Никога повече! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога повече!
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2386 пъти
Здравейте!
Това, което ме кара да пиша тук е, че вече не знам какъв е правилният подход към мъжете, честно!
Започва заигравката, пределно ясно е, че има химия и тук вариантите, които ми се случват са два:
1я - играта продължава твърде много време (да речеме 2-3 месеца) и аз накрая аз решавам, че ще бъда директна и ше си призная чувствата, защото съм сигурна и в отсрещната страна. Като под признаване нямам предвид "Жениме се и ми правиш 5 деца", а просто си казвам, че съм влюбена. Съответно господина пали с 200 и се покрива нацяло.
2я - аз мълча (понеже доста пъти е ставал вариант 1 и вече съм се напарила), той мълчи (понеже и аз нз защо) и нещата така си остават и си отминават.
Питам сега какъв е проблема? Хем мъжете уж се раадвали на искрени жени хем бягат от тях. Обаче и не правят нищо.. и къде е тогава ключа от палатката?
ж25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: f9a5401f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, не знам дали си неопитна или просто си чела прекалено много розови романчета (аз самата съм им почитателка, нищо лошо), но не стават така нещата.
Има неписани правила в любивните взаимоотношения и най-важното е да не казваш лесно „Обичам те“. Запази думите за себе си, защото поставяш в неудобно положение мъжете, които имат нужда от МЕГА повече време да си изяснят чувствата. За мъжа „Обичам те“ означва също да поемат отговорност към една жена, което след 3 месеца просто няма как да се случи.
Отделно не разбирам ти тези думи на своите любовници ли ги казваш или на някакви момчета, с които 3 месеца си се срещала, не си спала с тях и чакаш да те обикнат, за да им пуснат, защото колкото и да е странно има и такива заблудени жени...
Надявам се все пак да не си от този вид, защото за мъжа любовта минава през леглото и през стомаха. Ако един мъж не е имал физическа връзка с теб, той изобщо не може да развие такива дълбоки чувства. Да, физическата връзка не е гаранция, но ако не си интимен с някого, не можеш да очакваш и интимни чувства.
3 месеца също са много малко време за повечето сериозни мъже да ти кажат, че те обичат. И това е добре така. Само въздухарите и бройкаджийте раздават „обичам те“ на всяка. Виж делата. Как се отнася мъжът с теб, какво прави, не какво казва. Мъжете понякога с дребни жестове ти показват любовта си, но ги е страх просто да кажат думите, защото има нещо свършено, нещо окончателно.
Това обаче не значи, че не те обича даден мъж. Така че не чакай след 3 месеца някой мъж да ти ги каже, защото той най-вероятно изобщо не знае, че те обича. Дай време на мъжете, наслади се на връзката, стига си блъска главата как трябва да се развива една връзка и така нататък.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5298082c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жалки женски опити за разсъждения. Мъжете бягали!? Първо, кои смятате за мъже? Мамините синчета не са мъже, те се държат още за майките си, и всяко обсебване ги паникьосва. Представете си, ако авторката беше попаднала на момче, току що се уволнило от казармата. Стояло там 2 години, загоряло за ласки и друго, и попадне на момиче, което му казва обичам те, дали ще избяга!? Със сигурност няма да избяга, ще се раздаде докрай, ще бъде щастлив, а момичето ще разбере какво е да бъде обичано. Сега живота се преобърна, представите за любов се изкривиха, лигавенето се смята за любов, душите се превърнаха в празни дупки. Его представите за любов на днешните млади, №1 го описва " но ако не си интимен с някого, не можеш да очакваш и интимни чувства. "!? За какво се чудите защо мъжете не искат да се обвързват? Защото не останаха свестни момичета. За тях "интимните чувства" са по важни от душевните, как мъжа да общува с такива момичета, освен да чука и бяга. Нима търкането на два епидермиса е по важно от душевното общуване? Сега стана обидно, ако момичето е още девствено, преди да е навършило 18 години. Да, на 18 години започва половият живот, но това не означава, че трябва да се превръщате в подлоги на мамини синчета и да оставяте душата си да се превърне в бунище. Каквото повикало, това и отвърнало. Щом интимните отношения за вас са по важни, такива и ще получавате от момчетата, а за душевни, само ще си мечтаете.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6f8dfbc44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ахахах, как ще кажеш на човек, че си влюбена и очакваш да не избяга? Покани го на кафе първо. Излезте няколко пъти. Дори и да си мислиш, че си влюбена, не се казва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 43ab66f0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1
В кой век си? Мъжете в твоя живот с перо ли ги галиш номер 1?
Що да не си казва чивствата момичето? Щото мъжете ни са изфинени ли? Или защото ти така каза? Съветите ти в динамичния 21-ви век са нерентабилни!!! По твойте думи излиза че жените трябва да чакат с години някой да им се обясни в любов... И по модерната психологическа тактика че никой на никой не е длъжен с нищо, откъде на къде една жена ще чака някой келеш да направи първата стъпка? !? Ми че той може да се изяснява 1 век със себе си дали обича една жена или не. Това че мъжете по принцип не могат да поемат отговорности и ги е страх от такива пак си е техен проблем

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c870519f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката съм към 1:
Аз нямам предвид, че съм имала връзки с тях, а точно че нещата остават на ниво заигравка без да прерастват в сериозни отношения. И им казвам, не Обичам те", а просто си признавам, че от моя страна има силни симпатии и привличане.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6e57ebc820
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 4, ами аз ако ти кажа, че те обичам, а ти или не ме обичаш, или не си сигурна в чувствата си - какво правим?
Неудобна е ситуацията.
Когато човек ти каже, че те обича, ти имаш две възможности - да замълчиш или също да кажеш, че обичаш. Ами ако не си сигурен в чувствата си? Ами ако ти е рано?
За мъжете не е толкова лесно. Те са по-скоро и възпитани да си крият чувствата, дори от себе си. Стабилните мъже просто не казват на всяка „обичам те“, защото това значи и връзка, може би семейство, повече просто.... когато един мъж обича една жена, той иска да ѝ даде всичко. Затова стабилният мъж е пестелив с тези думи и като не може да каже „Обичам те“, а срещу него някой ми го казва... следва мълчание и да - тръгваш си. Какво да правиш с човек, на чиито чувства все още не можеш да отвърнеш или човек, чиито очаквания са огромни, а ти си все още в началото на връзката и все още напипваш почвата
Отделно пак казвам - при мъжете любовта функционира малко по-различно. За тях сексът е много по-важен, отколкото можем да си го представим като жени. Природата си знае работата. При мъжа се отделят хормони за привързаност, когато е с една жена интимно в редовна връзка. Това при жените не е така, то няма и нужда... , но мъжът има нужда от „заземяване“, от време с една жена, за да развие чувствата си, освен ако не лъже, за да вкара поредната в леглото имитирайки чувства...
Избирайте - или мъж, който ще ви казва каквото искате да чуете, или мъж, с когото трябва да имате търпение, но после ще бъдете възнаградени с истински чувства и интимност

И, Авторке, съвет от мен - ако казваш на разни хора, че имаш каквито и да е чувства,

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f83c4c3019
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ключът от палатката е в джоба на плувките.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 903d8ffb4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мила, сериозни отношения не се градят за дни, даже не и за месец. Така, че дори и да си напълно сигурна в чувствата си, не бързай в това "Обичам те! " защото другият може още да не е готов за сериозни отношения и само ще го стреснеш. И естествено ще даде назад. За това преди да признаваш на един мъж каквото и било, най-малкото, че имаш чувства към него, опитай се да му станеш приятелка. Излизайте заедно, забавлявайте се, споделяйте си разни неща, изобщо нека първо те възприеме като добра приятелка, пък после думичките "обичам те" сами ще си дойдат естествено. Просто не насилвай нещата, защото иначе човекът ще избяга. И с право. Как ще се почувстваш ти ако някой, който едвам познаваш започне да ти разправя, че си "жената на живота му", че иска да остареете заедно, да имате деца и т. н. Ами сигурно ще помислиш, че е леко мръднал и ще се отдръпнеш или направо ще избягаш с писъци.
Това, че между теб и някой мъж е имало заигравка и флирт още съвсем не означава, че той е подходящият мъж за теб и едва ли не вече трябва да определяте дата за сватбата. Пък и ти с твоята прибързаност така си го изплашила, че човекът и да те е харесвал, е решил, че си някаква отчаяна и е по-добре да си няма взимане-даване с теб. За това дръж се естествено, бъди добра приятелка на човекът, който те привлича и нещата сами ще си дойдат на мястото. Пък ако не, приеми го, че поне си имаш приятелче. Човек в крайна сметка има нужда и от приятели, нали? И не е казано да гледаш на всеки мъж, с който се запознаваш като на потенциален партньор в живота. Ще намериш и ти правилният, просто трябва време. И колкото по-малко го търсиш, толкова по-добре. Защото отчаянието не води до нищо добро. И колкото повече се самонавиваш, че трябва бързо да намериш Мъжът с голямото М, толкова по-вероятно е да не го срещнеш.
За това живей си живота, радвай се на хубавите моменти и той ще се появи.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 14dfcb3cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ще ти кажа какъв е проблемът. Без да има приятелство преди това, няма как да има сериозна връзка. Казваш, че почваш заигравка и след 2-3 месеца си влюбена...Ами защо първо не станеш приятел на този човек, не му покажеш, че може да разчита на теб, да ти има доверие, да споделя с теб и добри и лоши моменти? С моят съпруг например бяхме 5 години близки приятели преди да си дадем шанс като двойка. Истинските неща изискват време. Не казвам, че с години трябва да чакаш, но не може още от самото запознанство да се почва със свалки, освен ако не искаш само сексуална или еднократна "връзка". А иначе действително има страхливци, които бягат жената като им се обясни, защото ги е бъз като мъже да се изправят и да ти кажат в лицето, че или не те искат, или не искат нищо сериозно.

ELSA

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2c13ea49f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здрасти. Попадаш на такива "мъже". Аз съм мъж на 28 години, видял съм много, преживял съм немалко. Обичам директните жени. Знаещи какво искат и как да го постигнат. Директни в общуването. Без "ако" или "но". Точно и ясно. Според мен просто попадаш на хлапета, желаещи да си поживеят. Дечица, неспособни на отговорност и сериозни отношения. Опитай се да откриеш онзи, когото търсиш и не се предавай.
АКАТИМ

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d5c150abf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Колко жалко, че с такова момиче не съм се срещал. Ако ми признае че ме харесва, аз бих казал "Полъскан съм и искам да се опознаем по-добре. Да излезем да се разходим! ".

Егати тъпотията, все не попадам на такива които да ми кажат когато имат интерес. А пък тези от своя страна попадат на смотаняци които пък бягат с 200, както авторката каза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker