За миналото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За миналото
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2129 пъти
С риск да досадя искам, ако е възможно да отворя дискусия. Преди няколко дни писах тук историята си за това, че мъжа ми е имал връзка с женена 4 години.

Искам да ви попитам - За вас до колко е важно миналото на човека, който е с вас? Когато започвате връзка споделяте ли минали неща или не виждате смисъл? Как бихте се почувствали, ако разберете неща, които не ви харесват? Задавате ли въпроси? И смятате ли, че премълчаните неща са в полза на връзката? Не е ли по-важно доверието и честността? Бихте ли му проверявали поща, фейс и тн.? Аз мислех, че съм над тези неща, но го направих и сега си "сърбам попарата".

Моля, за отговори, искам да чуя различни мнения по въпроса и евентуално да си помогна, защото съм много объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: b189756d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Почвам отзад напред. Не бих проверявала поща, телефони на мъжа си дори да имам съмнение, а просто ще го конфронтирам с това, което знам и ако съм убедена, че един мъж ме лъже просто няма да съм с него. Не си хаби енергията и не си прекрачвай принципите заради мъж.
Колкото за миналото - ами то е минало.
Първо, не ТОЙ е имал връзка като женен, а е бил на практика любовник на омъжена жена. Има разлика. Възможно е тя да го е лъгала, че ще се разведе, да се е влюбил и да е имал надежди, че ще го стори и така нататък. На практика той не е бил обвързан и е бил свободен мъж. Направил е грешка, всеки е правил грешки.
По-скоро проблем е не неговото минало, а твоята несигурност в себе си, в стойността ти като жена за него, но и в липсата на доверие към него. Не знам каква е причината, но ако ще да е миналото - грешиш. Човекът е бил млад, влюбен и загубен. Всеки е правил грешки.
Колкото до миналото - остави го в миналото.
Живей тук и сега и гради връзката си на база реалното поведение на мъжа си към теб.
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8aa851a19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Благодаря ти Номер 1. Имах нужда от подобен отговор. Да, той е много грижовен към мен и детето. Не мисля, че откакто е с мен е кръшвал или подобно. Навсякъде ходим заедно, почти сме неразделни, но... От самото начало ме гризе пусто любопитство и, когато съм отваряла темата винаги е бил уклончив и гледа да прекрати. Казва ми постоянно, че ме обича и държи на мен. Но някак смятам, че това е сериозно нещо и трябваше по-рано да разбера. Сега се чудя, човек който е способен толкова време да е в такава връзка, какво още може да крие и какво мога да очаквам от него? Въобще може ли да се промени?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b189756d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Oт. н 1 към Авторката.
Виж, той не се е крил. Не той е бил обвързаният, не го забравяй това. Той е бил младо момче, което просто се е влюбило в може би по-опитна жена от него и е живял в илюзия.
Може би мога да ти помогна, защото бях в неговата ситуация в продължение на 6 дълги години преди мъжът да събере смелост да се разведе и да легализираме връзката ни. Това положение не го препоръчвам на никого, защото си влюбен в човек, който ти дава непрекъснато надежди и виждаш, че също те обича, но дали ще бъдете заедно или не зависи от него. Болезнен период е това за мъжа ти, гарантирам ти. Не се рови. Не си мисли обаче, че все още обича тази жена и едва ли не е с теб, защото не може да е с нея, защото не е така. По принцип е като всяка друга връзка с течение на времето вече еуфорията се изпарява и виждаш човека, какъвто е. Аз в интерес на истината накрая скъсах с мъжа и изобщо като цяло бях приключила с този мъж, но той ме спечели обратно и то доста трудно. Ако не го беше сторил обаче нямаше изобщо да имам проблеми да продължа напред както е сторил твоя съпруг.
И още - може би при теб дори е по-вероятно никога да не ти изневери, защото той самият е видял какво причинява изневярата и едва ли ще иска да нарани не само теб, но и въпросната теоретична любовница, така както е страдал той навремето. Тоест дори може би неговият опит е предимство за вашия брак. Отделно, когато си любовник/ца най-болезнените моменти са празниците и самотата вечер, невъзможността на една разходка в парка да отидеш с партньора си, така че мъжът ти ще оценява повече от другите мъже тези ваши си моменти, които просто можеш да имаш само с жена си.
Спокойно и не се притеснявай дори да минавате през тежки периоди и в момента нещо да те кара да се чувстваш несигурна в себе си, в него и връзката ви. Никога мъж, който 4 г. е страдал в положението на любовник няма да си рискува брака и семейството, защото знае какво е без....
Разбирам любопитството ти за тази негова стара връзка, но е напразно просто - обикновена любовна връзка с много лъжи и разочарование. Случва се много често и не е нещо изключително, нещо по-различно от това да имаш друга провалена връзка, така както и при теб може би не са се получавали с други мъже нещата и не мисля, че това те е повредило като съпруга и майка или пък не мисля, че ти копнееш за тези стари връзки, или?
Така също мъжът ти няма как да копнее за тази жена, просто защото миналото си е минало. Тогава не те е познавал, не те е обичал Теб и не е имал семейство и дете с теб, планове с теб. Нямаш право да съдиш някого за миналото му преди да те познава.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8aa851a19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Още веднъж Благодаря! Искам да не го съдя, но някак все едно виждам друг човек - не знам как да го обясня. Искам да приключа да мисля за миналото му и какво може още да има, но то ме изяжда. В същото време не ми се отразява добре - не спя като хората, намалих храненето. Той това го вижда, пита ме какво става, но какво да му кажа?! Предполагам, че ако му кажа ще се скараме. На мнение, че миналото си е минало и мястото му не е тук. Казва ми, че иска да гледа с мен напред. Офф много ми е гадно, но какво да направя като така се чувствам?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8aa851a19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Оставам с впечатление, че ти просто ревнуваш от това, че той е имал връзка, че е обичал друга преди теб. В живота хората се събират, разделят. Всеки прави грешки. Ти не си ли? Стегни се и гледай от сега натам да сте добре. Миналото си е минало. Не можеш да го промениш. Спри да се ровиш и ще си по-добре. Гледай по този начин да не го изгубиш. Мъжете не обичат слабите жени.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8767014818
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи - като мъж ти споделям: аз, лично си търся мацка, която да замести действащата, ако тя се е отказала от мен или ме е зарязала, но при намирането на такава, просто я шкартирам. Тъпо е, но един човек (без значение пола) НЕ е ли затворил дадена страница, по-добре не му се вясвай пред очите, иначе ще си употребена носна кърпичка и никой няма да ти е виновен за това!
Когато тръгне някой на лов за путки, то той има проблем!
Когато някой се държи НЕПРИНУДЕНО и иска да покаже своята истинска същност, тогава ти, котенце ТРЯБВА да се метнеш на вратлето на съответния господин, иначе всичко е само за едното ебане! Звучи грозно, но е факт: Хубавите ябълки прасетата ги 'рупат!
Така, че правѝ си сметката, за да не останеш на сухо, че тогава много става тъпо.
Твоя човек - за 'къв ти е да ги пасеш бившите му? Аз имам 7 бивши и за всичките съм казал на жената. Няма путка, дето да не ме търсила повторно, но счупената стомничка си счупена. Тя може само да се залепи, но до кога ще окряка залепеното???

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 95def7a458
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз познавам двама мъже, които са ми казвали, че са имали връзка с омъжена. Ами какво да ти кажа, аз някакси не че не го приемам, ами ми е неприятно. От гледна точка на това, че аз след като го смятам за нередно и не съм го правила (да имам връзка с женен), при условие, че такъв ми е предлагал и някакви мъже били с куцо и сакато. Хайде единия много ме дразнеше и искаше само секс от мен, несериозен женкар, който отрязах и се очакваше да е имал връзка с женена. Не знам започна да си прави реклама с това ли, ама до днес не е цъфнал и вързал. И него не го интересувало, че била женена - нали тя изневерявала, не той. А за мен и този който става любовник също има вина, но както и да е. Другият имахме нещо като връзка, ама нищо не се получи - не заради това, че ми каза че е бил с женена, ами за други неща не се разбирахме. Аз те съветвам да не ровиш в миналото, защото само ще се измъчваш, гледай как се държи с теб, и дали си щастлива с него. Просто такива мъже ми се струва, че повече ги е устройвала такава връзка, като са искали само секс, защото е по-лесно женената няма да има изисквания за връзка и т. н.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8aa851a19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за отговорите! Да, наистина колкото повече се ровя, толкова по-гадно се чувствам.
За тази му връзка не вярвам да е било само за секс -все пак 4 год. не са малко. Предполагам са му давани напразни надежди. Както и да е...
Най-ме е яд, че не ми е казал до сега. А сега, едва ли не със скандал стана. Чудя се, защото го смята за нещо, което не е редно и ще ме нарани, ако знам или му е болна тема.
Не искам да мисля какво друго може да крие.
Май наистина ме разяжда ревност и несигурност. А реално нямам повод - единствено това пусто минало, дето го подхванах. Не знам защо ми е толкова важно? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker