Изостави ме ей така, за да иде при друга. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изостави ме ей така, за да иде при друга.
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1920 пъти
Типичната история може би, но за мен е трудно за изживяване. С бившият ми бяхме заедно 2 години и двамата сме на 17. И на двамата ни беше първа връзка. Преминали сме през супер много караници, обиди, любов.. правил ми е много гадно, ревала съм много заради него, но винаги сме се оправяли.
Преди 6 месеца се разделихме като бях окончателно решена това да е края. Той все повтаряше, че ще се промени и някави такива. Аз не му вярвах, но той не се отказваше. Гадното беше, че ме тормозеше. Все като ме видеше идваше, почваше да ме бута, дърпа, ядосва и тн. Точно заради това не исках да се събирам с него.
През този период ( 6 месеца), тръгнах с едно момче, но беше само за 2 дена. Просто той не беше за мен, а и бившия ми ревеше, страдаше и т. н.
Накрая почнахме да се виждаме за малко, но той пак се издъни като се държа гадно с мен и му казах, че това е края. Наложи се даже моите родители да говорят с техните, за да ме остави, защото аз бях под тормоз. 3 месеца (цяло лято) ме беше страх да излезна, за да не го засека.
Разбрахме се да не се виждаме, нито чуваме, защото аз бях категорична, че не го искам.. по-скоро го исках, но знаех, че не е правилно. През това време бяхме почнали вече даскало и аз почнах да научавам някви неща за него и едно момиче от неговия клас. Много сме се карали заради нея, уж я блокира заради мен пък пак почна с нея. Аз не издържах и поисках да се видим. (не се бяхме виждали 1 седмица от разговора с родителите ни). Много плаках пред него и не исках нищо, освен да ми обясни какво прави и ако наистина се занимава с нея да ми каже, за да ми олекне, а да не го мисля. Той нищо не ми каза, освен, че са само приятели и само мен ме обичал. Както и да е уж се разбрахме. На същия ден той катастрофира и аз разбрах от една приятелка. Веднага отидох до него.. 2 дена седях до него в болницата, като единия ден и това момиче от класа му дойде. Нищо не казах, държах се нормално. След което пак бях до него и той все ми повтаряше, че ме обича и че ще се старае. Беше много хубаво и наистина виждах промяна в него.
Преди няколко дена се уговорихме да се видим и то беше за 2 часа след което той отиде при компанията си. Мен това много ме обиди, защото един вид само за малко ме извика а уговорката беше друга. Скарахме се и аз му се ядосах, за това му спрях чата. Той даже не ме потърси цяла вечер, нито през деня. Ей така от нищото спря да ми обръща внимание. Нищо толкова не бях направила просто се издразних, а той ме заеба.
Звънях му, писах му, ревах му.. а той нищо. Питах го защо изобщо се е държал добре с мен като ей така ме оставя за нищо, а той ми каза ''в тежест си ми", " не ми харесва мислех, че ще е различно" и всякакви такива неща.. как може да съм му била в тежест като бях постоянно до него??? ужасно много ме нарани това.. писах му да ми даде обяснение, а той само го видя и не ми отговори.. казах му, че щом така иска няма да го притеснявам и даже си изтрих фб-ка.
Много ми е гадно тия дни, нищо не съм яла от 3-4 дена, поревавам си и се чудя какво толкова направих? Аз толкова много го обичам, макар и да не заслужава.. обади ми се една приятелка и ми вика ''бившия ти се натиска с една постоянно в даскало (става въпрос за същото момиче).. някой му бил казал, че ще кажат на мен какво той прави, а той отвърнал - кво ми пука за тая куч*а, аз на нищо я правя, пише ми само някви романи, а аз даже не ги чета.. държах се единствено добре с нея, защото в болницата ми направи сви*ка"... това са абсолютни глупости, не знам даже как може да прави и да се държи така с мен. Преди няколко дена абсолютно нищо му нямаше, а сега даже се натиска с тва момиче... Не знам дали между тях ще се получи, като аз съм търпяла толкова много, удрял ме е няколко пъти и пак го обичам.
Ясно е, че няма да се меся, колкото и да ми е гадно. Трябва някак да продължа.. мислях да му пиша да се видим да ми каже поне всичко в очите, но мисля че няма смисъл да се унижавам и да си търся внимание.. трудно е, тъпо е, гадно е, мъчно ми е.. Моля ви, кажете ми как да постъпя, как да се разсея, заслужава ли си да си потърся нова връзка, за да го забравя.. Според вас лъгал ли ме е и преди това? Ако го оставя без да имаме никакъв контакт след време би ли се сетил за мен? Защо ми е казвал, че ме обича като ме остави за най-малкото?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: be3e93e29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо проблемът е, че сте много млади. Второ нещата между вас са оплетени и сложни и може би тук някой неволно ще ти даде грешен съвет. Ако просто искаш да си излееш мъката като анонимен потребител - ок. Но ако ти трябва подкрепа поговори с някой, който е наясно с цялата ситуация и на когото имаш доверие. Един съвет от мен - не се впрягай за дребни неща. Бъди загрижена и над нещата едновременно. Не се владей от чувствата си, а от това кое е добро за теб и кое не. Желая ти успех, ако не с това момче, то с някое друго дано да бъдеш обичана и щастлива.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4be621feb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гаден-негаден, той си е такъв. Опитвам никой на никого не е длъжен. Ти си тази, която трябва да се вземе в ръце за себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 219b4b8c2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   вместо да плачеш за някакъв негодник помисли че се измъкваш от страшни неприятности за в бъдеще. В момента това момче даже ти прави бъдещето по-добро той не те заслужава. Ще срешнеш в живота много мъже дано да са по-стойностни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 69a2142b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами той те е тормозел, а ти му се натискаш. И колкото повече той те тормоЗи, ти повече му се натискаш! Едно е ясно-ти не се уважаваш. Обичай на първо място себе си, уважавай се и не се занимавай с момчета, които те тормозят. Блокирай го, спри да се интересуваш от него и си търси друго момче.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bced79e130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   15 години е прекалено рано за започване на връзка - ето от това ти идват проблемите. Моят съвет: побъркай го, по всички начини за които се сетиш. Направи си нова прическа, смени цвета на косата, стила на гримиране - ако се гримираш, купи си нови секси дрешки /тесни дънки, късо яке, обувки на високи токчета/. Направи така, че следващият път когато те види, все едно си друг човек - различна, променена, силна, независима, привлекателна. Не го търси, пренебрегвай го, прави се че не го забелязваш, не му реви, не го моли, не го разпитвай. Когато те заговори, се постарай да бъдеш весела и забавна, не му показвай, че страдаш заради него. Сприятели се с други момчета, отиди някъде на дискотека или екскурзия с прятели, направи си нов профил във фейса и качи снимки от дискотеката и екскурзията, на които да се вижда, че си щастлива и без него. Не му позволявай да се държи лошо с теб. Намери си смешни филми, книги и пр., и се подложи на смехотерапия - опитай се да бъдеш щастлива и без него. Той не единственото момче на света - скоро със сигурност ще си намериш друг, когото да обичаш повече и с когото да ти бъде по-забавно, да не те тормози - повечето връзки между възрастни, са много по-качествени от тинейджърските любови, има по-зряло и отговорно отношение един към друг, има взаимно уважение, зачитане чувствата на партньора и т. н. С житейския опит ще го разбереш. Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3af6ee2c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много ревеш в цялата история и се поставяш в положението на жертва. Ти решавай какво искаш, не чакай той да реши и всичко ще си дойде на място. Честно казано, не виждам какво му обичаш като само ревеш от него, пред него, заради него. Като сте се разделили, остави го да се вижда с когото си иска. Не може хем да не си с него, хем той да е с теб. В тази връзка той държи юздите и докато е така ти ще си на повикване и ще ревеш. Избърши си лицето, усмихни се и се огледай за някакво друго занимание. Иди на кънки или на плуване или да ловиш покемони.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ebd8cf40e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила, та ти си само на 17. Това момче ти прави услуга. Тепърва ще си студентка, ще се срещаш с интелигентни и по-близки по интереси хора, ще срещнеш поне една нова любов. На твоята възраст чувствата са силни, защото са първи. Когато пораснеш, ще разбереш, че не трябва да правиш това, което правиш в момента, а именно: да се държиш като изтривалка. Защо ти е човек, който те наранява? И колкото повече те отблъсква и наранява, толкова повече страдаш, но същевременно искаш да си го върнеш?
Бях малко по-голяма от теб, когато осъзнах една простичка истина - ако искаш някой, ти нямаш колебания и не го нараняваш, в противен случай ти не го искаш този човек. За него просто е било въпрос на его - когато ти не си го искала, е страдал, но не защото ти му липсваш, а защото егото му е било наранено. Сега си малка, но когато пораснеш, ще се научиш да разбираш разликата.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 784566f46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подкрепям номер 5

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker