Не изпитвате ли нужда от тръпката на новото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не изпитвате ли нужда от тръпката на новото
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1815 пъти
Имам въпрос към хората, които от дълго време са обвързани. А именно - ако да речем от 15 г. сте заедно с партньора си, не ви ли липсва тръпката от новата среща, от секса с различен партньор, от някаква нова емоция с нов човек?

И ако я имате как се справяте с тази потребност?

И последен въпрос - ако хипотетично сте сигурни, че партньора ви няма да разбере, бихте ли изневерили?

Само ще помоля да си пишете пола и възрастта.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 24327b65b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Липсва, ама какво да се прави. И съм бил изправен пред това изпитание, да може да кръшнеш без половинката да разбере, но успях да се спра. Пък и беше с една момичка с която дълго време се харесвахме, но така и не ни се получи. Опасна работа...
Мъж 25

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c868e7e6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понякога ми се иска, да. Свързвам го с някаква носталгия от миналото. Жена ми беше на 17, когато се залюбихме. Беше ми и първата сериозна връзка, така че всичко, което знам в интимен план е научено с нея. :) Тогава все още живеехме при родителите си, не бяхме самостоятелни, така че теренът беше трудно осигурим. Опипвахме се навсякъде, пейки в тъмното, асансьори, в нас докато сме насаме за малко. Идваше вкъщи и за да сме тихи, ми правеше свирки по 1 час. Има нещо възбуждащо в това. Да знаеш, че жената ще дойде да ти духа и ще си тръгне доволна, до следващия път. Сега сексът е по-рутинен. Онзи ден го рпавихме и дори не свърших. Добиваш представа за какво говоря. Спомних си за тези дни, когато и най-краткият момент се използваше за сексуални забавления и дори да го нямаше самия секс, свършвах примерно на гърдите й. Сега и двамата сме по-уморени след работа, понаситили сме си се и сексуално. Да, мисля си за някоя 20-тина годишна ненаситница, но това е първично желание, някаква болна фантазия, която не искам и смятам, че не бих изпълнил. Просто уважавам партньорката си и без значение дали би разбрала или не, аз не бих си го простил. Честността спрямо нея е много по-важна от задоволяването на сексуален фетиш, още повече, че той е свързан със самата нея и чувството, което ми е доставяла.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 5e22d00377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c85ee8d26e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оо, липсвa естествено! Особено кaто зaбрaвят дa ти подaвaт нови тръпки у домa и те приемaт зa дaденост.
С тaзи потребност се прaвям кaто се зaнимaвaм със стрaнични дейности, срещaм се с хорa, смеем се, понякогa невинен флирт.
Остaвих зa третият въпрос този отговор:
Той го нaпрaви "дискретно". Попитaх, излъгa, aз пък след товa го нaпрaвих съвсем открито, сегa не могa дa го отлепя от зaдникa си ( съпругът си де).
Опитa дa го игрaе "горкият" той, дaже дa истеричи опитa, съвсем спокойнa му кaзaх точно къде дa ходи ( дисктретният му опит) и онемя. От тогaвa думa не е отвaрял.
Но скришно, тaйно не бих го нaпрaвилa. Увaжaвaм себе си и нямa дa се прaвя нa мaймунa дa се лрия aко искaм друг дa ми го....

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 973275eb57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Е, тръпката от новото е в ъв въображението на човека. Иначе се оказва същото, което вече има. Така че човек се самозаблуждава.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4672625d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да липсва ми. Много. Всичко омръзва. Може в брака/връзката всичко да е наред, но рутината е досадна.
От три години се виждам с друг мъж, рядко, 1-2 пъти в месеца.
ж, 50 год

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 43d626785d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На същото мнение съм, като номер 5
ж. 25

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ef175dafdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Рутината, както и липсата на желание от страна на съпругата ми ме накара да кръшна преди известно време. Направих го едва след години сдържане и опити да запаля искрата в къщи. Не се разбра, но не получих нищо ново и вълнуващо. Не съжалявам за забежката, но не бих повторил. Продължавам с опитите да намерим интимност и страст вътре в семейството.
М37

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4e9d31a14a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В момента трудно мога да мисля за секс, но за по нататък не знам, тръпка не ми е липсвала.. а секс със чувства. Много уважавам сегашният си приятел, но не го обичам както и той мен също, а пък и той не би ме следил, той не ми би ме оставил заради това дори да предполага нещо, нашите отношения се крепят на разбирателство. Аз дали съм способна, възможно е но само във един случай който е трудно да се случи, ама кой знае. (ж. 27)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f810973956
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да, липсва мит ми много неща. Липсва ми нашето си първоначално разнообразие - да правим бърз секс някъде преди да се видим със семейство/приятелим; да отидем на купон и да се усамотим в някоя стая. Липсва ми и това да не знам какъв подход ще има партньора, да ми е малко непознат, да се чувствам малко притеснена дали изглеждам добре, дали му харесва и т. н.
Но не бих изневерила, дори и да е тайно. Уважавам и обичам съпруга си. Спомням си прекрасните ни моменти в сексуален план от миналото. Сега имаме прекрасни семейни моменти. Има нещо хубаво, но то е дошло за сметка на друго хубаво нещо. Няма как да очаквам да правим секс в колата, като децата са отзад, нали? И няма как да правим секс в някоя стаичка, като повечето "купони" на които ходим са пълни с деца. Живот и здраве като порастем децата може и пак да запалим тази искра и да се отдадем на подобни емоционални и сексуални моменти, но за момента и двамата обръщаме внимание на други неща - не на това.
Ж34

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e19b242780
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   При мен това отсъства. Дори мисълта за допира на чужд човек ме погнусява. Интимността е нещо безценно, което днес не се оценява.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker