Трябва ми съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ми съвет
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2556 пъти
Здравейте,
Стигнах до тук, защото искам съвет от хора, минали през нещо подобно.
Историята ми е следната: Запознахме се с бившата си приятелка преди пет години. Винаги сме копнели един за друг, но не сме предприемали нищо до последната година, която впрочем беше прекрасна и за двама ни, дори се сгодихме. Е, имали сме проблеми от сорта на ревност, несходства в мненията и подобни. Привидно нищо сериозно, но и двамата сме лабилни. И така цяла година главно мир и любов. До преди 14 дни, когато си празнувахме годишнината, всичко беше наред. Но в момента съм в доста трудна ситуация и явно много съм и се оплаквал. В деня преди да се видим след дълъг разговор ми заяви "По-добре е да не сме заедно, трябва ми време. не искам да спираш да бъдем част от живота ми, обичам те и нека не се отчуждаваме през този период. "
Приех го, защото я уважавам преди всичко. Беше ми много тежко, но два-три дни не се чувахме и преосмислих грешките, които съм допуснал. Вчера сутринта се чухме и разговаряхме спокойно. Обсъдихме доста неща, не сме намесвали връзката си в разговора, просто изяснихме ситуацията. След това не исках да се натрапвам, чухме се чак на сутринта. Отново всичко беше наред, докато не вкарахме чувствата си в разговора и просто ми заяви:"не мога повече да участвам в това моля те, не прави глупости и не ме търси повече. нямам какво друго да ти кажа вече"
Та въпросът ми е, мога ли да направя нещо, за да възобновим отношенията си? Градяхме вече общо бъдеще и изведнъж всичко КРАЙ! Много съм объркан и моля някой, който е бил в подобна ситуация за съвет.
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3764564110
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек, недей се заблуждава. Това не е жената за теб. Като я срещнеш ще видиш, че няма такива драми и глупости.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bf763314b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Батка, просто се е хванала на друг клон. Поне 70%от това което казваш според мен е така. Защо не в питаш директно кво става? Много мразя когато някои лигли почнат да говорят с недомлъвки мама му стара

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b07cf98ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Зависи какво се е случило. ако обаче не се разбирате и някой от вас не се чувства добре в тази връзка, е по-добре да се разделите. Попитай я какво не й харесва. Явно нещо има.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e230419b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм бил ситуация като твоята, но ще ти разкажа една история, на която съм косвен свидетел, и която се доближава до твоята. Една позната излизаше много време с едно момче живяха заедно няколко години, и той и предложи , сгодиха се имаха дата за сватба, но тя му изневери малко преди сватбата. Разделиха се дни преди сватбата, не знам дали тя му е казала че му е изневерила, сега момичето е с този с когото му изневери. Нещо ти куца във връзката поговорете и се изяснете , за да няма драми.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2e638c7f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Към номер 2: Каза, че нямало друг, че искала да бъде само с мене, обичала ме, но за момента така било по-добре и за двамата, а времето щяло да покаже. ) едва ли има друг, защото до последно всичко беше наред и прекарвахме свободното си време заедно. говоря за периода до ден преди случката, дори нея сутрин обсъждахме да се видим).... Което от моя гледна точка е абсурдно! Как иска да се наживее, като изхвърли всичките си приятели от живота си, постоянно учи и си стои вкъщи? Винаги съм бил до нея и колкото и странна и свободолюбива е и се доверих, защото за първи път видях у нея постоянство.

Към номер 4: Само шикалкави по темата. Говори ми, как пак би си легнала с мен (което би ударило достойнството и на двамата, а никога не бих се изгаврил точно с нея така). И преди се е случвало да се покрие, но съм знаел поне, че е добре. Да ми бие така камшика просто така поставя много въпросителни в главата ми. твърди, че имала чувството, че си пилее младините. В същото време сама се отцепи от приятели и познати. Лятото се опитах да я приобщя към моите приятели, което само доведе до скандал.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6fb666c1cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Здравей, мисля че мога да ти помогна. Приключих наскоро 3 годишна връзка (по мое желание) така че до някъде мога да ти дам адекватен съвет. Ако попиташ бившата ми приятелка ще каже същите неща които и ти казваш: Всичко перфектно не знам какво стана. Сега сте скъсали значи имате проблеми. Това дали тези проблеми ще избере да работите в/у тях или ще започне нова връзка зависи само от едно нещо- дали ще може да си намери нова гадже. Ако тя си намери нова гадже - няма да чуеш от нея повече. Ако това не стане след някакво време ще ти се обади под предлог да се видите като приятели и така накатък започва процеса по събиране м/у вас.

Всичко друго което ти кажат че може да се случи да знаеш че е лъжа.

Моят личен съвет към теб е дори да иска да се съберете да не го правиш. Това ще бъде временно събиране докато не мине малко време, не те зареже пак и не опита да си намери някои друг отново.

Успех в живота!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a3b20beb27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятелю, тръгнала е с друг. На мен ми се случи абсолютно същото преди 3 години. Като преди да се случи уж всичко беще перфектно. Не щеш ли една вечер като я изпращах до тях и я целунах онзи "новият" изниква от някъде и ме пита "Ти къв си бе, кво правиш? " Аз му отговарям "Изпращам си приятелката до тях, какъв ти е проблемът? " И той: "Абе ква приятелка бе, аз живея с нея"... Та така... Дано срещнеш по-добра, но си имай едно на ум за жените като цяло.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b12b7423e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ще ти го кажа с една приказка:
"Ако гаджето ти каже, че между вас вече няма магия...Със сигурност и правят фокуси с друга "пръчка"...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 512a08e77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като жена ти казвам. Няма смисъл. Приеми мъжки нещата, просто има друг в играта. Толкова е просто. Има много риба в морето, продължи напред:)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 38e06e10b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Така е, номер 1 е прав. С точния човек няма проблеми, ревност, съмнения. Само спокойствие и топлина. Двама души или си пасват от начало или не. Говоря от опит. Вкл. горчив.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ca233c40ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пичага, както по-горе са ти писали, просто има друг. Примири се, остави я, не я търси, преболедувай я! Ще намериш друга, просто тя не е за теб, тва е самата истина! Щом се е стигнало дотук, тя просто не е за теб! Срещнала е другия, но докато се убеди в намеренията му, че са сериозни е шикалкавела, искала е повече сигурност. Нищо чудно утре да дойде да ти скимти, но не я приемай! Ако дойде при теб с молба да се събирате, няма да е от истинска любов към теб, а просто щото е сама, щото си добър, но за да ти е вярна една жена, трябва да те обича истински. Стигне ли се да те зарязва и да ти казва такива неща, значи тази жена никога няма да те обикне истински, пък дори и да се съберете!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 57e66a04d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Дългогодишна връзка не се преустановява с щракване на пръсти. Прекъсването й е преосмислено от пожелалия край освен в случаите, в които се дължи на афект в спор.
Не мисля че можеш да направип нещо. Аз бях също сгодена, но мъжът до мен ме изостави. Откри рязко, че не ме обича така както иска и аз не съм му достатъчна. Просто съм била "окей" вместо "супер" така да се каже. Та в една такава ситуация няма какво да направиш - просто си тръгваш. За пет години сте си показали кой какъв е и когато някой от двамата реши да сложи край значи е преценил всички фактор.
Имам и положителен пример обаче - леля ми и свако ми бяха заедно около 10 години, когато се разделиха за половин година (средно, не помня с точност), но после пак се събраха и сега са женени с дете. Но с техния трус не съм наясно и не знам на какво се е дължал.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9a80dac88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Заедно сте от 5 години и нищо не се е случило между вас - един годеж. Ако искахте нещо повече - вече щяхте да сте женени и с деца. Какво сте чакали? На момичето може да му е омръзнала тази неизвестност. Истината вероятно е, че се е влюбила в друг. Омръзнало и е от този инертен живот с теб, в който нищо не се случва. Жената не обича да я мотаят. Сигурно скоро ще чуеш, че се е оженила и ще има дете. Ей така, изпитвайки нужда от тръпка, от нов повей в любовта. Не търси вина, продължи по пътя си. Явно сте на различна вълна с тази жена.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2e638c7f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   От Автора: То поне друг мъж да имаше, да знам, какво се случва. Откакто се разделихме, ако не е на лекции, си е у тях. Често ми е говорила неща от сорта, че никога не е имала сериозна връзка, не знае какво е, но се старае, защото си струвало този път и един ден просто така- край! Колкото до брака, това е нещо, което поради лични причини бяхме планирали за след две години, деца и двамата смятаме, че ни е още рано. Еднообразие не е имало. Понеже е от малък град с малко възможности, къде да си прекараш свободното време, сме обиколили къде ли не и какво ли не сме правили. Винаги съм се грижил за нея, като за царица. Колкото до мен самият - висшист съм, много скоро започвам работа по специалността си, имал съм на времето пороци, но всичко е надраснато, да съм сбъркал някъде фатално, не мисля. Знам си я, че е особняк и здраво единак, но си я обичах и такова нещо не очаквах. Както и да е- продължавам напред. Благодаря ви за съветите, имах тежък период и след тази случка се почувствах напълно разбит и... леко се бях побъркал. Не вярвах, че толкова хора ще отговорят на 23 годишен, който едва преди година обикна за първи път. Човек се учи от опита!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ad087346fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Научете се да четете! Познават се от 5 години, а за заедно само от ЕДНА!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9a80dac88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, когато една жена ти каже, че иска да се разделите, значи наистина не намира смисъл във връзката. Друг е въпроса, че може да има някакъв много личен проблем, който иска да реши и ти да не знаеш, затова да се опитва да те отдалечи. Но... ако наистина сте си много близки, защо да го прави? ! Ще мине време и ще разбереш истината. Сигурно ще срещнеш жената за теб. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 37e5655bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Пишеш, че си бил постоянно с нея и ти е било приятно. Това, обаче, не е мъжко поведение. На нея си и дошъл в повече. Тя трябва да знае, че имаш свой живот, своя цел в живота, неща, които да вършиш, след това че имаш приятели и чак на трето място идва тя. Тогава нямаше да те остави, щеше дати има респект и сама да търчи след теб. Сега ти се е преситила и не те възприема като мъж, а като навлек. Ако наистина няма друг, а дори и да има, ако решиш да си я върнеш, мисля, че ти предстои много труден и дълъг път - да промениш самия себе си и живота си като цяло, а също и подхода си към нея. Ти не трябва да си й компаньонка, а мъж, с известна загадка, с авторитет и тежест. Трябва да имаш други жени около себе си, които да се интересуват от теб, за да я накараш да ревнува, да се бои, че може да те изгуби. Но без да й изневеряваш. Нека само се бои. Тогава може да те оцени истински. Нещо не си пропуснал, допуснал си да си слаб в отношенията си с нея. Трябва да работиш върху себе си, да станеш нов човек. Това, което е казала, означава, че те праща на резервната скамейка, не я задоволяваш като личност, като мъж. Скучен си й. Разглезил си я с прекалено любов и внимание.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 37e5655bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   "... и двамата сме лабилни.... Но в момента съм в доста трудна ситуация и явно много съм и се оплаквал. "
Като че ли тук е разковничето. Тя няма нужда от нестабилен, лабилен мъж, който я натоварва постоянно със своите проблеми. Това е голяма грешка. Тя трябва да вижда в теб душевна опора, да й даваш оптимизъм и увереност. Като й хленчиш на рамото това няма как да стане. Това не е мъжко поведение. Ако за нея все пак е простимо че е лабилна - жена е все пак - то за теб това е просто недопустимо. Ето това трябва да коригираш - самия си характер. Обаче сега да за можеш да се поправиш, тя първо трябва да те допусне отново до себе си, да й докажеш, че си вече друг, а проблемът е, че жените, като си извадят някакво заключение, неблагоприятно за теб, после е много трудно го променят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker