Любовна изненада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовна изненада
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 6223 пъти
Здравейте!
Моля за съвет. Имам приятел на който страшно много държа.

Така се получи, че нито за Коледа нито пък вчера (за Свети Валентин) не му купих подарък. От както сме заедно не съм му купувала нищо. И ми е много тъпо че дори за поводите на успях за измисля нещо. А той ми прави много мили изненади.

Не си падам много по разните му там сърчица и други подобни захаросани подаръчета. Чудех се дали ако тези дни му взема просто така някоя блузка и му я подаря ще е тъпо. Или да измисля нещо друго? Той харесва разни сувенирчета- светещи, лампички. Но така без повод това не мисля, че е много уместен подарък. А блузката ще си я носи и ще знае че му е от мен всеки път като си я сложи. Или може би и това не е уместно? Искаше ми се да измисля нещо мило и оригинално. Въпроса е че и финансово съм ограничена.

Той преди няколко дни ме изненада много мило- взел ми е нощничка и я е скрил в нощното му шкафче, за да имам какво да обличам като оставам да спя в тях. Искам и аз да го изненадам с нещо. Ужасно ми е тъпо, че за празниците нищо не му взех!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9097a32237
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не знам защо се притесняваш толкова? Св. Валентин е чисто и просто комерсиален празник с цел купуване на анатомично НЕ коректни сърца и шоколадово отравяне... не е нужно да купиш на някого 'нещо' за да му покажеш че го харесваш или цениш. Аз обожавам да купувам разни джиджавки и подаръчета на приятели когато мога, но никога не съм харесвал да получавам подаръци. Историята с пижамката която е купил е сладка, но не се чувствай длъжна сега... в повечето случай най хубавия подарък е една прегръдка и целувка. Генерално - ако подаръците задържат някого до теб-> бягай много бързо!

М.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: afbd33bf7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Само един въпрос? Нощничката черна с червена панделка ли беше? :)

Не се притеснявай за подаръците, които не си направила, важно е да го обичаш, той не е с теб заради тях. Ще е тъпо след празника точно да му подариш блузка или нещо от сорта, ще си каже тя видя, че и направих подарък исега и е гузно. Изчакай малко и тогава, наистина повод не е нужен. Ние с милото също не си подарихме нищо, защото тези измишльотини с плюшките отдавна сме ги израснали, ще се радвам ако ми отговориш :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: c4a6bb4b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От авторката до номер 3:
Не, не е черна с червена панделка. Съвсем друг десен е. :) Няма да питам с кой ме бъркаш.... :)

По темата: не, че се чувствам длъжна да му купя нещо. Искам да го изненадам, защото така го чувствам от вътре. А и той може би е очаквал до сега нещичко от мен. Все пак дори и за Коледа го оставих без подарък :( Бях финансово много затруднена, а той може да си е помислил, че не съм се сетила :( Искам да го зарадвам. Не съм толкова романтична. Той измисля по-оригинални начини да ме зарадва. Но мисля, че знам каква блузка би му харесала. Въпроса ми е така без повод малко по-натам(не сега веднага след празника) ако му подаря такова нещо дали няма да се почувства неловко?? Все пак е мъж и де да знам, може да му стане тъпо, че без повод му подарявам нещо. Вие как мислите??

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f668e8a35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   здравей, според мен въобще сега да подариш нещо предметно е ясно че ти е кофти и го правиш от гузност. Станалото станало, не знам на колко сте, живеете ли заедно...с какво време заедно разполагате, но можеш да направиш нещо не което е скъпо а нещо което ще го направи щастлив. Ако живеете заедно, направи изненадваща романтична вечеря, не е нужно да се оливаш в готвене, но направи нещо за него, купи ароматни свещи, вино, салати, пица, китайско..свали от нета няколко общи ваши любими песни, покани го на танц :) нищо че ти си момичето, всеки един от двамата има как да покаже обичта си. Ако това не става защото не живеете заедно и си нямате местенце...и обичате клубове, театри, концерти, поразгледай афишове с предстоящи участия на любима група, или просто излезте някъде където обичате. Според мен това да отделиш време за да го изненадаш с нещо което той обича за него е знак за 3 неща: 1. че ти държиш на него, независимо дали си го показала или не на тоя тъп празник Св.валентин, 2. че си забелязала какво обича той а не само ти и 3. че времето прекарано заедно е по-важно от това да направиш това което правят всички, купуват защото така трябва. В любовта няма правила и правилни моменти...правилно е всичко което правиш със сърцето си и от сърце за любимия. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 663e6951a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не винаги съм разполагала с излишни пари за да купя подарък на любим човек. Странно защо мисля, че оправдание нямаш. На първо място мисля за любимия човек и подарявам с повод и без повод. Наистина е било малко тъпичко от твоя страна, защото това са доста мили празничета, на които колкото и малко фантазия да имаш пак щеше да измислиш нещо. :( НЕ би трябвало да имате задръжки един от друг.. така че аз ти предлагам един много лесен и достъпен вариант.. същност ще опитам да ти предложа няколко варианта. Не е нужно да си романтична за да направиш няколко такива жеста.. аз например бях извадила на ксерокс около 50-тина хубави мисли събирани из нета и ги изрязох на малки листчета и когато тръгвах сутрин за работа му оставях по едно до възглавницата.
Друга идея-в по-добре оборудваните кнжарници.. или по-скоро в тези къдети има материали за художници и т. н. продават флумастер, химикал или има и маркери с които може да се пише върху порцелан-купи една бяла красива чашка с чинйка примерно за кафе и я надпиши с някакво пожелание от теб за него.. остави я да изсъхне за няколко часа и я изпечи във фурната за да се запечата надписа.. така всеки път като твоя любим си пие кафето ще се сеща за теб и ще си чете пожеланието(флумастерчето струва около 2-3-4 лв)
има и още куп други неща, който са добри и ефтини идеи.. просто трябва малко да се позамислиш и постараеш сигурна съм, че ще успееш
Валериа

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1cfa577a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не си прави илюзии, че е глупаво. Аз ще те посъветвам да му купиш блузката, а след като му я подариш да кажеш "Емии, просто я видях и веднага си помислих, че ще ти стои добре". Не е нужен повод за подаръци. Подаръка може да бъде и приятна вечер с хубаво бельо например. Не е хубаво да се чувстваш длъжна. Подари му любов :))
*Пух*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 21fc837894
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   7- аз оправдание не си търся. Месец преди Коледа бях започнала да заделям за да мога да му купя хубав подарък. Но не се получи поради други причини. Но пък на Нова година се компенсирах със сексуална изненада, която на него страшно много му хареса.
Другата идея за листчетата ми е твърде тийнейджърска, не е изобщо в моя стил. Както и споменах по-горе не харесвам такива захаросани изненадки. Някак не ми идва от вътре да направя такова нещо. Същата е и причината за Свети Валентин да не взема нищо- не върви на 28 годишен мъж да му купя плюшено сърце или да му надпиша чаша с любовно послание. Имам чувството, че или той или аз ще се изсмее при подаряването. А и такива подаръчета съм правила в гимназията, ако не и преди нея. Не живеем и заедно, че да мога да му направя романтична вечеря.
Искам просто нещо предметно и материално, което да му е от мен и да му напомня за мен. Евентуално поднесено по оригинален начин. Никаква идея не ми идва вече толкова време. А сега ще дойде 8-ми март, той пак ще ми вземе нещо. И след това пак няма да е удачно аз да купувам нещо, защото ще изглежда все едно, че се чувствам длъжна.
Трябва да побързам. Искам да го зарадвам. Знам че обича подаръци по принцип.
За това и ще се радвам да чуя мнението на някой мъж. Благодаря много предварително!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 663e6951a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (аз съм номер 7) АЗ ти предложих прости и мили идеи. Повярвай ми на мен също такиа подобни подаръци не ми бяха присъщи, но бившия ми приятел ме научи да ценя малките неща и тези малки жестчета.. сега фантазията ми работи повече и измислям често хубави и оригинални подаръци дори и със малко средства., а приятеля ти щом обича подаърци и държи на теб няма да се изсмее, а ще се зарадва на всяко твое желание да го накараш да се усмихне. :) Не казвам, че не трябва да му купуваш блузката, но ако вече го беше решила нямаше да търсиш съвет в крайна сметка :)) Помисли какво харесва най-много и вземи нещо сходно на хобито му.. на нещата, които наистина го вълнуват.. примерно масаж за двама ви в някой СПА център.. ако харесва футбол купи нещо интересно.. абе мисля, че има много варианти.. съжалявам ако си си помислила че те нападам.. просто се опитах да съм полезна, но всичко идва от фантазията и всичко ще се оцени :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker