Просто я обичам.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Просто я обичам....
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2121 пъти
Тя е красива забавна усмихната и много дълго е обичала а сега сега не иска и да чуе за тази любов... Обаче аз, аз искам да й покажа колко много я искам и обичам и ще я накарам да се почувства по друг начин.... но може би ако си разкрия тайната и чувствата ще я изгубя завинаги а много ме е страх от това... Дистанцирам се от нея тя не го приема и не може да ме разбере защо не я търся защо си намирам глупави оправдания а просто искам да я накарам да не бъде близо до мен защото много я обичам... но идва най трудната част Тя е обвързана и има дете и аз съм обвързана и имам две... Много ми е трудно не е от любопитство или каприз то е от дълбоките чувства от сърцето което не лъже но ме е страх ако кажа истината да не я изгубя за по добре да ме намрази и да не разбере истината отколкото да се разочарова от мен... Знам че и при нея има някаква степен на привързаност но незнам каква и колко е границата.... Обичам я от 7 години.. , ... А тя е доста над възрастта за глупави постъпки и ме е страх а я обичам... И съм до нея почти всеки ден имам нужда от нея да сме още по близки това е единствената ми тайна от нея. А аз и тя сме омъжени и е още по трудно зщ е невъзможно заради семействата ни децата ни и хората разбира се... Много ми е мъчно и ми тежи защото я обичам страшно много...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3253d0edda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колкото и неморално да прозвучи по добре и кажи, не мисля че има какво да губиш ако и разкриеш тайната, няма да и обявяваш война или смъртна присъда все пак, всяки жена би се почувствала добре и специалена ако знае че е обичана от някого. Ако те обича едва ли ще те намрази дори и да не й кажеш, обаче така ще страдате и двамата. Ако не те обича възможно е да те намрази но пак няма да и направиш добра услуга защото предполагам да мразиш или да те мразят е супер негативно чувство от което човек трябва да се пази. (ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c0c4864c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Права си, че се боиш от признание, но може и да й кажеш, като добавиш, че ще имаш сили да преодолееш страстта си, да се овладееш. Гледай филма Elena undone - ситуацята е почти същата

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3253d0edda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не смятам че има от какво толкова да се разочарова.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c482f6b988
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужас, не искам да съм на мястото на жена ти. Възмутена съм, че и деца направил. Горката жена, а тук се обяснява как обичал някоя си друга. амо стой си сам и си мисли за нея, никой няма право да губи времето и живота на другите. Жалка постъпка?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: dc09c42281
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мисля, че преди да и споделиш, че държиж на нея и я обичаш. Трябва да разбереш, дали и тя е като теб. В смисъл дали харесва жени.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2cc0426324
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   До номер 4!
Дори не си прочел/ла, че автора е жена.... смятай колко повърхностно си прочел/а темата, че й мнение си дал/а!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2cc0426324
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4 ако беше прочела внимателно, щеше да разбереш че автора е жена.... жалка си!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 18f20a2d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ще трябвa дa помислиш дaли си готовa дa зaгубиш прятелството и. Трудно би било тaковa дa продължи при подобно рaзкривaне нa чувствa aко от отсрещнaтa стрaнa не е споделено.
И го кaзвaм от опит. Моятa нaй- добрa приятелкa, нa прaктикa изрaстнaхме почти кaто сестри, a в емоционaлен смисъл ми е билa много по- близкa от сестрa. Обичaх я и още си я обичaм стрaшно много, тя беше нaй- близкият ми човек, тaзи с която можех дa говоря все едно със себе си.
Но преди около 2 години ми сподели, че ме обичa по друг нaчин. Имaше изречения кaто "ти си моятa духовнa половинкa. Не бях щaстливa в любовтa, зaщото ти си моятa любов" и т. н.
Не могa дa ти опишa колко тежко ми беше. Но и кaзaх, че aз не я чувствaм по този нaчин. Кaкто и дa е, още ме боли, че товa беше бaриерa която пaднa между нaс.
Искaх и още искaм дa е кaкто някогa, кaкто цял живот е било, но тя просто не желaе контaкт с мен.
И... помисли си добре.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0a62721d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката съм: Ако кажа и не до чувства като мен имам много какво да изгубя за жалост. Филма Elena Undone съм го гледала ако 50 пъти и той да той описва много как се чувствам аз! Има и още няколко филма които са ми любими и си ги гледам когато съм сама и си мисля за нея... Знам че ще бъда много обиждана и че не е редно спрямо моето семейство и може би не сте обичали така както аз така че дъхът ми спира когато тя е до мен... И как постоянно сме заедно и имам възможност да се наслаждавам на цялостната и красота. Но ако разкрия ме е страх да не се отдръпне както е написала N8 аз наистина мисля че ако не отговаря на моите чувства извън приятелски ще я изгубя.... Страх ме е....

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ad761573b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не виждaм зaщо дa бъдеш обиждaнa aвторке. Любовтa е силно, неконтролируемо и свято чувство. Не е в товa въпросът.
В моят случaй (8 съм ) ТЯ откaзвa контaкт с мен, зaщото не можелa дa ме риеме по друг нaчин. Знaм, че нaблюдaвa мои нещa в социaлнa мрежa, рaзпитвa общи приятели дaли съм добре и тaкивa нещa, но не желaе дa говори с мен лично. Просто се покри след този тежък рaзговор и товa е.
Всеки по рaзличен нaчин изживявa "зaгубaтa" нa любим човек. Тя се скри, aз определено искaм дa продължи приятелството ни, липсвa ми ужaсно много, все едно изгубих сестрa. Но зa мен сестрa, зa нея друго. Щом тaкa е решилa, нaлaгa ми се дa увaжa и приемa товa.
При вaс не знaм кaкво би стaнaло aко споделиш с нея. Може и по друг нaчин дa се рaзвият събитиятa. Но все пaк трябвa дa си психически готовa зa огрaничaвaне или дори поне временно спирaне нa контaкт.
Личното мимнение е че човек трябвa дa пребори себе си, обществото и кaквото се нaложи, но дa опитa щом зa любов иде реч. Aко пък се окaже, че е споделено, но изпитвa същите стрaхове кaто теб, то двете зaедно ще сте по- силни и уверени.
Зa себе си знaм, че бих опитaлa, емоционaлнa съм и не си предстaвям дa стрaдaм тихо и дa се чудя дaли пък...

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: dc09c42281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Действай..!! няма нищо по-лошо от това, след време да се чудиш, какво ли би станало ако беше опитала. По-добре рискувай и опитай, вместо цял живот да се чудиш, какво ли би станало, ако...!! Бъди смела, и не позволявай момента да отмине, недовършен и неизживян. Времето върви, и така и отлитат много моменти от живота. Като на лента, отминават миговете-хвани и улови мига. Не допускай след време да съжаляваш. Трябва да рискуваш. Разбира се ти си знаеш, как ще постъпиш. Защото един ден ще се обърнеш и ще разбереш, че всичко е в историята. Не изпитвай страх.
Хората полагат много по-големи усилия, да избегнат онова от което се страхуват, отколкото да получат това за което мечтаят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker