Къде е границата на изневярата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Къде е границата на изневярата?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3096 пъти
Искам да ви питам къде според вас е границата, след която започва изневярата? Прегърдка, целувка, онлайн общуване...
Любопитно ми е на теория какво мислите, но също така ще ви разкажа и какво ми се случи наскоро.
Имам си партньор, заедно сме от 8-9 месеца, много го обичам. Така се случи, че от месец някъде водим връзка от разстояние - аз пътувам при него всеки уикенд.
Та преди седмица се събрах на вила с приятели (но без моя приятел), между които и бившия ми, с който сме в добри отношения. Купонче, музика, алкохол... През вечерта с него се закачахме, говорихме си, но в рамките на нормалното, а когато дойде време да си лягаме, двамата се озовахме на едно легло. Заспахме прегърнати, не сме правили секс, нито сме се целували. Аз му казах, че нищо не искам да правим. Той ме галеше през цялата нощ, притискаше ме към себе си, но не ме е насилвал да се вземем. Беше ми приятно и възбуждащо да го усещам, но дотам - никакви други чувства не са се появили. Сутринта си пихме кафето заедно сякаш нищо не се е случило (а то и не се е).
Според вас това изневяра ли е? Глождеше ме съвестта и разказах на приятеля си, той ме попита дали сме правили секс, казах му, че не сме и така приключи въпросът. Повече не е повдигал темата, нито пък аз.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6d2f5d0416
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Границата е там, където започва криенето.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6d2f5d0416
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако твоят приятел натиска бившата си цяла нощ и се възбужда, а теб как ще е?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8b0422c0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Изневярата за мен е емоционална, ако твоят човек вече не е на първо място за тебе и друг те вълнува повече, значи всичко е приключило.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 328a2ab898
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   За изневяра не бих го сметнал, но това е поведение на кучка. Ходиш да си търсиш внимание, "аз така, ама така" играеш си разни глупави игрички тип сапунен сериал и не всеки би ти търпял глупостите. Поне аз не бих

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8c31333177
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Границата я поставя другият партньор и може да варирара. Някои биха позволили и одобрили да гледат как чукат половинката им, а други биха се разочаровали и от един поглед към случаен минувач. За мен в твоя случай си е изневяра, защото дори да е нямало секс показва, че си склонна на интимни отношения с другия, и е въпрос на време това да се случи, ако не стози, то с някой друг. Манталитетът ти е такъв, че не виждаш нищо лошо в това да получаваш ласки от различни мъже.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 731f474ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз лично бих предпочел да не знам това, наистина такова нещо би ме натоварило. Ако нищо не се е случило по-добре да не знам, от друга страна бих се зарадвал, че си споделила с мен, защото това ще значи, че държиш на мен и би ми споделила всичко. Двузначно ще го приема, но най-добре ще е да не знам в действителност, съответно нищо не трябва да ти личи и в поведението, че има нещо, което сякаш не ми казваш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 948663f37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Постави се на мястото на приятеля си - ще имаш ли против да се гушка с негова бивша, да се възбужда от нея, да я гали и прочее, докато лежат заедно? В зависимост от отговора ти на този въпрос ще разбереш каква е границата за теб. За едни това може да е абсолютно недопустимо, на други може да им е все едно - хора всякакви.

Изневярата не е само между краката, тя може да има много нюанси. Ако моят мъж ми сервира нещо подобно, ще се разделим моментално. Поне да я оправи като нормален човек и да я прати да си ходи, ще го разбера, ама да се лигавят там с гушкане и галкане и "ох, възбужда ме, ама то такова, то онакова мрън-мрън" - аре у лево. Хем искате да се нае*ете, хем не ви стиска. Смешна история.

Та да, смятам такива половинчати работи за далеч по-лошо от секса. Само ще се е пообараме, ама няма да има вътре-вънка заради измисления ни псевдо морал. По тоя начин хем лъжеш приятеля си, хем и себе си, че "не сме се взимали".
Браво, че си му казала все пак. Ако момчето е коректно, заслужава истината. Ти си го познаваш, ти знаеш как гледа на тези изпълнения. Дори и в момента да не е особено впечатлен, не изключвай възможността да ти припомни това прегрешение в бъдеще - с думи или действия.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 29c18302ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе хора разберете че цялата работа се свежда до оная работа. Тук природата има свои закони и семето трябва да се пръсне на възможно повече места, съответно трябва да има и къде да се посее. Изневярата не била между краката. Ами не е. Аз там имам един дето ако може ще всичко дето ми лови окото. Да си кажем честно, всички чувства, душевни терзания са плод на нагона и ако авторката имаше възможност никой да не я разбере щеше да се забавлява.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 16634150eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Абе остави това дали е изневяра или не. В живота като предателство по някога се възприемат далеч по-безобидни неща. Прощават се, даже се пожелават наистина фрапиращи за страничен човек, неща. Въпрос на нагласа, възприемане... Но това дето си го казала ей-така на приятеля си, извинявай, но се е откровена глупост! Единствено те оправдава евентуалният ти опит да изпревариш да не го научи от други (което в случая май е неизбежно).
Присъединявам се към казаното от N10 - критерия го поставя палтньора. Няма дефиниция, няма норма. Бих казал, че е в зависимост от ревнстта на другия. А ревността е нищо повече от страх за згуба на палтньора. Обикновено не се приема за изневяра посещението на масажист, въпреки "откровеното опипване но голо". И най-вероятно - голямо удоволствие от това и... чисто природна възбуда... до неизвестна степен ;) Не се бичува и мастурбирането, въпреки, че там партньора се везбужда до краен предел (бих добавил - задължително с фантазия за друг). Някои двойки включват разни играчки... други - трети. Това е - въпрос на нагласа истепен на ревност, може би.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 68dce9ae41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това че си му признала не означава, че не си му изневерила. Единствено си го натоварила и разочаровала. Иначе дори флиртуването във фейсбук е вид изневяра. Ти си се гушкала и възбуждала в прегръдките на бившия ти. Дали се е стигнало до секс или не е все тая. Ако бях на мястото на сегашният ти приятел, повече нямаше да гледам сериозно на теб. Щях да те използвам за секс, докато не си намеря по-добра. С постъпката ти си му дала причина и той да прави разни неща с други и то без да му пука.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 506a0fd55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Не дай боже такива като теб... Заради жалки егоистични същества като теб, мъжете са разочаровани и се превръщат в курвари... защото не са сигурни дали И ТАЯ НОВАТА не е като теб и някой чужд да й гали гъза.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: daaa1e25da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Как нищо не се е случило бе, ти си ебати курвата. Нямам думи просто. Значи ти не си мислиш за него и не е специален или си от онези дето се мислят за богини, затова трябва да си пръсват красотата на всички, обаче сте просто с объркани хормони. Това е факт.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c3c4719b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   И как така се оказвате на едно легло, а пък ти уж нищо не си искала да се случи, но той въпреки това те галел...? Аз лично не бих одобрил подобно поведение от половинката си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 254e2973e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   За мен това НЕ е изневяра. Първо защото наистина не се е случило нищо и второ защото си била честна и си разказала всичко на приятеля си.
Номер 1 правилно ти е казал, че изневярата започва от там от където почва криенето и лъжите.
Защото в крайна сметка има и суингъри, които редовно спят и с други хора, но тъй като партньорите знаят за това никой не го приема за изневяра.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 30fe211c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Случват се и такива неща, понякога човек се увлича и се връща към стари спомени и се оставя на инерцията. Според мен си постъпила правилно, хубаво, че не си изневерила до край. Може би, не е трябвало да казваш на приятеля си, възможно е да го използва срещу теб, макар че заслужаваш поздравления.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 48548e5b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 15, какво значи безобидни неща, говорим за връзка все пак а не за брак. Във връзка възможно ли някой да се отдаде напълно. Само когато заживят заедно тогава може, но иначе не мисля, а има и връзки от разтояние. Според теб възможно ли е като си във връзка да не можеш да разговаряш или да се бъзикаш със други хора от срещуположният пол, не говорим за бивши, интимни приятели, а по принцип. Ами все пак тази жена нали ще излезе навън все някога, може да работи, може да следва, извинявай ама колкото и да сериозни нещата между тях няма как човек да се изолира напълно. Когато и двамата искат да са заедно и се обичат, няма смисъл да се ревнуват постоянно.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a9d4e750d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   А защо въобще се била там? И къде е границата да излезеш с приятели и да се прибереш и легне в собственото си легло.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: aba495e6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Правилно са ти казали хората. Представи си ситуацията наобратно и си задай въпроса как би се чувствала, ако приятелят ти прекара една вечер милвайки и възбуждайки своята бивша, която лежи в прегръдките му, но "нищо друго не е станало". То спомени, спомени, ама чак пък толкова.. има голяма разлика между това да се сетиш за хубавите моменти с един човек, да си поприказвате приятелски и да ви е готино заедно, и това да си легнете в едно легло. Е, сори, ама колкото и да съм пияна и да ме е хванала носталгията по доброто старо време, няма да се гушна с бившия си и да се търкаме цяла вечер. Но това е в случай, че наистина обичам човека до себе си и съм с ясното съзнание, че искам да съм с него. Ако бях на твое място, нямаше да се чудя дали това е изневяра, а щях да се запитам защо съм го направила и каква е гаранцията, че няма да се случи отново? Доколкото познавам истинската любов, там няма място за такива неща. На първи план е човекът до теб и не е важно какво точно си направила, а как ще го приеме той. Нищожното за един, може да бъде грандиозен проблем за друг. Това, разбира се, важи и за неговото отношение към теб. Ама.. всеки си действа както намери за добре. Така или иначе, станалото-станало. Имай предвид, че толерантността и разбирането не са безгранични, и колкото и да обичаш, това не винаги е достатъчно. Така че, първо трябва да се мисли :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e0bce72539
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   22 - "Във връзка възможно ли някой да се отдаде напълно. "
Да, възможно е.
Авторке, трябва да говориш с приятеля си за тези работи, а не да гадаеш. Но се съмнявам, че някой човек, ще е във възторг, когато чуе, че партньора му, се е "ласкаел" с бившия си, в едно легло. С или без съвкупление.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 73e2fdb1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Изглежда, приятелят ти е доста либерален, (толерантен), щом е приключил въпроса, но като последствие вероятно ще те уважава по-малко и ще си търсе друго момиче да те замени. Защото това, което си допуснала с бившия си, въобще не е редно и показва, че при следващия общ купон и преспиване вече ще си се изчукате едно хубаво, в името на доброто старо време... - то е ясно, като бял ден. Тръгнеш ли да се хлъзгаш по нанклонена плоскост, спиране няма. Моето мнение е, ако наистина държиш на настоящия си приятел, никога - ама НИКОГА! -не допускай подобно нещо отново.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 48548e5b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Флиртуването не е никаква изневяра!Това си вид общуване,което може да има различно значение и за двата пола,мъжете флиртуват със жените с който искат да правят секс може би.И за жените не винаги е така,съжалявам че ще ви разочаровам мъже,ама истината е такава.Дори жените от по старато поколение не го разбират по този начин,хората си флиртуват понякога на шега,има такива който го правят,един два пъти на всеки му се случвало ей така на шега.К..рва наричат жена спала със много мъже,а не флиртувала със мъже.Всеки човек е ходил на дискотека,още от тинеджърска възраст а там се флиртува масово.Като знам какво ни е новото поколение,флиртуването не е никаква измяна.За мен изневярата е когато обрързана жена спи със друг мъж или да се вижда със друг зад гърба на приятелят си.Или ако води някаква паралена връзка може и по интеренет със някого.Аз като съм била във връзка със мъже,все едно те не са флирували никога със никоя и след това да казвам "ти ми изневери..как може",или пък да загледа друга,защото човек и с очи може да флиртува и аз да се настроивам вече за раздяла,ама чакай малко..защо?Жената не е монахиня която е учила в девическо училище и това се знае.Дори хората със различна реалигия не приемат флирта дори изневерите преди сериозна връзка за измяна,може да ви учудва това което говоря,но е вярно.Да поясня не съм изневерявала но просто не ми се струва нормално да се приема това че ти се случило да флиртуваш някога си със някого там за изневяра след като с партньора нито делите един покрив,нито сте женени,нито имате деца.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker