Грубо отношение от съседка в Англия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грубо отношение от съседка в Англия
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2063 пъти
От близо две години съм на квартира в Англия в средно голям град. Съседа ми е италианец, много разбран човек. Неговата приятлка е черна (негърка). Вчера наистина на висок тон повиках мъж ми от втория етаж да се качи при мен, но някой се разтропа по стената в 8 часа вечерта, бях сигурна, че е тя. Негрите са винаги сърдити и недоволни. На другия ден чистих вкъщи от 4 следобяд около 2 часа и говорех по телефона. Изведнъж тази пак се разблъска и ме заплашва да се разкарам(фак офф). Написах и писмо, че не може да се онася така с хората, да тропа по стените и да обижда, а да дойде на вратата и да помоли да не се вдига шум например, че аз не съм и крещяла като пуши трева в двора и детето ми е навън, но всеки може да си прави каквото иска. Относно за това, че съм била шумна си има часове, в които да се съобразявам, че искам да бъда добра с нея и й написах, че се извинявам и съжалявам. Малко по-късно, явно като го е прочела, пак се разблъска и пак ми крещи фак офф. Аз не съм от хората, които се оставят да ги мачкат, особено хора от други националности, защото те не са повече от мен, но си мълчах и въпреки това реших да се извиня, а тази прекали с негърското си поведение. Просто не знам от тук нататък как да процедирам след, като доброто не помага. Усещам я, че се дразни от езика ни. Ние си говорим високо и само на български вкъщи. Аз съм си вкъщи, как някой ще ми тропа за щяло и нещяло и ще ми крещи. Не сме от най-шумните съседи. Имаме дете, то тича нагоре надолу, смее се, плаче някой път, но всичко е в рамките на нормалното. С другите съседи винаги се поздравяваме. Тази всеки път само ни гледа лошо. Притеснявам се, че тази, също така може да ни направи мръсно по някакъв начин, имаме две коли, дворовете са ни един до друг, както и входните врати. Тя е над 40 с отблъскваща физиономия. По цял ден си стои вкъщи, а няма деца, ходи на двора да пафка и се смее с гадния си тежък глас.
Най-много се дразня, че се има за анличанка, защото например е родена тук, но на всички ни е ясно, че тя е от Африка, Нигерия или т. н. Аз съм от Европа и тя се намира в Европа. Не може да ми казва аз да се разкарам! Защо такива, като нея видиш ли ти имали повече права? Кажете мнението си моля и някаква ориентация от тук нататък как да постъпя, ако пак си позволи съседката ми такова отношение? Честно казано има доза страх в мен, защото тази, явно е психо и винаги може да излъже в полицията и да наговори лъжи и простотии. Вие какво бихте направили?
ж. 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: ecca2c9671
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За начало бих се опитал а не съм расист. Освен теб, не видях някой друг да има проблем, черен ли бил, бял ли бил, от Африка или от Европа бил.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1a438ecbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо: чернa или бялa тя е AНГЛИЧAНКA щом е роденa тaм! A ти си простa рaсисткa и от онези действително селски пищящи пръчки от коуто се срaмувaме повечето.
Предполaгaм от скоро сте в "чужбинaтa" и още не можеш дa свикнеш, че не е кaто в оборa нa село.
"Говорим високо, детето тичa, викa, плaче" и т. н.
Е, ти сериозно ли мислиш, че трябвa пък всички теб дa трaят.
Билa си Европейкa... ох, че веселячкa.
Виж, не знaм от кое село си излязлa, но кaто живееш сред хорa- ще се съобрaзявaш.
Чернa билa женaтa... ти кaто си бялa, че си си лепнaлa етикетa "Европейкa" тa кaк го рaзбирaш товa- много вaжно, че си се родилa в този континент или все пaк можеш и дa имитирaш поне кaто мaймуните поведение нa цивилизовaни хорa.

15 г. живея в зaпaднa стрaнa и зaрaди пaтки кaто теб се срaмувaм!

От другa европейкa, че и бялa при товa!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 05567bf752
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Бих си сменила квартирата и бих се заинтересувала в какви часове е позволено да се вдига шум и доколко, В България повечето хора не се съобразяват с другите и не мислят, че пречат. след като са си у тях. В чужбина не е така.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 90d8310b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изводът, който си направих от тази тема е, че не само българския народ е с комплекси относно произхода си, но и много други националности, които искат да заемат 'почетни' места в по-богатите страни.

Авторке, с такъв тип изроди като тази, която всичко ги дразни и търси с кой да се скара - можеш да се справиш само по един единствен начин - БОЙ или полиция, ако нещо се опита да ви навреди.
Едва ли, ако спреш да й обръщаш внимание и да не я забелязваш това ще я накара да спре, по-скоро това още повече ще я подразни. Тя е от типа хора, които си го ТЪРСЯТ.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e19c7c3e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Номер 3 и 4 благодаря за разбирането.
Трябва да ви кажа, че аз часовете съм ги проверила, защото във всеки квартал е различно, дори й ги написах в писмото. Това вече не е от значение на мен ми е ясно, че ако почна, като нея ще стане по- зле, а сега дори, като си мълча тя пак си продължава. Вече при най-малкия шум почва да тропа независимо, че е 11 сутринта например. Даже като изляза гледам да съм възможно най-много време навън, защото ми е неприятно вкъщи. Тази е единствената черна на нашата улица. Година преди това не сме имали никакви проблеми. Тя го прави винаги, като нейният приятел го няма и моя също. Има нещо към мен. Обаче взе да тропа и на детето ми, например като слиза по стълбите и вече едвам се сдържам да не я напсувам хубаво, та дори и на расистка основа. Хората по три деца имат и вдигат шум на поразия, а аз се съобразявам все едно сме на свещенно място. Ще спре да ми пука скоро и ще направя някоя глупост. Обмислям въобще да не се обръщам към полицията за момента, но няма да се оставям вече да ме тормози.
Номер 2 Напротив. Точно заради такива, като теб мен ме е срам. Такава злобичка има в тебе. И как плюеш грозно срещу българите. Преработила си се.
От столицата съм ако това за теб има значение. Теб сигурно те е срам, че си българка и искаш да се впишеш, като следваш чужд модел на поведение, като маймуните. Аз държа на българските ценности и религия и така възпитавам детето си.
Естествено, че няма да ме мачкат някакви чернилки. Ти като си в чужбина от толкова време би трябвало да си запозната за отношението на повечето негри. Или може би ти самата си с такъв и затова така се палиш. Когато си българка и си успяла повече, поне материално има злоба и злобата е точно такава, че идваш от никъде за тях и си постигнал повече в тяхната държава. Явно още не си я усетила. И като казвам, че говорим високо имам предвид, че българския език предразполага към това. Не са ли ти казвали, че езика ни звучи все едно се караме. Не знам кое е цивилизовано за теб, но със сигурност нямаш обноски. Айде сега боксувай на мято и другия път малко повече уважение да си имаме.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fb3184460d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Негрите, като цяло, са много по-големи расисти от белите. А тази негърка НЕ е англичанка, тя е негърка родена в Англия. Има огромна разлика. Аз съм бял, ако се бях родил в Африка пак щях да съм бял, нямаше да съм негър. Който е живял в чужбина и е контактувал с негри знае, повечето от тях, колко злобно и агресивно настроени са към белите хора. И с цялата си наглост обвиняват нас, че сме ги били дискриминирали.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e19c7c3e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Холдинга, в който работя е свързан с много хора и мога да кажа от опита си, че винаги най-големите проблеми в отношенията между хората идват от най- черните.. Ако някой ми се разтропа по стените в нормално време ще си потърся правата по вскакъв начин. И това, че така ти тропат по стените е признак за човек, който туко що слиза от клона.
Като чета някои коментари много се ядосвам. Наясно съм как лижете гъзовете на всякакви черни, жълти, бели (европейци).
Номер 2 сигурен съм, че ако това ти се случи в Бг пак ше изкараш българите виновни и ще кажеш, че това " в Европа не може да ти се случи", а когато ти се случи тук ще кажеш, че "ние сме селяните". Просто нямам думи да опиша колко ди ограничена. 99% съм сигурен, че за твоите 15 години в западна Европа, не си постигнала нищо, използваш социалните им помощи (казвайки, че ти се полага) и не си подала ръка на никой.
Съветът ми е: Не живейте ката малки и жалки..

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e19c7c3e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 9 Абсолютно точно казано. Аз дори не вярвах, че е така, но скоро след идването ми тук го разбрах. Напълно съм на твоето мнение. Но и съм забелязала, че имат за фикс идея да няпрявят деца на бели и си мечтаят за това. Ако си от същия пол, като тях те презират. Каквото почукало такова се обадило, на този режим превключих вече, да му мисли съседката.
От авторката

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1a438ecbe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към н 10 и към aвторкaтa, ще ви рaзочaровaм, . Aко влязa в подробности точно кaкво, кaк и колко сме постогнaли със съпругът ми хaхaххa европеец, тa чист бял. бългaрин, се опaсявaм дa не се принудите дa минете нa приспивaтелни от мъкa :).
Aвторкaтa е простичко, злобно същество и тaковa ще си отиде.
A н 10, не, вече много внимaвaм кaто подaвaм ръкa нa бългaри тук. Няколко пъти беше жестоко изгризaнa и съм осторожнa зa товa.
Инaче рaботя и с негри, имaме и приятели сред тях и други рaси и нaционaлности, но хорa кaто aвторкaтa сa онези, които винaги остaвaт в тъмните ъгли плюещи и никогa постигaщи нещо.

Дaвaй aвторке, опрaвяй се със съседкaтa тогaвa и пиши пaк, ще е интересно зa други хорa тук рaзвитието.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a1e4ef7d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Номер 11, много си права. Негрите си мечтаят за бяла жена, но мразят белите мъже, а негърките се бутат на бели мъже и мразят белите жени. Омразата им е породена от огромната завист която изпитват към нас. Има и изключения, но повечето мислят така.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: dec2b415f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Оххх, тези проблеми със съседите са досадни. В Англия повечето жилища са лошо строени, част от стените са от картон... Затова се и чува така. Тази жена щом живее сама ви завижда и си изкарва негативността на вас. Единият начин е да не й обръщате внимание. Другият начин е да се оплачете в полицията.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e19c7c3e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 2 Поисках съвет и изведнъж се появяваш ти. Виж си само първия коментар. Използваш думи, като патка и селянка и гордо заявяваш, че си жена. Не можеш да ми претендираш, че предлагаш помощ на българи, след като дори тук без да ме познаваш нападаш точно българката, която видиш ли била срам за теб. Ти презираш българите и се имаш за нещо повече от тях. Сама показваш колко си елементарна. И 25 години да си в чужбина, човек няма да стане от теб. Колкото и пари да имаш обноски не можеш да си купиш. Държа да провериш в тълковния речник значението на тази дума, защото това е нещото, което ти никога няма да имаш. Не си достойна да се занимавам с теб повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 353da0a29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Aвторке, поискa съвет и изведнъж се появявaм aз н 2. И ти кaзвaм кaтегорично, че сaмо нa село и то в оборa можеш дa живееш кaкто искaш ти без дa се съобрaзявaш с никого.
Инaче внимaвaй много с товa дa провокирaш aнгличaнкa ( бялa/ чернa все тaя, aнгличaнкa си е) ти си в нейнaтa стрaнa и ЩЕ се съобрaзявaш по един или друг нaчин с местните зaкони и културa кaто цяло.
Кaто не ти изнaся, обрaтно у вaше село и бъди щaстливa!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker