Заслужавам ли такъв мъж до себе си и имаме ли бъдеще заедно ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужавам ли такъв мъж до себе си и имаме ли бъдеще заедно ?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1683 пъти
Здравейте,

Ще си позволя да споделя и моята история, за която искам да чуя мнения, колкото повече, толкова по-добре.
Момиче на 21 години съм и съм студентка 2-ри курс. Уча филология в СУ. Споделя това, защото може да ви помогне да дадете по-точен съвет.
От вече 2 месеца имам връзка с момче на 19 - той е 1 курс в друг университет, но се запознахме в Студентски град, като се нанасяхме по блокове. И така, заговорихме се, писахме си, и ето че преди три седмици ни беше първата среща. Като първа среща, направих и първа грешка - пуснах му. Той ми каза, че е имал сексуални отношения с друго момиче само веднъж и аз му се падам втората. Няма значение как се справи, тъй като това не мисля, че е в основата на проблема.

Искам да поговоря за характерите ни и на двамата и да видите колко много се разминаваме, което ме кара да се питам = заслужавма ли го и имам ли бъдеще, ако не с него, то с такъв подобен тип, защото това ми е било мечта, още от ранните тийн години.

Аз съм средно интелигентна, не се определям като супер умна, не мога да говоря на всякакви теми, мразя да се майтапят с мен, гледам по-сериозно над нещата, сякаш съм на 40 години и приятелки са ми го казвали, дори съм обидчива в много случаи, обаче стане ли въпрос за любов, преглъщам егото и обичам силно и смея да кажа истински.

Той е много по-различен от мен. 101% различие, дори - според една моя приятелка. Много интелигентен, аз дори не вярвах, че някой толкова малък може да знае толкова много неща, да говори толкова правилно, да говори на абсолютно всички теми без да казва "Ъъъъ.. ", много голям фен на иронията, обича да самоиронизира, да се майтапи, когато сме в компания, не псува (за първи път срещам такъв мъж междудругото), пие от време на време, но не се напива до смърт. Аз също не пия, нито пък пуша.

И двамата сме много романтични, той се проявява като голям джентълмен, направо с всеки жест, ме впечатлява още повече. Подарява ми цветя, ревнува ме малко, но дотук, с това, което ми харесва. Както споменах, говори на всякакви теми и понякога се чувствам много глупаво, когато сме в компания и той и друго момиче започнат да говорят за някакви теми, с които аз не съм запозната. Гледма тъпо и вътрешно се побърквам от ревност, излиза ли сме 2 пъти така и вече не искам да излизам с нея, сякаш иска да ми го вземе, а аз се страхувам. Когато си прави шеги с мен, аз завъртам очи, а той сякаш го усеща и спира.. Винаги ме пита "За какво да говорим? ", а аз за 1 месец се изчерпах, какво ли остава за повече... С него говоря за книги, филми, музика, студентския живот, дори и секса. Какво ни харесва и какво не, за да знаем все пак.

Както споменах му пуснах още на първата среща и мисля, че това ме показа в много грозна светлина в мъжките очи, но може и да се лъжа. Говорих с него и го питах, какво си е помислил за мен, като не съм отказала на първа среща, той ми каза, че му е харесало и не е нещо фатално, но мисля, че може да ме лъже, за да не ме засегне. С предишните ми връзки сме чакали минимум 3 месеца... Според моя приятелка жена, която пусне веднага пада директн в очите и сега ми е много гузно и объркано...

Аз наистина го обичам, колкото е възможно да се обикне човек за 2 месеца. Усетих пеперуди още в първия момент, в който го видях. Винаги съм искала мъжът до мен да е умен, харизматичен - той е такъв, но мисля, че не го заслужавам след секс случката. Мисля си, че сега може да ме мисли за лека жена и да е с мен само за секса. За информация, да добавя, че повече не сме го правили, той не е настоявал, защото пита ли аз му казвам не и това е.

Та, мислите ли, че между нас може да има по-сериозна връзка и дори да живея с такъв мъж (ако не този, то друг подобен тип? )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4837fd6602
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако и на другите пускаш още на първа среща, може и стара мома да си останеш!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 35180790d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Такъв мъж може само да ти е стимул и ти да се развиваш. Не виждам защо не дадеш шанс на отношенията ви, а ги категоризираш веднага като "безнадеждни".
Явно той те харесва. Ако беше заради секса, щеше да те търси само за това и като си отказала, щеше да спре да се занимава с теб.
Не подценявай и себе си. Това, че не си толкова начетена като него, не те прави половин човек.
Това, че си му пуснала на първата среща... си го изкарай завинаги от главата и не го мисли повече. Както написах по-горе, той е с теб и е очевидно, че не е заради секса :) така че споко! Наслаждавай се, а бъдещето ще покаже дали ще сте заедно.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 268e9ea1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ох, остави го той да прецени дали можете да имате връзка, не питай нас (напълно непознати)... Отдай се на връзката и толкова, какво го мислиш толкова...? !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b16d1abb0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отпусни се и се успокой. Няма рецепта кога да пуснеш на един мъж. Това, че е по-начетен ще те кара да се развиваш. Изобщо всичко си ви е наред във връзката й й се радвай, вместо да се самоанализираш и измъчваш непрестанно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 06d915ae90
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Четох до половината и веднага видях няколко грешки, които просто се НАБИВАТ на очи!
1. За 3 седмици реални срещи ти просто няма как да го познаваш.
2. Ти самата не се цениш достатъчно. А щом сама се сложиш по-долу, ти вече реално си по-долу. В тази връзка - щом сама се чудиш, не, не го заслужаваш и ще го накараш и той да мисли така. От теб зависи да се издигнеш.
3. Спри със следното: приятелка това - приятелка онова!!! А твоето мнение? Ти постоянно мислиш какво ще кажат и помислят ДРУГИТЕ и темата ти го потвърждава. А най-важната за себе си всъщност си и трябва да си ТИ!!!
Ж28

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker