Каква може да е причината да не ми пише, не го разбирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква може да е причината да не ми пише, не го разбирам
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2337 пъти
Ще бъда максимално кратка и точна.
Проблемът ми е следния: От около три месеца си пиша с едно момче, четири години по-голямо от мен. Виждали сме се два пъти, но не по желание, а повод, сред хора. Има си приятелка, но си писахме доста.... лични, интимни неща. Определено прояви някакъв интерес. Напоследък обаче започнах да усещам, че нещата стихват.. Казах му, че ако няма желание, за известно време може да спрем да си пишем, но той изрично заяви, че няма такива намерения.
Както и да е. В един от последните му разговори чаках около 4 дни, за да отговори, след като го направи и аз откликнах вече чакам в продължение на два дни, за да отговори, на линия е, вижда, че съм писала, но уви - нищо. Знае, че се притеснявам като не пише, не знам дали чака аз да му пиша първа, за да види дали ми пука, всички казват да го потърся, но ми е неудобно, че досаждам и ако искаше да ми пише - щеше да го направи.
Причини от сорта на това, че си има проблеми, или приятелката му е разбрала за чатовете ни, или, че съм му станала безинтересна - не!

Какво да правя? Да му пиша ли, да го чакам ли? Не знам какво си мисли..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8a321610fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чувства се гузен, спрмо приятелата му. И аз съ попадал в подобна ситуация и накрая прекъснах всякакви контакти с онова момиче.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 549def6799
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А ти на колко си авторке?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: da59a92cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здрасти! На първо време идва въпросът какво точно искаш от мъж, който е обвързан? Спокойно, не съм от съдниците, които ще те сочат с пръст и ще те обвиняват, но, честно, какви очаквания имаш? Разбира се, че няма да отделя цялото си внимание за ТЕБ, при факта, че си има приятелка. А и ако някъде вътре в теб се спотайва надежда, че ще се раздели с нея, хм... Скептична съм. Щом досега не е показал поне желание да го направи, едва ли. По-скоро си му била нещо като развлечение или, ако са били в труден период, ти си му била отдушник. Но така както го описваш със сигурност няма сериозни намерения. По-добре не си губи времето.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 731ec54019
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му пиши. Човекът си има приятелка. Ако ти беше на нейното място, дали щеше да ти е приятно, че той си пише с друга? Намери си непбвързан.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8363f4d8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката:

3. Всъщност не описах подробности, разказах го повърхностно. Оплакваше се от приятелката си, държала се детински, нещата не вървели добре.... По никакъв начин не съм се опитвала да го провокирам относно нея.. Аз я познавам, мисля, че той чака тя да прекъсне отношенията си с него, за да не се чувства виновен.
Освен това, нямам вина затова, че си пишем. Ако беше достатъчно лоялен, нямаше да ме ''сваля'', прави комплименти и най-вече - да ми предлага приятелство с привилегии!

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c328527406
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   това много ми хареса: "Причини от сорта на това, че си има проблеми, или приятелката му е разбрала за чатовете ни, или, че съм му станала безинтересна - не! "
хората не обичат да чуват това, което не им харесва, въпреки, че е най-логичното и просто обяснение :-) интересно какво очакваш да ти напишем: че са го отвлекли извънземни? че се обучава за таен агент и няма никаква комуникация с никого? че лежи в болница на системи в безсъзнание? не че е невъзможно, но е малко вероятно.
не, не му пиши повече и не търси обяснение, ти сама си стигнала до някои от възможните причини. дали човекът е търсел просто комуникация с някого, дали му е омръзнало да си пише с теб, дали приятелката му е реагирала по някакъв начин, не е толкова важно. видимо не иска да ти пише, приеми решението му. ти ако не искаш да пишеш на някого, просто ще спреш, нали?
Ж45

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4dc1da251c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно не се интересува от теб толкова колкото ти се иска, може би е било само за секс а иначе не държи да подържате контакт. Той явно много си държи на приятелката, няма как да се сравни с това което имате вие. Ама щом му е само гадже нищо не се знае, мен са ме зарязвали заради друга така че(ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 66aacc2076
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Щом той се отдръпва, и ти се отдръпвай - просто нямаш друга опция.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e2fb7f5355
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не му пиши, щом си има приятелка. А приятели с привилегии означава секс без ангажименти. Ти това ли искаш? Не се занимавай с него, намери си свободно момче.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8363f4d8ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката:


До N10 - не, не искам това, защото съм на 13. Не искам по никакъв начин такива отношения. Както и да е, от темата измина има-няма един месец. В момента сме скарани, поради причината, че му се направих на интересна в един от разговорите ни.
Засякох го току-що и си говорихме сякаш няма нищо, но отказва отново да поддържаме контакт.
Ясно какви ще бъдат коментарите - че щом не иска вече никакъв контакт - значи няма интерес и т.н. Това момче е с четири години по-голямо от мен, надали не си дава сметка за нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker