Не срещам жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не срещам жени
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3234 пъти
Искам да споделя своята история накратко.
Мъж на 27 години съм.След като завърших университет и прекратих сериозна връзка,социалните ми контакти рязко спряха да съществуват и в живота ми не се появяват никакви жени.
Почти всичките ми приятели вече са сериозно обвързани,а когато излизаме винаги е в коч компания без никакви жени.Имам чувството ,че всички са налегнати от някаква апатия и не им пука какво става около тях.Когато си говорим дори споделят,че почти не правят секс с приятелките си, а в същото време са сдухали и спекли и не търсят никакъв контакт с други жени.
В случаите когато инициирам събиране с жени или започване на непринуден разговор с непознато момиче от бара се хвърлят едни криви погледи и коментари.Трудно е когато си сам в тази игра с жените :))
Не е приятно,защото точно приятелите би трябвало да бъдат някаква опора и подкрепа в тези моменти,а тях всякаш ги интересува някак си да са по-добре от теб ,и си ги кефи.
Може да звучи несправедливо и егоистично,но някак си покрай тези хора по никакъв начин не мога да срещна любовта на живота си.
Чудя се как да изляза от тази ситуация.На тези години трудно се намират нови приятели и компании.
Искам да разширя социалния си кръг.Да излизам с енергични,социални и креативни хора, но за жалост не ги срещам.
Искам да попитам Вие как бихте се справили и какви съвети бихте ми дали за излизане от тази дразнеща ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 40e8ba8d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Не знам как да излезеш от тази ситуация, имам чувството, че хората като цяло са апатични, има и големи очаквания и трудно се решават на нещо. Резултата от западната "култура" на себичност, използвачество, липса на вярност, взаимно нараняване и т. н.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 569b25f832
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   От цялата работа аз само едно не разбрах - защо ти е необходима "приятелска подкрепа" за да забършеш някоя мадама на бара? Щото там все сте групички "кочове" (както ти се изрази :)) и "стадо овце" (пак ако следваме твоята линия на сравнения :)) и е по лесно да се хързулнеш със групата? :)

А ако случайно ти върже някоя, по късно пак ли ще ти трябва помощ от приятел? :)

А може би проблема, е че търсиш на неправилното място :)

Тази история ми напомня на рефлекса на жените да ходят групово до тоалетна :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 226ff9f442
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Понеже съм/бях в същата ситуация (на 28, след техническа специалност в университет (с 90% кочове) и на инженерна работа в момента и пак само кочове) започнах да ходя на танци. Там доста ми се подобриха социалните контакти. Аз пак не мога да си намеря момиче де, но проблемът вече е в мен, а не защото няма. Просто аз съм си сдуханяк.

А по отношение на "приятелите": явно е както описваш. Това лято бяхме на море с голяма компания от танците и с един мой приятел, с когото се познаваме от почти 15 години и сме уж най-добри приятели. Е тоя пичага така криво взе да ми играе като едно момиче показа интерес към мен, , че не е истина. Като нещо се закачахме с мацката тоя идваше и се намесваше в разговора, гледаше да привлича вниманието към себе си и да ми блокира шегите. Абе доста подмолно се държеше, личеше си, че нещо завижда и че и самия той е сдуханяк и иска да ми пречи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 145226c938
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Защото са обвързани и ако някой изневерява на приятелката си може би ще гледа да бъде скрито от всички.Така е както го казваш всеки гледа той да е добре а не някой да е с нещо повече от него.Те се дразнят когато сваляш жена пред тях защото може би те не искат или не могат а пък й вероятно предполагам че някой от вас може да клукарства и да се разбере от техните приятелки.Но ти си ги познаваш най добре,ние какво можем да кажем.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f38387c15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   подобно е с мен.
В болно общество здрави решения няма.
Това, което мога да споделя е, че нито насмешки, намеци, нито липса на подкрепа от приятели не ме спират и няма да ме спрат да вярвам и да изразявам себе си, според себе си.
В тази мъгла и сред хора, които масово само чакат един ден да умрат - при яснотата на това положение, един кратък разговор със себе си можеш да си поставиш въпроса дали искаш да се бонриш. Днес любовта е на самотните войни знамето. И ти можеш да намериш търсеното. Само не се отказвай да общуваш, да опитваш нови контакти, все едно как ще бъде възприето; можеш да потърсиш курсове или занимания по интереси, например Айкидо тренировки или друго. Виждал съм в такива кръгове повече качествени и изобщо живи хора, без значение колко ще овладееш изкуството. Но не търси в забавленията да се появи. Не се бой да изразяваш чувствата си, обратното води към лудост. Така, че калявай душата си, да е способна да поема обида, подигравка, неразбиране. Най-страшното е да се откажеш заради тъпото, заспало общество.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 18ed58cc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Хм, не мога да ти дам съвет, понеже и аз съм в твоята ситуация. На 34 съм и почти всички жени около мен са обвързани, направо омъжени. Познавам и няколко свободни, но те просто не стават. Човек не трябва да се отчайва обаче и да превръща едва ли не намирането на партньор в някаква фикс идея. Радвай се на здравето и живота, защото на мен Господ ми даде възможност да осъзная колко са ценни. Останалото се нарежда. Аз, примерно имам доста хобита и интереси, и в никакъв случай не мога да кажа, че ми скучно, че съм потиснат или нещо такова. Освен това обичам да пътувам. Имам ли няколко дена свободни от ангажименти, веднага се мятам на колата и тръгвам. Когато имам повече време ходя и в чужбина. За догодина живот и здраве планирам обиколка на Европа.
Колкото до приятелите, наистина е възможно да не са ти приятели. Мен преди няколко години хората, на които мислех, че най-много мога да разчитам, буквално ме отсвириха, без каквато и да било причина. Тествай ги няколко пъти и ако в действителност се окажат използвачи, просто се дистанцирай от тях.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f865056857
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

8.   Ще ти говоря малко в стил Тръмп. Мислиш като загубеняк :) Не звучиш като млад мъж на 27, а кат дядка на 87. В момента си в такава вързраст в която можеш да спиш с 18 годишни, защото мн от тях си падат по батковци и с жени над 40, щото те искат нещо по-младо.

За да спиш с яки жени, трябва да си мъж до мозъка на костите си и да се държиш като такъв, а не да хленчиш по форуми.. Едва ли има по-лесен век в който да имаш жени. Има ФБ, иснтаграм, тиндър и т. н. Аз спах с една 10-ка 18 годишна от коментар във вбокс. Имай в предвид че жените приемат "секса", като разменна монета, не искат да го дадат на всеки, трябва да може да дадеш нещо в замяна.. дали ще е визия, увереност, чарм, интересен живот, пари. Просто искат мъжа да е качествен, да чувстват че той има избор, че е интересен и т. н. Ако си такъв и на 50 и на 60 ще ти пускат по-млади :) Аз записвам 2-ри магистър на 28, гледам постоянно да се запознавам с нови хора, да изкарвам повече пари.. работя по 80 часа в седмицата, нямам хобита като мачове, бири, губене безцелно време а си преследвам мечтите.. и за това съм интересен на жените и така.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 83f79bb8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Интересни въпроси поставя този млад мъж. На 28, висшист, грамотен, но не може да срещне жена, с която да има сериозна връзка. Къде да я срещне? В студентските години е пропуснал своя шанс. И сега малко съвети - когато искаш да се запознаеш с жена за нещо сериозно, не бъди в група. Обяснявам - жените са нежни същества и виждайки група кочове, които са се събрали на лаф и на пиене, знаят, че ще станат обект на общите им коментари и хич няма да припарят до такава компания. Та коя жена иска да обсъждат гърдите или задника и с някакви пиперливи коментари и да и понижават самочувствието? С приятели се събирай на бира или друго питие, лафи си, но не разчитай да те подкрепят, когато си харесаш момиче. Защото завистта е силно нещо. Ами ако тази, която сваляш е по-готина и умна от техните? Има и друга възможност - интернет. Там е като да хванеш риба в морето, но понякога из плявата има и диаманти. Не споделяй интимните си преживявания с тия приятели. Все ще се намери злобно човече, което да те смачка с дума или действие. Любовта е за двама, както се казва в една песен. Опитай да излизаш и с някои познати момичета, все имат приятелки и може да се получат нещата. Жените са добри сватовници. Още повече, че си образован и това ти ''качва'' цената. Умните жени държат на тези неща. Пък и на теб ти трябва не просто момиче за развлечение, а такова, с което може и да си говориш смислени неща. Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: db2c720bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Във всеки коментар има истина, но най-точен е №8. Обаче, не е лесно това, което казва той, да се постигне. Някога нещата тръгват накриво, изпадаш във вакум, нямаш опорна точка, и тези добри намерения ти изглеждат доста имагинерни. Трябва да се опита, обаче. Току виж излязло нещо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 50b0a93db2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер осем звучи много опитмистично и надъхващо, но и твърде общо и теоритично. Реалноста те сблъсква с други фактори. Много жени са обвързани, както 18 годишни, а ако са 40 годишни и свободни, може и да не са ти по вкуса. Немалко жени обичат да флиртуват, колкото да си повдигнат самочувствието, но не желаят нещо повече. Вярна е фразата, че "мъжете са от Марс, а жените от Венера". Много са различни двата пола в своите желания и усещания. Някои мъже може и да имат вроден талант да са свалячи, но е трудно човек да е сигурен защо една жена харесва и защо в друг случай не харесва. В крайна сметка, обективния фактор е, че мъжа е активен, да се пробва с различни жени и да се надява на късмет някоя да го хареса.

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 18ed58cc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хаха, номер 8, авторът според иска сериозна връзка, а не секс за една нощ. Между двете неща има огромна разлика. Жени за секс под път и над път. Вече не е нужно и да имаш пари. Намирането на добър партньор обаче вече е нещо съвсем друго.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c64e21885f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Не ми е достатъчно просто да гласувам за номер 9. Искам да го аплодирам и всички да разберат за това. Присъединявам се към него и също пожелавам успех на автора и се надявам да се вслуша в изключително ценните и точни съвети, които му дава номер 9. Strinka71

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: ebb0307822
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Това е най-трудната задача в живота - да намериш подходящия партньор, но и най-лесната: не го мисли, не я търси, харесвай себе си, живота си и бъди честен със себе си. Не ти трябват мними приятели. Трябваш си самият ти.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 17180ffc09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Няма да си гледаш работата и образованието, ами си тръгнал с жени да се занимаваш. Защо?

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 226ff9f442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не знам дали 14 се шегува, но този тип мислене ме държа нещастен и самотен до много късна възраст. Майка ми непрекъснато ми повтаряше като по-малък да не се занимавам с жени, а да си гледам образованието (докато бях ученик и студент), а после и работата (като започнах работа). До 30 годишна възраст това ми повтаряше "гледай си работата и образованието" и аз защото си обичах мама си ги гледам... Като бях на 17 излизах с едно момиче и тя като разбра започна да ми се кара и ми викаше, че съм си бил провалял живота и от мен не се искало нищо повече освен да "да уча, да ям и да спя". Малко по-късно скъсах с момичето и общо-взето това ми беше...

Като навърших 30 нещо й стана и взе да ме пита къде ми е жената, защо нямам приятелка и тн. и аз й обяснявам как тя толкова години ми повтаряше да не се занимавам с жени и аз я слушах... Понякога се случваше да плача вечер когато разни момичета, които харесвах но чувствах недостижими, се обвързваха и омъжваха.

Та така... Много се надявам 14 да се шегува, защото авторът е на 27 и му е времето отдавна да е с гадже или женен.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 206e9d6c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 17, би ли споделил как успя да създадеш връзка с жена след като до 30-годишен не си имал почти никакъв опит? Мисля, че ще е полезно за мен и много други мъже в сайта да прочетат историята ти.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 603429b007
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм дама и прочетох споделеното, както от автора, така и коментаторите като мен. Обръщам се към всички Ви, които се припознавате с авторската история.
На 22 години съм и споделям Вашата "болка". Не искам да изпадам в подробности, но моите "болежки" се препокриват с Вашите, въпреки че съм жена.
Младежи, бих се радвала да познавам интелектуалци като Вас. Желая Ви успехи в професионален и личен план. Успокоявам и себе си, че някога, някъде ще срещна начетен мъж като Вас. Уви, това се случва индиректно и анонимно в сайтове за виртуална утеха!
Не се отчайвайте! Наслаждавайте се на живота, не е лесно, когато си сам, но така се учиш да оценяваш точните хора!

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bb12691a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Истински приятели няма брат, повярвай в себе си, и ще успееш разчитай само на себе си за всичко, запише се на танци, сам или някакъв друг курс който ти доставя удоволствие, и се опитвай да заговаряш жените също така може да започнеш да ходиш и на йога там съотношението мъж жена е много голямо все една ще те хареса пробвай и социалните мрежи като Фейсбук, там също може да попаднеш на някоя мадама успех ти пожелавам от сърце!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker