По-добре с мъж на 40+ или с 10 малки хлапака - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По-добре с мъж на 40+ или с 10 малки хлапака
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3027 пъти
Имам две приятелки на средна възраст около 25 години.
И двете са малко луди, спонтанни, обичат живота, справят се горе долу сами с него, наслаждават се, мечтаят. Те са различни, аз също.. може би затова сме приятелки.
Двете имат коренно различни вкусове за мъже. Едната харесва момчета на нейните години, че и по-малки. Няколко са, не се задоволява с един, върти си ги от тук от там, забавлява се. Винаги ми е била забавна, лудичка, понякога се замисля дали не прекалява, но в крайна сметка си казва, че прави това което иска и не съжалява за нищо. Това в нея винаги ми е харесвало.
Другата не по-малко лудичка, но може би с една идея е по-съвестна или не съм сигурна, че мога да й сложа точния етикет. Както всички ни и тя правила не една и две глупости. Но винаги ги прави по-умерено, по-скрито, никога не се хвали. Каквото си преживява си остава там.. някъде в нечий апартамент, кола, мотел.. просто някъде. Разликата в момента е че тя има връзка с мъж с 20 години по-голям от нея.. Не говори за него ако не я попитаме нещо конкретно. Видимо е щастлива и доволна, някак спокойна. Когато тя е с един мъж е само с него. Винаги казва, че уважа своя избор и не би го причинила нито на себе си, нито на мъжа до нея.
Не съдя нито една от двете, винаги съм била до тях и ще бъда докато мога. Няма безгрешни и тук най-големите „моралисти” очаквам да се включат.
Е, в крайна сметка кое е по-малкото зло? ! Да си с няколко хлапаци на твоите години или да си с един зрял мъж.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 335406f4cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За да се развиваш трябва да опознаваш различни хора.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9706fb01c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много повърхностно рaзсъждaвaш ти сaмaтa.
Изборът нa еднaтa дa бъде с няколко хлaпaкa си е нен ЛИЧЕН избор, a не, че нямa и сериозни хлaпaци нa нейнa възрaст. Просто тя не желaе дa се огрaничи с един.
A другaтa е попaднaлa пък нa мъж, който и е допaднaл, имaло е привличaне, може би и общи интереси или допълвaне, кaквото и дa е, тя също е с него по ЛИЧЕН избор и желaние, a не зaщото специaлно се е нaсочилa към по- възрaстен.
A ти нaблюдaвaш кaто сaмотнa кокошчицa и се опитвaш дa нищиш чуждият избор, тa дaже стигaш до свои си зaключения ( повърхностни при товa ) без в същност дa си нaясно с емоциите, които сa били техните си причини дa нaпрaвят точно пък тези избори... към моментa.
Еднa приятелкa би знaелa, предполaгaм спестявaт пред теб специaлно повече инфо зa личният си живот и емоции точно зaщото те познaвaт и знaят, че при всички положения твоите изводи ще сa кaквото ти се ще дa сa, a не кaквито ТЕ кaзвaт.
И не, обикновено никaк не е добре тaкaвa рaзликa във възрaсттa aко ще бъдaт и семейство после, времето си върви и единият неизменно остaрявa по- бързо от другият, етaпите в животa сa рaзлични зa двaмaтa, дaже енергиятa е рaзличнa.
В около 40- те години човек е още в силaтa си тaкa дa се кaже, тa дaже му е гот дa се изживявa кaто по- млaд, дa попивa ( смуче) от млaдaтa енергия. Освен товa зa по- млaдият е "сериозен, урaвновесен, обикновено вече успял и утвърден" тa я имa и илюзиятa зa почти съвършенство.
Кaкто и дa е. Ти по- добре гледaй себе си и не търси по възрaст, други сa критериите. Познaвaм мъж нa 27 г. супер сериозен и отговорен млaд мъж с инaче стрaхотно чувство зa хумор. Зaпочнa нa 22 г. с едно мaлко щaндче нa пaзaр, сегa имa няколко големи мaгaзинa.
Познaвaм и мъж нa 46 г нa който все някой зa нещо му е виновен, я липсaтa нa късмет, я гaдни хорa дето му зaвиждaли и го подбивaли. Прекaрвa голямa чaст от времето си в търсене нa aудитория, темaтa винaги е "от добротaтa си пaтя, интелигентен съм и много добър във всичко, зaтовa ме смaзвaт от всякъде гaдовете".
Живее нa квaртирa, нямa постояннa връзкa, имa дете, което не е виджaл от около 14-15 г.
Тa... кой е ПО? !

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 63cc16ddc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Зрял мъж. Въпроса е че повечето такива са женени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8eb5ba16d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз харесвам мъже или на мойте години или около моята възраст, е не по малки от мен, връзка с по малък не съм имала. Имам опит и с млади и с по големи като цяло, разликата е била нормална разлика. Само със един съм била на моята възраст, по ме привличат, щпо забавни са, не ти е скучно когато са около теб без значение дали сте в къщи или някъде навън. Вероятно зависи и от човека защото ако си влюбен във някой то не е поради тази причина, а просто неговата личност и индивидуалност. Обаче след този връзка останових че може би такива мъже не си падат по жени като мен, те не ме харесват за сериозна приятелка или съпруга. Главно не ме харесват като човек, колкото и да ми се е иска да е друго. По зрелите мъже иначе са търпеливи, подхождат с по голямо уважение със някой изключения разбира се, смятат те за готина и забавна а по младите обратното, ами сигурно за задръстена :D.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8219ee528f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ми ти в почти цялата си статия си го написала сама... правете квото си искате. Нали не съжалявате и живота си е бил ваш. Ние квото и да кажем е все едно. Прави квото искаш... ако ви харесва да спите с много мъже - правете го. Ако с дядовци - пак го правете, ама знайте че чуканата безразборно жена и личи винаги. Както вие надушвате от 1000 километра кой мъж е богат и кой беден, така и ние надушваме курвите. Все някой ден ще улегнете и ще искате да сте с един, който ще ви стига за всичко, но с това поведение няма кой да ви вземе на сериозно. А ако не улегнете с това поведение ще вървите само надолу което ще ви доведе до никъде... а знайте, че по-гадно нещо от самотата няма. Сега не го осъзнавате, но когато упре до вас ще ви светне лампичката. И все пак, живейте както си искате. Така като те гледам ще продължитш, ама тогава па се чудя щом не те интересува мнението на моралистите кво търсиш тука?

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9ed1d0688d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   По-малкото зло без съмнение е да е с един мъж без значение какъв, приятелката с няколкото е просто курва.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 34bee4434d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво означава хлапаци на нейните години? За мен най-хубавите връзки са между хора на еднаква възраст /- 5 години. Двамата са от едно поколение и общо-взето са на един и същ етап от живота. Двадесет години са много голяма разлика и в 99% от случаите подобни връзки за само за забавление, без особени чувства.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c7c6c1cc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Логиката е следната: духовно по-зрелите хора инстинктивно търсят по-възрастен партньор, като се надяват, че като на години е по-голям, то и в духовното си развитие ще е такъв. Само че там нещата не се измерват с години, а с животи. Понякога тези допускания са верни, понякога не са. Става въпрос за дълбоко неосъзнат процес.
Съответно по-зелените духом им е все тая с кого ще са, и инстинктивно си търсят въздухарчета като тях самите.
Сама казваш, че приятелките ти са много различни - ето ти я описана и причината.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5ae293bbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Личният живот на приятелките не е твоя работа. Нищо не пишеш за своя личен живот???
Всеки си има своя съдба и уроци, които трябва да учи. Едната т приятелка си има едни уроци, другата -други. Няма нищо необикновено в тези неща. Вероятно втората приятелка не е имала баща около нея и затова търси по-възрастен мъж.
А твоят личен живот какъв е?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 25bb286fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Предполагам, че някоя жена ще даде по-ясна преценка. Но ми се струва, че ако гледаш на мъжете, като "по-малко зло" нямаш необходимото отношение, за да създадеш семейство, ако това е целта ти или на твоята приятелка. В противен случай е лесно - обикаляйте хотели, мотели и задни седалки. Такива връзки са ме учудвали при разлика от около двадесет години. Много е, според мен, това е една разлика между баща и дъщеря. Може би и аз ако съм свободен на 40-45 ще искам младо зайче, но това кой какво иска не променя накои факти. Мисля, че няма нужда да повтаряме какво търси жената и какво търси мъжът. Струва ми се, че жената, една млада жена, получава лесно всичко. За нея е достатъчно ако и млада и елегантна, да бъде с какъвто иска мъж - млад, стар, богат, беден. И понеже лесно получава, бързо се пресища и развива високи критерии. Да, зрелият мъж сигурно ще й даде много повече от връстниците й, но и той е бил млад и зелен. И не е узрял и забогатял сам, имал е други жени, които са му дали шанс и по някакъв начин са допринесли за израстването му. Просто ми се струва, че рано или късно младата жена ще види мъжа по друг начин. Тя ще узрее, а той ще поостарее и нещата ще се променят. Не искам да се изказвам категорично, но понякоя виждам такива двойки и ми се струва, че жената бута количка и се заглежда по мъже на нейните години.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f775b08e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Гледала ли си Сексът и градът? Ти си Кари, защото пишеш за това. Първото момиче е Саманта, а втората може би Миранда. Намерете си романтичката Шарлот и ще е точно като във филма. За всеки нормалното е нещо различно. Един ще ви каже едно, друг-друго. Да са живи и здрави. Млади сте, здрави сте, забавлявайте се, който както му отърва. Това е нормално. Моралистите сега може да се възмущават, ама един Господ знае какви щуротии са вършили и те на младини.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 95420208da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Второто, разбира се.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 00476ce727
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   по - малкото зло....

Виж, сега, всеки човек си е с уникален характер.
Всеки си има разлини вкусове за всичко, включително и за сексуални патньори.
Ти престани да гледаш твоите приятелки и помисли КАКВО НА ТЕБ ТИ ХАРЕСВА.

Ето лично моето мнение:
Аз лично предпочитам мъже на моята възраст (на 28 съм) плюс минус една две години нали. С по - възрастни не съм се занимавала и не бих, просто защото най - добре се чувствам с хора от МОЕТО ПОКОЛЕНИЕ. За мен разговорите са точно толкова важни, колкото секса и с моите връстници най - често сме на едно мнение-на една вълна-на едни честоти, което е основен признак за разбирателство и хармония в отношението между двама души (според мен).
Иначе не лъжа и не въртя мъжете - винаги съм честна, с човека, с които съм. Когато нещо не върви предпочитам раздяла, отколкото да тъпчим, да замазваме, да лепим счупено итн в името на някакви илюзорни философии, зад които (според мен) се крият осново страхове за бъдещето - от несигурността, от това да останеш сам със себе си.

Но, си има хора, които по темперамент, характер, емоционалност, вкусове и каквото още се сетиш не са като мен (примерно) и по определени според тях прични виждат повече позитиви да са с по - възрастни партньори; да лъжат партньорите си; да стоят с тях, въпреки че вече не изпитват нищо един към друг.. примерно.

Както казах трябва да разсъждаваш върху себе си, а не върху твоите приятелки, върху мен или другите, които ще ти коментират тук.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6b607252fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Направи ми много неприятно впечатление това колко събирателно се изразяваш за хората. Не всички момчета на 25, че и малко по-млади са "хлапаци". По тази логика следва, че и ние, момичетата на 20-25, включително ти и твоите приятелки, сме хлапачки. А поне според мен един "зрял" мъж на 40-50 и нагоре също съвсем спокойно може да разсъждава като 16-17 реален хлапак.
А относно същността на историята - всеки има право да бъде с когото и както му харесва.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1bb2392435
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Зрелостта на нас (мъжете) не се определя от възрастта, а от действията и постъпките.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a2702942e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   По-добре ти да си гледаш твоя живот, а не да се месиш в този на другите.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 630f6a04c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Най-голямто зло е да коментираш по форумите приятелките си и да им броиш мъжете. Но по конкретния въпрос-аз съм все още под 30 и харесвам мъже на 25-30, тоест на моята възраст. Един ми стига, не претендирам да съм имала много наведнъж. 50 годишните са ми гнусни и сбръчкани, на тях ще им дойде времето като стана и аз на 50. Тове е, не съм моралистка изобщо, въпрос на вкус.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c410aa96ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   В случая няма зло, щом всички са доволни и няма наранени, нещата са ок. Всяка е намерила своя начин да е обичана и щастлива и това е прекрасно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 63b9d53953
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Гледай себе си и остави хората да правят каквото искат. Няма един случай еднакъв с друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker