Какво привлича жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво привлича жените?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 4029 пъти
Четох една тема в сайта за това, че мъжете от Западна Европа били по-добри от българските, и че българките масово се омъжвали за чужденци. Европейците били мили, културни, възпитани, уважавали жените си и затова българките ги предпочитат пред българските мъже. Стана ми смешно когато го прочетох. Всяко красиво момиче което познавам НЕ харесва културни и възпитани мъже. Колкото по-агресивен, мускулест и татуиран си - толкова по-големи шансове имаш да си хванеш хубаво гадже. А ако си мутра и имаш много пари, спокойно може да си направиш харем! Само невзрачните и грознички момичета ходят със скромни момчета защото нямат шанс с батките, но иначе и на тях им се иска. Ако си дилър или се занимаваш с друга престъпна дейност, ставаш още по-готин. А ако наистина уважаваш жените и си добър с тях, започват да те избягват и отблъскват. Имам един познат, фитнес инструктор. Споделял ми е, че често посяга на гаджетата си. И точно тези които е удрял най-много, се залепят за него и постоянно го търсят. И той не знае защо е така, но е чувал такива истории и от приятелите си, не е изключение. Ако си добър мъж, кавалер или джентълмен, може да се ожениш, но ще носиш рога. Точно на добрите съпрузи им изневеряват най-много. И им изневеряват точно защото са добри. Не карат с 200 по магистралата, не могат да се бият, нямат мускулести тела, нито татуировки. Не викат на жена си, не й казват какво да прави, не я удрят, не са доминантни. Добрите мъже не са обичани, те са по-скоро съквартиранти или гледачи на деца. Ако имат пари са ползвани и като банкомати.
Хората сме животни и имаме инстинкти, както всяко друго животно. Инстинктът на жената я тласка към лоши, арогантни и агресивни мъже. За нея те са смели, силни и мъжествени. Когато прави секс с такъв мъж, тя изпитва огромно удоволствие, а когато реши да има деца иска да забременее точно от такъв мъж. От другата страна са добрите, културни и възпитани мъже - за жената те са слаби, страхливи и скучни. Тя не иска да прави секс с тях, нито да има деца от тях. Освен ако не е някоя грозна жена и няма друг избор. Единственият начин скромно момче да прави секс с красавица е ако тя е проститутка. Но някоя секси мацка да се влюби в някого защото е мил, добър и културен? Хаха, това е възможно само на филм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8405e66764
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, прав си за нещата, които казваш, но какво от това? Какво искаш да ти напишем относно това? Да, ако си богат, но също така мил и добър с жена си, автоматично ставаш и рогоносец. Това е големият проблем с нас мъжете или поне повечето. Например аз мисля винаги първо с горната си глава, а не с долната както повечето мъже. Дори да харесам някоя жена ужасно много винаги първо проверявам каква е. Това става от личните ми наблюдения както и от информацията, която съм събрал от приятели. Примерно ако жената, която ми е допаднала е някаква кифла, бройкаджийка, която е спала с половината град, ако е меркантилна то директно я отписвам. Аз лично винаги съм подкрепял твърдението - по-добре сам, отколкото зле придружен. Самотата никога не ме е притеснявала, дори напротив - обожавам да прекарвам време със себе си необезпокояван от никого и нищо. Така че накратко казано, не е проблемът в жените, а в нас - мъжете. Я виж в мюсюлманския свят дали жена ще си позволи да сложи рога на мъжа си. Позволихме феминизма да ни превземе, за това бялата раса ще изчезнем.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5d39fd0806
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чакай бе, едно е да нямаш татуировки, съвсем друго е да те е страх да кажеш две приказки на жена си. Много ясно че ще те мачка не само тя но и колегите и всички други.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e00a53bfb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доволно им сипа авторе. Аз съм на 23г и онзи ден се запознах с момиче на 20 което си ми каза направо че не харесва добрите момчета и са и жалки. От друга страна и като се сетя че жените, които съм гаврил най-много са ме търсили, а тези с които съм се държал културно са ме гаврили и са ми правили номера.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3bb4fce937
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   Как можа да наговориш толкова глупости? ! Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Ето заради такива като теб жените ни се лепят по чужденци.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bfae257df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   До голяма степен нещата са така, но забравяш едно нещо - хората освен инстинкти, имаме и неокортекс - това чудо на еволюцията, което освен всичко останало може да ограничава инстинктите, ако проявлението им би навредило на самия човек.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6d4c4f7c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мен лично биха ме привлякли мъже, които притежават следните качества:да е умен(да има висше образование, понеже и аз имам)ако е програмист или лекар ще е перфектно. Адски много харесвам мъже с костюми, вярващи в себе си, можещи и вдъхващи респект... На второ място трябва да е добър, мил, грижовен, а не някакъв простак, който да избива комплекси. И на последно място, но не по значение бих сложила външността.
Ж. 24

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 42cc65ccd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Секса

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e230d7f292
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

12.   Една жена иска мъж до себе си, който ще я пази, ще бъде с нея винаги, когато е възможно и просто да не се вглежда в други жени.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 560cec3cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Чиче, ами като всяко момиче, което познаваш, не харесва добрите маниери - замисли се какви момичета познаваш и в каква среда си. Сега ми е ясно защо мислиш жените за по-нисши.
Да, харесваме мъжът да е физически здрав и силен (не говоря за крайности, а за нормалности), но това не означава здрав идиот. Физически здрави мъже има във всяка професия. И ако е силен (това не значи "батка"), но в същото време възпитан и галантен, това е идеалната комбинация за мен лично. Докато силен, глупав и невъзпитан ме отблъсква.
Но всичко си е от средата. На някои възпитаният може да им се стори слабохарактерен, а то е точно обратното - комплексарите парадират. Силният (психически) мъж няма нужда да се доказва, защото осанката му говори сама за себе си.
И все пак - за всеки влак си има пътници! ;)
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: feb7f97b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   "Инстинктът на жената я тласка към лоши, арогантни и агресивни мъже. За нея те са смели, силни и мъжествени. Когато прави секс с такъв мъж, тя изпитва огромно удоволствие, а когато реши да има деца иска да забременее точно от такъв мъж. "

Честно казано, точно този типаж е съмнителен за репродукция, пък и голям процент от него са минали покрай смелчаги и добри тъпкачи, честно. Аз съм от примерните, дето не пият, не пушат, не друсат и не бият за удоволствие и престиж, но не един път съм поставял на изпитание смелостта на въпросните типове, направил съм си необходимите изводи, огромната маса жени имат изкривено усещане за мъжество и цялостно мъжката система от качества. Забелязал съм, че много от наистина тежащите си и лъхащи по всичко на мъже индивиди, са осмивани и пренебрегвани заради подобия на такива, така че това си е масово явление и не си си го внушил, споко. Пример - Момче, което всеки ден се хвали за дрехи, техника и къде е ходил по кръчма, клуб, дискотека и с коя се скарал и събрал, което прави сеир и злепоставя други хора от компанията си, за да бъде интересен на останалите, е много по-харесван и търсен от жените, заради което спокойно можем да си кажем, че не са особено интелигентни повечето. И обратното на това - Сввястно, трудолюбиво, честно, доблестно, силно като характер и човек момче, не е срещнало жена и не представлява интерес за такава. Аз имам и от двата типажа сред приятелите и познатите си, тъй че мога да си претендирам спокойно за компетенция по темата. Факт е, че свестните хора като теба са сами, което има някак конспиративно обяснение на нещата, но тук ще се задълбае по-сериозна тема и ще има да се пише до утре, иначе е ясно и просто, както гледат поколенията да затъпяват и да уреждат връзкари и паралии на различни длъжности, да облъчват народа с тъпотия и да го забиват тотално в зацикляне, така и нямат сметка едни умни, стойностни и добри хора да се множат. То си е повече от очевидно, защото ако не е това причината, тогава ще излезе, че много момичета са си хронично наивни и лекомислени. Едно време са считали всички известни на съвремието учени хора, за откачени.. а днес се оказва, че са оставили следа в историята и са били жестоко подценени. И днес е същтата картинка. И свестните ги подценяват така, но не е редно да го търпят. От много години се интересувам и наблюдавам поведението на мъже и жени от всички възрасти, и съм си направил толкова много изводи, че няма как да ги сбъркам. Винаго съм успявал да предпазвам читавите си приятели от нечитави жени и приятели, а преценката ми често е била във или около 10ката.. Примерно ей този типаж -

"От другата страна са добрите, културни и възпитани мъже - за жената те са слаби, страхливи и скучни. Тя не иска да прави секс с тях, нито да има деца от тях. " извън България се радва винаги на внимание от красиви момичета и жени. Явно проблемът е на тукашна териитория. Грандомания, снобарщина и чалгата допринасят за това.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2093e6e3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Обaсни ми две нещa, aко обичaш:
1- зaщо сaмо слaбите, грозновaти и бедни мъже според теб сa културни, възпитaни, джентълмени
2- зaщо в култирният, възпитaн и т.н. мъж ще искa зa себе си крaсaвицa, която се очaквa, че ще му ниже рогa, a не дa се огледa зa културнa, възпитaнa и т.н. женa ( грозновaтa )

От крaсивите жени съм и ще ти отговоря съвсем честно след кaто получa твоите отговори.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ae98d57c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мен ме привлича, отношението на мъжа към мен. Джентълмени, които вече са рядкост. Отношението е много важно. Аз не харесвам лоши момчета, нито смотаняци, така да ги наречем. Привличат ме възпитани и интелигентни мъже с чувство за хумор, общителни, комуникативни, грижовни и благородни. Благородството е едно много важно нещо в един мъж. Отношение и благородство това е!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ae98d57c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Срещала съм мъже с обвивка на модели, а с вътрешност на боклуци, хулигани и простаци. Е в момента щом устата се отвори и обвивката губи всякакво значение.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 74d60ffd9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Няма грозни жени. Не знам на вас мъжете какво да се нарече красива жена. Ние не харесваме мъже от тип "тиха вода", защото в тях се крие много дълбоки тайни и това ни измъчва. И затова си падаме по агресивни мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 534454416c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Абсолютно съм съгласен!!! Аз жена не стм удрял никога, няма и да ХО направя. Винаги мине било странно. Мъж бие жена си, ругае я, обижда я, а тя продължава да си седи кротко кротко до него. И не е единичен случай а масов

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 373b2b4744
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Егати отдавна не бях чел толкова истина на едно място. Гледай само сега какво става всеки от коментиращите ще те нарежда...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c95db6fe3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Авторе, една корекция само в коментара. Съпругът трябва да е спокоен, уравновесен и да обича безусловно госпожата и да гледа децата и ако може да готви. Децата трябва обаче да са от него. Другият - наречен любовник трябва да е мачо, мускулест и арогантен, с който госпожата да прави страхотен секс и да има емоции. Комбинация - спокойствие в къщи, страст - навън. Класика, а иначе българските мъже са винаги лоши и това се насажда последните 20 години, за да се разбие нацията.
М37

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7a793cef77
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Струва ми че е много вярно това което казва автора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ae4649bc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Хаха, 26 броя отговори чакащи одобрение...
Какво да ти кажа пич, сам си отговорил. Проблемът е че живеем във феминизирано общество което издига жената на пиедестал, та реалността на връзките които създава и се спестява. Лошото е, че много мъже тънат в същата заблуда, поне докат са по-млади. Вземат да се грижат за подобна жена след като тя се е налудувала петнасетина години и е направила едно, две деца от подобни сиви обекти. Или безропотно дават на държавата да пилее пари по социални програми за да поддържа тоя lifestyle.

Нямам нищо против жените. Такава е биологичната им програма. Да правят бебета на тези които възприемат за доминантни мъжи. Особено в тая държава където хората успяват само с кражби, не е за учудване афинитета на жените към борчета, позьорчета, спортисти и т. н. фигури които са намерили начин да печелят и да се откроят от средно статистическият мъж от работната класа. Проблемът е за младите момчета които се връзват на холивудският филм за любов, семейство и рицари на бял кон. Които следват фантасмогорните представи на жените какъв трябвало да бъде един мъж, и дори само с това са отсявани, че не са истински мъже.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 18385fcdae
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Не знам, много клишета си вкарал. Има известна истина, но е невъзможно да вкараш всички хора в десетина изречения. Не знам въобще каква е целта на тази тема, да гледаш "филосовски" на неуспеха си с жените? Всеки мъж и жена е имал разочарования, независимо от това какъв е и какво има.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1de7688a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   и да добавя- за един мъж е важно, да кара жената до себе си да чувства сигурност, и да бъде добър бъдещ баща. нито външност, нито парите му имат значение. силата не идва от мускулите. един мъж трябва да е влиятелен в средата си, това не значи, че трябва да се занимава с незаконни неща. ти си честно един от най- комплексираните мъже които съм срещала, макар и виртуално.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8c8b33e008
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   До автора: Прочетох до средата и после спрях, защото това което казваш е хем вярно, хем и грешно!

Защото аз като момиче и то много красиво казвали са ми го мъже и жени, които благородно ми завиждат харесвам скромни момчета, психически издържливи, да не бият и да не влизат много в скандали, с мен! Аз съм силна, с труден характер и мога сама да се справя, с всеки един както аз си знам! Не цепя басма, на никой най-малко пък на някой непознат на улицата направо си го правя, за 2 стотинки ама че после ще посегне да ме удари или нещо друго, не ми пука аз съм в правото си да изразя мнението си когато нещо не ми харесва или съм се възмутила!
Нямала съм гадже батка, но съм имала гадже дървен философ, все той да е прав, казваше кое, как и т. н даже щяхме да стигнем до бой не можех, да издържа с него... а ако пък съм с някоя батка, ще е ужасно повече, а да прилага физическа сила, не е познал! Какво като съм 40 кг ще употребя и аз сила къде физическа, къде повече психическа!

Извода е: Само плахите момичета, които искат да ги мачкат, като хлебарки и да доминират над тях, като ги унижават харесват батки с татуси и мутри!

Силните момичета, като мен не се нуждаят от такива карикатури, защото сами може да се защитим и се приспособяваме по-лесно в трудни моменти.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 04bc2965a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Не е вярно за всички.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 93a2d7972c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Хем интересна хем банална тема. Авторе аз съм момиче на 19 /не съм грозна! / и мисля, че си прав и едновременно с това грешиш. Не ми се ядосвай, но може би трябва да промениш малко начина си на мислене. Не слагай жените под общ знаменател, за това говоря. Една жена търси едно, а друга съвсем различно. Нито жените са еднакви нито мъжете. Просто има определени типажи, които се срещат твърде често и това ни кара да мислим, че всички са еднакви. Започни да отличаваш един типаж от друг.
Аз например съм себична, нарцистична, меркантилна и т. н. Никога не съм се имала за част от ''добрите момичета''. Съответно - падам си по момчета, които приличат на мен. Имам мъжко его и най-много мразя когато някой се опитва да ме третира като по-низше същество. Нещото, което ме интересува най-много са парите. Но не искам пари от един мъж. Ако се наложи някой да ми дава пари само защото спим заедно, това би смачкало егото ми.
Но, както и да е. На пук на тези факти, преди време се влюбих истински в едно момче. Той нямаше пари, не беше ''лош'', не пиеше, не пушеше, не се сваляше на момичетата. Беше сладък, скромен и винаги се усмихваше. Влюбих се до-уши в невинноста му. И все още той е човекът в когото съм влюбена, въпреки, че не перфектният за мен и не си подхождаме. Аз съм влюбена в чистата му душа и знам, че такива хора рядко се намират. Оцених го.
Иначе по същество - всяка жена е различна. Ако има нещо, което да ги обединява това е, че всички обичат да им се обръща внимание, да бъдат обгрижвани и да ги карат да се чувстват красиви и желани. По света е пълно с какви ли не жени. Разбери кой тип е най-подходяща за теб и я намери. Ако си интелигентен и общителен ще я намериш! Една истинска жена на първо място се печели с отношение, за нея парите и другите неща остават на заден план. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 836619283e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Кой търси сигурност, нали всяка вечер в мола ги виждам 22-25 годишни девойки, които си мъкнат децата в количките и се показват, а след това излизат и слагат детето отзад и се качват в някакви джипове да карат. Децата по това време спят, а джиповете ги показвате, за да видим колко са ви богати гаджетата и какви свирки правите, че да заслужите такова возило, Не, жените определено не търсят шанс да оцелеят, а да гъзареят.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 46172b03a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Номер 36, хайде моля, и аз съм слаба жена около 45 килограма, но какво значение има дали ще е "батка" или дървен филосов, всъщност повечето мъже който са ме харесвали преди са били по едри, но съм се влюбвала и във клощави и в грозновати, важното е да ми допадне личността. Никой не е казал че щом мъжът е по едър ще те пребива, както и обратното, тихите води са най опасни, така че нищо не се знае във този живот. Стига вече сте се правили на интерсни.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 92492c0efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   Забавно ми е как само мъже смятат това за вярно. Съжалявам, че си попаднал в среда на курволяци и батки, обаче хората не сме толкова изпростяли.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: bb5e30111d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   8, той казва истината, а заради теб и подобните нацията е упадък! За жалост, 27 е изключително точен.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ae98d57c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Добри, джентълмени, всеотдаен, Благороден, отговорен, грижовен. Общо взето мъж, който те кара да се чувстваш жена, единствена, за когото ще съм най-красивата, който ще ме кара да се чувствам специална и единствена. Който всеки ден ще ми показва колко държи на мен. Който ще вижда и най-лошите мои черти и недостатъци дори, и пак ще ме обича. Да и да ме обича. Това е. Не съм го намерила още, този мъж. За мен парите не са важни. Те не правят човек щастлив.
Мразя лоши момчета, не харесвам надувки, не харесвам бройкаджии, женкари, комплексари и боклуци.
До ден днешен не съм срещнала истински мъж. Имам принципи, не претенции а принципи.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6ffbe7b7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Авторе, ти говориш само за една специфична група от хора - тази на мутрите и кифлите, която за съжаление се разраства с космическа скорост по пределите на българската земя. Знаеш ли колко пагубно е това мислене на масата хора като теб и за бъдещето на българското общество? Способен ли си да помислиш поне малко извън рамките, които си си сложил и да разбереш, че най-лесната манипулация на едно общество се постига чрез улавяне на най-слабото място - а именно семейната единица.
Ти бъркаш много понятия. Агресия с авторитет например. Човешкият индивид е много по-сложен отколкото го описваш. Естествено че ако един мъж не буди авторитет, респект, както искаш го наречи, у една жена, той ще бъде възприеман за мижитурка. Това не значи агресия и бой от сутрин до вечер. Как изобщо може да опростяваш човешките отношения до тези неща, не знам. Той трябва да я уважава, а за да го уважава тя обратно, един мъж трябва да държи на думата си, да има поведение, което ясно показва, че той е мъжа. Това става по много начини. Ако той има качества на джентълмен, в комбинация с образование, добра професия, статус в обществото, кръг от подобни приятели, ако той подбира дамите, с които общува, и не се лепва за кифли, ще има по-голям шанс да срещне нормална жена. За да получава респект от нейна страна, на първо място самото притежание на гореспоменатите го прави уважаван. Уважаван за постигнатото. Но не е гаранция, че това е достатъчно. Да кажем че например дори и нормална жена, не кифла, си позволи да се опита да се качи на главата на такъв мъж. Еми ето в такъв момент той трябва да покаже ясно какво отношение толерира и какво не. Същото се отнася и за жените. Те си слагат границите какво да допускат и какво не в една връзка. Тоест подобни с подобни се привличат. Всеки привлича това, което смята че заслужава. Ти ако искаш жена кукла, си е лично твой избор, но сам знаеш, предполагам, с колко трудности се сблъскваш всеки ден, и ако нямаш друг човек, освен себе си, с когото заедно да борите живота, не виждам как изобщо ще можеш да си уредиш спокоен живот. Защото мутрите нямат такъв. Ако искаш да се радваш на някое телефонче за един ден, и да трепериш ден и нощ дали няма да си следващия, какво да ти кажа, твой си е избора наистина.
Всички хубави и истински неща изискват усилия, и от двете страни. Тези, които действат по първичен начин, получават нещо мимолетно, и все достигат до момент на неудовлетвореност, именно защото не преследват истински неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker