Всичките му приятели изневеряват и разиграват жените си! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичките му приятели изневеряват и разиграват жените си!
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2935 пъти
Здравейте:)
Редовно чета историите тук, но един разговор от преди няколко часа ме провокира да споделя нещо с вас....
Бях с мъжа си и един негов приятел, общо взето само слушах разговора им-без да се меся (понеже мъжа ми все ми се кара, че се изказвам по неподходящ начин).

Та, да продължа, общия ни познат е също женен-има две деца. Но съвсем откровено мога да кажа, че не обръща никакво внимание на семейството си, той дори не знае кога са родени децата....Както и да е. Общо взето гледа къде и с кого да се напие. Знам, че изневерява на жена си, чувствам се кофти когато я погледна и си спомня, но нищо не мога да направя.

Тея дни тя разбрала-нищо не направила, просто се прибрала при майка си за няколко дни- " да й минело". Той продължи да казва, как друга на нейно място нямала да го търпи и 2 дена, как каквото и да кажела нямало да й обърне внимание, просто щял да й счупи зъбите и щяла да млъкне. Каза как не го търси по телефона, не се интересува къде е с кой е....просто защото вече е свикнала.

Нищо не казах през цялото време, но от вътре ми идеше да му фрасна една бутилка в главата, че да му дойде акъла...(което е под въпрос..) Тогава и моя мъж се намеси...Каза как аз никога няма да позволя такова нещо, ама трябвало и мен да ме научи да си мълча, да не мрънкам и да не му звъня по 100 пъти на ден. Аз просто му отвърнах, че разликата между мен и другото момиче е огромна, аз такова нещо няма да търпя и няма да си затворя очите пред такива "системни нарушения".

Тогава се замислих за нещо....Да и той ми е изневерявал и той ме лъга многократно, аз го хванах.....То не бяха скандали, то не беше чудо....

Всичките му приятели са такива, всички действат по тоя начин, всички разиграват жените си и всички те просто си затварят очите. Защо според вас се случва това? Тяхната работа е май малко като на кучето, което нито яде кокала, нито го пуска. Хвалят си жените колко са мили и разбрани, в същото време им изневеряват и тайно, и явно... Дали е от обкъжението? И дали ако бяха разделени един от друг нямаше да се състезават кой ще изневери с повече...И най-лошото е, че всички те (изключвам себе си и моя мъж) имат прекрасни жени и приятелки- и хубави и разбрани...Дали пък не е заради добротата им?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 25fc92f0ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се учудвай,хората вече нямат ценности и морал!За тях семейството е неизбежно зло-да минат по каналния ред.Лоша компания има мъжа ти.Мъже,които се заканват,че ще счупят зъбите на жените си,не са никакви мъже,а тъпи амеби!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 72c0ccc59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами докато има кой да ги търпи да си разиграват коня, те ще го правят... И ние жените сме за бой! А и компанията определено се е случила доста лоша, така че човек и да има морални задръжки, много бързо ще се изпарят, щом другите приемат иневярата е реда на нещата. Аз с такива хора гледам да нямам вземане-даване, защото не искам да се докосвам до техния свят.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: a1a03a060d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   стига, стига.
Първо, не присъствай на мъжки разговори, защото те обичат да се бият в гърдите и да се хвалят помежду си, а ти в случая си била нещо като декорация-мебел при този разговор.
Друг път не стой така, извини се и си намери друга работа и не си губи времето и усилията за хорските проблеми и работи, а си гледай в собствената паничка.
Съветвам те да не съдиш по другите за себе си или за съпруга си. Изневярата не е заразна.
Не вярвай на мъжете като ги слушаш, те изкривяват истината, за да се изкарат мъжкари.
Не е твоя работа коя женица как реагирала.
Не се занимавай просто....
Нямаш проблем и не си го създавай!
И най-вече, не се обаждай на мъжът ти 100 пъти - забраненият плод е вкусен. Не го заплашвай, защото е доброволно с теб, не е в затвор или карцер. Не го критизирай пред други мъже, те си имат мъжка гордост и ще ги го върне при друга възможност (като те критизира и порицава пред други). Кажи му нещата на саме. И изобщо - предприемайте като двойка нещо, не стой и слушай неговите приятели, ако не са общи, както и мъжът ти няма да стой и да ви слуша женските приказки.
Хера

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 297f324e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм съгласна с 3. Това, че ти е изневерил показва достатъчно. Според мен, определено с който се събереш, такъв ставаш. Да, мъжете за вулгарни и арогантни, защото в патриархално общество живеем, но да обсъждат чупене на зъби е прекалено, ако ще и да несериозно. Малко странно е, че са се отпуснали пред теб, обикновено когато има жена се държат по-различно.... Съжалявам, но компанията на мъжа ти не е добра и това не говори добре за самия него. Много жени го приемат, а не трябва да е така. Почти всички мъже имат... определено поведение, но в твоя случай, ми се струва по-сериозно.

С номер 3 съм съгласна само за това, че не трябва да му звъниш често, аз лично не го правя, защото за мен самата е унизително, а и в резултат мен ме търсят.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: eabb171971
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защото им се позволява. Сега жената на този трябва изобщо да не се връща, а да се разведе. И като бутне доминото...ако мъжете им имат поне малко разум, може и да се замислят. Ако им харесва пък такъв живот, да си го живеят. Няма да сте едни придатъци на плужеци и да сте във вечна неудовлетвореност. Болестите идват на психологическа основа. После да не е късно.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0b44660098
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Простотия до шия!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e97282d21d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки има право на избор в живота, но всеки трябва да понесе и последствията от избора си. Щом една жена е съгласна мъжът й да я третира като изтривалка, да й плюе в лицето като й изневерява - значи си го е заслужила. Докато жените се изживяват като жертви, а не като личности - така ще е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker