Липса на човек до себе си и подтиснатост - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липса на човек до себе си и подтиснатост
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1760 пъти
Здравейте! Чудих се в кой раздел да пусна това, което ще напиша, защото нещата, които имам да споделя се отнасят и до раздел секс и интимност, любов и изневяра и семейство.
Накратко съм мъж на 24 години и ми е трудно да намеря човек до себе си. Това почва да ме мъчи все повече и повече. Накратко историята ми е, че съм роден извън София и в крайна сметка, като много малък идвам в столицата, заради баща ми, главно и заживяваме в София. Няма много да наблягам на семейството, щото не пиша на правилното място. Много накратко ще напиша, че нашите са разведени попринцип, но по една и друга причина и най вече икономически причини се събраха заедно, въпреки че не могат да се понасят. Пиша го това, защото по някакъв начин все пак проблемите в любовта, самочувствието на един човек, зависят от средата където е живял. Има доста големи разправии по парични въпроси при нас, баща ми доста си изсипва негативните емоции на майка ми, изпада в ту много добро, даже лигаво настроение, ту в направо зло и не може да се усети какво прави.. и така някак дет се вика оцелява се някак. Аз нямам постоянна работа, в момента и общо зето съм на етап на търсене нещо постоянно. Трудно ми е да се справя в създалата се ситуация, но мисля как и няк съм блокиран, блокиран съм в мислите си.

Заради това, че се чувствам просто блокиран от тези семейни ситуации и в безпътица идва и другия проблем, че не мога да си намеря момичето до себе си. Почти не съм имал гаджета, в живота ми реално е било само 1. В училище почти не съм имал обожателки, така да се каже. Въпреки, че много са ми казвали, че съм бил готин и такива неща от сорта. Последното ми приключение с момиче беше през 2011 за две седмици. След това се затри, ни си вдигаше телефона, ни нищо. Уговорката беше, последния път като се видяхме да бъда кавалер на бала и. След тази последна среща по тая тема, тя се затри отвсякъде.

И от там на сетне следват 5 поредни години до сега без да имам своята сродна душа, което явно все повече и повече бе обезверява.

Пропуснах да кажа, че имах т. наречената виртуална временна връзка :D. С едно момиче се запознах по нета и 3 4 месеца си писахме и тя постоянно ми даваше обещания, че ше се видим тогавашното лято, а още от зимата през декември предната година почнаха нашите чатове, опознавания и т. н. Е дали се видяхме-не. Звънях многократно по телефона, когато наближаваше момента да пътувам, защото просто очаквах да се видим и да става, квото да става. Резултата беше, че ставаше все по студена и по студена след всеки мой по настъпателен вой да я търся и да я чуя. Та в крайна сметка не се видяхме.

Особеното беше, че това го преживях страшно зле. Направо се чувствах, че съм депресиран все едно съм имал десет годишна връзка. Глупаво-нали! Това го осъзнах след време и си викам може ли да съм такъв глупак, че да преживявам неща, които дори наживо не съм имал..

От там на сетне нищо. Хубавото поне е, че имам приятели, с които мога да си кажа приказката тъй да се каже. Многократно сме се събирали, ходили къде ли не и т. н. Добре, че са били те, щото иначе нз в какво състояние щях да бъда. Не, че споделям нещата в личен план, дори и на нашите. Така съм свикнал може би много трудно нещо да си изхвърлям от себе си. Казвах си, че във всяко момиче мога да намеря нещо хубаво. Няма значение килограми, толкова дебела, слаба, НО

Улучих на една, с която така благодарение на разни за съжаление пийнали ситуации, визирам купони с повечко алкохол, тя взе че се влюби в мен, усещаше нещо към мен, доста силно. Проблема беше, че аз нищо не усещам към нея, категорично. Никаква химия. Тя през определено време ме изследва кога ше се отпусна и т. н. за да ме приласти. И това се е случвало. Веднъж, два пъти понеже и аз бях почерпен пофлиртувахме доста силно. Но на другия ден, естествено човек осъзнава какво е направил. Трудно разбра това, което в крайна сметка и говорих. Че просто взаимно между нас няма нищо. В една връзка трябва да има взаимно усещане. Това и го казах доста пъти, трудно се отдели. Може и аз да постъпвам глупаво, но човек сам си усеща най добре сърцето си. В крайна сметка, може да се каже, че го разбра това, но предполагам разбирате моя парадокс.

Мога още доста неща да разправям, но предполагам разбрахте донякъде проблема ми. Аз не изследвам жените какви са, що са. Много добре интуитивно мога да усетя някоя, благодарение на многото ситуации в които съм патил дали си пасваме, или не. С всеки човек мога да завързвам разговори. Случвало се е, доста пъти. В момента, просто се чувствам (особено като нещо така по съм пийнал)че тази липса на сродна душа и мойта обърканост ме побърква. Доста пъти ми е тъжно преди да заспя. Изключително, много. Не искам да оревавам света. Не съм глезен и съм издържал и издържам в крайна сметка във всякви негативни ситуации. Даже доста мразя хора, които мрънкат, лъжат и са нагли. Но просто ми става все по тегаво и по тегаво. Ставам все по затворен, от което се боя. Да се отварям и да съм по ербап нз защо не ми приляга. Принципно съм си бил скромен, ненатрапчив, знаещ как да се държи с всеки. Проблема е, че се затварям все повече и повече в себе си. И това всичкото доста го прикривам в компании. Като се забавляваме и аз дори си говоря супер забавните неща и смешки, които ми идват отвътре да ги разправям. (Това не го казвам аз, а на мен са ми го казвали, че съм бил забавен). Както казах по горе, добре че са компаниите, да се чувствам по отпуснат..

Ако парите за доста жени не са важни, защо не мога да се справя с това да си намеря сродния човек? ! И дайте ми лек как да снижа мъката си по тоя въпрос по добре от това да си попийвам и да правя разни глупости от различен сорт, които са ми идвали наум? !

Благодаря, че изчетохте историята. Всеки ваш съвет би имал полза за мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: d217b1b7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Ако парите за доста жени не са важни"

Един от първите въпроси ако им допаднеш с външен вид, говорене и държание е "какво работиш".

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 69b8552809
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Две неща ми се набиха в очите в твоята история. Няколко пъти се връщах в началото, за да се уверя, че съм видяла възрастта ти правилно, защото не ме напуска усещането, че чета излиянията на един много объркан и наивен тийнейджър. Второ- думата "пийване" доста често се повтаря. Надявам се да греша, но за годините си разсъждаваш много повърхностно и инфантилно.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 19eb8e4d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ами така е в живота, ти харесваш едни момичета, които те не те харесват и обратното-теб те харесват, ати тях-не. Срещай се с повече хора, не се самоизолирай. Пийването и правенето на глупости няма да ти помогнат. Отделно обърканите отношения между родителите ти повлияват представите ти за мъжко-женските връзки.
Според мен започни някакво хоби или нещо, което ще отвлече мислите от търсенето на сродна душа. И там някъде може би ще я срещнеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c42fbbc225
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искаш мнение, според мен ти изобщо не общуваш с жени, ако започнеш да го правиш и ако наистина си такъв, какъвто се описваш, а оменно готин, забавен, умеещ да общува, тогава не виждам какъв е проблема да започнеш да опитваш с различни момичета, докато в един момент не се появи правилната. Но ако само стоиш и чакаш, вярвай, тя няма да падне от небето. Още един съвет, очевидно си доста затворен в себе си, започни да споделяш повече, на нас жените ни харесва мъжете да са искрени с нас и да ни споделят. Избирай си по-земни момичета, такива които биха те разбрали, когато им споделиш проблемите си. Дръж се естествено, бъди забавен и се шегувай. Избягвай да изпадаш в лоши настроения. Когато дойде време да водите сериозни разговори, покажи, че умееш, споделяй с нея и тя ще започне да споделя с теб. Не умаловажавай проблемите и и се старай да я изслушваш, за да можеш да и дадеш адекватен съвет. Не е толкова трудно, най-важното дръж се естествено :) успех. И не се отчайвай, все пак не си на 50 а едва на 24. Ще я намериш..

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8d01984bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Крaтко резюме: мъж нa 24 г. живеещ с родителите си, трaйно безрaботен, пиещ.
Три кaтегорични причини дa НЕ се обвърже с теб никое момиче.
Освен товa обaче си и отчaян, още еднa причинa дa не пожелaе някое момиче дори дa те опознaе.
После, aко не било зa пaрите, що пък не се получaвaло, тоест не виждaш другите си проблеми, зa теб те дори не сa проблем, ще рече, че нямaш и нaмерение дa порaботиш мaд тях.
Имaйки в предвид горе кaзaното, aко момиче ти дaде шaнс, тя ще е нaясно, че си от онези от които после нямa отръвкa, ще имa хиляди дрaми докaто се рaздели с теб, просто зaщото отчaяно ще се вкопчиш.
Ти сaмо искaш женa и смятaш, че товa ( тя) ще ти донесе щaстие. A истинaтa е, че не сaмо, че нямa дa се случи тaкa, a и ще нaпрaвиш и нея нещaстнa.
Проблемът не е липсaтa нa момиче до теб, a липсaтa нa стимул зa реaлизaция... някaквa. Може дa рaботиш докер някъде, но дa си сериозен и постоянен. Товa ще вдигне твоето сaмочувствие, ще ти дaде чувство зa сигурност и спокойствие, a после и товa ще излъчвaш.
Дa спреш с aлкохолa, ти дори не изкaрвaш пaри, но хaрчиш, при товa зa пиене. Никоя женa (нормaлнa ) не би се обвързaлa, създaлa семейство с често пиещ мъж, той рaно или късно ще е aлкохолик.
1- зaпочни рaботa веднaгa- кaквaто и дa е, пък ще търсиш по- добрa 2- спри aлкохолa и спортувaй, не се събирaй с aверчетa зa чaшкa
3- излез нa квaртирa и си плaщaй сметките сaм

Инaче- никaкъв шaнс, никогa!

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 38e8709be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От много желание явно да ми каже истината №2 се е престарал. Определено не мисля инфантилно и повърхностно, никой не ми го е казвал категорично. За работата и другите неща с другите коментари съм общо зето съгласен. Трябва нещо по сериозно, постоянно като доходи, не че не съм изкарвал пари. Мисля, че все пак е по-добре да ти обръщат внимание момичетата по адекватно и земно, отколкото кифленски и безинтересно, на което много съм попадал. Това доста пъти ме дразни едновременно и отчайва. Но кво да се прави, човек от това придобива опит. Имало го е едното и другото, естествено!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 31bc22163f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен си твърде съобразителен, което се усеща като изкуственост, дистанцираност, което пък не се харесва на хората. Както сам казваш "зная как да се държа с всеки". А защо никой не знае как да се държи с тебе, питам аз? Защото не обичаш себе си, имаш ниско самочувствие. Защото се страхуваш да се откриеш с всичките си слабости. Всичко е на подсъзнателно ниво. Душичката ти страда, пич. Затова си тъжен преди да заспиш. Свикнал си да си прислужник на всички и всеки и си забравил, че и ти имаш правото на глас. Ако съм на прав път, то пиши. Мога да ти помогна със съвет.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 38e8709be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да, № 7, сигурно е така. Мисля, че правилно отгатваш :).

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 083f109920
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен си артистична душа - имаш интересен, малко завален и небрежен, забавен изказ. Да беше станал комедиен актьор. Комиците често са тъжни души. Затова, аз мисля, първо, трябва да приемеш себе си какъвто си, и да не комплексираш. Не вярвай много на тия тук, дето те анализират и ти правят дисекция, като на жаба. Хората дай им да осъждат някого - много са джъджментъл. А всъщност най-ценното е, ако не си като другите. Ако бях младо момиче, бих те харесал - какъвто си непосредствен и забавен. Така че- повярвай на себе си, обичай се и така и момичетата ще те заобичат. Обаче, в едно са прави - трябва много работа и да не си губиш повече времето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker