Обичам го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2133 пъти
Здравейте,
имам един човек който ми е на сърцето. Много го обичам и знам че и той ме обича и държи на мен. Много сме се карали и сдобрявали.
С този човек бяхме заедно 5 години, но се разделихме и той започна връзка с друга. Тя го съсипа и всички приятели и включително и аз го предупреждавахме за това. Бяха заедно 1 година и той ужасно съжалява за това и ми го каза безброй пъти. След нея ме потърси отново. Сближихме се отново. Излизахме, пътувахме, забавлявахме се заедно... докато не се появи нова звезда. Никой не им дава повече от месец и всички са много разочаровани от него.
Аз не знам какво да правя сега. Той иска да съм част от живота му въпреки нея и твърди че много държи на мен и ме обича, че съм част от семейството му.
Моля помогнете ми и ми дайте съвет. Много си го обичам и не искам да го загубя. Той ме търси и иска да се виждаме.
Искам да чуя друго мнение различно от това на приятели и близки хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 61663f260a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, но няма да ти кажа това, което искаш да чуеш. Не познавам такъв тип хора, които да са се променили. Баща ми беше такъв. Майка ми 15 години го чака, да му дойде акъла, а той ту при нея, ту при втората. От чакане си съсипа живота. Втората жена на баща ми не прокопса също, дори след като баща ми окончателно напусна майка ми и отиде при нея. Направи й дете и пак почна с неговите си номера.
Имах едно гадже, което ме заряза, за да се върнела при бившия си. Който е нещо подобно на твоя приятел. Е, изкараха два-три месеца и той пак си почна.
Още безброй такива случаи съм виждал. Виж, тук проблемът не опира и само до любов. Такъв тип токсични отношения могат да са ужасно пристрастяващи. Но не са доживотна присъда. Колкото и да боли, скъсай всякакви контакти с него. Знам, че когато обичаш някого, не можеш да си представиш друга връзка. Не е и нужно, просто не се плаши да останеш сама и потъри крсивото в живота. Прави това, което обичаш, виждай се с приятели. Добре ще ти се отрази. Помисли и за смяна на местоживеенето, да се откъснеш от всичко, което ти напомня за него. Добра идея е да помислиш и за посещение при психолог. Явно поради някакъв модел в главата ти те привличат такъв тип мъже и не можеш да се откъснеш. Да, човек трябва да следва сърцето си, но не и да оставя настрана мозъка си. Ако нещо е очевидно токсично и неработещо, късай, колкото и да обичаш, колкото и да боли. Останалото е безкрайна агония.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ec76f6888f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъж съм, но в случая щв избегна мъжката солидарност и ще ти кажа да го зарежеш при всички положения. Имай малко достойнство, не се унижавай да го гониш, а той с разни шаврантии да ходи. Няма да се промени, просто след такива провалени връзки ще се връща при теб за сигурно.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c16e70a4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря, много сте прави. Не съм се отчаяла. Излизам с приятели и се забавлявам. Много си държа на него, но си забраних да изпадам в депресия заради него и се получава за сега. Имах връзка след този човек, но се провали по други причини. Времето ще покаже какво ще стане. За сега се старая да живея щастливо и да имам добро отношение към околните.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e521e3753d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Аз не знам какво да правя сега. Той иска да съм част от живота му въпреки нея" - използва те по член 64, т. е., временно заместваща, като спасителен остров си за него, затова те държи в резерв. Ако имаш достойнство, не се занимавай с помияри, те за цял живот си остават такива. Явно добре чука, ти затова го искаш, но чукането е до време, после идва разочарованието.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 857de49d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей.Искам да ти кажа че това да се влюбиш,обичаш някого е поемане на огромен риск,ако се окаже несподелено е възможно да те съспипе.Аз съм жена минала по този път,на 25 г. като се разделихме с приятелят ми тогава(може би ако бях по малка щях да го преживея по леко),освен това съм емоционална и чувствителна личност,ами обремених си живота защото реших да поема този риск.Аз знам за такива жени преживели някакви любовни драми,който не изглеждат в добро състояние,за сметка на други който не си го слагат или са имали късмет,от нерви и психически терзания се получавалат и много проблеми със здравето,болести и тн.Аз не мога да го обвинявам този мъж,в крайна сметка това си е неговото решение как ще постъпи.Той със сигурност вътрешно е предполагал какво ще ми причини,факта че го направил ми говори че не е ме е обичал,защото когато обичаш някого ти искаш да го виждаш щастлив.Трябва да се радвам че той го направил вече това с друга,това е било неговото щастие,но отделно излиза така че аз съм била резервният вариянт.Аз съм простила отдавна но не мога да простя на себе си,как съм допуснала да ми се случи.Казват че такива са уроците на живота,но аз не ги искам защото не съм видяла от този край нищо хубаво и позитвно за себе си,не съм искала да избирам такава развръзка.Когато виждаш че един човек е влюбен във теб ти ще направиш избор,който ще определи твоят живот но и не само,защото връзка се създава от двама,винаги съществуват последствията за някого,положителни или отрицателни.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c16e70a4f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм авторката. На 30г съм. Вече не издържам. Днес се карахме. Както и предния път и сега ме изхвърли от живота си. Много ми е болно. Защо хората са такива. Ти се раздаваш за тях, помагаш им, разбираш ги и когато имаш нужда от тях ги няма. Много ще ми липсва, но никой няма право да ме унижава. Извинявам се че занимавам непознати с моите проблеми. Искам да ме няма до там ме докара.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker