Постигнах всичко, остана само любовта... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постигнах всичко, остана само любовта...
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2483 пъти
Здравейте момче съм на 28 години ще бъда кратък и съдържателен. Започвах бизнеса си от кръгла нула и в момента съм успял млад човек с много добри възможности и нямам никакви финансови зависимости, това естествено е постигнато с много труд, постоянство и лишения. Нещото което ми липсва е любовта.. не изглеждам зле напротив, но не мога да срещна човек за себе си имал съм връзка с много жени, но те само взимат от мен.. Така и не дават нищо ( някак си са празни ) бил съм на психолози говорили сме си, така или иначе в повечето случаи общи приказки.. Не мога да помогна на себе си да разбера какво би ме направило щастлив. Не не е материалното, излизал съм с много жени но срещите протичат по сходни начини стигаме до някъде и краи.. Просто не виждам човека за себе си в тях. Искам да ви попитам. По какъв начин да сложа смисъл в живота си, ако искам да съм болезнено искрен с вас искам да избягам някъде и да започна напълно нов и различен живот от този, макар и без пари. В момента да... Чувствам се успял и независим много хора ми се радват, но не в това виждам щастието. Понякога се отчаивам и просто не знам какво да правя с живота си не се чувствам щастлив а подтиснат и много затворен в себе си. Имам някаква дълбока вътрешна депресия и неудолетвореност от всичко което правя.. Моля ви дайте ми съвет как да направя така, че да мога да се усмихвам истински...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 19564bca63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приятел, бъди и в любовта упорит и вярвай, че и за теб има запазено място в нечие сърце. Без лоши намерения, но ми направи силно впечатление сравнително неграмотното ти писание, както и изказа ти, който ми се вижда някак... сдържан, беден може би... Допада ми, че си успял в нещо, но правописа ти рязко контрастира с твоите постижения. Може би неуспехът ти до момента с жените се дължи на твоя подсъзнателно проекция за това как ти се виждаш с определен тип жени. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c9f974f3e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако нещо те привлича в една жена, дай й шанс - поне още няколко срещи. Не винаги можеш от първия път да прецениш дали този човек е подходящ за теб (аз лично понякога и една година да го познавам, не мога).

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 88d83c4c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дори и най-охолният живот може да бъде тъжен, когато човек не е намерил своята половинка. Разбирам те. Познавам и доста хора в твоето положение. Бих ти казала да изчакаш, защото съм сигурна, че жената за теб е някъде там и чака да я намериш, но това би било доста клиширано. Но все пак вярно.
Другият вариант е да заминеш някъде в чужбина и действително да започнеш наново всичко. Хем ще видиш дали ще можеш да се справиш, хем може да се запознаеш с твоето момиче без изобщо да подозираш. Успех. Сигурна съм, че всичко ще ти се нареди както ти го искаш. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6f5169b31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Започни да оценяш това, което имаш.
А по - конкретно: имаш качества, които много хора в България, а и по света не притежават - щом си успял да направиш сам свой бизнес от нулата и днес на 28 години да си финансово независим!!!

Да, много хора си имат половинка, но:
- работят за малки заплати
- нямат собствено жилище - живеят на квартира или с родители, които им се месят
- при много двойки единия от двама е с другия не защото иска да е точно и само с него, защото го/я счита за най - готиния/готината и най изобщо там каквото се сетиш, а е с него/нея просто защото не иска да е сам/сама (което за мен си е използване), но добре се прикрива пред останалите и пред половинката си и само чака да намери нещо по - добро! Даже след време и деца правят и след 10-15г. се почват мега драмите - за справка виж само тука в тоя сайт колко много нещастни семейни хора има... и още повече колко много нещастни деца и подрастващи отглеждани от родители, които определено не са били един за друг!!! Хора, които са бързали да станат родители, защото са си мислили, че като дойде бебенце и всичко ще им се нареди;
хора, които са били с нагласата:
той/тя ше е, щото по - добър/ по - добра няма да намеря/няма да ми върже на мен...

Търси си момиче, което да има сходни на твоите интереси; сходни на твоите виждания за живота; търси си човек, който да има твоя начин на мислене! И да, това няма да стане лесно, защото както казах в началото ти си над средно статистическия човек (следователно ти трябва жена, която да е над средно интелигентната, но нямам в предвид зубърка де... абе надявам се, че ме разбираш). Но,
не си го поставяй за цел. Излизай и общувай с хора! Жени и мъже - гледай и на двата пола като на хора най - първо!
Хубавите, качествените неща става бавно!

И както казах в началото - оценяй това, което имаш и това, което можеш, на което си способен! Не се подценявай и не се омаловажавай!

Жена на 28

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5a43402347
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Човек, ако до 27 години не си се редил вече е малко късничко, но пак може да стане. Но щом не си намерил половинката си май трябва да си намериш бизнес партньорка и да се ожениш за нея. Така няма да си самотен и ще си много по-богат. Вярно, може да не се разбирате много, но пак ще имаш жена.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e016b6355b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Постигнал си много, но си пропуснал най-важното, и това не е "любовта".
БАЛАНС - това е, което си пропуснал да направиш. И всъщност - това е едно от най-важните неща в живота, ако не и най-важното.
В живота всичко трябва да върви успоредно, паралелно - И кариерата, И бизнеса, И любовта, И хобитата, И развлеченията, И семейството, И децата, И, И, И..
Прпоуснеш ли едно нещо, отложиш ли го "за по-добри времена", то времето му обикновено никога не идва, или се оказва, че вече е минало.
Защото докато ти си правел бизнес от нулата, твоите връстници са правили връзки и са надобрявали в тях. И нали се сещаш, че щом излизанията ти с жени протичат по едини и същи начин, то причината за това не е у жените (които са различни)?

Тези дни с колеги разсъждавахме за ролите на основния партньор (или спътник) в живота. А те са основно две:
- първата е на СВИДЕТЕЛ. Всеки твой успех или пък падение, всяко преживяване, трябва да бъде регистрирано, видяно, отбелязано и съпреживяно от някой, различен от теб. Народът е казал: споделената мъка е половин мъка, споделената радост е двойна радост. С партньор животът става много по-поносим, много по-лек и радостен;
- втората е на твой КОРЕКТИВ. Понякога човек увлечен в мислите си залита, стига до неприемливи и неразумни крайности. В такива случаи е много важно наоколо да има някой трзво-мислещ, който да те дръпне за ръкава, да ти каже: "Залиташ! Прекаляваш! ". Да разкритикува някои твои неуместни постъпки и т. н. Всички пияници, комарджии, клошари и т. н. са самотници. Защо ли? Човек сам не се усеща и дори не подозира колкодалеч от нормалното може да отпътува... ако няма коректив.
Има и други, но засега това стига.

Не търси у жените с които излизаш хапче против самота, нито секса. Не ги третирай и като проститутките, които вероятно ползваш. Търси партньора, съмишленика, приятеля с който можеш да си говориш свободно на всякакви теми, и който не би се поколебал да те разкритикува, когато не си прав.

И запомни - най-ценното в живота е това, което не можеш да си купиш с пари (приятелство, любов, здраве... ).

Желая ти успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5444781196
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ако работата ти го позволява, вземи си почивка и попътувай малко. Щом си успял, помогни на някого, в който виждаш потенциал да се развива в твоята сфера. Направи нещо за някое дете или възрастен човек. Говоря за неща, изискващи дори не толкова финансови средства, а по-скоро време и труд или грижи.
Според мен хората сме такива същества, които постоянно имаме нужда от нови проекти и предизвикателства във всеки един аспект. Започни да се развиваш и в друга област, която примерно ти е била интересна в детските години. Или пък наистина замини. Просто не позволявай на ежедневието и рутината да те смачкат.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 780861c952
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Отиди на някое място, но да не познаваш никой. Остани сам със себещси и помисли какво искаш точно.. До любовта тя сама щеще дойде.. може би прекалено много се вкопчваш опитай се да не мисллиш за това и тя ще си дойде. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8015a8a3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами къде срещаш жените? Участвайки в благотворителни инициативи, примерно 1 кг. доброта кампанията, такива слънчеви млади момичета има там. Ако ги търсиш по кифленски места, , кефли ще намериш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 467fa68fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   абе, 6, ти кариера имаш ли, че да обясняваш, че можело да има баланс? Оставал/а ли си в офиса по 2, че и повече часа, след работно време и ходила ли си в събота и неделя на работа? Недей обяснява, кой колко надобрял, щото тез надобрялите, много често се развеждат след 10 - на, че и по - малко години. В поста ти се усеща ЗАВИСТ. А третата роля на партньора много често е на предател - има доста теми за изневери, разводи, така че просто слез на земята, ако сам не можеш да си коректив, ще има да чакаш на другите, а това си е чиста форма на зависимост!
'приятелство, любов, здраве, ама без пари няма ни любов, нито приятелство.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: aa8609542b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Хубави коментари и добри съвети са ти дали хората тук. Според мен когато излезеш с една жена не й тазказвай колко си независим финансово. Опитай се в жената да си намериш съмишленик, приятел. Е и привличането има значение.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1351bb2172
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   " Всеки твой успех или пък падение, всяко преживяване, трябва да бъде регистрирано, видяно, отбелязано и съпреживяно от някой, различен от теб. Народът е казал: споделената мъка е половин мъка",
Това са пълни глупости.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6c378b93f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 1, всъщност само "й"-то му куца. Ако го слагаше където трябва, вместо да слага "и", щеше да имаш друго впечатление от поста му...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 66597b913d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Все пак човек не може да има всичко, материално и емоционално. Не всичко е идеално, не всичко става по желание.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8016748e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От написаното разбрах, че си добре изглеждащ млад човек с финансови възможности. И най-важното - комуникативен. Значи проблемът не е голям.
Ще те посъветвам две неща. На първо място си изгради семпла представа за това каква трябва да бъде идеалната жена за теб. Кой качества цениш у жените и у хората като цяло? Второ, не знам какъв е приятелският ти кръг, но няма да е зле да създадеш няколко чисто приятелски отношения с жени. Не само, че ще ги опознаеш по-добре, но и ще разбереш с коя си струва да опиташ и с коя не. В една сериозна връзка между мъж и жена има приятелство и сходни виждания за живота. От личен опит ти го казвам. Ходенето по срещи с жени, които познаваш от твърде кратко време може да те напрегнат. При една такава среща дамата може да се окаже не толкова претенциозна, докато ти да си мислиш, че не е твой тип. После може да те преследва или да те изкара като ''лошия, който си е играл с нея''. Ако има приятелство между теб и момичето нещата ще се наредят сами. Пробвай с това например, дано помогне.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fd0a13210a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Благодаря ви много за коментарите, оказа че се тук има хора доста над средно интелектуалното ниво. Прочетох и се замислих върху нещата, което сте ми дали като съвет. Проблема е по-скоро в това, че трудно намирам среда в която да контактувам и с мъже и с жени т. е. реално аз имам самооценка, че съм човек които и отново да започне от нулата пак съм готов да постигна всичко имам самочувствие и самооценка на базата, на нещата които съм преживял и излитал на гърба си и нивото до което съм стигнал. Средата в която съм опитал да се приспособя е " Мама и тати са някои" това адски много ме дразни, тъй като реално тези момчета вече мъже не са постигнали абсолютно нищо сами в живота си и са с изкуствено напомпано самочувствие, а всичко им е даденост от родителите им. Искам да контактувам с интелигентни млади хора на моето ниво... И тук идва главният проблем с жените много добре знаете, че голяма част от тях да меркантилни реално те преценят колко възможност имаш и " Как ти би им бил от полза" Искам да намеря нормално скромно момиче което просто да опитомя.. В смисъл искам човек до себе си, който да ме подкрепя.. Много пъти съм се затварял в себе си и съм взимал хапчета за да мога да се чувствам по-добре, не съм доволен от това как ми се развива и живота ми в момента... Реално съм прекарал 3 години в работа нон-стоп за да постигна, това хората да работят за мен, а не аз за тях. Мисленето ми е много по-различно от на връстниците ми. Искам да ви споделя, че са останали много малко читави млади хора, който не ги мързи и решението за тях не е чужбина. Понякога изкуствено падам на нива по-долу за да мога да контактувам и развивам някакви социални контакти. Не ходя по дискотеки и кръчми това е изключено, допадат ми млади пробивни и хора с остър ум. Надявам се скоро да срещна човек, който реално да ме разбере а не да казва.. Да.. Да.. И в очите му да виждам, че изобщо не го интересува..
Благодаря ви искрено за съветите
ОТ АВТОРА

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: aa823c2f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 18, щом една жена не се харесва от мъжът, не е негов тип или той не я иска за връзка, няма как да се притеснява че тя може да говори подобни неща, защото той за какво да започва връзка с нея. Може един човек да бъде с някого само и само да не е сам ама този до него ако найстина го харесва, какво правим тогава. Започнеш ли връзка след два три месеца вече ти става ясно искаш ли да продължаваш или не. Как така ще се подържа една връзка с години и накрая представи че те зарежат ей така все едно нищо не е имало, всеки да върви по пътя си и тн., дори да искаш да зарежеш някого това ли е начина, сядаш с този човек и му обесняваш все пак не сте се познавали от вчера. Ако един човек не иска друг за какво да изисква от него да прави това и това, защо да изразява сериозните си намерени пред всички. Цялото ти семейство ти казва че са се подиграли с теб а ти продължаваш да го защитаваш, а после той да смята за преследвачка, к.. рва или незнам си каква, ако не се познавахте да.. може, но след като сте прекарвали времето заедно да се говори по този начин, правилно ли е. Ако двамата искат да запазят някакво приятелство няма как това да се случи преди да са поговорили за раздялата, да се разберът и тн., всичко е възможно но зависи от двамата.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 467fa68fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Приятелите не са приятели, за да те критикуват, а да те подкрепят, 6. Много клошари са клошари, по различни причини - напр загуба на жилище. Страхът от самота води само до нездравословни зависимости, и един съвет, 6 - научи се да си самодостатъчна и няма да има нужда някой да те коригира.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 467fa68fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Приятелите не са приятели, за да те критикуват, а да те подкрепят, 6. Много клошари са клошари, по различни причини - напр загуба на жилище. Страхът от самота води само до нездравословни зависимости, и един съвет, 6 - научи се да си самодостатъчна и няма да има нужда някой да те коригира.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e016b6355b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Абе 12, изключително много ми е жал за нещастници като тебе.
Имам не кариера, а фирма и терапевтичен център. Също така семейство и деца, и още много други работи, за които ти тепърва ще скимтиш.
"Безплатъен обяд няма! ", нали? А козата дали и тя си плаща обяда, докато хрупка листата на лозата?
Ментално осакатен човек си ти.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1351bb2172
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Еее 12. И аз нямам пари, но имам приятели и любов.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 487e28a671
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Здравей!
Не бих искал да те обидя, но наистина изказът ти е малко объркан, не са много логични връзкте между мислите. Това може да се тълкува, че и самият ти си някак объркан, което вероятно се отрязява и на отношенията ти - независимо от това, дали са мъже или жени. Щом жените, които срещаш, са празни и не ти дават нищо, не можеш ли да г почувстваш още в началото и въобоще да ги подминаваш? Или пък ти просто нямаш желание и способност да проникнеш във техния свят и да почувстваш техните нужди? А пък средата от мамини синчета, която те отегчава, защо си я приел, след като ти е чужда? Тук някой каза, че проблемите са най-вече в теб самия. И аз мисля така. Защо се разкриваш пред хора, които не се интересуват от теб и от проблемите ти? Пак твоя грешка. Човек си подбира пред кого да се разкрива, подбира среда, подбира си обекти за ухажване.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 303fc1eaa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Авторе, намери за твоя град има ли МЕНСА клуб и върви там. Хората са с доста нива над масата, все пак за да си член ти трябва висок резултат от тест за интелигентност. Познавам и хора, които там се запознаха и вече са семейство от много години

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 12f4b1caad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   21, изключително си зле:
http://life.dir.bg/news.php?id=24389147&nt=5
Психиатриите са пълни със "самодостатъчни". Можеш да ги видиш и на живо какво представляват - наричат се стари моми и ергени.

А за приятелите какви трябвало да бъдат - изобщо нямам думи. За това тънете във фалш и консуматорство, и ви морят депресии цял живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cd064a5f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Към 25
Здравей преди да отправиш градивна критика към някого, каквато аз видимо приемам.
Когато критикуваш някого за начина по, които е решил да разреши проблемите си беше добре да вникнеш в написаното най-отгоре казах, че съм бил на психолози и т. н. и в случая, просто искам мнение на трета страна за да видя реално какво мислят хората за ситуацията в която съм изпаднал. Това е причината да ги разкрия пред хората, които не се интересуват от тях. Един личен съвет към теб преди да "плюеш" някого, който е постигнал предполагам много повече от колкото ти. Просто отмини той може би е ниво над теб и нямаш неговото мислене... Замисли се върху думите ми...
ОТ АВТОРА

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 00ce4cbe87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Леле н23, кой те финансира за фирмата и другата прищявка - мъжа ти или татко ти ;)

В поста ти под 6 наистина лъха доста злоба!
Личи си, че си прочела не малко книжки, което е много добре, и поради това гледам, че разни хорица ти връзват на писанията - боравиш умело с думичките.
Но замисли ли се една идея повече човек веднага ще види, че чисто се разиграваш просто като една манипулаторка!

"Защото докато ти си правел бизнес от нулата, твоите връстници са правили връзки и са надобрявали в тях"
Да, повечето не са правили бизнес, защото не им е в природата. Всички знаем, че не всеки е за бизнес!
Друго, любовните връзки не се "правят" - един човек или иска да е с теб или не!
А какво ще кажеш на хората, които са на тази възраст, че и повече, а нямат нито половинка, нито бизнес - ама само да не забравиш, че и те изобщо, ама изобщо не са малко.
А какво ще кажеш на хората, които са живели във филма, че са "правили" връзка, но 10 години по - късно се е оказало, че компанията им просто е било консумирана?
И как реши, че автора ползва проститутки, само защото има пари...
Това за свидетеля няма да го коментирам, че е чиста боза.
А, ако САМА не си си КОРЕКТИВ и Господ няма да може да ти помогне...
Или си крайно заблудена наивница с много късмет (уж), или си манипулаторка. Аз залагам на второто.
И както казах в началото - злобичката ти много си личи - явно нещо ти куца в "съвършения" ти живот, та така се захвана за бизнеса на момчето.

Ако беше наистина такава, за каквато се представяш силно се съмнявам, че изобщо щеше да кликнеш точно на това заглавие...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 973265152e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   23, нещастница си ти! Тъпия ти терапевтичен център не е важен за никой, а тъпата ти фирма, вероятно с 2 - ма човека персонал - също! Работя в коропоративни среди и с огромни компании, та това, че имаш фирмичка, в която вероятно имаш хора, които работят по 12 - 13 часа, не е важно за никой. Ментално и всякак осакатената си ти! И определено не съм нещастна, за разлика от тебе. Мойто момиче, скимтящата си ти! А задобряла си единствено в злобата и глупостта. За съжаление в сайта го няма ''основния партньор '', за да те ''коригира''. Ами сега? Пък и не само аз съм написала, че твоя пост е пълна глупост!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ac588bb6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Н. 29 Е напълно прав, за всичко което казва.. Аман от анализатори и такива, който казват КОИ какъв е какво трябва да прави...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker