Не мога да взема решение дали да остана с него като знам какъв е или да си ходя ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да взема решение дали да остана с него като знам какъв е или да си ходя ?
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3756 пъти
Здравейте! Искам съвет! На 26 години съм от Варна, преди 6 години се запознах с уж мъжа на моя живот. Запознанството ни беше доста интересно и смятам да ви го разкажа на 2 на 3 ...

След като завърших училище аз станах секретарка в една автошкола и същевременно учих задочно. Видях К (32 г.)- така се казва той и си казах, че тоя е голям боклук и не става нищо ... той пък от своя страна ме помислил за надута и отбягваше да влиза в офиса като идваше на кормуване. Не усетно повечето му часове минаха. Дойде един път да си даде таксата и да направим копия на някои негови документи и аз започнах да изпитвам някаква нотка към него.

Деня беше 14 февруари 2005 година, той просто влезе и започна да ме целува. От начало се опитах да го избутам от мен, но той не ми даде да се отдръпна от него, сама усетих как и аз почнах да го целувам. Уговорихме вечерта да излезем някъде защото и двамат бяхме сами, а при мен симпатиите почнаха да преобладават.

Излязохме, ходихме на рестурант и той ме покани у тях. Съгласих се! Там беше най-дивата нощ в живота ми. От тогава нататък ние станахме гаджета, а в един момент заживяхме заедно. От начало всичко беше супер, преди мен той е имал и друга връзка(както и аз преди него, даже още бях с този мъж като спах с К), а от тази жена има син.

К бързо ме прие и идилията при нас настъпи. Това беше розовата част от съвместния ни живот, в един момент започнаха кавгите, започна и тормоза както физическия, така и психическия започна да ме следи, да ме ревнува от шефа ми и от всички мъже по улицата, и не веднъж ми е вдигал скандал и ме е излагал пред хората, а искам да подчертая, че с шефа работим вече 7 години и до сега нито веднъж не ми е намекнал нещо камо ли по-нататъчни отношения, К искаше да напусна работа и да си стоя в къщи, беше вманиачен на темата, че аз му изневерявам, започна да ме унижава, след време разбрах, че той не е човека в когото бях лудо влюбена.

Преди месец ни се наложи да отидем аз и сестра ми в София при баба. Стоях 1 седмица там и нашия беше полудял, звънеше ми по 100 пъти на ден предупреждаваше ме, че ако лъжа къде съм щял да ме убие и щом не можел той да е с мен, никой няма да е. След като си дойдох той коренно се промени, пак стана предишния К, в когото се бях влюбила.

Пропуснах да кажа, че той е тип човек, който не се спогажда с хората, голям егойст мисли само за себе си и не може да понася никого. Има малко приятели, мрази запознанства, обича да бъде само с тях. Към семейството си е по същият начин унижава майка си, баба си, сестра си, а уважава само брат си и баща си. Към бившата си жена се държи гадно и вулгарно. Не един път ми е намеквал за общо дете, но съм на кръстопът дали ще ни бъде хубаво на нас с детето с човек като К или ще бъдем натирени като поредните.

Снощи обаче чашата преля, ходихме насам натам и отидохме в един хотел, исках да запомня тази нощ както съшата дата преди 6 години. Започнахме да се чукаме, когато изведнъж той ми каза: Искаш ли да ти го вкарам отзад? Аз му отговорих, че всичко друго може, но не и това. Тогава той ми каза нещо, което ме остави в шах... Каза ми : Е... Какво ще ти стане толкова, докато беше в София бях с В (бившата му жена) и тя ми позволи.

Стана ми обидено и гадно, както той беше върху мен го избутах станах облякох се и му казах, че повече не искам да го виждам, и че отивам да си събера багажа. Той дойде при мен и съвсем спокойно ми каза : Ами ти като ми бръмчиш в тази София и на мен ми се живее, не издържах ударих го и той ми отвърна, вече не чувствах болка, а само гняв започнах да чупя да хвърлям, мразех го! Извиках си такси и се прибрах да си взема багажа, след има няма 2-3 минути и той си дойде, не исках да му отворя защото не исках да го виждам, исках той да умре! К не ми позволи да си тръгна спря ме и скри ключовете. Цяла нощ ми се кле колко ме обича, и че не иска никога да се разделям, каза ми, че аз съм човекът, който го е накарал да почне да обича ..и аз си го обчам много, но не мога да взема решение дали да остана с него като знам какъв е или да си ходя ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 97fc4be556
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти добре ли си след всичко, което ти е причинил, да се чудиш?!? Стягай багажа и да те няма, освен това не си направила глупостта да му родиш дете.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 1b69df5a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми то като в онзи виц за телефона и стотинките - ако съпругът ги имал нямало да хване жена си с друг мъж, а да я предупреди, че се връща по-рано. Та и ти - що не му даде отзад. То си е гот, особено, ако ти понамаже анусчето с нещо. Нямаше изобщо да разбереш, че се е чукал с бившата. Ами сега какво ще правиш без този чудесен мъж - ревнив, егоист, грубиян и простак /отношението към техните, а и към теб/ и пр. и пр.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7dc78c04b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бягай и не се връщай при него. Бих ти разказала какъв живот би живяла с него, но ще е достатъчно с една дума КОШМАР....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 4b07d2849a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Божее 6 години си търпяла това?И си съгласна да го търпиш минимум още 30 години?Не те разбирам изобщо.Голям човек си решавай бързо още има време за теб,докато за него няма.След като знаеш какъв човек е виждала си какво ли не,защо се двоумиш какво да правиш?Моята сестра е същата.ходи с един нещастник вече почти 3 години,той я ругае ревнува я по същия начин както твоя те ревнува.А същевременно преспа с една и приятелите му го издадоха, а тя милата се чудеше от къде има болест между тях,що хапчета изпи за да се оправи.Колко пъти се събират и разделят,а тя не може да проумее че той я използва,сега виждала кой я обичал глупости,може ли постоянно да се карат и после:Миличко много те обичам извинявай,щом толкова много я обича не разбирам защо се карат.Навика трудно се оставя,но както казва майка ми по-добре сама,от колкото зле придружена.Хората виждат и клюкарстват.Искаш ли след време когато видят детето ти на улицата хората да казват:Ей тва е детето на оня ревнивия и тая лудата,които само се карат,и то да чува тези думи от непознати хора.Обидно е да говорят така за семейството ти.така все едно ти си както тях,Дори да ти казвам остави го,знам че няма да имаш кураж да го оставиш,така че какво да ти казваме ние читателите, ти ще си решиш какво да правиш

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: da4ccdc62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Душицо мога само да ти кажа, че той няма да се промени.Ти си прецени дали ще издържиш цял живот с него такова съжителство, и дори да реши дете да да родиш.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1544084822
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   бягай!!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3fe7a09fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти вече си си решила че можеш да го тарпиш това нещо, добре, ти си знаеш, все пак си на 26 години. но си доста сляпа за съжаление. Помисли за детето, което ще имаш от него та той и него ще тормози и мъчи. Това ли искаш да съсипеш и живота на собственото си дете, заради този човек. Защо мислиш са се разделили с бившата му, от много хубаво ли ? Просто тя се е осъзнала, малко късно, но все пак се е ! Знам, че няма да се вслушаш в думите ни, защото ние сме едни непознати, но наистина ми е жал за теб. Знам, че го обичаш и без него животът ти е някакъв сив, но с времето всичко ще мине. Ако се вразумиш малко и се отървеш от него ти пожелавам наистина да срещнеш някои свестен !!! Успех-ще ти трябва !!! :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ba6e47a155
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мило момиче,
недей да мислиш изобщо, а както и другите са те посъветвали- тръгвай си. Този тип ще ти създава неприятности и при раздялата, но трябва да си силна и непреклонна! Със сигурност заслужаваш нещо по-добро, не мислиш ли?!
Ще срещнеш човек, които умее да обича и уважава истински и тогава вече ще може да помислиш и за дете.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ce5b03d7d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Изобщо не е трябвало да се стига до тук да ти изневери! Трябвало е да сложиш края много преди това. Една жена за нищо на света не трябва да позволява да се отнасят така с нея! Щом те е унижавал и дори биел, нямаш място с него..а ти се замисляш и за дете...бягай докато можеш!

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: fb325dfa7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никаква любов не е това,но ти си знаеш.Ако си авантюристка-продължавай!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 8aab50c3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Решението е очевидно. Беж, и дим да те няма!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 0ceb41ba11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момиче, бягай.. ! :)

Жо*

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker