Обвиних я в изневяра и съжалявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обвиних я в изневяра и съжалявам
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2707 пъти
Цървул, пълен цървул, така мога да се опиша и мисля, че е изчерпателно.
Моята история започна преди година и половина на среща с хора от бг в градът, в който живея. Принципно пропускам подобни срещи, но тогава реших да видя за какво иде реч.
Там едно девойче ми грабна вниманието. Първо визуално, после и с поведение, сдържана, тиха, спокойна, и толкова омайваща като проговори.
За съжаление ми каза, че си има приятел и аз бях пас. Търпеливо чаках и проверявах профила и. Писах и рядко, колкото да се сеща, че ме има, но и да не реши, че съм нагъл. Търпението ми се възнагради и след 4 месеца, тя беше "сингъл". Настъпи моя момент.
За съжаление нещата покрай нейната раздяла бяха зле. Бившия и беше посегнал, защото имал съмнения. После разбрах, че той и преди си позволявал да демонстрира силата си, но не до такава степен.
Трудно ни беше, тя беше супер наплашена, аз трябваше да се допитвам до сестра ми за всяко мое действие, за да не го разбере погрешно, за да не я притесня, обидя и какво ли още не. И този момент отмина, тя се отпусна с мен и бяхме много щастливи. Тогава започнах да се питам дали тя не тъжи по оня кавал. Тя ми каза, че просто и е противен, че се срамува от връзката си с него и всичко е приключило. Като цяло чух нещата, които исках да чуя. Не съм ревнив по принцип, но тя ме побърква.
Бяхме супер щастлива двойка, поне аз. Една вечер тя ми каза, че отива при нейна приятелка, защото скъсала с гаджето си и ще и прави компания. Аз предложих да я закарам, обаче тя каза, че иска сама да отиде и ще вземе колата. На другия ден се върна усмихната, като всеки път.
Няколко вечери по-късно тя беше заспала, аз тъкмо щях да лягам и ми направи впечатление, че телефонът и свети. Погледнах. СМС с интересно съдържание. Номера беше непознат и опа, като ги сравних се оказа номера на бившия и. В съобщението пишеше, че нощта, която се прекарали е била прекрасна и той не може да спре да мисли за нея. В тоя момент всякакъв здрав разум ме напусна. Започнах да викам, и двамата не знаехме какво се случва. Започнах да я дърпам, исках всячески да и причиня болка. Исках да почувства унижението, което чувствах аз. Посегнах и физически, не успях да се контролирам и стигнах много далеч. На сутринта тя ми подхвърли телефона си и ми показа чата с приятелката и.
Въпреки всичко аз пак не бях сигурен, че нещата не са нагласени. Няколко дни търсих доказателства, за да разбера къде всъщност е била оная вечер. И докато търсих, тя се изнесе. Просто я няма вече. Заядох се с нея и я попитах при бившия си ли е отишла. Тя ми отговори, че не иска да ме вижда никога повече. И че сега я боляло много повече, защото оня имал вид на боклук, а аз съм и създал напразни надежди. Искала да ме преодолее и да продължи напред.
Естествено не е при бившия си, а при нейната приятелка.
Все още имам много въпросителни покрай този случай, но тя не иска да ме чува. Не иска да говори с мен. Оня няма смисъл да го питам.
Не знам какво да правя. Като попарен съм. Не съм сигурен кой ми казва истината. А и да съм сигурен, че е тя, толкова осрах нещата, че... Не мога да си представя да продължа без нея. Не мога, страх ме е да си помисля, че наистина всичко е свършило. Не знам какъв да бъде следващия ми ход. Възможно ли е тя да ме преодолее за 3 седмици при положение, че ми е казвала, че аз съм най-ценното и нещо, че за първи път обича така и т. н? Искам съвет, защото моите идеи очевидно не са добри. Не искам един ден за нея да бъда противния насилник, който не и е повярвал...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 905719fcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заради това, че си я бил заслужаваш да не те погледне повече. Реагирал си истерично и си я уплашил. Избягала е от езин насилник при друг. Осъзнаваш ли какви травми си й причинил по този начин? Вие не сте женени и ти НЕ Я ПРИТЕЖАВАШ. Тя е свободен човек и не ти е длъжна с нищо! Ако ти е изневерила (което е много вероятно) я зарязваш и това е. Грубата сила до никъде не води. Засрами се и потърси психолог защото в теб се заражда насилникът, който утре ще бие жена си и децата си за далеч по-дребни неща.

М26

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1420dc8cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преди да продължиш да се обвиняваш и да я оправдаваш, си задай въпроса: – след като не поддържа връзка с бившия си и не си пишат, от къде той ще знае, че въпросната вечер, тя не си е била в къщи при теб, а някъде другаде. Не се доверявай на думи, а следи действията на човек. На думи всеки е едва ли не светец, а делата са нещо друго.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 42aa12b648
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Как сравни номерата? Ако н омерът е 100% на бившия й, тогава не виждам защо трябва да имаш съмнения, че ти е изневерила? ! Откъде имаш неговия номер и наистина ли си сигурен, че е негов? ! Опитай се да предадеш съдържанието на SMS-a дума по дума. Дори 1 думичка може да измени коренно смисъла.
Иначе, да, не си реагирал адекватно. Не е трябвало да й посягаш физически. Аз също имах съмнения преди години, бях много наранен, стигнахме до положение "съквартиранти" с половинката, просто очаквах да се изнесе - от уважение не я изгоних директно. И до ден днешен сме заедно, искрата пламна отново. Вярно, че съмненията са в мен и до ден днешен, вярно че го няма доверието, но не посегнах физически.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 530a3b78bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Аз бих казал нещо друго за теб. Идиот, пълен идиот си! Тая мръсница си е играела с тебе. Правилно си постъпил да ѝ биеш няколко шамара. Лъже те и ти изневерява. По-голям боклук от нея няма накъде. Не се занимавай с нея, да не ти лепне нещо. Изневерява ти и после тебе изкарва виновен и се чувстваш като боклук. Забрави я, живота продължава и ше срещнеш някоя друга, по-добра от тази уличница.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b6d533ffe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, чакай сега, аз не можах да разбера за какъв чат с приятелката си говори тя. Ти казваш, че си видял смс от бившият й, който й казва колко добре са си прекарали. Ако това е така, за мен нещата са ясни. Интересно ми е само, ти откъде разбра, че този номер е на бившият.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2be1bbdded
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   вземи си поука и друг път не скачай като петел при всяка мисъл, която ти мине през ума. никой не е загубил от премисляне и претегляне на ситуацията. първо говори с нея, чуй нейната версия, провери я, пък прецени... такива решения не се вземат под влияние на емоции, а не всеки прощава глевни изблици
съветът ми е да я оставиш да се успокои поне седмица - 2 и опитай да говориш с нея разумно и спокойно без крясъци. ако не иска - явно това е краят. ако все пак се съгласи, чуй версията й и прецени.
Ж45

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2fde92c563
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами след като си й посвгнал физически, нямате бъдеще. Освен това не е мн сигурно какво е правила тя. Дали е била при бившия или-не. Търси друга, при която нещата да не са така драматични...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 165749e1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ти си... Дори няма да казвам, за да не ми изтрият съобщението. Горкото момиче от един насилник е попаднало на друг. Ти си насилник. Не знам изневярата истина ли е била или не. Но дори и да беше ти изневерила просто късаш, а не биеш. Ти не си за връзка с жена. Отиди да си лекуваш проблемите някъде.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2c642acace
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си се осрал, брато, тя е лисица, изневерила ри е със сигурност! Хванал си я по-натясно и тя се е възползвала да се измъкне без да е виновната. Знам, че те боли, но тя не те е обичала щом е преспала с бившия, забрави я, ще ти мине.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e1c63766b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пич не знам тя за какъв чат ти говори, но щом казваш че номера е на бившият й, значи е била при него и ти е изневерила, след това като си й посегнал се е направила на потърпевша ествественно.... но пак казвам, не знам за какъв чат говоря след като ти казваш че номера е на бившия й.... просто си я хванал... не й звъни повече... жените са така братле.... може бившите да са боклуци, но жените винаги ги търсят и явно са се уговорили да сев видят и е станало каквото е... не й вярвай!

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 402c635cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако наистина е получила такъв СМС от бившия си, значи ти е изневерила. Само че се отучи от този навик да реагираш толкова първосигнално, че ще ти докара големи проблеми в живота. Ако ти не се чувстваш унижен, то никой не може да те унижи. Много повече уважение щеше да заслужиш, ако просто беше скъсал с нея, вместо да се наказваш сам себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 097c674fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ами ако това е номер на бившия и, ако е разбрал, че е била с приятелка и нарочно го е направил? Авторът сам пише, че въобще не е бил стока този нейн бивш. По-спокойно с обвиненията, защото и на мен са ми го правили този номер, слава богу, неуспешно. И аз съм получавала провокативни смс-и, но навреме съм ги трила и съм извадила късмет, че не са стигали до моя. После разбира се, съм се разправяла с изпращачите и само те си знаят кво са им чули ушите. Така че, номер винаги може да се направи и в случая е трябвало да подходиш детективски, а не да се правиш на бияч.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3e0432b649
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторът съм, номера на оня го имам в телефона ми. Притесняваше приятелката ми и аз му звъннах от моя телефон, за да се осъзнае.
Имали сме спречквания, не веднъж. Беше се опитвал да ме сплаши, причаквал е и мен и приятелката ми (макар в момента да не ми е такава) след работа. Затова имаше период, в който тя излизаше от работното си място само след като и звънна, че я чакам пред входа.
Казвам, че е противен не защото е бивш, а защото е мръсен човек. Голяма работа е, качил с в джип, раздава го големия плейбой (застаряващ), ама иначе е хванал бика за рогата. Не си струва да пиша повече за него.
А чатът, който ми показа тя е как е писала на приятелката си, че тръгва след 10 минути, че е пред тях и я чака да отвори. Обаче като я попитах откъде тогава оня знае, че няма да си е вкъщи вечерта тя ми отговори "откъде да знам". Или не е успяла да до измисли лъжата или наистина не знае, колебанието е същото като в началото. Не ми се иска да ми е изневерила, защото изглеждаше много влюбена в мен, много обичлива беше, такъв яд ме хваща...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 368939807b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Страшни принцеси станаха жените, те не заслужавали нищо лошо и не могат вече да понесат един скандал и веднага бягат травматизирани. Ако не беше толкова нелепо щеше да е тъжно... за тях, защото летят в облаците и се мислят за специални и ще бягат от връзка на връзка превръщайки се в курви търсейки идеалния а после ще се питат какво стана? Защо съм самотна и нещастна? Защото принцесо ти никога не си била принцеса, просто обикновена жена на която ще и се случват и лоши неща които е трябвало да преглътнеш, но вместо това ти си бягала от проблемите и наистина си избягала и сега си сама, честито!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 809d293f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Aвторе, не се връзвaй нa провокaции тук. Знaм зa двaмa поне, които били прaвили секс с мен- единият дори не го познaвaх докaто не чух, че сме прaвили як секс, a другият след няколко причaквaния след рaботa го бяхa предупредили приятели, a и бaщa ми дa стои дaлеч от мен, пък той тръгнaл дa се хвaли, че сме имaли връзкa.
И в двaтa случaя докaто те ме пикъсвaли от секс, aз не съм билa тaм.
Комплексaри много, чекиджии рaзни дето aко лъснaт нa снимкa или нa фaнтaзия и писле дaже си вярвaт, че е било реaлност явно също ги имa.
Тaкa или инaче обaче, ти не зaслужaвaш момичето, но и не се хвaщaй нa рaзни тук, дето сa кaто посочените от мен по- горе.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ec4348c836
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Авторе, след разяснението според мен нещата са ясни. Чатът с приятелката е измислен за пред теб. Според мен най-малкото е странно подобни неща да се пишат в чат. Хайде, да речем, че преди да тръгне са чатили и е казала, че тръгва. Да пише в чата, че вече е пристигнала обаче е малко тъпо. Много по-лесно е направо да звънне. Освен това, дори да приемем, че онзи наистина е решил да я злепостави, той няма как да знае, че точно тази вечер не си е била вкъщи. Може да стане ако е някой психопат, който я следи денонощно, което не ми се вярва. Да не говорим, че самият факт, че е имала отношения с чичко тип "селски бек", не говори особено добре за нея. Според мен, единствената ти грешка е, че си употребил сила или каквото там си направил в състояние на афект. Просто е трябвало да й събереш нещата и толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker