Влюбих се в асистенти си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в асистенти си
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2351 пъти
Здравейте, за първи път пиша в този сайт, надявайки се да получа съвет. Аз съм студентка последна година; от едно известно време асистент от една от областите на нашето обучение не ми излиза от главата. Образът му е в мислите ми непрекъснато. За него мисля по цял ден. С мисълта за него заспивам и се събуждам, а нощем го сънувам. Всичко в него ми харесва - характерът, обноските, поведението, логичното му мислене, високия му професионализъм и не на последно място сините му очи. Толкова наситено сини, че не мога да откъсна поглед от тях и ме е страх, че ми личи, че го гледам втренчено. Тези мисли се отразяват и на поведението ми - не мога да се съсредоточа да върша дори елементарни неща. Не знам дали това е любов. Не знам как да му покажа или намекна какво чувствам, пък и не знам дали е редно, тъй като съм студентка, пък той е асистент. Упражненията ни с него свършват след две седмици. Какво мога да направя за това време? Между другото е само три години по - голям от мен и интересите ни са насочени към една и съща област. Страх ме е как ще реагира ако му кажа, сигурно няма да съм първата студентка, влюбена в него. Моля ви посъветвайте ме нещо. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7430821f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре дошла в клуба! Моята история е различна и моят не е синеок. Чела съм доста по темата за влюбване в асистент и отговор какво да правиш няма да намериш. Няма и никой да може да ти каже как той гледа на теб. Сама трябва да прецениш ситуацията. Имам два съвета за теб. Първият е класически... ако наистина този мъж е толкова привлекателен едва ли си първата, която го е забелязала и ако случайно ти обърне внимание не изключвай възможността да си играе с теб за да направи бройка. Вторият ми съвет към теб е ако ще действаш го приеми като равен на теб, като приятел, а не като асистент. Абстрахирай се от факта, че той е малко или много по-нагоре от теб. Дали е редно - да, редно е. Едва ли някой ще гледа с добри очи на това, но доколкото аз знам не им е забранено с правилник или нещо такова да се забъркват със студенти. Не си конкретизирала специалност (и по-добре не го прави), но той е асистент и е там за да ти помага с каквото може. Като студентка можеш да отидеш на някое приемно време в въпроси по някой проект или курсова задача или там каквото правите. Бъди внимателна, наблюдавай го (но не си набивай излишни филми) и прецени дали има специално отношение към теб. Ако прецениш, че има специално отношение го заговори по някоя странична от университета тема и виж как ще реагира дали ще има желание да води странични разговори с теб. Ако има това е добър знак и действай смело напред. Поискай да излезете или го намери във фейсбук или измисли нещо друго. И не забравяй - отпусни се. И той е човек и то почти на твоите години и е голям плюс, че имаш само още две седмици с него. Така дори и да не се получи няма да имаш после дълго сконфузни ситуации или с други думи няма какво да губиш. Прецени ситуацията и действай смело.
И аз имам все още силно влечение по един от старите ми асистенти. Все си мислех, че гледа на мен по различен начин. Направих му добро впечатление и търпеливо изчаках да свърши семестъра и го намерих в социалната мрежа разбира се. И за моя голяма радост това беше достатъчно - той пое инициатива писа ми покани ме на среща излизахме доста пъти, но всичко приключи да не се обяснявам сега. Но не съжалявам. Страхотен човек, с който водих много приятни разговори интересни срещи ииии абе беше много вълнуващо. Година и половина продължи всичко това. И се радвам че имах смелостта да направя първата крачка. Дано да съм ти била полезна или поне да съм ти вдъхнала надежда и да имаш смелост да действаш. Няма какво да губиш ако не се получи, а ако се получи ти пожелавам незабравими спомени с твоя човек. Успех! И ни дръж в течение

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 36a5d1da85
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той е асистент на професорите. Не е твой асистент.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0170bbe683
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма по - голяма кеф за едно момче да чуе, че момичето го харесва. Направо му го кажи. Какво губиш? АКо не те харесва и без това няма да се виждате повече ;) Пък, ако те е срам му го напиши на смс. Вие момичетата все искате момчетата да са първи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7430821f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен лично ми е много интересно да чуя мнението на един асистент по темата. Няма ли асистенти, които да четат темата и да споделят те как биха реагирали?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7430821f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей!
Интересно ми е да разбера дали има развитие по тази история

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7430821f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката дали още следи темата? И аз съм в подобна ситуация и се чудя какво се е случило при нея

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 501589fba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сама си дала отговор на въпроса си, нито ще си първата, нито ще си последната влюбена глупачка. Нека не пророкувам, но в най-добрия случай ще попалувате, после ще се окаже, че прекрасният му характер не е съвсем толкова прекрасен, обноските и поведението му не са адресирани конкретно към теб, логичното му мислене и професионализмът са част от работата му и ще останат сините очи, които в случая нямат нищо общо с човешките му качества. Ако си хубавка може и да ти обърнат внимание, но не е сигурно за колко време. Хубаво би било да се замислиш какво ти можеш да предложиш на сегашния етап, ако можеш да предложиш нещо повече от останалите ще бъдеш забелязана - зависи обаче какво искаш да бъде забелязано в теб!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: d5a1f48e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм авторката. Нищо не направих и нищо не му казах. Не можах да събера смелост. Сега непрекъснато се питам какво щеше да бъде ако му бях казала. Много ми е мъчно, снощи пак го сънувах. Надявам се че с времето ще ми мине. Това вероятно е разумното решение.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 60764129b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте, подкрепям мнението на 1. - по-конкретно да се абстрахирате от това, че е асистент. Във Вашият случай (разбирам, че вече нямате занятия с него) може да отидете в приемното време с примерния въпрос (без да се заяждате или излъчвате някакъв негативизъм): "Защо изучавахме еди коя си тема, не я срещнахме в последващите дисциплини, къде и за какво ще ни потрябва, какво още трябва важно да научим от предмета, за да ни бъде наистина от полза... (в голяма част от материала на студентите се преподава само АБВ то, останалата част в бъдещата кариера трябва сами да се дообразоват и доусъвършенстват - питайте и затова). Примерния въпрос предразполага към странични разговори. Отидете например в извън приемното му време и така ще разберете какъв му е интереса и нагласата му към Вас....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker