Имам чувства към проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам чувства към проститутка
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 3704 пъти
Знам, че звучи абсурдно, но така се случи, че хлътнах по една проститутка. На 31 съм, тя е четири години по-млада. Преди повече от година и половина преживявах тежко една раздяла и нямах особено желание за свалки и връзки. Но все пак човек си има нужди и не знам от какъв акъл реших да пробвам платена любов. Разрових обяви в нета, момичето ми хареса на снимките, прочетох добри отзиви за нея и й се обадих. Да я наречем Ани. Когато отидох, ме посрещна едно супер усмихнато и лъчезарно същество. Това веднага ми направи впечатление и ме изненада - беше много енергична и някак си зареждаща като човек. И като визия ми хареса. От секса останах със смесени чувства. Момичето в интерес на истината се постара доста да ми направи кефа, но се усещаше дистанция и скованост. Викам си, за без чувства толкова, нормално. След секса остана време за по чаша вино и си поговорихме. И мацката ме изненада. Оказа се интелигентен човек. Студентка по медицина трета година, мечтата й е да бъде лекар. Доста интересен разговор, намерихме общи теми и интереси. Дори се оказа, че харесваме един и същи автори. И като чувство за хумор си паснахме, смяхме се доста. Накрая си тръгнах с усмивка. След няколко седмици пак ме тресна хормонът, викам си, кой знае на каква ще попадна, онази беше печена, дай да ида пак при нея. И то така се почна 1-2 пъти в месеца...
След няколко посещения тя като че ли свикна с мен, бариерите паднаха и сексът стана доста добър. Изобщо забравях, че съм с компанионка. Усещането беше като с гадже - прегръдки, целувки. Започнахме и да се сприятеляваме лека полека - говорехме си на всякакви теми, включително и доста лични. Разменихме си скайп, фейсбук. Понякога си пишехме. Усещането беше супер.
Мина почти година от запознанството ми с Ани, когато се случи така, че си намерих приятелка. Не обичам изневерите и спрях посещенията при компанионката. Но често се сещах за нея, писахме си един-два пъти, най-вече общи приказки. С приятелката ми изкарахме четири месеца и се разделихме по съвсем други причини. Отидох тогава пак при Ани, с букет цветя. Момичето ми се метна на врата, сякаш сме първи приятели и не сме се виждали от години. Изглеждаше наистина радостна. И... честно, изкърти ме от секс тогава. След сеанса ме покани на кафе и си говорихме доста - за връзките, за живота. И пак се почна, виждаме се 1-2 пъти в месеца и си изкарваме супер. Понякога оставам повече от платеното, за да си говорим.
Лошото е, че усещам доста силна привързаност, сещам се често за нея, пишем си поне веднъж седмично. Чувал съм, че платеният секс може да бъде много пристрастяващ порок и затова много внимавам. Все пак работата й е с чара си да ми измъкне колкото може повече пари. С нея не сме прекрачвали границата клиент-проститутка. Никога не съм говорил за чувствата си. Казвал съм й само, че много ми допада като човек, че ако спре работа или аз се обвържа, ще се радвам да си останем приятели и до там. Не допускам и повече от 1-2 сеанса в месеца, колкото мога да си позволя финансово, без да ми е проблем. Не съм й оставял бакшиш (тя не взема малко и без това). Подарявал съм й само дреболии - цветя, шоколади, книга за рождения й ден. Не съм искал някакви специални отстъпки и привилегии.
Напълно наясно съм, че няма как да имам нищо с това момиче. За нея съм просто клиент. Вярно, може би по-близък редовен клиент, приятел, но до там. Може би е най-добре за мен да спра да я виждам. Честно казано, когато за пръв път отидох, изобщо не ми е минавало през ума, че някога могат да се появят чувства, ситуацията ми се струва абсурдна. Но чувствата си ги има.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5ccd9ad612
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вярвам ти, че момичето е чудесен човек и въпреки това ти не бива да почваш връзка с такава жена и то като клиент. Един наш близък, които работи в съдебната систама на висок пост се влюби също в проститутка, бивша такава, която свидетелства срещу организирани престъпници по дело. Не ѝ е бил клиент, запознали са се при много по-нормални обстоятелства след края на кариерата ѝ и пак не се получи. Първо тя така и не успя да се интегрира на пазара на труда, второ- дори като домакиня не успя да бъде щастлива, искаше дете - ето, роди и сега са разделени. Не знаеш колко повредена е такава жена, а в твоя случай дали ще завърши реално медицина или те лъже (самозалъгва) е друг въпрос. Не вярвай на всичко!
И не мисля, че ще се получи. Просто твоята за разлика от горната не е скъсала със занаята си и няма да скъса заради теб - такъв доход ти никога не можеш да ѝ осигуриш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 339f622bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зaмисли ме достa ти. Кaто женa никогa не съм приемaлa и рaзбирaлa проститутките, приемaлa съм го кaто дa продaдеш емоциите си, душaтa си...
Зa пръв път се зaмислям, че може и дa не съм прaвa. Може пък дa имaт изключително силнa психикa и дa успявaт дa рaзделят тялото от емоциите. Някaк дa се aбстрaхирaт от собствените си телa и дa не допускaт действиятa по време нa "рaботa" дa рефлектирaт върху психикaтa им.
Инaче кaк товa момиче ще опaзи усмивкaтa си, дa бъде лъчезaрнa.
Чувaлa съм ( a и виждaм в стрaнaтa, в която живея) че много от тях прибягвaт до нaркотици зa дa "преживявaт" професиятa си. Зaтовa и съм се чудилa зaщо все пaк предпочитaт рaботa, която очевидно ги смaзвa.
Обaче ти тaкa описa товa момиче, че си я предстaвих кaто всякa другa нормaлнa, млaдa женa с по- нестaндaртнa професия.
Хубaво е, че ето, от постa ти видях ЧОВЕКA в еднa проституткa. Рaзбрaх, че съм нaложилa етикет без никогa дa съм се зaмислялa зa сaмите хорa.

Инaче зa вaс: дори не знaм кaкво дa те посъветвaм след кaто току- що открих, че съм билa неспрaведливa към тези момичетa/ жени. Много други ( мъже и жени ) продaвaт действително душите си в ежедневието в много други "почтени" професии.
Проститутките поне сa честни, зa кaквото си отишъл- товa и получaвaш.
В този смисъл поне ще си нaясно точно с кaкъв човек си имaш рaботa, aко решите нещо във времето.
A инaче aбсолютно всякa "почтенa" дaмa може дa ти нaниже рогa, дa те предaде, излъже, изостaви и т. н.
Достa добре aнaлизирaш нея и ситуaциятa, себе си и чувствaтa към нея, минусите... зa плюсове нищо не кaзвaш.
Въпросът може би е: прaвилното или желaното ( пък сaмо времето ще докaже)?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0448d1e15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си на 21 години да хлътваш след всяко чаровно момиче. Като си прекарваш добре с нея и ти е приятна, спри се до там и не си фантазирай нереални неща. Жалко, че такива жени се налага да проституират, но и много от тях имат нереални амбиции и ще минат през всичко да ги постигнат. Наистина уважаваща себе си жена според мен не би се хванала да проституира за образование, особено пък българско. Тя и като лекар няма да изказва пари в България и ще мизерства, та като нищо ще продължи с това...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b97e18188a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти сериозно ли си толкова заблуден? Те всички са с едни усмивки и топли чувства, разбрани и тн., обаче за без пари няма топлина. Не се забивай там където не трябва. Пък сигурно и на нея и се натрапваш честно да ти кажа, ама няма как да се държи лошо с клиент.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 617909b324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз пък се настроих толкова романтично... Много сладка история като в "Хубава жена"... Обаче имам двама синове на 19 и 24 години и като се замислих малко по-дълбоко май не бих искала снаха с такъв занаят и минало.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4a5e61996c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   това в кой град е?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 711a14a8a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "ако спре работа или аз се обвържа, ще се радвам да си останем приятели и до там. "

Пич, здравата си загазил, ти си влюбен в нея, а приятелство с нея е невъзможно при това положение, а и по принцип с жена, която те привлича сексуално няма приятелство. Сега имаш някакви хипотетични варианти, които са в сферата на фантастиката по-скоро. Тя е спала със стотици мъже, психиката и вече е увредена, за нея мъжете са средство за препитание, много трудно такава жена ще ти бъде вярна, ако започнете връзка и тя спре с проституцията. Освен това, у теб винаги ще има ревност от миналото и, винаги ще се боиш, знаеки, колко много мъже са я чукали. Разбира се има и вариант с хепиенд, който не е изключен напълно, но шансът за реализацията на този вариант е не повече от 1%. В този вариант, ти си принцът на белия кон, който я изважда от ада на проституцията, тя се влюбва в тебе и се ражда за нов, чист и нормален живот. Но такива неща се случват по-скоро във филмите, отколкото в реалността. Безспорно на нея и е приятно да си говори с теб, но и безспорно ти взима паричките, както и на още много други като теб. Чудя ти се на акъла каква психика имаш за да се целуваш с жена, която да речем до преди час-два е духала на някой чичко на 50 години? Момче, вземи се в ръце! Но ако толкова държиш на нея и си толкова влюбен, нищо не ти пречи да и споделиш, че я желаеш като жена само за теб, поставяш и условие да прекрати тази си недостойна дейност и опитвате, но пак казвам, вероятността тя да се промени и да те обича истински и всеотдайно клони към нулата. То днес и без да проституират, повечето млади жени не умеят да обичат, у тях има нещо пречупено, някак си са индеферентни към семейните ценности, към лоялността, искат лесното в живота и търсят всякакви начини да го имат. Явно на тебе, много зле ти се е отразила раздялата с твоята бивша приятелка, но за да излезеш от филма, трябва много воля. Непоправим романтик си, до наивност дори, но за съжаление живеем в жестоко време в консумативно общество, комерса, користолюбието и егоизма са превзели душите на хората. Търси си момиче с достойнство, което макар да живее трудно е избрала достоен начин да се издържа!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 2946d1d37e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами ако изобщо е истинска историята ще ти кажа само едно - сам си правиш проблем.
Ти просто имаш такава силна нужда да си имаш гадже, че ще изпитваш чувства към всяка красива и добре говореща жена, която се навие да си легне с теб.
Може би не си от хората, които могат просто да чукат, без да влагат емоции. В което няма нищо лошо. Според мен те са доста по - семпло устроена душевност или доста повече наранявани, или и двете в някои случаи.
Но ти си знаеш все пак, не те критикувам, нито искам да ти давам акъли - както много обичат да правят повечето хора.
Просто си изказвам мнението, а ти разбира се ще правиш каквото си искаш.

Жена на 28

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8ca1f72aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Тази тема потвърждава напълно мнението ми, че мъжете обичат с очите. Момичето му е харесало като визия, сексът е бил много на ниво, което е достатъчно за да бъде много привлечен от нея. От друга страна, тя е проститутка - следователно, той започва да изпитва ревност малко или много, че тя спи и с други мъже. Искам да кажа, че тази история е показателна за това, че мъжете биха се влюбили много лесно ала в жена, която е хем привлекателна, хем нараняваща ги. В момента в който въпросната Ани спре да бъде проститутка и му се хвърли на врата, и му каже колко е обсебена от него и как е готова да зареже всичко заради него - чувствата от негова страна ще изчезнат и тя повече няма да му бъде толкова интересна. Ако Ани постъпи така, както всяко влюбено момиче - автора ще избяга и ще си търси ново по-забавно увлечение. Вероятно той не го осъзнава, но той просто е от типа мъже, които си падат по к*чки. Да си представим, че той вече е във връзка с въпросната Ани, и всичко е супер, тя работи по специалността си - колко ще изкарат?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 00e1e5060a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами като не общуваш с нормални жени, ще имаш чувства към проститутка! Към кого другиго?
Това е, ще...

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 20b54dbc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Осъзнаваш ли, че няма как да е чак толкова "прекрасен човек", щом е проститутка и прави секс за пари? Завъртяла ти е главата за да ходиш при нея. Сигурно го прави с още куп клиенти. Така действат професионалистките. Даваш ли си сметка, че сигурно е спала със стотици, ако не и хиляди клиенти и кой знае какви болести има по себе си? Отдавна е претръпнала мога да ти кажа.

Излез от филма! Слагай си дебел презерватив и се разнообразявай от време на време, докато си намериш човек с ценности и морал, който да отгледа децата ти, а за проститутките - забрави. Вече си на 31 пич, време ти е да мислиш за семейство.

М26

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8f1bad97aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък казвам Go for it... Разкрий и чувствата и си поговорете. Ако стане, стане. Ако ли не тя губи клиент а ти ще чукаш друга.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ffcb55f050
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   аз съм бивша проститутка. В момента излизам с един моите бивши клиенти вече 3та година. От 3-4 месеца живеем заедно. Какво общо има това, дали ти си и клиент или не.
Спрете с ограниченото мислене.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b49d031abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Щом й подаряваш дори и дреболии - ти си влюбен-загубен. Може да е прекрасен човек, но какъв морал има щом е проститутка? В основата на връзката е доверието и уважението. Ти може ли да имаш доверие на такава жена? ! Свали розовите очила и си намери нормална приятелка. Иначе ще минеш на хапчета в лудницата! По писането изглеждаш свестен мъж. Намери си подобно гадже.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1b745d4a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   На мен ми прилича на лъжа това следване с медицината. Спал съм с няколко проститутки - винаги историята е "Аз сега временно, това искам да уча, онова искам да работя":). А с две проститутки съм си говорил уникално без да съм клиент, при други обстоятелства се запознавахме.
Първата я срещнах в една студена есенна нощ, взехме 1л. бира, две чашки и откарахме два часа в приказки. Много го мислих, но ми беше скапано като имам чувства да си платя защото веднъж ако се почне така ще остане - чувал съм от по-опитни с проститутките. Руса, зелени очи, невероятна. Не й се обадих, преболедувах го 1-2 месеца.
Втората я срещнах с един познат от квартала и негов приятел - сутеньорът й, това беше скоро. Беше нашмъркана до козирката с пико(тая кретения 2-3 денонощия безсъние два пъти ми се е случвала и повече не съм потретил). Събрахме се у него, пийнахме си, яка вечер. В. четири часа не млъкна от дрогата, в началото няколко пъти ме пита дали не ми досажда, аз "Ааа, не не. Мен ми харесва какво казваш" и се отпусна, разправя истории, смее се, пощипва ме от време на време хахахах:). Черна коса, сини очи, 1. 60 висока(джобно гадже:), уникално сладка. Пак се влюбих, няколко пъти я сънувах. Мога да й взема телефона от другите двама, но не съм досега - така ми се иска да я гушна, да я нося на ръце... Страшна работа.
Тази история я знам от приятели испанци. Техен приятел католически свещенник:) се влюбил до там, че я приютил и се оженил, намерил й някаква работа. Естествено историята била скъсваме с миналото, ново начало и тн. Е, издържала известно време и после като се почнали изневери с кой ли не. Развел се накрая човекът, поне до дете не стигнали.
Не знам с каква цел ти е темата, съвет ли искаш или просто да споделиш. Не е странно, че се появявали чувства. А ние мъжете имаме и онова: да бъдеш рицарят-герой, който ще я спаси и измъкне от лошия живот.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e9b76db411
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Млад човек си,не си навличай неприятности-защо ли?Нямаш бъдеще с тази жена,не си причинявай ядове!"Вълкът си мени козината ,но нрава никога!"та ,това момиче е същата работа,какво очакваш само секс,разговори?,къде ще търсиш домакинята,майката на децата си ако щеш,рано или късно миналото ще се загнезди в бъдещето и се почва една ревност,едно гадно чувство на споделеност,човек така е устроен да има собственическо отношение към партньора си,та помислиси все някъде, където и да отидете ще те преследват очите на "баджанаците".През житеиският ми опит не съм срещала мъж,който желае жена му да е от общите!Докато е време се спасявай,не мисли с долната си глава не, че и другите момичета не са такива и те взимат пари уж за друго или подаръци ,но все пак е не е ачик-ачик както при тебе.Така ,че не си мисли за ново начало при нея, ако те успокоява това, че тя е от тази група като,че нама бивш пушач,наркоман...винаги и по-всяко време могат да започнат,все едно никога не са спирали...Не си пропилявай живота,не би могъл да живееш успоредно с другите й мъже.Огледай се има свесни жени!Успех!
ж48

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 7edba2825a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Автора:
Хора, вкарахте ме в такъв филм, в какъвто дори аз сам не се бях вкарвал. Да слагам доспехите, да яхвам коня и да измъквам горкото момиче от ада на проституцията? Имам по-различна гледна точка, която се формира и от общуването ми с Ани. Между другото, много ми хареса коментарът на номер 2. Това искам и аз да кажа.
Първо за морала - аз не виждам нищо неморално в доброволното предоставяне на секс услъуги. Никой никого не принуждава, сексът е законен, плащането също. Защо комбинацията да е нещо лошо? Лошо е да твърдиш, че обичаш някого, а да си с него за пари. Лошо е да лъжеш и изневеряваш. Лоши са някои "яки" професии като наркодилър. Да доставиш удоволствие на самотен човек не е лошо. Всички ние се продаваме по един или друг начин.
Второ, момичето практикува професията изцяло доброволно, по собствено желание. Описва ми го по следния начин - за нея това е просто работа. Има клиенти, които я привличат и с които й е приятно. Това е приятна част от работата. Има и такива, които са й не особено приятни - тогава просто се абстрахира и го приема като механичен акт. Ако са й съвсем неприятни или груби, не ги обслужва. Тя си решава колко клиента, кои и кога да обслужи. Взема доста скъпо, така че едва ли я порят по 10 пъти на ден. Всичко е само с презерватив и редовно се преглежда. Има пари вече, инвестирала е в някои неща, които й носят доход, но е преценила, че не иска да се отказва още. Извън работа е нормален човек като всички нас - хобита, интереси. Не е с увредена психика. И кой съм аз, че да изисквам заради мен тя да си напуска работата (била и по-нестандартна) и да си намали доходите? Аз не бих си сменил моята професия заради жена.
Иначе това с клиента-принц го е опитвала в началото. Разказа ми, че клиент се влюбил в нея, спряла да работи за известно време, но накрая всичко е било катастрофа. Станала е финансово зависима, обсебил я и просто не издържала. Опитвала е и да има гаджета преди, съчетавайки го с работата, но не се е получило.
Зачетох се в разни англоезични форуми и видях разкази от мъже, имащи връзки с действащи проститутки. Много е трудно, но не е невъзможно. Човек обаче трябва много сериозно да преосмисли възпрятията си за изневяра, ревност, любов и работа. Нямам идея дали аз бих могъл, дори не знам дали бих опитал. Но това момиче заслужава да бъде обичано, независимо дали от мен или от някой друг, както го заслужава всяко човешко същество.
Както и да е, стигнах до извода, че един мъж трябва да действа, не да се офлянква. При всички положения, спирам да ползвам услугите й. Ще се видим, ще й кажа какво чувствам съвсем директно и каквото стане. В най-лошия случай ще ме отреже, не е като да не ми се е случвало. Ако има интерес, ще ви разкажа какво е станало.
П. С. Номер 13, моля те, разкажи повече - тук или в отделна тема, към която да дадеш референция. С приятеля ти докато работеше ли започнахте връзката или след като се отказа? Заради него ли спря с професията веднага след като се събрахте или си беше твое решение? Благодаря ти предварително.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e86f31efdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Здравей, авторе!

Първо, опитай се да разбереш какво чувстваш към нея.
Второ, задай си въпроса можеш ли да обичаш жена, която е била с други мъже?
Можеш ли да преглътнеш този факт?
Можеш ли да й се довериш?
Едва когато си сигурен че можеш, събери смелост и й кажи.
И ако тя споделя чувствата ти, опитайте, нищо не губиш.
Но, ако срещите ви са платени, то тя иска пари.... да го знаеш.

Сега накратко ще ти кажа и моята история.
Аз съм работила това. Около година. В чужбина.
Наистина исках само пари, клиентите ги виждах като банкнота!
Почти нямах чувства!
Един ден, много ми беше гаден деня като цяло, тогава се появи той!
Човека, които остави следи след себе си!
Беше дъждовен ден, нормално за Англия!
А той като че ли беше слънцето.. не мога да кажа, че беше любов от пръв поглед, но определено денят се промени към добро!
Имаше химия между нас, но и двамата мълчахме.
Той очевидно беше объркан от чувствата си.
Тръгна си!
А аз се молих да се върне. За съжаление трябваше да си ходя за бг дни след това.
След 2 седмици ми писа на WhatsApp" помниш ли ме? "
Не знаех кой е, но отвърнах с " да " и се надявах да е той.
След още 3 седмици се върнах в Англия, за да се видя с него.
Треперех от нерви, защото не бях сигурна, че е той.
Чаках го пред една болница, така се уговорихме и дори не бях сигурна, че ще го позная.
Звънна ми и ми каза, че е отсреща, погледнах и това наистина беше той.
Нищо конкретно не говорихме. Общи приказки, и малко от живота.
Така около месец, когато отново дойде на работното ми място.
И продължи още няколко седмици, докато не дойде момента в който вече беше ясно, че не е просто харесване... не мога да ти опиша какъв човек е той... най- хубавото нещо в живота ми, нищо, че не присъства в него както ми се искаше...
Спрях да работя, защото не само той, но и аз не исках други да ме докосват!

5 месеца живяхме заедно. 5 невероятни месеца! Един ден бяхме на рождения ден на майка му. Имаше много хора. След партито се прибрахме, а той каза" не мога"!
" не мога да го преживея " разплака се" и ми каза " съжалявам " и излезе.
Не се върна! Не го потърсих и аз!
Той ми даде много, но и много ми взе! Разбираш ли?

Минаха месеци след като ме напусна, звънна ми да ме пита как съм, притеснявал се.. искал да поправи нещата.... той направи своя избор!

Внимавай ти с твоя, пази се, но пази и другите!

Според коментарите тук, аз не съм човек! И не заслужавам нищо хубаво!
Не съм достатъчно добра и достойна за обичане! Е, нека те да са!


Късмет

от Англия

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f53b8b4d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не мога да не напиша отговор... преди години за няколко месеца бях в този занаят, един от клиентите ми се влюби в мен и вече 4 години сме заедно и никога досега не ме осъди за това какво съм правила, нито аз защо е прибягвал до тези услуги...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 10cb6a6238
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Хм, аз минах през това и мога да ти кажа, че е жестока история тази работа да се залюбиш с проститутка. И аз бях така горе-долу на същите години и моята беше студентка. Факт е, че го правеше, за да се издържа и да завърши. Когато започнахме връзка спря да го работи. Бившите в този бизнес са се наситили на ебане и повярвай ми - не изневеряват поне. Тя ме обичаше, аз я обичах. След около 2 г. така мина първоначалното влюбване и много започна да ме боли от миналото й. А тя е била наистина с много много мъже. Това трудно се преглъща и не е комплекси, просто е трудно да вървиш по улицата с жена с която е спал всеки 100-тен срещнат в града да речем. Разделихме се, тя ме умоляваше да не го правя, да не я оставям, че я убивам така... но я оставих. И тя пак почна да работи това, но и се пропи, и се дрогира вече, на 35 е, а изглежда на 45-50 от алкохол и дрога.... Не стига, че се обичахме, а сега и вина нося в себе си дотам, че нямам сериозна връзка от страх да не сгафя пак.... Не е работа това, късай, хвърляй, ако искаш платен секс иди при друга!

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8eee0c3c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Има един стар морски лаф, че "Най-добри съпруги става от проститутки приключили с занаята". Жена която е работила като проститутка и е решил да сложи край и иска здраво семейство и деца - ще го постигне. Въпросът е дали ти може да преглътнеш миналото и? За нея мъжете са били банкомати и открие ли в един мъж това, което иска и е влюбена в него, тя няма да погледне други мъже. А има и още нещо касаещо теб - че започнеш ли с една жена, ако почнеш да и се вреш в миналото сам ще се закопаеш в него. Ако почнете чисто, наново двамата, какво значение има преди ти и тя какви сте били? Почвате заедно да градите общото си бъдеще на основа доверие, чувства и желание. Ако се борите един за друг нищо няма да може да ви попречи или спре. Сам решаваш какво да правиш - бъди честен и директен. Вземи живота и съдбата си в ръце, бъди МЪЖ и се изправи пред неизвестното, като си готов да понесеш всичко което съдбата предложи. Шанса е 50/50. Не стой ами действай и се бори за бъдещето си!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 00e1e5060a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   №20, не искам да те осъждам, но си постъпил адски незряло и егоистично! Това е бил уникалният шанс и на двама ви! Ти да имаш истинска съпруга, която те обича, а тя да скъса с миналото си и да стане порядъчна жена.
Дано това, което си написал да е измислица, иначе би било много, много, много жалко и жестоко.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 10cb6a6238
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

23.   Номер 22, не е измислица, но не си прав да ме съдиш. Знам, че постъпих донякъде жестоко, както и други хора са ме обвинявали. Едва ли не сегашната й окаяна съдба е само моя вина. Ще кажа, че и идея си нямаш какво е това нещо да срещаш подигравателни мъжки погледи и леки ехидни подсмихвания. Всеки човек има достойнство, там да те удрят най-много боли. Имал съм периоди на агресия, налитал съм на бой на такива мъже. В един момент осъзнаваш, че не може да се биеш със всеки срещнат. Не съм я карал да става проститутка. Познавам много жени, които също бяха скъсани, че скъсани като студентки - коя бе продавачка, коя раздаваше флаери, но не са проституирали за малко по-лесни парички. Освен това аз не нося вина, че след като я оставих тя пак се върна към занаята и реши да се пропива и дрогира! Това е избор! Аз не съм отговорен за нейните избори в живота.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker