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Н 23, деденце, със сигурност можеш дa ми бъдеш дяди и вероятно си зaбрaвил дори що е то секс. Тръгнaл нa. мен дa ми обяснявa... офф

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: eba1273f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Авторът.

Госпожи и господа, това го написах за да ми поолекне и се надявах на мнения от хора в подобна ситуация. Е, получих и морална оценка, етично напомняне от християнски проповедник в нета (борим се за всяка душа, а), а и дозата злобни нападки.

Минал съм курсове по психология в университета, помогнал съм на много жени да разгадават половинките си, но когато опре до теб нещата са други, не можеш да се погледнеш от страни и да направиш читав анализ.

Слаб съм бил, не ми стискало. Ами разбира се че не ми стиска да подема паралелна връзка, ако ми стискаше да съм го сторил вече. Наясно съм че може да забъркам голям голяма каша и да се започне разпад. Но не съм слаб, просто съм разсъдлив.

Та това е над каквото от време на време разсъждавам - ако имам дискретни отношения, които са ясно регламентирани като такива - флирт продължение, дали промяната при мен ще подейства като стимул на семейния живот и скоро паралелните отношения ще станат ненужни, а може и да доведат до изостряне на ситуацията.

Сигурен съм, че някои от читателите са хора с брак, може би дълъг. Госпожи и господа, като са ви толкова перфектни отношенията семейни що дирите в такива изповедални? Това е все едно да си "просто разглеждам" в сайт за запознанства. Няма невинни наблюдатели, всеки е с някаква драма и дири решението и.

п. п. Жена ми не е дебела, но тъгува за фигурата си от младостта и от преди бременността. И на мен не ми е зора да си докарам сам някой оргазъм. Разсъждавам дали мога да дам стимул на брака си, защото жените са сетивни и ако усети конкуренция може да започнем да намираме повече време за себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 029b4ed1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Авторе, първо може да поговориш с нея и да я попиташ за причината да не иска. Може нещо да се е почувстваша обидена или наранена.. Може да има здравословен проблем. Може също така да опиташ нови неща, примерно орален секс за нея, да я заведеш един уикенд на спа примерно в някой курорт и пр.
Никоя жена не е същата след като роди като фигура и здраве, това са нормални неща. И тя го знае.
Изобщо се опитай да разговаряш с нея и да видиш какъв е проблемът. Може да е в следродилна депресия, също.
Чест ти прави, че стискаш зъби и не си хукнал веднага след други жени. Свестен си и си държиш на брака. Важното е някак да я предразположиш.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6759e4c02a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   До Автора, номер 30 - много си прав, че жените са сетивни и че ще усети, ако има конкуренция. Ако по принцип е по-хищна и обича да се съревновава, най-вероятно ще започне да се опитва да се доказва, което би било СУПЕР, но ако е по-скромна и плаха по принцип, ще се затвори и депресира, и само ще я травмираш. Ти сам си я познаваш най-добре, как е реагирала преди на подобно провокации, помисли си хубаво дали няма да стане по-зле.

ПП: Въпреки, че ако искрено се разстрои и затвори, ще можеш да влезеш после в ролята на герой, който да я спаси и да й вдигне самочувствието и т. н. Ако обаче е и неуверена и мнителна едновременно няма да ти позволи да я спасиш и ще иска само да ти направи живота черен, ще започне на битово ниво да те съсипва, да ти вкарва чувство за вина, да се оплаква пред хората и да те злепоставя... и реално теб да те смачка със злоба и жажда за отмъщение.
И тогава наистина да се наложи с война и развод да приключите.

Изобщо манипулациите не са най-доброто решение и ако не са много добре измислени, да си гъвкав и по-аналитичен, ще е много зле и сам ще се опариш.

Успех!
номер 16

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bd91798b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Аха, значи искаш да флиртуваш с други жени с цел да ревнува жена ти, явно от любов е така. Но според мен щом си я обичаш, можеш просто да се опитваш по други начини да върнеш желанието й към теб, използвай цялата си сексуална енергия към нея, може да се комплексирва но вярвам че ще намериш начини да си оправите отношенията, казвай че ти си я харесваш такава и че не те привличат други.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a8cbbea41d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Пич, не се сърди на християнският проповедник, както го наричаш. Божиите закони не са измислени просто така, за да им трудно на хората, точно обратното. Една, две или повече любовници няма да ти решат проблема, напротив ще се вкараш в още по-голяма каша. Според мен е най-добре да си поговорите с жена си. Щом се обичате, не би трябвало да ви е много трудно, да решите този проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ef0f792cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, явно жена ти не е силно сексуална, щом още от преди да забременее сте го правили сравнително рядко. След раждането причините за ниското либидо може да са най-различни - хормонални проблеми, депресия, понижено самочувствие заради качените килограми, умората и липсата на време за себе си покрай грижите за детето. Това е често срещано при много жени след като родят. Тук важното е да си поговорите и тя да осъзнае, че има проблем от всичко това. Мъж съм малко над 30, имаме 2 малки деца и моята жена също има такива моменти, обаче ако не правим секс 1 седмица полудявам, а пък за 1 месец незнам - сигурно варианта на колегата по-горе с изкуствената вагина ще ми се стори привлекателен... честно казано даже една талпа с дупка в долния край би ми се сторила привлекателна... ) Майтапа на страна, но липсата на секс си е доста сериозен проблем и по тази причина хора, които не биха изневерили почват да се заглеждат по чуждо.
Иначе за злобните коментари - и аз съм писал в други теми за тях- освен злобната леличка от коментар 21 и 22 в сайта има още няколко големи капацитета, които от няколко написани реда вече разбират всичко за автора им и раздават морални оценки и крайни заключения. Незнам защо модераторите публикуват такива коментари особено като 22 - човека пита за съвсем реален проблем и вместо да тръгне по ку*ви както много други биха направили, се опитва да реши проблема си по някакъв приемлив начин и тук една злобна, явно страдаща от сериозна сексуална, а и не само, неудовлетвореност леля или кака, си позволява да го обижда директно и да го изкарва най-големия боклук. След това следват още коментари като моя и темата е тотално осрана, а автора и е получил само неприятни емоции вместо някакво решение и съчувствие за проблема си. Това до голяма степен обезсмисля целия замисъл на форума. Надявам се модераторите да взимат мерки и да ограничават подобни коментари.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9b349d02eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   До 35-никакви мерки няма да вземат. Коментарите 21 и 22 си стоят и ще си стоят. Не е за първи път, няма и да е за последен.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 29b4ebb393
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Номер 35, напълно съм съгласен с първото изречение на твоя коментар:"Явно жена ти не е силно сексуална". Аз ще отида още по-далеч и ще кажа, че жена му въобще не е сексуална. Щом още преди забременяването са го правили 2-3 пъти в месеца това ми говори, че тя не изпитва никакво сексуално удоволствие, а го е правила само за негов хатър, колкото да не е без нищо. Не може една жена която изпитва оргазъм от секса да не иска да го прави. Ако е отказвала само след раждането разбирам да е имало други причини, но да е отказвала и преди забременяването явно е асексуална. Интересно ми е как автора интелигентен и образован тия неща не ги е разбирал.
Авторе, още когато сте били гаджета тия неща трябвало да си ги разбрал. Разбрал съм много рано когато жената симулира оргазъм и когато изживява истински такъв. В това отношение жена не може да ме заблуди. При истински оргазъм женското тяло реагира по един безпогрешен начин и това един опитен мъж много добре го разбира, а когато симулира оргазъм тя може да скимти или да охка /уж от удоволствие/, но това не значи нищо. Бил съм с много жени и много от тях са симулирали, но аз съм им приемал симулациите за да не развалям атмосферата за момента. Бил съм и със жени които са изживявали толкова бурни оргазми, че реакциите им са направо ненормални, не от това какви стонове издават и как скимтят, а как реагира тялото им. Аз никога не бих се оженил за жена, която е асексуална, която не иска секс и отказва такъв на мъжа си. Защо трябва да страдам бидейки лишен от секс, по-добре без такава жена. Аз знам какво бих направил в твоето положение, но ти си друг човек и трябва да намериш начин да си разрешите проблема. Желая ти по-малко сексуални лишения.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bd91798b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Номер 32,това изобщо не е вярно,защото жената неуверена или хищница....:) в крайна сметка е личност,ти от къде знаеш коя жена как щяла да регира,всяка ще си реагира индивидуално без значение каква е.
Аз например съм отстъпчива,иначе като живея със някого или ако сме постоянно заедно предполагам си проличава,ако почувствам че мога да се доверя на някого мога да се държа с много обич и отдаденост.Била съм наранявана и след като ми се случи за първи път някак си се затворих към мъжете,опитвах се търсих начини но мъжете също не ме разбираха.Уш се оправиха нещата от към тази страна въпреки неблагоприятните обстоятелства,но няма любов.Не мога да се сърдя дълго,като болна съм когато се скарам със някой мой близък човек,но пък лошото е че се паля бързо,което се опитвам да овладея и тн.Аз така ги виждам нещата,държи мъжа си на сухо само и само за да я пожелае,прави се на девственица а пък иначе кой знае,това ще се промени.Другото той не я привлича физически ако е така тя пак може да прави секс с него но никога няма е както му се иска,кое е от двете ще стане все някога явно.Това е вид манипулация,но мъжете харесват такива жени и толкова.Те харесват манипулативните жени какво повече мога да кажа,те дори ги защитават и трудно ще се разубедя някога във мнението си,просто ще го приемам и не споря.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2f4478d3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Какво го мислиш толкова. Намери си любовница, която търси същото като теб и си карай живота. Внимавай само да не те разберат в къщи. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8928d0b734
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Aко съпругът ми ми предложи конкуренция, aко имa глупосттa дa ме постaви в подобнa позиция, ще го подaря нa конкуренткaтa нa сребърен поднос с чушкa в зaдникa и лимон в устaтa.
И после ще види съвсем случaйно що е то конкуренция.
Внимaвaйте с подобни мaнипулaции, винaги може дa се окaже, че сте бързо и лесно зaменим в подобни обиждaщи ситуaции.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2f4478d3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   До автора - какво реши ако не е тайна? Виждам, че си получил много и то интересни съвети.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker