Сенки от миналото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сенки от миналото
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 5722 пъти
Виждам се с един специален човек от няколко месеца. Все още сме в процес на нагаждане на характерите, на опознаване. Но нещата се получават. Но не е там проблема.

Аз съм на 26 години. Не съм имала истинска и силна връзка до сега, не съм обичала някой. От 2 години съм сама по мое желание. Исках малко да "подишам", да изхвърля натрупалия се емоционален багаж. Срещнах сегашния си приятел в момент, който съм се оттърсила от всички стари емоции, не мисля за никой и никой не ми влияе. Той е малко по-голям от мен. Хубав е и знам, че е имал много жени. Но не е от този тип бройкаджии, дори съм останала с впечатление, че е по-влюбчив. Знам че е обичал преди мен. Нормално е за неговите години да е изживял и надживял много неща. Той сам ми призна, че е имам жена в живота си, която е обичал много. Били да по-малко от година заедно и са се разделили, защото тя е трябвало да замине в чужбина. Той е страдал, дори е обмислял да зареже всичко и да замине при нея. Но не го е направил. След това не са се били виждали около година, но като тя се е върнала за кратко пак са били заедно и всеки път като е била тук са се виждали и са правили секс.

Направих нещо тъпо преди няколко дни- разгледах снимките му в телефона без той да знае. И там имаше цяла папка на нея. Може би над 20 само нейни снимки и още толкова на двамата. Останалите бяха мои и някакви картинки. От както ги видях тези снимки не мога да спра да мисля за това. Явно я обича още?! Как може да пази цяла папка с нейни снимки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: dac8e5835a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е ти искаш да зачеркне миналото си?
Да не би живота му да започва от теб?
Не търси под вола теле!
Животът не е черно бял!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 38e2a8cd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възможно е и още да я обича. Дано не си играе с теб на "котка и мишка", защото ще е много гадно..преди всичко за теб. Поговори с него, но не споделяй, че си ровила в телефона му, а и повече не го прави.. не е добра идея, недоверието витае около вас още от сега.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1e1e9ce327
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поговорете за нея!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2cb8203762
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам те прекрасно....много е гадно наистина и разбирам напълно как се чувстваш,но опитай да не мислиш за това ,имай самочувствие и дай всичко от себе си,за да види,че ти си тази,която го обича и ти си неговия човек,пък...дано напълно да я забрави

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 34a6ebd225
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Няма да се научите, какво значи лично простронство! Никога не пристъпвай там неканена. Това са джобове, телефон, кореспонденция, чатове.
Първо - нарушаваш границите, където човек може да чувства уединение, за жените не знам, но за мъжете е много важно.
Второ - показваш неуважение към партньора си, а от там и към себе си.
И трето - надзъртайки често виждаме отрязъци, които извън цялостната картина казват нещо съвсем различно.

След като ти натрих сол, за глупостта да киризиш, където не ти е работата, ето ти един съвет. Не се шашкай, че пази снимки от миналото си. ти какво искаш, да я изреше от снимките и изтрие от спомените си? Напротив, това показва, че е способен на дълбоки чувства, оцени го.
Много често мъжете пазят "трофеи" на своите завоевания - кой снимки, кой забравено бельо, също като ловците, които закачат главите на отсреляния дивеч на стената.

Не му казвай, че си ровила, ще го обидиш. И повече не прави така.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1e1e9ce327
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката- Напълно осъзнавам, че е грозно и тъпо това, че му разгледах телефона. Но знаех, че там има снимки, които той ми каза, че нямало да му е приятно да видя, защото сега бил мен и т.н. Обаче женското любопитство надделя, какво да се прави. Очаквах да видя други жени, но това, че има цяла папка с една конкретна... Не мога да скрия, че ми стана кофти. Не очаквам да си зачеркне миналото. Може би не го разбирам, защото аз самата не съм изпитвала такива дълбоки чувствата, каквито явно той е. От там идват и съмненията ми- способен ли е и мен да обича така, преодолял ли е напълно всичко. Искам да го питам някой неща, но ми е и малко неудобно да задавам въпроси свързани с тази жена. А и не искам да ме помисли за някоя параноична ревнивка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 99874be85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Напълно подкрепям казаното от Дядо Торбалан. Сега, за да ти илюстрирам, колко е прав, ще ти разкажа и аз нещо. В предишни години бях лудо влюбена в един човек. Мислех, че е мъжът на живота ми, както се казва. Имам доста добра колекция негови снимки - заключени в една дървена кутия в бюрото ми. От половин година съм с друг човек. И трябва да ти кажа, че го обичам страшно много и от сегашна гледна точка младежката ми любов ми изглежда като спомен от сън. Въпреки това, пазя въпросната кутия и дори човекът до мен знае за нея. Пазя я, не защото още обичам другия, а защото това е част от моята лична история, доста години от живота ми. Това, че около нас има остатъци от миналото, не означава, че не сме го надживели. Партенонът в Атина още стои. Това обаче не значи, че някой днес се покланя на богиня Атина. Сега той е просто история. Успех ти желая и... послушай Дядо Торбалан! Добре те е посъветвал.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 34e6ce84c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравей, пазя всички снимки с бившия, които не са една или две папки, включително и по-разголени, както и подаръците му. Това бяха години от моя живот, които не мога да изтрия. Но съм радостна, че вече съм със сегашния си приятел, който предпочитам доста повече пред бившия. Имам няколко снимки на телефона. Ако се пипне без мое знание, дори и да не се гледат снимките ще станат доста големи проблеми. Това, че твоят приятел пази снимките не означава, че още е влюбен. Освен ако няма нещо друго, само това не би трябвало да бъде причина за да се притесняваш.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 839d13dfee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм на доста по-различно мнение от всички изказани дотук,и искам да ми обясните защо тогава този човек пази снимки на друга жена с която е имал връзка,при положение ,че вече е с друга.Това за мен е неуважение към сегашната му партньорка,и съдя както от себе си така и от други ситуаций който знам.А ако той продължава и да си говори с нея по телефона-тогава какво?Все пак е имал чувства към тази жена,и ако не затвори тази страница и не заличи всичко от нея,дали ще може я забрави изобщо,или винаги ще си спомня за нея,ще си разглежда снимките й и ще се връща към спомените си.В един момент ако въпросната се върне пак в БГ-какво,дали няма да поиска да се видят пак,като приятели,и междувременно и да спят заедно.Тогава какво ще стане?Обяснете ми,щото не разбирам на някой хора разкрепостеното им мислене и това да искат да са обвързани и в същото време да си правят каквото си искат.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8e83e773b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Още я люби!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 34e6ce84c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 9, номер 8 съм, според теб невъзможно ли е той да се върне при бившата, ако не пази нейни снимки? Винаги всичко може да стане, но снимките сами по себе си не са доказателство за това. Много ми е интересно как по-точно искаш да изтрие човек някакъв период от живота си и как така да забрави бившия? Може да престане на изпитва същото, но няма как да го забрави и не виждам защо е необходимо... разбира се, винаги е различно. Да, на мен ми е тъжно понякога като мисля за бившия и какво от това, далеч не си правя каквото си поискам, напротив- правя- това да си стоя до сегашния и само до него и не мисля, че проявявам неуважение, това все пак е моят живот, а и с едни снимки не се трият спомени, винаги тази част ще съществува. Ако теб това те притеснява, то значи ти просто не си сигурна в човека до теб, както е и авторката.
До авторката: и аз мисля, че е най-добре да поговориш с него.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d971166081
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката-
Май само 9 е вникнала най-точно в това, което имам предвид и аз. Искала съм да го питам дали се чуват с това момиче, дали поддържат някакъв контакт. Сега покрай новогодишните празници имах опасения, че тя може да си дойде, да се видят. Но мисля че не е била тук. Параноичка ли съм?!
Ние не сме от чак толкова дълго време заедно, нямаме чак толкова стабилно изградени взаимоотношения, че да мога да му кажа да изтрие тези снимки от телефона. А и би било някакси нахално, поне аз така мисля. Нещата между нас наистина се развиват сериозно. Държи се много добре с мен, бил е много искрен и сериозен в отношението си до момента. Всякакси се опитва да ми покаже, че държи на нас. И най-важното, че и за мен е така, тоест- взаимно е.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8ca3e80252
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Според мен, този мъж още не е преболедувал предишната си връзка и не е готов за нова връзка. В това си състояние може да те нарани, без дори да го иска. Затова трябва да си тръгнеш, защото после може да съжаляваш цял живот. Аз съм мъж, но във всяка нова връзка съм влизал нов и девствен. Всяко следваща жена е била за мен първата и единствената. Това, че не може да се отрече отрязък от живота са само "тинтири-минтири" и оправдания. Първо човек трябва да се пречисти и успокои душевно, пък тогава да се подари на друга жена и да чака тя да отговори със същото.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: cc847a7b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   авторке, Дядо както винаги е прав - не се втелясвай! Миналото си е минало и не може да се изтрие, но това си е лично до човека. Аз съм имал приятелки чиито спомени още си пазя, имам и такива които се постарах щателно да изтрия. Кой каза по-горе - "живота му да не почва от теб" - правилно, не почва. Момчето е имало връзка преди и ще е много лошо от твоя страна да не го уважиш за това. Аз лично не вярвам че можеш да кажеш 'Обичам те' и един ден като се разделите всичко да изчезне... колкото и време да мине, колкото и да се промениш, колкото и да обичаш другиго - един блед спомен винаги остава.
И аз мразя да ми пипат телефона, портфейла, и дори екрана на компютъра да ми гледат точно заради тези реакции. Всичко се вади от контекста и става мазало... сега излизам с едно момиче и представи си какво ще си помисли ако види че 95% от контактите ми са момичета... Ти самата си си дала две години почивка да се отърсиш от някакви неща и да си дадеш пространство - дай му и на него пространство!

М.

П.П. от друга страна - той е мъж, и като негов полов събрат знам, че може да има и мътилка под водата. Не му гледай телефона, а го гледай него и си говори за да стигнеш до истината. Фантазиите ти само ще те смачкат.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 996bc7de09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Съгласна съм с номер 13,че когато човек си пази било снимки,или нещо друго от даден човек с когото е имал връзка значи той все още не е преболедувал връзката си с него.За мен трябва да продължи напред,но изцяло отдаден на новата си връзка,а не да си пази "красивите споменчета" в телефона,защото по този начин наранява човека който в момента е до него,и съответно този човек се чувства несигурен в тази връзка.Мога да кажа също,че в един момент това момиче в случая може да реши и да си тръгне,ако продължава да живее в съмнения какво се случва всъщност.Това което прави нейния партньор в случая изобщо не й дава доказателство,че няма за какво да се притеснява-напротив,дава й повод да живее в съмнения и страхове,но ще кажа на много отворените който също си пазят споменчета от бивши връзки-наранявате изключително много човека до себе си,ако искате да се отдавате на спомените си ,не търсете нови връзки само и само да не се чувствате самотни и отхвърлени,а всъщност да живеете със мисли за старата си връзка,ами си гледайте снимките и им се наслаждавайте без да има нужда да наранявате който и да било.номер 9 съм

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d971166081
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Сега се сещам, че е имало разговор между нас за тази жена и той е бил донякъде болезнено откровен с мен. Още в самото начало на връзката ни ми сподели ми това, че е обмислял да зареже всичко и да отиде с нея. Каза ми, че вече е минало, но тя ще си му остане вътре в него.Тогава аз го питах дали след това са били заедно и той ми каза, че тя една година не си е била идвала. След това са се виждали и да, правили са секс. Питах го последния път като са се видяли дали са били заедно- каза не, но предполагам, че ме излъга за да не оставя съмнения в мен. Преди седмица, две бяхме пийнали и говорихме доста откровено за всякакви неща. Аз тогава го попитах съвсем тактично за тава момиче. А той ми каза- времето е най-добрия лекар за всичко. Но имаше болка в думите му. Не знам!....

Ако съдя по себе си, след като искам да забравя някой, може би няма да изтрия неговите снимки, но ще ги преместя някъде така че да не ги виждам всеки път като отворя менюто на телефона или пък компютъра. А неговите са на най-видното място. Дори не са скрити в някоя друга папка.

Кажете как да засегна пак тази тема?? Може да се обиди, да ми каже нали вече говорихме...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c82a9e9262
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз съм 13. Тръгни си, защото ще ближеш люти рани, ако останеш. Нека минат 1-2 години и ако още държи на теб, както държи на предшната, ще те потърси. Ако те забрави, значи добре си си тръгнала. Така ще провериш и твоите чувства -може и ти да го забравиш през това време.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 32414b6e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Към номер 9 /13/, авторката и другите от тяхната порода - ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ОТРИЧАТЕ НА ХОРАТА ПРАВОТО НА МИНАЛО? И НА ЦИВИЛИЗОВАНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕГО? Четох вашите коментари на човека до себе си. И го попитах: "Чувстваш ли се наранен от това, че не съм изгорила спомените си на клада пред къщата ти?" Той се разсмя и каза: "Не, разбира се!" Реагира така, защото е интелигентен човек и гледа какво му давам, а не се е вторачил в минали неща. А и да изгоря снимките - какво ще се промени? Миналото не може да се изтрие. Ако още обичах първата си любов, щях да си я обичам със и без материалните следи. А сега, обичайки сегашния си приятел, за мен това са само руини от отминала епоха. Защо да не можем да живеем с паметниците на миналото? И защо смятате за подразбиращо се, че ние, хората с минало, гледаме тези снимки едва ли не непрекъснато? Аз, например, откакто обичам новия си приятел, не съм ги поглеждала нито веднъж. Не се и сещам за тях. Но не мога да изхвърля осем години от живота си на боклука. Не, защото обичам онзи човек, а защото уважавам миналото си и не смятам за уместно да започвам ново летоброене с всяка нова връзка (е, засега не планирам такава, защото обожавам човека до себе си). И съм му благодарна, че той не иска от мен такива неща. Някой ден, може би ще изхвърля тези неща. Но това го решавам само аз. Защото човекът до мен не е мой "собственик" и няма абсурдната амбиция да променя непроменимото.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d971166081
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 17, кой ще ти чака 1-2 години?! Въпроса тук е как да подхвана разговор за това момиче без първо- да се издам, че съм ровила из снимките и второ- да излезна аз самата отчаяна и без капчица самочувствие.
Не е ли смешно без обяснима причина и нищо да си тръгна?! Какво да му кажа- искам да се разделим, защото ти разгледах телефона и видях снимки на жена.А и ние сме все още в процес на изграждане на взаимоотношенията.
Искам да го накарам сам да ми даде да разгледам тези снимки и от там вече всичко ще е по-лесно. Но сега от нищото да започна да му задавам въпроси... той не е глупак, ще се усети на 100% че съм му ровила из телефона.
Авторката

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: adbd1c6788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   ами и аз имам снимки на бивши и си ги разглеждам по някога но тва не значи че ще се върна при някой бивш,просо тва са спомени искаш или не ги има!така че приятеля ти го разбирам за това,но от др гледна точка е някак си обидно да има снимки на бившата в телефона,щом е минало защо пази толкова мн неини снимки,тва него разбирам.не можеш да намериш отговор в догатки.тряба да говориш с него,защото вариантите са дваили изпитва още нещо към бившата или просто чрез тях си спомня за миналото и тя не значи нищо за него. П.П И мн е гадно да ровиш в телефона или каквато и да е вещ на др човек,тва е лично пространство!но ако тва е бил единствения начин да разбереш че приятеля ти още има чуства към др тва до някаде смекчава вината!така че вместо да занимаваш толкова мн хора с твоя проблем го реши сама!!!! и говори с приятеля си!!!!(жените мн обичаме да говорим и да обсъждаме ама май винаги с не този които трябва)

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e8db02a0eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До авторката: вярно е, че има хора, които ни остават тръпка за цял живот, но това не означава, че все още обичаме тези мъже/жени. Много е важно как се е разпаднала връзката. Мога да кажа, че аз също се разделих с едно момче, за да замина да уча в чужбина и ми беше много тежко в началото, много го мислех и сме се виждали няколко пъти, когато съм се прибирала, защото имаме общи познати. Разликата в моета история е, че никога не сме подновявали отношенията си по време на моите престои в бг. Доста години минаха от тогава, обичах други, ожених се, имам детенце. Отвреме-навреме се сещам за този човек, дори наскоро го сънувах, но искрено мога да кажа, че не съм влюбена в него и не съм си и помисляла да се събираме или нещо подобно. Това е просто един приятен спомен от миналото, както са казали и други преди мен, минала любов, която не е била предадена от някой от двамата и затова, когато се сещам за нея, се усмихвам.

Не пазя негови снимки в телефона си, защото тогава дори нямаше камери по телефините :))) Но това не пречи да си се присещам за него. Не мисля, че самите фотографии са притеснителни. Аз имам снимки на по-пресни бивши в телефона си - на тези, с които раздялата не е била в следствие на педателство и сме запазили добри отношения. Това не значи, че все още изпитвам някакви чувства, просто са едни приятни спомени и затова мисля, че няма никакъв смисъл да се ревнуват хора от миналото на човек. А съдейки по един приятел, мъжете просто обичат да пазят снимки на жените, с които са били емоционално обвързани на даден етап от живота си, за да се хвалят или най-малкото да им става приятно от мисълта какво са притежавали. :)

Не мога да ти кажа дали случаят е такъв и с твоя приятел, но бих ти препоръчала да не се притесняваш толкова за снимките, а да гледаш поведението и отношението му към теб. Ако той с нищо не ти дава повод да си мислиш, че няма нужните чувства към теб, то не ги мисли тези снимки, те са просто приятни спомени. Ако пък мислиш, че води някаква битка със себе си - помогни му да я спечели в твоя полза. Не го ревнувай, защото ревността отблъсква. А се бори за него, давай му от каквото има нужда и най-вече му дай време. Ако обаче след една година нещата не са се променили особено - тогава наистина е по-добре да си тръгнеш, защото нерядко мъжете осъзнават какво са имали, когато го загубят. Както се казва - пусни го и ако се върне, значи те обича истински. Но преди това му покажи най-доброто от себе си, за да знае какво бижу има в твое лице! Късмет и всичко добро!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1457254253
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Колко сте толерантни към бившите...Ама само анонимно и в интернет!Личен живот,когато има връзка...Да,но не и да пазиш скрит в телефона си миналия любовен живот!Много сте знаещи и раздаващи съвети по интернет само!А иначе кой пише всичките тия теми?!Айде,моля ви се!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 853efc8ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До номер 22: Повечето хора на възраст 13+ имат минало - бивши, по - бивши, снимки, подаръци, сувенирчета etc. И аз съм в това число, както и по - горе казах. И, ако беше изчел внимателно коментарите на нас, хората, които нападаш, щеше да знаеш, че ние не сме "толерантни" само в нета. Аз вече изрично подчертах, че говоря съвсем свободно с приятеля си за това. Даже се смеем. Така че, "миналият ми любовен живот" е всякакъв друг, но не и скрит. Не се прави на компетентен по въпроси, по които не си. Хайде със здраве!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ef7961886c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   М на 33 год съм.Имам си сериозна приятелка,но в телефона си имам снимки на 2 бивши приятелки,едната често я гледам.Не ги обичам,нямам никаква претстава къде са и кво правят.Просто те са част от живота ми и няма как да ги забравя.Мисля че в това няма нищо лошо.Тел.е лично мой и никой няма браво да разглежда кво имам в него,както и обратно.Винаги ми е включен и е на масата.Никога не съм получавал смс,а обаждане само от колеги и приятели.Значи,приятелката ми няма от какво да се притеснява.Аз нито съм питал,нито пак ще проверявам какжо има тя в телефона си.А и ако има снимка от някое си бившо гадже,няма да ми пречи,щото връзката ни е многи силна в момента,надявам се така и да остане.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: d971166081
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Авторката:
Благодаря на всички за отговорите. И аз по принцип мисля като Борония, Дядото и другите от техния "отбор".
Моят приятел е прекрасен и се държи също толкова прекрасно с мен. Но нека да не отричаме, че зад една такава фасада винаги може да се крие мухъл. Никой не иска да бъде правен на глупак. Ок, нека си има минало. Кой е казал, че аз нямам?! Но си го държа заключено някъде където да не може да бъде достъпно за всеки, включително и за мен самата по всяко време.
Борония, ти си постъпила правилно като говориш открито за миналия си любовен живот. Аз постъпих по същия начин. Защото не исках да остане нещо, което да предизвиква съмнения и ревност в него. Но той говори открито с мен чак след като аз му задам въпрос. Като първо се мръщи като мисли, че му правя едва ли не сцена на ревност. А и сега как да подхвана разговор за това момиче??

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 004446de34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Всички сме светци в нета!Едни такива добри и всеопрщаващи!Признаваме си за минали връзки,искаме половинката ни да не ни ревнува от тях,пазим дори чаршафите напоени със страст от бившите,но когато на нас ни се случи-леем сълзи и се тръшкаме!Чудно,наистина, след като всички мислят,че е нормално приятелят им да пази ревниво в телефона си снимки на бившата и да си ги гледа и въздиша,кой пише тези теми???

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8b54454cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мъжете са много долни, вярвай им толкова колкото и те вярват на жените ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 5e254c99db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   До номер 22/ 26: Ако обичаш, престани да спамиш темата на момичето с хленченето си. Тя иска да ? се каже нещо конкретно по въпросите, които я вълнуват, а не да ти чете мрънканията. Разбрахме колко си нещастен/а, изоставен/а etc. И не е нужно да повтаряш по 100 пъти едно и също. Двата ти коментара са идентични по дух и съдържание.
До авторката: Радвам се, че не си от "отбора" на фанатиците:) Що се отнася до проблема ти, аз мисля, че е най - добре директно да подхванеш темата. Това не значи да му казваш за телефона (Недей, ще се обиди!). Кажи му, че връзката ви е много важна за теб, че за първи път обичаш и че не би искала между вас да има тайни, защото за теб любовта е доверие. Кажи му, че знаеш, колко много е обичал бившата (нали той си е казал) и се чудиш дали обича и теб толкова. Невъзможно ти е да не се питаш дали я е забравил напълно... Всичко това го кажи спокойно. Бъди разбираща. Старай се да не показваш ревност. Като повод можеш да използваш случайно споменаване на въпросната жена, или на държавата, в която е или общ разговор на тема "бивши". Ако не можеш да чакаш сгоден случай, просто го помоли да говорите, кажи му, че е важно за теб и засяга връзката ви.
Кураж и успех!

Борония

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: d14d2dbc41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Изчетох всички коментари, но не намерих нищо дирекно свързано с моя проблем. С моя приятел се познаваме от години, но сме заедно от няколко месеца. Аз не държа на 'официализирането' на нашата връзка пред всички, стигат ми най-близките ни приятели и фактът, че безкрайно много държим един на друг. Но има нещо, което отскоро взе да ме мъчи. Той още пази снимки с бившата си в своя профил в една социална мрежа. (не се смейте) Истината е, че не държа да си слага снимки с мен, но ми става болно като ги гледам (от 8 снимки на 4 е с нея). Нямам нищо против да си пази спомените, никога няма да тръгна да му ровя в телефона или компютъра. Имам му доверие, но наистина са ми доста неприятни въпросните фотографии. Не съм сигурна, че е редно да засягам темата, но ми се иска да ги махне от публичното пространство и да си ги пази някъде, където само той ще си ги гледа и няма да ми се навират в очите. Как да подходя?

 
  ...
преди: 6 години, 25 дни
hash: 42a8ef1f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   И аз съм в същото положение като номер 29. При положение че сегашния ми приятел той е зарязал предишната си и не е казвал много хубави неща за нея а пък още пази нейни снимки, дори и в социалната мрежа а пък в телефона ми писна като тръгне да ми показва някоя негова да се натъкваме все на техните а с мен да има точно една. Просто смятам че колкото и хубави спомени да има човек с бившите си, трябва да ги трие тези снимки или някак си да не са така на показ, пълно неуважение към сегашната половинка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker