Сродни души - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сродни души
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2485 пъти
Здравейте, не съм сигурна кой е най-добрия начин да започна тук, така че да обясня това което искам. Ще се опитам да се изразявам ясно, за да не се изгубите някъде из обърканите ми мисли. Ще започна така..
Вярвам, че има сродни души. Вярвам, че накъде по света има един човек, твоята половинка, която е предназначена само и единствено за теб. И рано или късно се откривате. Има и такива, които никога не откриват своята половинка, но въпреки това вярвам в нейното съществуване. Повярвах след като го видях с очите си. Става въпрос за моя много близка позната. И знаете ли за истинската любов, няма ограничения или максими, при нея нямат значение неща като: пол, раса, възраст, език, култура, религия, пари, телосложение, килограми, красота.. и още много такива повърхностни неща. Не казвам, че ако откриеш своята половинка всичко ще бъде рози и цветя, напротив проблемите няма да изчезнат, но някак си това, че сте заедно, любовта ви, тя стои над всичко и някак ви помага да се справите и преодолеете ежедневните проблеми. След като направих този увод, ще премина и към моята история.
Винаги съм имала предчувствия относно хората. Без дори да познавам човек, го преценявам и рядко се случва да греша в преценката си. Като по-малка не беше чак толкова развито това чувство, пък и едва ли съм го осъзнавала, но в последните 1-2 години това се засили. Освен тези предчувствия към хората, имам и едни усещания относно хората в живота ми.Ще започна с най-добрата ми приятелка. До този момент от живота си не бях имала такава, имала съм приятелки много, но никоя не отговаряше на определението "най-добра". Със сегашната ми приятелка, се познаваме от много години, но никога не сме били близки, допреди година когато живота просто ни събра и ни даде възможност да се опознаем и да променим напълно грешните представи, които имахме една за друга. Беше доста трудно, докато стигнем до този етап от приятелството ни в момента. И двете се доверяваме трудно и докато се научим да се доверяваме на другата трябваше да мине доста време.Но го постигнахме, на този етап тя е човека, който знае всичко за мен, тя е човека с който споделям всяка една мисъл. Тя ме разбира и приема, Тя се чувства по същия начин по отношение на мен. Споменах ви одеве за моята позната и как тя намери своята сродна душа. Когато я попитах как се чувства по отношение на този мъж, тя ми отвърна "цяла". И знаете ли, аз чувствам същото по отношение на моята приятелка. Сякаш съм намерила част от себе си, част която отново се е върнала при мен. Не бих казала, че съм напълно цяла липсва ми и човека, онзи човек с който ще прекарам живота си. Доскоро имах приятел. Бяхме 3 години заедно, но някак винаги чувствах, че не това е човека за мен. Да бях с него, но вътрешно знаех, че нямам бъдеще с този човек. И това си беше като някакво вътрешно убеждение дълбоко в мен. След като прекратих връзката си с него, за известно време имах флирт с друго момче. И там отново се появи това усещане, страшно много го исках това момче, но знаех, че с него няма да се получи. Както и стана накрая. Сега съм с друг, за него знам, че просто ще влезе и ще излезе от живота. Но има един.. ето го пак това усещане, и сякаш знам, че е той. Студентка съм и той е в моята група. Не се познаваме лично. И сега ще се опитам да ви обясня какво точно усещам, като дълбоко убеждение в мен, сякаш е истина, сякаш съм сигурна, че ще е така. Знам, че е рано още да съм с него, има време вероятно дори доста, докато това стане. Но един ден знам, че ще съм с него. Знам, че той е човека. Още не е дошло времето да се съберем, мисля, че това е така, вероятно защото в момента живота ми е каша, трябва да имам време да го оправя и да си изясня доста неща и вярвам, че когато това стане и нещата с него ще се случат. Днес стояхме близо един до друг и имам чувството, че като че ли и той го усеща. Моля ако някой има същите усещания и предчувствия да сподели. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: f31de82851
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, авторке! Въпреки всичко си описала тези усещания позитивно и с вяра, че всичко ще си дойде на мястото. Така и трябва. Тази способност за правилни преценки ще ти показва пътя и няма да позволи на фалшиви хора да те разочароват. Толкова са много в днешно време. Знаеш ли, и аз вярвам в сродните души. Но също вярвам, че ако наистина ги открием веднъж, Бог няма да позволи да ги загубим или да се разминем. А точно както си написала ти- ще прекараме живота си с тях. Ще ти кажа за моя случай. Бях с човек, за когото мислех, че е сродната ми душа. И още го мисля. Винаги разбирахме какво му е на другия, как се чувства. Дори семействата не ни познаваха така добре. Но все нещо се случваше, сякаш ни се даваха знаци, че не бива да сме заедно. Борихме се, но накрая не издържахме и се разделихме. Обаче също като теб смятам, че просто не му е времето сега. Може би първо трябва да се променим, да правим добро на други, да заслужим щастието. Няма по-хубаво чувство от това да знаеш, че ще бъдеш с някой, че ще остане твой до край. Без значение кога ще започне всичко. Пожелавам ти от все сърце да се случи така!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bffece7246
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма сродни души, това са поредните лъжливи глупости на които се вярва. Има хора с които можеш да си паснеш и да се влюбиш, те са много. Въпроса не е в това да търсиш идеалния който ще те направи щастлива по пътя на курвите имащи множество ебачи зад гърба си. Начина е ти да си примерна жена за мъжа с който си и двамата да градите щастието а не да чакаш то да ти падне. Ти сега и с този можеш да постъпиш курвенски, сега ти се струва, че той е "специалния", но ако те обиди, направи нещо което не ти харесва, стане нещо, ти го разлюбиш, тръпката премине пак ще си кажеш, че не той е бил идеалния, принца, сродната ти душа. Така ти се превръщаш в поредната курва в едно общество от курвари, курви, блудници които се ебат и сменят хората като стари дрехи чакайки идеалния. Мислиш ли, че дори да имаше идеален той заслужава да е с такъв човек. Ти как си го представяш, като съвършен нали? А ако той е като теб и е търсач на идеалната и курвар минал през леглата на много жени в "търсене" на сродната душа как това седи в съзнанието ти? Не добре нали? Това със сродната душа са глупости, но има хора с нравствени качества колкото и да са малко в днешния деградирал морално свят в който живеем и за които щом са с някого, въпроса е решен а има множество хора курви и курвари за които думата вярност не значи нищо и които прелитат от цвят на цвят търсейки "принца" или "принцесата" накрая като не го/я намерят дащото такъв/а няма и осъзнаят, че са на години бързат да се оженят и да имат деца, но не са искрени в любовта към партньора си и един вид го използват и понеже са курви и курвари за тях е нищо и по-нататък да изневеряват. Все са нещастни, защото не могат да разберат, че за да са щастливи първо трябва да променят себе си, трябва да станат по-добри хора, верни, лоялни, грижовни, обичащи и т. н. и докато са едни неверни егоисти, стремящи се само към лично щастие и очакващи от другия а не от себе си да го донесе това щастие те ще са си в това положение.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3930ae30d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Дано като най-накрая го намериш той не държи на целомъдрие, че голям километраж ще навъртиш с такива към които нямаш правилното "усещане"

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c63fee857e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съгласна съм с твоите твърдения за сродните души! Ако ти пожелаеш може да си пишем за това на :rysalinda_777-skype

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b4d884906f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Карай го по отгоре, отгоре защото иначе е лошо за теб. Много чувства и емоция има в теб.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e11b473d28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Приеми това което ти предстои с бьркотията в душевността ти и така ще се самооцениш дали си готова за сродни чувства, а за лутканията ти кой е и дали е правилният знай че непоправимият избор няма лекуване нито решения за подмяна. Не си предлагай празни надежди и не губи си губи времето в тези истерии е моят сьвет. Успех и се подписвай, ако има развитие.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 27cbcaeb7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, съгласна съм с теб, има сродни души, вярвам, че някъде там все има някой отреден за нас, всичко е въпрос на време:)))A, номер 2 да отиде на психотерапевт... Вулгарните думички, дето ги е повторил 100 пъти в писанията си, говори за него, че не е ок. Като не може да сте полезни със съвет, поне не драскайте глупости... Авторке, всичко ще се нареди и ще видиш, че рано или късно, съдбата ще те срещне с твоята половинка:)))Горе главата: )))

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 39f4e775cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Още не бях прочел докрай изповедта ти и те почуствах близка, уви ние никога няма да се срещнем но мисълта че те има и съществуваш там някъде ме крепи и дава надежда че не съм сам в този свят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker