Студените и есенни дни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Студените и есенни дни
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1702 пъти
Започват студените есенни дни, а няма кой да те стопли ….. Има само едни топли мисли за даден човек на който съзнанието не му показва кои очи го гледат с най-голяма вълшебна топлеща любов тези очи могат да направят всичко по силите си за този човек. Този човек забележи ли те, види ли те какво правиш за него, то този човек знае как може да обича, но проблемът е, че е прекалено страхлив да издаде своите чувства и не иска да те допусне до себе си, защото е страхливец, че ще изгуби човек с пълна любов в очите си… Любов не търси! Няма да намериш! Дните са студени като чувствата на хората и тяхната празна душа. Те изпитват несигурност макар, че ти ще можеш да им дадеш цялата сигурност ако са с теб и в твоето топло готово да обича сърце. Можеш да им дадеш любов за каквато не са чували, но ако са толкова несигурни и празни те любов ги е страх да ти предложат…Страх ги е да са в твоите чувства.. Няма да разберат какво е да обичаш, какво е да се влюбиш в някой. Те ще се възползват от теб и твоите силни чувства докато нямат капка любов. Точно в такива студени души приятелю не се влюбвай! Няма какво да ти предложат насреща….


Анонимна /Ст. Загора/

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: ad237e75df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Написаното ми е много познато.. :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ec7abcb5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва отвътре любовта да извира, себе си да обичаш. Ти си от хората, които не могат да бъдат сами и седмица и правят драми. Научи се да обичаш себе си и тогава другите ще те обичат.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5fa38c4b85
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм сигурен дали трябва да погледна на това като литературно произведение или... Предполагам, че трябва да е първото, затова ще гледам на него като такова.

Усеща се, че текста е зареден с някакво любовно разочарование (не знам дали е лично преживяване или не, но го има). Ако е опит за поезия обаче, не се е получило добре. Римата почти отсъства. Има и много повторения, но не такива, които изглаждат текста и го правят приятен и лесен за четене, а такива, които го карат да изглежда груб, объркващ и труден за разчитане. Например: "Няма да разберат какво е да обичаш, какво е да се влюбиш в някой. " Според мен щеше да звучи по-добре така: "Няма да разберат какво е да обичаш, какво е да се влюбиш. " Или: "Няма как да разберат какво е да обичаш, какво е да се влюбиш. " А може би: "Не ще разберат какво е да обичаш, какво е да се влюбиш. " в случая обаче "в някой" ми звучи доста излишно и не на място. Очевидно е, че става на въпрос за някого, това се подразбира от текста, а пък уточнението не прави самото изречение да звучи по - добре. Друг пример: "Можеш да им дадеш любов за каквато не са чували, но ако са толкова несигурни и празни те, любов ги е страх да ти предложат…" Хъмм... Как да бъде? Може би: "Можеш да им дадеш любов за която не са и мечтали, но ако са толкова несигурни и празни, с любов те ще се боят да ти отвърнат... "
Предполагам, че това е първият ти опит (или поне едва сега прохождаш в писането), затова не приемай критиката ми, като основание да се откажеш. То и Стивън Кинг не винаги е способен да се представи на ниво в моите очи. Освен това аз пиша основно фентъзи и трилари, та не съм много по поезията.
Както и да е, съветвам те да четеш повече от това, което искаш да пишеш и да обръщаш внимание и на най - малките детайли в текста на добрите автори (като стил, думи, изрази и т. н. ), както и на грешките на лошите. Това ще ти помогне да се ориентираш по-добре в писането и ще обогати речника ти. В крайна сметка с упоритост и постоянство всичко се постига. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker