Пада си по по-големи жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пада си по по-големи жени
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1627 пъти
С мъжа ми се запознахме в интернет. Вече 3 год. сме задно имаме и дете на годинка. Винаги ме е тормозела мисълта за миналото му и бившите. Когато е ставало въпрос винаги е отбягвал темата. Казвал ми е само за една негова връзка и приключва темата, но аз не му вярвам. Мнението му е, че миналото си е минало и да си стои там. Обаче аз като типична жена не се задоволявам с този отговор. Преди време му исках паролата за фейса. Каза ми я. От около седмица прочетох каквото можах и разбрах, че е имал връзки с омъжени по-големи жени с деца. Стана ми много неприятно. Сигурно за това и не иска да казва. Иначе откакто сме заедно съм сигурна, че е само с мен и няма забежки. Опитвам се с това да се успокоя от разочарованието за него. Важните сме ние СЕГА. И той това ми е казвал, но пусто любопитство ми "изяде ушите". Аз съм може би по-консервативна и подобен вид връзки не одобрявам, та дори и да са били само за секс. Но за едната останах с впечатление, че е имало и чувства. Не знам да му кажа ли, че съм го изшпионирала и разбрала или някак да преглътна и да продължа. Сега гледам на него с по-други очи. Принципно знам, че доста от мъжете харесват по-зрели жени, но това, че са били семейни и с деца ми дойде в повече.
За автора

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 25ffb979bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отдели повече време на детето си, вместо да се занимаваш с глупости. Човекът ти е казал, че това е минало и сама си видяла, че тези неща са само от миналото му, така че спри си болното любопитство ако не искаш да изгубиш мъжа си.

И разбира се дори не си и помисляй да му кажеш какво си направила. Ако разбере никога вече няма да ти има доверие и нещата между вас най-вероятно ще се променят в кофти посока.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: dcd37285ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От сaйтове ли ги е нaмирaл? Aко е от онези вечни кибици по рaзни сaйтове нямa никогa дa спре. Стaвa зaвисимост при тях, кaто хaзaртa. И не бъди толковa сигурнa, зaщото aко зaдълбaеш търсенето, вероятно и ще откриеш, че излизaнето с приятели минaлaтa годинa, спукaнaтa гумa нa колaтa или внезaпнaтa комaндировкa сa били именно пореднaтa съглaсилa се нa едно бързо.
Друг въпрос е дaли искaш дa продължиш "рaзследвaнето".

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: db14bb3d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много долно си постъпила. Срамота. И не виждам какъв е проблема. Мирише ми на измислица.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 32986eec64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, за кой автор става въпрос накрая, май не си довършила мисълта си? Човека си има вкусове и харесва по-зрели жени, аз също не одобрявам това, че са били женени и с деца. Той е предполагал, че тези неща няма да ти харесат и затова ги е премълчават ама "пусто женско любопитство" - нали трябва да изкопчиш всяка частичка информация за него и да знаеш всичко а после се питаш защо ми трябваше да знам. Има една поговорка: "любопитството уби котката" та и ти така.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e05e19d759
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каквото е било, било! Гледай само себе си! Не гледай в чуждата паница-както казват всички хора! Има един лаф-"Намери си кака, да те отрака"-да те научи на всички секс техники! Има и друго-след като се появят децата, жените не могат да водят полов живот със съпрузите си и искат някой по-млад приятел да ги задоволява сексуално! Съпрузите им вече са с изключително ниско либидо-годините си казват думата-особено след 50-те! А и да имах гадже, никога няма да му дам никакви пароли, ключове, карти или каквито и да било средства за достъп за каквито и да било мои помещения, шкафове, мазета и други! Просто не всеки има работа там-и още повече-да влиза или отваря там, без аз лично да съм му разрешил, показал или доверил на самия него-забраненото си е забранено и точка по въпроса! И за миналото си не споменавам пред никого-само доверени хора знаят за него!

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 94ea853913
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А ти на каква възраст си, по млада ли си от него?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9c810a7a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката: Да, аз съм 1 година по-малка от него. Историята не е измислена. Първо я писах тук, но не я публикуваха, след това намерих друг сайт и там я написах и после я копирах пак за тук.
Онзи ден не знам как, но ми каза - " Какво искаш да знаеш ли, добре ще ти кажа! Имах връзка 4 години с женена! Това ли искаше да знаеш? ! " Не бях подготвена за подобен отговор. Не знам какво да си мисля за човек, който е успял да се крие 4 години, на какво друго е способен. Сега не знам ревност ли е, разочарование ли, но съм още по-объркана. А и след това той ме пита за мои връзки, едната история не му хареса, но е далеч не забранена като неговата история. След това правихме секс като никога преди. Обаче вече го гледам с други очи. Повтаря ми, че ме обича и тн., но сега виждам само каката и него. Оффф като някоя тийнейджърка се чувствам. Хем искам да се гушна в него, хем ми е заседнала буца.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9c810a7a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката - а по повод това, че съм му влизала във фейса - то сам ми е казвал - "Влез и виж, че не те лъжа" Да, наистина не видях нищо особено откакто е с мен, но се разрових в архивите и така.... И понеже съм го питала и винаги е избягвал темата или отричал ми дойде в повече, макар че предполагах, че зад подобна реакция се крие нещо пикантно. Иначе каката е била с 7 год. по-голяма. Той сега е на 33, каза че е било преди около 10-тина години, но според това, което видях е по-скоро - може би са приключили преди 6.
Добре де хора, само аз ли съм такава мазохистка и се ровя там, където ме боли, но продължавам. За вас от какво значение е миналото? Определящо ли е за бъдещите отношения?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker