Не го разбирам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не го разбирам.
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1995 пъти
Здравейте. Имам един "проблем".
Преди месец се запознах с един мъж. Запознахме се на работното си място, той беше новият в екипа. Всичко вървеше супер. Говорихме си, смяхме се и дори си споделихме по някоя друга история. Той ми каза, че има приятелка от 2 години и много я обича....
След известно време той си тръгна, защото смяната му свърши. Останах с негов приятел. Докато си говорих с приятеля му, въпросният мъж се обади и каза, че иска да говори с мен. Поиска ми телефона, но аз му отказах и не за друго, а просто ме подразни, че не го поиска сам, а като малко дете се обади и каза, че иска да му снимам графика и нямало кой друг да го направи, но както и да е. Минаха 2/3 дни и той ми се обади. Взел ми телефона от шефа. Уговорихме си среща за сутринта и отново поговорихме за общи неща. Когато дойде времето за среща всичко беше супер. Той пристигна с колата и ме взе. Чувствах се много комфортно през цялото време. Часовете на срещата минаваха, а аз го чувствах все по-близък. Всичко вървеше в приятелска насока докато той не ме целуна. Направихме го, да. Не съжалявам, че правих секс с него. След тази среща ние продължаваме да се виждаме когато можем, но до секс не се е стигало отново.
Проблемът е в това, че той изрично ме предупреди, че сме само приятели и да не се влюбвам, но всеки път когато му споделя за някой флирт той автоматично отговаря, че не харесва въпросния човек без дори да го познава. Каза ми, че не е правил секс с приятелката си, защото иска с мен. Било му добре с нея, но и с мен, а в същото време твърди, че я обича. Казва ми че иска да празниците да ги караме заедно, че иска за няколко дни да отидем някъде само двамата. Казва ми "ти си моя" и всякакви подобни. Абсолютно всяка вечер ми звъни, за да ме пита как съм и си говорим много време.
Започва все повече да ме обърква. Въпросът ми е по-скоро към мъжете:Този човек има ли нещо към мен? Възможно ли е да остави приятелката си заради мен?
Не ме разбирайте погрешно. Не искам да им развалям връзката и за това се отдалечавам от него. Но нещо ме гризе отвътре и иска да разбере той дали има чувства към мен.
МОЛЯ ИСТОРИЯТА МИ ДА БЪДЕ КАЧЕНА. ПИША Я ЗА 20 ПЪТ СИГУРНО.
И моля спестете си обидите. Знам, че историята е банална най-вероятно, но няма човек на който да кажа. Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: fc42de5b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Казва ми че иска да празниците да ги караме заедно, че иска за няколко дни да отидем някъде само двамата. Казва ми "ти си моя" и всякакви подобни. " - мисля, че те блъфира, няма никаква приятелка, а теб използва само за секс. Затова не иска нищо друго. Като ти се насити, ще те разкара, ще останеш поредната бройка в списъка му.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 017617cb91
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На жени като теб се казва курва, а на „мъже” курвари. Дано приятелката му научи и да ви го върне и на двамата. Как така спиш с него, но не искаш да разваляш връзка. И двамата сте боклуци

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 027d90e3b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако я остави, какво? Ще чакаш да остави и теб заради някоя с по-готини цици? За мен този човек е несериозник, пълен загубеняк. Мъж съм и поведението му е абсолютно анти-мъжко. Изглежда и лабилен, ревнив. Ще береш ядове с този себичен женчо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 98d13f7975
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако я остави, какво? Ще чакаш да остави и теб заради някоя с по-готини цици? За мен този човек е несериозник, пълен загубеняк. Мъж съм и поведението му е абсолютно анти-мъжко. Изглежда и лабилен, ревнив. Ще береш ядове с този себичен женчо.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d4884f4cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Боже колко са ми омръзнали този тип истории.

подкрепям коментара на номер 2

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 72e05da971
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Я се постави на мястото на приятелката му. От 2г сте заедно обичаш го всичко е уж цветя и рози и един ден разбираш че той се е задявал с няква от офиса? ! Как ще се почувстваш ако беше на нейно място? И не храни големи надежди щом е изневерил на нея каква гаранция имаш че няма да сваля звези така на друга както на теб в момента.
За теб свършиха ли не обвързаните мъже, че обвързан да си хващаш. Тегли чертата щот в момента си любовница и курва- обществото че те гледа лошо пък и след време как ще докажеш на бъдещият си приятел че си сериозна?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4aa23afe48
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има такива мъже, секс без ангажименти е най-сладкия секс, нали те искал само за него блъфирай го и му кажи че за нова година си резервирала за вас двамата някъде, ще разбереш от раз дали увърта или с радост ще приеме.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 01fae885d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Е, сега, ясно ти е казал, че си има приятелка и я обича. И, да, прави секс с нея. Той е видял, че го харесваш или пък се е хванал на бас с приятеля си, чеще те свали. Тъй или инак те ползва само за секс, а ти започваш да се влюбваш с него. Нужно ли е да казвам, че ти ще страдаш, нещастно влюбена, докато той ви изполва и двете с приятелката му? Той е непочтен човек. Дори и да остави приятелката си заради теб, то след това и на теб ще ти изневерява по същия начин. Изобщо си губиш времето и чувствата с него. Той е егоист и непочтен човек. Бягай от него и си търси мъж, който ще те уважава (защото този не те уважава) и ще си единствена за него.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 98ada46f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Общо-взето се присъединявам към горните коментари. За мен този човек е абсолютно несериозен, нито пък може да се разчита на него за връзка. Все едно жена да остави приятеля си заради мен само след 1-2 срещи. Ми, колкото и да я харесвам, веднага ще се отдръпна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker