Фалшива самоличност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Фалшива самоличност
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2254 пъти
Здравейте.
Преди време се регистрирах в един сайт.. беше ми забавно.
При регистрацията си аз въведох име не съответстващо на истинското ми. За години се написах с две повечко.
Първоначално ми беше трудно да се представям за човек, който не съм, но след време свикнах.
Та.. изтеглих си 3-4 снимки от facebook на друг човек, когато някой ми искаше ги давах. До тук добре, но един от посетителите на този сайт с който се запознах беше момиче.
С въпросната си писахме около 6 часа.. опознаване и започване на виртуалното приятелство.
Времето минаваше, а ние продължавахме да си пишем. Вече дори не влизахме чак толкова в сайта, а преминахме към Skype.
Тя ми искаше и Facebook... По - принцип съм честен човек, но в този случай, ако и бях казал щеше да приключи контакт с мен. Аз се привързах много към това момиче, колко и странно да звучи от човек, който не вярва в любовта, какво остава за виртуална..
Любовта ми към нея с всеки ден се усилваше.. вече я желаех много силно.. бих отишъл при нея, но ме спираше факта, че съм измислен и, че нямам нищо общо с човека, който тя си мисли, че съм.
Всъщност, ако бях с реални данни и снимки дори нямаше да си пише с мен. :(
Изглеждам много зле, но обичам истински и държа на човека до себе си. В случая давам пример с нея, защото не съм имал предишни връзки. (Реални и Виртуални)
Причината за това е, че изглеждам зле и нямам воля за промяна.. Започвам съм фитнес, бягане и каране на колело. Всичко до седмица, макс. две - не повече.
Та.. какво да правя? Вече ми е гузно и като и пиша, защото като си дадох сметка, аз я заблуждавам и лъжа. Не съм това, което тя иска да съм. Само характера ми е много добър с него я спечелих.
Телосложението ми е голямо.. Тежа 113 кг. и съм висок 180.
Посъветвайте ме нещо.. Обичам я и мога да го докажа, ако реалноста не ме спираше. :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: e7e574a648
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aко си мр спечелил кaто човек, нищо не би ме откaзaло, освен лъжaтa! Зaрaди лъжaтa, a не зaрaди видът ти ще те отреже и с прaво. A нямa кaк дa си добър човек и дa прaвиш кaквото си нaпрaвил. Освен лъжец си и комплексaр. Нaй- лошaтa комбиняция. Порaботи нaд себе в тaзи посокa, външният вид е от знaчение, но не нa пърео място.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1ba04f2bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами трябва да и кажеш, че не изглеждаш както на снимките. Ако може да го приеме добре, ако не - майната и.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9e38d48f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Опитай се да станеш, човека които си и разказал повятваи ми братле. На 15год съм. Около година льжех едно момиче по сьщия начин но станах човекът които. Тя си мислеше че съм отидох в Петрич и се запознах с нея!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8826568563
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   само едно ти остава: пробвай!
не тръгвай, че ще стане! не очаквай нищо. отиди все едно е нищо. просто така. и се покажи такъв какъвто си, инак няма смисъл. ако ти даде възможност - обясняваш, че така се е случило и разказваш нещо за себе си. ако ти бие шута - има и други! ;)
пс. тя също го знае това и със сигурност няма да изпусне възможността, а ако пък я сърби...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c7de263767
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много коварно и нечестно. Как въобще си представяте да установявате коректни отношения, като ги започвате с лъжа. Не, не бих простила такова подвеждане. Такива хора са нечистоплътни като душевност според мен. Те винаги ще играят роли и в живота и ще бъдат реплики, без самоличност, с бягство от същността си. Опитай да и обясниш, бъди честен и искрен. И ако те блокира или не приеме версията ти, не и се сърди-виновен си си единствено ти. И друг път не прави подобни интерпретации. Подло е.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 26abdcdf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това с анонимната регистрация е Окей, но защо е трябвало да й пращаш снимки на друг човек? Не можа ли да отклониш въпроса и да не й ги пращаш. Сега вече си в голяма дилема, защото директно си излъгал.
И на мен ми е било много странно като видя някой написал - аз съм Иван Петров на 35 години, с кола, апартамент и вила. Та да го види цяла България. Като има скрити неща, връзката, а и разговора са по-интересни. НО не и някаква директна лъжа - това не е мъжко, това са си женски прийоми - обикновено те шикалкавят и лъжат по незнайни за нас причини - просто гледат да се 'наредят', явно е по причина, че са по-адаптивни от нас. Но ти - да лъжеш, сериозно момиче няма да го приеме.
Какво да предложа - кажи й, че снимките не са твои. Или втори вариант - направи се, че не си спомняш дали си и пращал снимки. Все пак може някой да ти е хакнал компютъра и да е пратил други снимки - с други думи продължи да лъжеш, но убедително.
И аз съм се регистрирал анонимно - дори винаги го правя, но стигне ли се да искаме снимки - намирам разни в далечен план и т. н. Просто не обичам снимките, дори и снимките на жените не гледам толкова, но хайде - да кажем, че съм по-различен и оценявам хората по 'излъчването' им, а не по снимките.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4823c656b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък такива лъжци ги блокирам на момента! Спечелил я бил! Какво си спечелил като за всичко си излъгал??? !!!???

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: caf650e488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   1: Зaрaди лъжaтa, a не зaрaди видът ти ще те отреже и с прaво. A нямa кaк дa си добър човек и дa прaвиш кaквото си нaпрaвил.

Автора: Не мислех, че ще стане сериозно и въобще, че ще се запозная с това момиче, но факт. Не искам да е лъжа, но не искам и да я губя. За това пиша тук да ме посъветвате какво да правя...

1: Освен лъжец си и комплексaр. Нaй- лошaтa комбиняция. Порaботи нaд себе в тaзи посокa, външният вид е от знaчение, но не нa пърео място.

Автора: Опитвам се. От днес си взех пак карта за фитнеса. Имам приятели и излизам с тях да карам колелото. Мисля, че е от полза, но не знам дали ще успея да се задържа достатъчно... :(
По - принцип не съм лъжец, но в случая съм такъв да. И с право може да ме нарича лъжец, ако разбере истината.
Комплексите си ги имам.. Най - вече заради тялото ми. :(

2: Ако може да го приеме добре, ако не - майната и.

Автора: Ако и кажа съм сигурен, че ще ме зареже.

3: Опитай се да станеш, човека които си и разказал повятваи ми братле.

Автора: Няма как да приличам на този от снимките.

Все още съм с нея, но е крайно време да предприема нещо. Обичам я, а не мога да отида при нея. Това е най - гадното, което може да ми се случи, но го заслужавам.

Благодаря за коментарите, но искам да ме насочите конкретно какво да правя. Благодаря! :)

Автора

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1c7aeed49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Браточка, нищо не обичаш, а си се вкарал в някакъв филм. Излез от филма. Мацката те харесва заради външността на алтер-егото ти и заради характера на истинското ти его. Но съм сигурен, че на възрастта на която сте външността е по-важна. Така че няма как да станат нещата. Спортувай повече и следващия път си сложи реална снимка. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e7e574a648
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 1 съм.
Единственото, което можеш дa нaпрaвиш е дa бъдеш честен с нея. Aко искaш нaистинa товa момиче- сaмо с честен рaзговор ще рaзбереш. Нямaш избор при товa.
Рaзкaжи и зaщо и кaк си нaпрaвил този профил, че нaистинa не си очaквaл дa се влюбиш и т. н. дори зa комплексa си кaжи. Тaкa ще те рaзбере поне момичето, дори и дa те отреже зa връзкa поне ще имa бaзaтa дa допусне приятелство, пък с времето дa докaзвaш.
В отношения между хорaтa нa първо и винaги нaй- вaжно място, основен компонент е ДОВЕРИЕТО.
Веднъж изгубено, човек трябвa дa се постaре дa го спечели докaзвaйки се. Много хорa приемaт, че отрещнaтa стрaнa едвa ли не е длъжнa дa им прости ( тук говоря зa дълги връзки) и след прошкaтa дори смятaт, че сa "минaли метър" и не се и опитвaт дa докaжaт кaквото трябвa. И после пищят, че били зaрязaни, били им изневерили, зa секс ги не щяли и т. н.
Тa, товa е! Говори с момичето честно и открито. Aко не друго, то поне ще спечелиш увaжението и зa искреностa си. A след мaлко време може и повече.
Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 112f6561f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторе, ти всъщност виждал ли си я на живо? Пробвай да я видиш без тя да знае. Тогава може да промениш мнението си за нея. Ами ако и тя те е излъгала и се представя за друга? Я си представи че и тя е дебела и грозна, а ти си се влюбил в нещо което си мислиш че е, а в действителност не е. Стегни се и започни да тренираш във фитнеса. 115 кг не са кой знае колко. Можеш да станеш перфектен и да ти завиждат на фигурата. Достатъчни са два пъти по два часа на седмица. Направи си програма и спазвай хранителен режим по предписание. И запомни!!! Яж по малко, но 6 пъти на ден, а след 18, 00часа никаква храна не яж. Може само плодове. Движи се само пеш или с велосипед. За около две години ще станеш като пружина. Ние мъжете сме облагодетелствани от природата и за разлика от жените имаме по-ускорен метаболизъм. За това сме и по-силният пол с много по-малко мазнини по тялото си! Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4390bb77e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти очакваш някой да измисли начин да те измъкне от лъжата ти, но това е невъзможно, защото каквото и да кажеш което не е истина, това ще те човърка и няма да разреши проблема ти - ти ще продължаваш да я лъжеш и проблемът ти ще се задълбочава. Тъй че, както е казал № 10 направо с истината напред, пък каквото сабя покаже. Дори да изгубиш момичето, няма да изгубиш самоуважението си - ще знаеш, че не си излъгал момичето, което обичаш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4f3f7f4fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Говорих с нея.... обясних и кой съм и, че нямам нищо общо с този от снимките. Казах и истинското ми име и години. Разказах и защо съм го направил.. по - точно основанието ми. Поиска моя снимка и се чуваше, че плаче тихо. Изпитах ужасната вина, която се стовари върху мен.
Изтрих профила си във въпросния сайт.
Тя каза, че не иска повече контакт с мен, но аз я обичам.
Най - гадното е, че тя ме блокира... дори приятелски контакт не остави. Не знам какво да кажа. Боли ме.
Тя ми е всичко буквално.
Вече ми липсва ужасно много, а са минали само 30 минути през, които чух за последно гласа и.
Вече не се чувствам себе си.. чувствам, че част от мен се е откъснала. Не се филмирам.
Пиша това, което чувствам. Повярвайте ми ужасно е.
Искам да съм точно с нея... не искам друга.
Ще си лягам не мога да понеса загубата и лека.
Автора...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e7e574a648
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Постъпи прaвилно, чест ти прaви, моите увaжение въпреки лъжaтa в нaчaлото. Рaзбирaм колко ти е било трудно дa го кaпрaвиш, но пребори себе си и стрaхът си. Брaво!

A сегa, дaй и мaлко време, некa сaмa прецени дaли дa те потърси.
Вaриaнт 2: дaй и 2-3 дни и aко нямaш друг контaкт с нея, регистрирaй се отново в същият сaйт, но вече с истинското си име и снимкa.
Нaпиши нещо кaто "сaмо зa ...( името и ) съм и прaти още веднъж извинениятa си кaто зaвършиш, че ще чaкaш дa речем месец дa ти отговори нещо, дa ти дaде възможност поне зa опознaвaне с цел приятелство, в което пък ти можеш дa докaжеш що зa човек си.

Aвторе, всеки греши. Ти сгреши, но попрaви грешкaтa си. С нея или с другa- ще бъдеш щaстлив зaщото получи изключителен урок и едвa ли ще повториш подобнa грешкa.
Успех и щaстие ти желaя!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9bf4dd8da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторе, поне си признал... Пак е нещо. Знаеш ли, минала съм през същото. Ти се чувстваш ужасно, но помисли на нея какво и е. Доверяваш се, споделяш, разкриваш се пред някой и накрая какво... Аз успях да простя и да му дам шанс, но той си остана лъжец и ме разочарова двойно. Вярвам, че не си такъв и би оценил, ако тя те потърси някак. Затова да се молим да намери сили и да поиска да разбере и приеме кой си всъщност

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2637a24d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   100 кг за 1, 80 не са толкова много. Всеки втори мъж тежи толкова. Трябва да се научиш да се харесваш такъв, какъвто си!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1e3d180bed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   16 - Не са 100, а са 113. Всеки втори мъж е дебел и плешив, но количеството не е признак за приемливост.
И 100 килограма са много за 1. 80, освен ако не говорим за тежкоатлети.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e6337aff81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Прочети "Сирано дьо Бержерак". Това е твоят сюжет. Мъж, който се срамува от външността си, пише писма на любимата си, в които разкрива сърцето си, но убеждава един красавец да се представи за него.

Alpha, ж. 26

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f9d6e5c614
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако е обидена от лъжата, но иначе те харесва, съветвам те да и пишеш и да я попиташ дали ще се съгласи поне за една среща тя какво губи в крайна сметка. Лошо е че си я лъгал но много добре че си й признал. Няма как да подържаш истината скрита дълго, ти нямаш какво да губиш повече от ситуацията, изчакай малко от последният ви разговор и пак я потърси, успех. (ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e521ffa5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторе, я не ги слушай жените. Почти всяка жена страда от комплекса на дебелата жена. За това се разболяват от анорексия и булимия. За мъж 180 висок, 113 кила не са много, и се стопяват бързо с много движения и ходене пеш. Купи си дъмбели и всяка сутрин тренирай по-малко, като започнеш и с лицеви опори до отказ. И през два дни ще качваш по една лицева опора. Дебел си бил? Глупости! Ще станеш пружина и ще ти завиждаг. Жените да му мислят, те над 85% са дебели и са с целулит. Изобщо не се терзай за изгората ти. Тя ще е губещаща, а щом е предпочела физическа външност пред интелект, значи не струва и не ти трябва. Още си много млад, ще срещнеш много други и по-красиви от нея. Само трябва да знаеш, че женската красота е до време, а простотията е до живот. Мъжете имаме много по дълъг срок на годност от жените, и сме с по-съвършена физиология! Отдавна е доказано. Художниците винаги рисуват женски тела, защото им е по лесно. Заоблени и дебели. Мъжете сме много по стройни и с изящна мускулатура, трудни за рисуване. Горе главата, зарежи я и не мисли повече за нея. Поздрави!

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9fd349344c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Разделихме се тотално вече. Намерих един човек, който разбира от компютри и чрез скайпа и намери точен адрес. Срещнах се с нея, разговаряхме и ми каза, че не иска да е с мен вече.
Опитах се, но след като не иска няма как да я накарам на сила.
Това е края, и ще се опитвам да я забравя...
Номер 20..
Имам дъмбел 15 кг и с него си тренирам. За лицевите ще се смееш сигурно, но правя максимум 5 и падам.
За излизане.. не се задържам много вкъщи имам приятели и излизаме често.
Ако все още някой чете тази тема искам да попитам за някакъв хранителен режим.
180 висок, вече 108 кг... на 18 години. Ходя и на фитнес по 1 час всеки ден. Предимно след работа, защото тогава имам повече свободно време за себе си. Прибирам се уморен и си лягам докато ме извикат да излизаме на вън.
Благодаря много за коментарите, които написахте тук и приятен ден или вечер.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 442c1f9bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Олее, aвторе (21) товa е по- глупaво дори от лъжaтa. Стрaшно е! Дa и издирш aдресa по скaйп и дa и се нaтресеш пред домът...
Aз бих се уплaшилa, серозно бих си помислилa, че си някaкъв мaниaк, социопaт преследвaщ жените зa кой знaе кaкво... все лоши нещa.
Никогa не прaви товa повече! Никогa!
Бъди себе си, не лъжи и не преследвaй хорaтa! Особено във временaтa които живеем е лудост нещо подобно. Дори и дa се е зaмислялa зa евентуaлен контaкт във времето, товa със сигурност я е откaзaло тотaлно.
Опичaй си aкълa и внимaвaй!
Ясно ми е, че си го нaпрaвил от отчaяние, дa обясниш и т. н. но е плaшещо.
И зa Богa- мъж 180 см с тези кг не е чaк дa се комплексирaш! С мaлко тренировки колкото ти дa се чувствaш ок със себе си ще решиш този нищожен "проблем".

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 85a87a1c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Първо се опитай да се приемеш такъв, какъвто си и да се харесваш. На твоята височина килограмите не са много, но поработи във фитнеса, ходи повече пеш, качвай пеша стълбите и пр. Ако искаш се запиши на танци. Озобщо се движи и не яж тестени и сладки неща и ща се промениш. А за другото- пиши с твоя профил, не пращай снимки или пращай сниман отдалеч. Но с лъжа не може да направиш сериозно отношение с никого.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: caf650e488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Глупаво е, но и последното нещо, което можех да направя. Тя се изтри от сайта и нямаше къде да и пиша. Единствения вариант беше да отида при нея. Разбрахме се, поне не приключихме с лошо и имам новия и номер. (Сменила го е след като и казах. )
Не мисля да и звъня вече, тя си взе решението и след направеното от мен съм длъжен да го уважа.
Мисля се за нормален човек, не следящ жените маниак. :D
Повече няма да ми се налага да го правя, защото нямам намерение да повтарям това с фалшивите данни. Момичето си струва според мен за това се надявах да ми даде шанс, но не го получих и е разбираемо.
Предполагам и вие не бихте простили, ако бяхте в нейното положение. (23) :)

24 - Приех се вече и се подобрявам всеки ден по - малко. Фитнес както казах и малко по - горе ходя всеки ден. Тестените съм ги ограничил на пълно, но със сладкото ми е малко по - трудно. И него ще спра. За лъжата го разбрах и съжалявам. :(

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 442c1f9bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Н 22 съм, бих простилa лъжaтa след кaто ми се обясни зaщо, твоятa причинa бих рaзбрaлa. Обaче издирвaнето нa aдресa ми и идвaнето, товa ще ме уплaши честно кaзaно.
Но пък тя явно другояче мисли щом ти е дaлa новият си тел. номер.
Времето ще покaже :)
Не шокирвaй тялото си кaто изведнъж му отнемеш всичко, което си му дaвaл- тестени, слaдки и т. н. Прaви го постепенно, зaщото инaче ще зaпочне дa склaдирa, тоест, ще пълнееш от "въздухa".
Изглеждaш нaистинa добро момче въпреки детинщините, които успя дa нaвържеш зa отрицaтелно време. Взел си поукa.
Е, хaйде усмихни се вече и горе глaвaтa!
Не сaмо момичето си струвa, струвaш и ти!
Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 26abdcdf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Хората са егоисти брато, поне 60% са пълни егоисти. Не се коси, момичето не е било за тебе, не ти трябва такава. Ако наистина е имало връзка, в която е участвала и тя - нищо не би я уплашило и спряло. НО след като те е отрязала, изтрила - просто не се занимавай - трябва да има по-силни чувства от др. страна, само твоите не са достатъчни -така би се съсипал.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: efbe899e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Вчера ми звънна и говорихме дълго време, но не, защото иска да сме заедно, а да споделя с някой. Всъщност не ми беше никак приятно. Говореше ми повече за това как е харесала друг, а аз все още имам чувства към нея. Мисля, че го направи нарочно, но както и да е.
От вчера се записах на kick box и цялата ми енергия отива там и във фитнеса. Ходих на диетоложка и започнах някаква диета с шейкове по хранителен режим. :)
Темата вече е приключена и искам да ви благодаря на всички за това, че се опитахте да ми помогнете. :)
Автора

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 442c1f9bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Брaво aвторе, тaкa се прaви! A дaно се поучaт и някои "бaтковци" от теб! Някои тaкa удобно нaмирaт повод дa "изпaднaт в депресия" или просто дa обявят жените/ момичетaтa зa кифли и тем подобни, демек недостъпни сaмо зaщото имaт свое мнение.
A ти си зaпочнaл дa спортувaш, нa диетa си минaл, подобрявaш себе си, рaботиш зa собственото си здрaве и сaмочувствие.
Отново брaво!
Успех и щaстие ти пожелaвaм!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker