Между чука и наковалнята - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Между чука и наковалнята
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1729 пъти
Здравийте на всички! Искам. да ви разкажа моята история накратко. В момента живея с приятеля ми. Повече от 4 години дме заедно. Аз съм си млада 19 годишна хубавица, а той малко ро голям (29). От около месец обмислям до го оставя просто защото вече не ми е тръпка а и обичта доста намаля. Страхът ми
е как ще го възприеме, понеже е ревнив, избухлив, способен на всичко. Мисля за вариант с бележка и събран багаж от моя страна.. Моля ви не го издържам, омръзнал ми е помогнете ми... Дори веднъж не сме излезли на дискотека, нямам. спомен откога сме били истински щастливи... Време е за промяна... Помог нете ми
...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: eea5e7ef5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Що за семейство имаш да позволи ти на 15 г. да заживееш с мъж? Иначе за останалото - просто късаш от раз. Събираш си багажерите без да му казваш. С бележка не стават такива работи, но го покани на кафе на обществено място с много хора - в центъра примерно и му съобщи как стоят нещата и, че няма вече шанс. Там няма как да буйства.
Аз така направих с първия си приятел - в кафе му казах и го отрязах окончателно след това, което означава да блокираш мобилния му телефон при оператора си или дори нов телефонен номер да имаш, да го блокираш във фейсбуи и да не му отговаряш на опити за контакт. Аз така направих и съм доволна, макар че този човек 13 г. след края на връзката ни поне един път годишно се пробва с фалшив профил да ми пише нещо във фейсбук или да ми проникне в приятелствата. Внимавай, защото такъв допуснеш ли отново до живота си той никога няма да те остави на мира и винаги ще иска връзка с теб и да ти се бърка в живота.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8d1abb997e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, това е много грубо. Не смяташ ли, че човек дължи някакво уважение на партньора си, с когото е бил толкова време?
Авторке, не виждам от какво се притесняваш. След като вече няма чувства и за теб, и за него е по-добре всеки да продължи по пътя си. Просот му кажи как се чувстваш, че не искаш вече да сте заедно и си събери багажа. Естествено, че ще му стане криво, но това с бележката е супер грубо. Смяташ ли, че има реална заплаха за сигурността ти?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 14fecba549
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мъжът до теб да не ти е някаква играчка която като ти омръзне и захвърляш? За теб изглежда точно така, но помисли си как би се почувствала ако си от другата страна - мъжа който обичаш те зарязва, защото си му омръзнала. Как би се почувствала? Не прави на другите това което не искаш да ти бъде правено на теб. Или ще се вслушаш в тези мъдри думи или живота ще те научи по-трудния начин, но ще минеш през много трудности и страдания докато ти уврее главата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 29ffefa36a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е кой е чука, кой наковалнята....?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: eea5e7ef5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   n 2, и какво му е грубото? Как мислиш, че се къса? Не може да има приятелство между близки - не е честно и към новите партньори, но поне единият няма да може да продължи напред, а и освен това мъжът е буен.
Той като е тръгнал с 15 годишна пикла (с извинение), какво си е представял - че ще е с него до живот ли? Авторката просто е порастнала и никой никому не дължи нищо. В една връзка се стои не по задължение, а ако си щастлив и обичаш човека до себе си, а не виждам при Авторката да е така.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 912bd80657
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тази история просто не може да е истинска!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 567b8fe814
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 2 съм
Аз винаги съм казвал на жената, с която се ръзделям, съвсем човешки - не се получава, не си подхождаме, нека всеки продължи по пътя си. И мен са ме напускали по този начин. На 30 съм, не е като да не съм имал раздели. И все още вярвам във взаимного уважение и нормалните отношения. Не говоря за приятелство - и при мен не се получава с бивши гаджета. Но говоря да си изясните нещата като зрели хора и да може после като се видите на улицата да се поздравите без да умирате от неудобство. Не знам какво е твоето разбиране, че едва ли не единият трябва да е съкрушен и да не може да продължи. Толкова токсични връзи ли си имала? Какво, като те зарежат, друг по-добър не можеш да намериш ли?
Аз мисля, че авторката, аз, ти - дължим уважение на другите хора. Най-малкото защото всички сме човешки същества. Когато нараняваш и унижаваш някого, животът ти го връща тъпкано. Разбира се, вариантът човек да стои във връзка насила с някого, когото не обича, е още по-вреден и за двете страни. Авторке, ако смяташ, че няма опасност за теб, поговори с него нормално и всеки по пътя си. Не го унижавай, много е грозно!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 41ebd627cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   С този потребителски (щях да кажа кифленски, ама се въздзржах... ) манталитет, бъди сигурна, че няма да намериш това, което търсиш. Още повече, за да е толкова ревнив приятелят ти, явно си му давала поводи не един път. Ти очевиднио си от тия "хубавици", както сама се определяш, (! ) самовлюбени и плитки, които не знаят какво искат, абсолютни егоистки, които искат само да получават, но не и да дававт. И, какато вече писаха по-горе, животът ще ти покаже, къде зимуват раците.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker