Малко се комплексирам от него! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Малко се комплексирам от него!
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2277 пъти
Привет, скъпи читатели на сайта Сподели. Започвам направо без да увъртам, за да натоварвам и вас.
Та... от 2 месеца някъде имам връзка с момче на 24 години, аз съм на 20. Проблема между нас, който от самото начало като го видях ме гложди е че той е страшно слаб за мъж. Говоря физически. На височина сме горе-долу еднакви, може би той леко по-висок. Докато аз не съм толкова слаба колкото него. Структурата на моето тяло е като тази на американската актриса Кайли Дженър. Смисъл, имам бюст, дупе. И досега никога съм нямала такива проблеми, партньорите до мен винаги са го считали като плюс дори. Не ми липсва мъжко внимание. Не го казвам в никакъв случай за да се изтъкна, просто този който чете тази история да придобие по-обективна представа.
Мислих си че и на него му харесва, докато на няколко пъти не го усетих как прави намеци. Предишните му приятелки винаги са били много слаби, без никакъв бюст и форми. Като дъски-това са думите на негова близка приятелка.
Все прави намеци за отслабване, усещам че се интересува от това кога и как ям. От цялото това, което той казва под формата на намеци, започнах да се комплексирам. Когато сме в компания или навън постоянно имам чувството че изглеждам нелепо до него. Когато седим заедно, започнах и да се замислям в коя поза да сядам. Едни такива тъпотии започнаха да ми се набиват в главата. Истината е че той е много слаб, аз ако трябва да съм колкото него, ще трябва да имам вид на анорексичка буквално. Не знам какво да правя и как да действам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6f7faa432e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Дa го смениш и то веднaгa!
Той е с женскa фигурa, дори не женскa, a нa момиченце. И зaтовa ти нaбивa ти дa променяш женските си форми, че женчо си мисли, че тaкa ще прикрие липсaтa нa мъжкaрство... във всеки смисъл.
И му кaжи дa вземе той дa кaчи килцa и дa зaприличa мaлко нa мъж. Aмa кaк може дa си толковa глупaвa и дa не виждaш очевидното? Комплексaр, който те рaзсейвa и комплексирa ТЕБ зa дa скрие собственaтa си момичaшкa фигуркa и комплекси. Извинявaй зa тaфтологиятa, но е комплексaр жaлък.
Дa го мaхaш и нaпрaви услугa нa следвaщи момичетa, кaжи му директно, че ТОЙ. е кaто момиченце, a ти си ЖЕНA, не си лъжицa зa неговaтa устa.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e277d2ca93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има и дебели момчета, какъв ти е проблема? Намираш си един шишко и комплексите ти ще изчезнат. Тук никой не може да свали килограмите ти, щом ти не желаеш.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6b286b8a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ако ТИ се чувстваш добре с него, а ТОЙ не се чувства добре с теб, проблемът е НЕГОВ, а не- ТВОЙ. За комплексите става дума. Няма какво да питаш по сайтове и да се променяш според неговите нужди. Още с избора, който е направил, за да е с теб, той би трябвало да те е харесал такава, каквато си. Не си позволявай да се променяш заради мъж, това е опит за манипулация. Поддадеш ли се, винаги ще изпадаш в зависимости.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c6065e67d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тогава му кажи, че е прекалено слаб и започни да следиш кога и какво яде. Хах! Като не те харесва физически след 2 месеца връзка, както би станало в бъдеще? Явно и на теб не ти харесва изцяло начинът, по който изглежда, така че...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c9e255936e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Кайли Дженър има много яки форми, а повечето хора не харесват дъски! Когато тръгнеш с някой, си с него защото го харесваш такъв какъвто е, а не да започнеш да го променяш, затова не се променяй. Като не му изнася да си търси анорексичка!

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 181051bdc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако те комплексира, зарязвай го! Човек, който те обича истински ще те прима каквато си, а няма да те потиска. Не се променяй заради никого освен себе си! Да си ходи при дъските, истинските мъже харесваме жени с форми!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 16109f997c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Би трябвало да се чувстваш комплексирана, че имаш връзка с подобно безмозъчно същество, а не от визията си. Един мъж на място (а и не само мъж) знае, че хората са различни, не са като излезли от калъп, и всеки е красив, когато се чувства добре в кожата си. Кой с по-малко извивки, кой с повече - няма значение. Красотата има различни форми. А и като му се искат "дъски", какво прави с тебе тогава? Винаги са ми били странни такива хора, които искат да променят партньора си, независимо за какво се отнася. Като не ти изнася, търси си друг/а, защо трябва да правиш намеци и да вкарваш филми в главите на хората?
Ще използвам случая да призова всички да ОБИЧАТ и ХАРЕСВАТ себе си, независимо какво казва този или онзи. А ти, авторке, на този хубостник му бий шута (приятелски съвет!)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 811b5a71e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Кажи му да ходи... хм да извърши сексуален акт със себе си и да не те занимава с глупостите си! Като не му харесваш, какво прави с теб? Сигурна ли си, че искаш да ис с мъж който ти срива самочувствието по този начин? По мое мнение толкова слаб мъж не е никак красиво! По скоро той трябва да има комплекси, а не ти! Не му се връзвай и го научи да те уважава! Научи се и да уважаваш себе си! Не мисля, че имаш причина да се срамуваш от тялото си особено след като много жени-дават пари, за да изглеждат така!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7f61d801ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Не е толкова важно, как изглеждаш, а как се чувстваш. Има доста примери от Холивуд и от музикалния Олимп: например, Адел, Ники Минаж, Ким Кардашиян, и проч и проч. - много са. Щом приятелят ти почва да ти прави такива намеци, че едва ли не не си достатъчно готина за него, не е изключено да е манипулатор и умишлено да ти срива самочувствието, като вид контрол над тебе. Помисли си, дали точно такъв ти трябва. А пък ако това за предишните му приятелки е вярно и не си пада по форми, като твоите, ами харесва супер слаби мацки, , тогава защо въобще се е загаджил с тебе и защо ти губи времето?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c3b6e0daa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Направи му намек... Не! Директно му кажи, че всъщност не твоето телесложение е кофти, а неговото и го отсвири!
Ж28

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c3b6e0daa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И не ти - той изглежда нелепо.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fcd0b16850
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Смени го. Ти си сихубава така, щом той има забележки, да си търси слаба като него. Жената е добре да е по-женствена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1653115ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Честно казано той е комплексирания и си го избива на теб. Той знае, че с някой с хубаво телосложение ще стоиш много по- добре отколкото до него, но понеже него не му се занимава с физически упражнения и хранителен режим, му е по- лесно да тормози теб. В момента в който му покажеш, че си засегната, той ще се възполва от слабоста ти, знаеш всяка жена си мисли, че никога не е достатъчно слаба или пък, че е прекалено слаба или не достатъчно хубава. Не се поддавай. Моя съвет е да действаш с неговите камъни по неговата глава.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b8c36b77a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Не мога да го разбера това. Като харесва супер слаби момичета, да се хваща с такива, а не да те кара да се променяш...
Най-важното е ТИ да се харесваш, а мъже ще се намерят.
Не се променяй... и си намери по-свестно момче.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 734b8aeead
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Твоя приятел не е мъж, а келеш. Сигурно е Моника Белучи да застане пред него ще иска да я променя. Нямаш нужда от такъв комплексар в живота си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker