Наистина ли съм го забравила? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Наистина ли съм го забравила?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1393 пъти
Здравейте
Влюбих се в едно момче преди 3 години. Първата ни година беше като приказка разбирахме се перфектно и си мислех, че е момче мечта. Но втората година като се сближихме почнах да виждам какъв е всъщност. Почна да не ми обръща внимание пушише цигари трева и употребяваше алкохол всяка седмица на различни купони и най-гадното беше че мен ме лъжеше за всичко това. Случи се и най-лошото изневери ми с една моя приятелка. Когато научих за всичко това го оставих и бях в депресия цели 8 месеца. През цялото това време той продължаваше да прави всичко това но се опитваше да ни оправи отношенията. Бях много влюбена и реших да му дам още един шанс. Нищо не се промени даже стана по арогантен използваше ме само за секс. Преди 2 месеца ми писна от всичко и реших да се стегна. Изтърках и изхвърлих всичко свързано с него. Почуствах се много добре, даже имах чувството че съм спряла да го обичам отдавна, а моето е било просто навик. Сега наскоро се запознах с едно момче и си паснахме супер. Чувствам се много щастлива при него и ми е много забавно. Но той претърпя лош инцидент наскоро и всички приятели внимаваме как се държим с него и се опитваме да му помогнем. Приятелите му знаят(и той също) каква връзка съм имала и какво съм чувствала. Те постоянно ми намекват, че не искат да съм с него и че ще го нараня. Както преди съм правила ще се върна при бившия ми, защото той още продължава да ми звънни. Аз не чувствам така, но почнах да се замислям. Наистина ли съм го забравила и съм отворила нова страница или както преди просто е някакъв период от време? Как да го разбера?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: de6e26a4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си го забравила. Още искаш да му го смучеш.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: f94d89f774
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, наистина си го забравила и браво на теб за това. Не обръщай внимание на приятелите на гаджето ти. Важното е той какво мисли за теб.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e4415b6a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Е ние ли да знаем... най-добре ти можеш да почувстваш това!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8d53193b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Превърнала си се в пачавра, още не забравила старият, залъгва вече новият, а обвинявате момчетата в непостоянство. Момчетата се държат така, според това какво е поведението на момичето. Лекомислена кифла, не трябва да очаква възвишени чувства, а само обикновен секс. За възвишени обноски се иска УМ!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cecc0fa9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо хората се ограничаваш с две позиции? Остави ги и двамата. Дай си време, през което да провериш и останалите, тези момчета, които ще срещаш занапред. Вероятността двамата да се окажат идиоти е голяма. Но това ще разбереш, ако, както казах, се порастърсиш за други.

Ще те помоля следващата ти тема да бъде, да речем, "намерих любовта на живота си, просто искам да го споделя". Ще я прочета с удоволствие.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cecc0fa9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо се ограничаваш с две позиции? Остави ги и двамата. Дай си време, през което да провериш и останалите, тези момчета, които ще срещаш занапред. Вероятността двамата да се окажат идиоти е голяма. Но това ще разбереш, ако, както казах, се порастърсиш за други.

Ще те помоля следващата ти тема да бъде, да речем, "намерих любовта на живота си, просто искам да го споделя". Ще я прочета с удоволствие.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker