Млада колежка каза, че ме харесва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Млада колежка каза, че ме харесва
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2489 пъти
Здравейте гледам тука че имаше такива теми ама не очаквах да ми се случи на мен точно. За протокола- на 51г. съм разведен, живея сам. Работя в офис и едно от момичетата дойде преди 2 дни и ми се обясни в любов! Меко казано шокиран съм, защото девойката е около 20-те привлекателна е и осигурена а аз нямам нито визия нито особени възможности? Как така харесва мен? Каза че била привличането е нещо за което няма правила и така се е случило. Моля помогнете- как да постъпя? Момичето е хубаво но не знам дали е редно та тя е на възрастта на дъщеря ми... каза ми че иска да изживее тръпката и й харесвам и че знае че няма как да продължи дълго

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 615b8abe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че някой те харесва не значи, че ти си на разположение и си за употреба.
Да, определено е ласкателство за теб, че млада жена те е харесала, но ти не си предмет, който човек може да употреби, защото има някаква фантазия да кажем.
Разбирам да си имал някакво по-дълбоко общуване с нея, да сте прекарвали много време заедно, но просто така? Внимавай. Има млади жени, които имат просто фетиш да бъдат с възрастен мъж заради проблеми от детството си да кажем. Възможно е, разбира се, да е привлечена от теб като мъж. Живеем във време, в което особено българската жена открива своята свобода и сексуалност - нещо, което се е случило на Запад предии 50 г. може би. Имаме да наваксваме. Днес жените просто си взимат това, което искат. От теб обаче в случая зависи дали и ти искаш. Не се притеснявай иначе за възрастта си ако и тя ти харесва, но ако не ти харесва, макар че е млада и хубава - просто не бъди с нея.
Не си за употреба все пак. Ти решаваш.
Но да, има жени, които харесват по-възрастни мъже и без да имат някакво отклонение или просто си привлекателен по свой си начин за жените, но не го осъзнаваш. Лошо няма - не си обвързан, не дължиш никому обяснение и най-вероятно имаш порастнали деца, студенти или работещи - какво толкова се спичаш какво ще си помислили хората ли?
Мъжете ще завиждат. Жените на твоята възраст ще ги е яд, че младо гадже им намаля шансовете и е конкуренция, а децата ти честно казано си имат свой живот и едва ли им пука ти какви ги вършиш - те скоро сами ще направят семейство и не са до теб в самотните ти нощи.
Затова те съветвам просто понякога да спреш да мислиш и да действаш импулсивно, но само ако и ти искаш и момичето ти харесва истински. А и може би не търсиш „тръпка“?

Успех

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 68748edb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Така за протокола сега съм на 30, когато бях на 20 и аз имах такова увлечение само, че той беше на 43. Изживяхме го и беше най-страстното ми съвпадение в живота. Моят съвет е да се отдадете един на друг. Аз и господина сме приятели и до днес. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a0268a8824
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Внимавай да не е луда и като я отрежеш да те обвини в изнасилване.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a103c28024
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако в бъдеще смяташ да създаваш сериозна връзка с жена, мимолетни забежки ще се отразят неблагоприятно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4138073486
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Веднъж се живее. Ако ти харесва, не го мисли много, че била на възрастта на дъщеря ти, че не знам си какво. След 20-30 години никой няма да те помни даже... Послушай собствените си желания.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fa5c68162e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Какви неща стават по света, млади момичета се влюбват в мъже с 20-30 години разлика, те пък се дърпат и се чудят какво да правят. Ясно е, че няма как да продължи прекалено дълго, но пък защо да не се възползваш. Няма да ти е трудно да имате само секс. Впрочем как ти се обясни в любов? Мога почти да ти завидя, защото съм на тридесет и до момента как пък една не дойде да ми се обясни в любов, нито пък да ми иска секс.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fb9da25a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ква употреба, кви пет лева бе... Харесваш момичето, тя харесва теб, правите секс и това е.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fa5c68162e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тук наскоро имаше една тема, в която млада жена се оплакваше, че се обяснила на възрастен мъж и той се колебаел. Пак ставаше дума за затворен, неугледен мъж. В тази тема, героите са същите, но е от другата гледна точка. Дали някой не ни гъбарка? !

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 68748edb2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8, и аз си спомням тази история. Наистина голямо съвпадение. И аз това си помислих веднага:)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 16e6f2e01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До автора: Аз пък ще напиша следната история (с мен) - вървя си преди месец по един голям столичен булевард в центъра, близо до църквата св. Неделя, зяпам си наляво-надясно и в един момент до мен спира един черен ролс-ройс с тъмни стъкла. Отваря се задния десен прозорец и една финна дамска ръка ми маха да влезна вътре. Влизам вътре със свито сърце и гледам Парис Хилтън. Черпи ме с Дом Периньон и черен хайвер, гледа ме с влажен поглед. Заговорихме се и тя ми се обясни в любов от пръв поглед. Искала да се омъжи за мен, да ми препише цялото си имущтество, да ме гледа и обгрижва, да ми пере на ръка, да ме обезкосмява с епилатор Ремингтън, само и само да е с мен. Останах като треснат и я помолих да ми даде 3 седмици за размисъл. Слезнах от колата на Лъвов мост, за да си видя бежанците, които съм си ги писал в паспорта като доведени деца и от тогава не мога да спра да мисля за това. А ми остават само 2 дни за размисъл, защото след това ми каза, че ще изпрати частния си джет, за да ме вземе и да ме откара до Сан Диего, за да й дам отговора си. В момента си стягам багажа, пазарувам си чорапи, гащи и потници от магазини втора употреба, защото принципно съм на социални помощи, че там е доста жега, но не знам все още какво да й отговоря. И накрая, като се събудих - пръстите на краката - в контакта, а главата в дупката на комина....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker