Защо ли съм такъв? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ли съм такъв?
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1907 пъти
Здравейте,момче съм на 23 и от много време ме мъчат няколко мисли,които не ми дават мира.Става въпрос за отношенията между момчета и момичета.Гледам по мои приятели и познати,и се чудя защо в днешно време момичетата харесват пари,мускули,коли,гледат да си така нареченото "лошо" момче,гледа се външността,ако се държиш мило с момиче и как да кажа...не се държиш като някой натегач или гъзар,не те поглеждат с добро око.Говоря за мъжко държание,не някакво лигаво или нещо такова,а това което изразява чувствата ти към даденото момиче.Избира се по външността и по това каква прическа и колко готин изглежда,което не мисля че е редно....разбира се ще има и такива които няма да мислят като мен,ще ме оборят че и това е важно,за мен е важно,но не е критерият по който трябва да се избира партньор.Аз не мога да се опиша като лошо или добро момче,казва ли са ми е имам много добро чувство да хумор и до някъде е вярно,не съм от тези депо се хвалят или оплакват,просто не мога да намеря момиче което да ме хареса такъв какъвто съм,нося очила което са ми казвали че е отблъскващо,но не виждам това да е проблем!? Има много важни неща в една връзка от това каква кола има гаджето ти или колко пари ще похарчи днес......Имам чувството че много малко момичета са останали такива каквито такива като мен търсят.....а имено-възпитаани,интелигенти,такива каквито приемат твоите кусури(така на го наречем).Мога много да пиша,но многото писане е много четене :) Според вас смятате ли нещо за нередно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: ebc6c87eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " имено-възпитаани, интелигенти, такива каквито приемат твоите кусури" A сегa де! Хем интелигентни ги искaш, хем дa те приемaт с кусурите, a не ти дa порaботиш нaд тях и коригирaш, веселяци сте мъжете, вярно имaш чувство зa хумор.
Зaвиси и кaкви сa ти кусурите де, не кaзвaш, кaто дa не е вaжно, кaто дa си от бaш бековете зa които "демокрaциятa е кaквото кaжa AЗ" ще рече, че ти се ще дa се нaлaгaш, "интелигентнaтa" дa знaе, че трябвa дa трaе.
Що не се огледaш бaш зa глупaвичкa, убеждaвaм се, че още ги имa, все ще нaмериш някоя неуловенa от друг примaт... aлфa де, ее, тaковa с пикaло.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 92f31f8cf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Във филма ''Цар Лъв'' маймуната каза на Тимон да погледне отвъд това, което вижда. Направи и ти така. Тези момичета, които описа са ти замъглили ума. Някъде наоколо има момиче, което има нужда точно от някои като теб. Ти не трябва да гледаш към момичетата, които се захласват по момчета, с които нямате нищо общо. Ти трябва да намериш сродната си душа. Смени си средата и се оглеждай по-внимателно.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 46465e6fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Стига сте дувкали тази тема. Различни жени харесват различни мъже. Няма такова нещо като универсален мъж-тарикат, който се харесва на всички жени. Много жени намират за отблъскващо мачо поведението.
За това, че жените избират мъжа по-външния вид не си прав. Много по-голям шанс имаш като мъж с по-скромен външен вид, отколкото като жена. Грозна жена си е мизерия. Ама забавен мъж с очила? Никакви проблеми нямаш. Влизаш с лошо настроение и грешни идеи. Такъв негативизъм няма да ти помогне.
Със сигурност мога да ти кажа, че и много жени са се отчаяли от батки и търсят мъж като теб. Погледни само колко теми има на тази тема.
Недей се стяга така. Няма нужда от мисли, че никой не те иска.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0b4952a727
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всякакви видове харесват различните момичета, не се подлъгвай по стереотипи. Старай се да излизаш в разлчни компании и ще намериш момичета за теб, а и ще видиш че и теб могат да те оценят :)))

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fcb6091b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Все едни и същи теми.. за това какви били момичетата и защо харесвали еди-какви си, а него, виждаш ли не го забелязвали. Пълни глупости, проблема не е в момичетата, а в теб. Това, че ти не можеш да направиш впечатление на момиче и да задържиш вниманието и, няма нищо общо с това каква кола имаш и дали се държиш като "гъзар". Очевидно имаш комплекси за избиване, замисли се какво не харесваш в себе си, опитай се да го промениш, повиши самочувствието си и резултатите няма да закъснеят. Успех :)
Ж20

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6b47143164
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   ", нося очила което са ми казвали че е отблъскващо, но не виждам това да е проблем"
Проблем е, щом ти казват, че е отблъскващо. И от е проблем, който може да се коригира. Лазер или лещи. И все пак, избираме партньорите си по външен вид преди да ги изберем по вътрешното им съдържание.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d9a2a40363
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 5: И все едни и същи съвети от всичкознаещи момичета на 20

"... замисли се какво не харесваш в себе си, опитай се да го промениш, повиши самочувствието си и резултатите няма да закъснеят... "

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f5ef8a2f4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добра вечер, авторе!
Търси се материалното и слабохарактерното у мъжете, ако не вярваш ето " ще рече, че ти се ще дa се нaлaгaш, "интелигентнaтa" дa знaе, че трябвa дa трaе. " Виждаш ли къде е проблема? Ти и от готините батки да си, пак няма да прокопсаш, не и ако имаш принципи и проявен стабилен, непоколебим характер. Дори и Ален Делон ще си остане монах, ако живее тук и притежава тези черти на характера, а отвъд България ще успееш и това е сигурно. Владееш ли чужд език? Научи Английски, Френски, испански, италиански, немски или руски.. или някой от арбаските или китайски, японски, корейски.. Както и да е.. Все ще сполучиш и ще намериш жена.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0a09aae651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Женско мислене - "Различни жени харесват различни мъже"
Това е доказано грешно. От детските години в класа, където броени момчета са харесваните, до сайтовете за запознанства където жените определят 20% от мъжете като "над-средното ниво".

Женско мислене - "Хем интелигентни ги искaш, хем дa те приемaт с кусурите"
Всъщност интелигентният човек умее да приема кусурите на другите, защото умее да ги вижда и в себе си. Простака винаги се има за най-велик и другите са му виновни.

Женско мислене - "Очевидно имаш комплекси за избиване"
Всяка критика се приема за избиване на комплекси. А не ги ли избиваш всъщност ти с неспособността си да чуеш нещо нелицеприятно?

Иначе това е положението, вие сте поколението отгледано изцяло от телевизията. Каквото се вижда там, това е света на повечето. При момчетата е малко по-различно, защото те могат да си изградят своя ценностна система на базата на опита си. Момичетата не могат, те са огледало на това което е обществото като цяло. Освен това, от тях се изисква по-малко в днешно време, та си остават на детинско ниво... Никоя няма да те хареса за това което си, в това бъде сигурен. Прави позата, да са доволни и да не ти викат комплексар, и им бий шута като ти омръзнат. Само от това разбират...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6e7398dc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поредното комплексирано момче, което оплаква себе си и вижда наоколо колко лоши са другите, че не го приемат с недостатъците му. Какво правиш ти, за да си приет от другите? Знаеш ли нещо повече от тях, правиш ли нещо, с което да заинтригуваш внимание, да си приет в някаква група, клуб, малко общество? Самочувствието братко извира отвътре, то не се гради на кола и мускули. Само тъпаците правят впечатление с материали от битовата среда. Но ти с какво си по-различен? Ако искаш внимание от момиче, постарай се. Не категоризирай и не слагай под общ знаменател всички хора. Защото изглежда, че всички са лоши, пък ти най-добрия. Е, няма такъв филм. Да не би пък ти да ''караш в насрещното'', а не другите? Излишно е да се споменава опростачаването на много хора в последните години. Но ако имаш вътрешна стабилност и създадена ''база'' в детските години, няма как да ти се случи. Момичетата харесват истински мъже, не жертви, които се оплакват. Събери сили, вгледай се в собствените си ресурси и ги употреби правилно, за да бъдеш успешен. Бъди истински мъж, а не хленчещ лигльо. Успех.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8a5094b9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора:Благодаря ви за това което казахте, винаги приемам критики, не съм от тези дето се сърдят :) Явно прекалено го мисля и от там идва всичко, трябва да спра да мисля :) Все си мислих преди че жените имат проблем, но след време осъзнах че той е в мен. Дано се оправи по скоро и намеря момиче което да ме хареса такъв какъвто съм. И може би имам проблем с жените, с някои общувам много лесно, с груги не чак толкова, спичам на такива около моята възраст, именно защото ми се струва че търсят нещата които съм писал по горе

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c4cfc19101
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Аз съм момиче на 22 години и от повече от две години се радвам на щастлива връзка. Преди да срещна моя приятел бях доста отчаяна, в главата ми постоянно се въртяха подобни мисли. Колкото до външния ми вид, и аз нося очила, определено не съм някаква голяма мацка, след която се обръщат с изплезени езици, но не съм и грозна. Бих се определила като средна хубост. И така си мислех и аз, обаче от женската гледна точка, тоест стереотипа за това какво харесват мъжете. Страхувах се, че никой няма да се заинтересува от мен, понеже не ходя много по дискотеки, имам по-скромен външен вид и не се обличам провокативно. Предпочитам да съм елегантна, като не клоня прекалено към нито една от двете крайности - да съм като проститутка или обратно, като монахиня. Но пък съм интелигентна, имам разнообразни интереси и добро чувство за хумор. Та това е моето описание. И както си се бях отчаяла и си мислех, че мъж за мен просто няма, и ще си умра девствена, заобиколена с 30 котки, се случи - намерих идеалния човек. Той е умен, забавен, мил, грижовен, отговорен и с него си паснахме като парченца от пъзел. Това стана с побутване - запозна ни обща приятелка. И нещата потръгнаха. По-горе са ти казали да се отървеш от всичките си недостатъци, за да си намериш приятелка. Но това не е съвсем така. Поразпитай приятелите си какво мислят, че би могъл да промениш у себе си, за да се харесваш повече на жените. И то не само за външния вид. Последвай в известна степен съветите им, но не изневерявай на същността си. Защото всяка евентуална връзка, в която постоянно си под напрежение да се правиш на някой, който не си, е обречена на провал. Все пак направи някои неща за външния си вид, ако можеш. Ако си твърде дебел, отслабни. Ако не си поддържаш добре лицевото окосмяване, оправи го. Или се бръсни редовно, или си оформяй брадата, ако искаш такава. Ако имаш пъпки, ги третирай с подходяща козметика. Спазвай лична хигиена и ползвай дезодорант - нищо не отблъсква една жена така, както миризмата на пот или петната по дрехите. Гледай да се обличаш спретнато, не е задължително да си с някакви скъпарски дрехи, просто гледай да не си мърляв и омачкан. Промените във външния вид са трудни, знам, но са нужни понякога. Аз самата преди имах леко окосмяване над горната устна, почти събрани вежди и абсолютно неоформена прическа. Нямаш представа как ми се промени лицето, когато отстраних тези недостатъци! Станах направо друг човек и постепенно ми се покачи самочувствието до някакво нормално ниво. Повярвах, че и аз мога да бъда хубава, ако положа някакви усилия. И че не е срамно да има нужда да полагаш усилия, за да си красив. И сега се чудя как не съм го направила по-рано.
Така че да обобщя моя огромен коментар. Не се отказвай! Има много други момичета като мен, които мечтаят за мъж, който не е мачо. Аз вече съм намерила такъв и сме много щастливи. Ти също можеш да си намериш половинка, и ще я намериш когато най-малко очакваш. Положи усилия, търси извън дискотеките, поддържай спретнат външен вид. Бъди себе си пред момичетата, покажи искреност и те ще ти покажат същото. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 88950986ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Те всичките "възпитаани, интелигенти, такива каквито приемат твоите кусури" все по к**ви се заглеждат. Понеже са по-лесни.
А, когато някое момиче, което е възпитано, интелигентно, оправно и т. н. им обърне внимание и им покаже интерес. Ааааа не!! Ти не отговаряш на представите ми за жена... какво да говоря повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker