Да не прекалявам с обсебването??? Това ми бе заявено! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да не прекалявам с обсебването??? Това ми бе заявено!
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2136 пъти
И така - в прав текст моя приятел ми го заяви да не прекалявам с обсебването и много ме заболя. Аз съм на 27, той на 32, имаме и малко дете. Опитвам се да намеря проблема в себе си, но не зная какво да мисля. С него се познавахме сигурно 10тина години преди да тръгнем. То стана преди година, много бързо се случи всичко, и връзката и детето. Мислех, че е влюбен в мен, сега не знам. Винаги си е бил чешит и обича да страни от хората. Не е лош, винаги ще помогне на всеки, има голямо сърце, но по-скоро би помогнал с 5000 лв. на някой отколкото да излязат като приятели, да говорят. Добре изглежда, печели много добре дори, но не е социално комуникативен и може би затова го отбягвах с години. От моя страна аз съм имала много и неуспешни връзки. Когато разбрах, че ще имаме дете и двамата се радвахме, просто така извъднъж дойде. Грижи си за мен всякак, нищо не ми липсва. Реших, че това е човекът за мен и някак си се отпуснах вътрешно. Искам да му е уютно вкъщи, да го задоволявам всякак, да му готвя и т. н. Между другото е и независим, обича да прави доста неща сам. И така няколко месеца в които правех всичко за него и накрая се ядоса. Обясни ми, че трябва да спра да го обсебвам. Каза, че оценява всичко, но не било нужно, нямало смисъл. Все едно му било какво ще яде, дали нещо сготвено и хубаво, или да си купел 2 кашкавалки от пазара и да ги изяде на пътя. Каза ми, че мога да запълвам свободното си време с хобита вместо да мисля за него по цел ден, да му пиша или звъня. Нито бил свикнал така да се държат с него, нито му харесвало. От своя страна, обаче е отдаден всякак и към мен, и към детето. Чешит. Дали пък няма любовница? Въпреки, че е гьонсурат и необщителен и ако не бях аз може би изобщо нямаше да бъдем заедно си изглежда добре, личи си му и стандарта и кой знае, всеки ден работи и около него млади момичета...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 298187bb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Aми, рaзбирaм го. Стрaшно зaдушaвaщо е подобно поведение и зaвисимост от постоянното одобрение, присъствие и гукaне нa другият. Зaщото товa е и което очaквaте в знaк нa оценявaне и блaгодaрност зa "положените усилия".
Aз съм женa, но имaх подобнa връзкa, обрaтен вaриaнт.
Единственото му хоби-AЗ, музa-AЗ, рaдост- AЗ! Дaли съм добре, дaли ми хaресвa примерно ресторaнтa, дaли пък не ми е студено, оо, aмa нещо ме тревожи ли, зaщо съм се умълчaлa, зaщо искaш дa си сaмa сегa, проблем ли имa... УЖAС!
Нaкрaя му кaзaх типичното "прекaлено си добър" и си бих кaмшикa. Товa си е обсебеност. Много пъти се опитвaх дa му говоря, че трябвa дa имa собствено прострaнство извън мен и дa увaжaвa моето, дa си търси хоби извън рaботa ( звънеше ми по 20-30 пъти нa ден) зa него товa ознaчaвaше, че мaй ми бил омръзнaл.
И нaй- тъпото е, че нa фонa нa всичко очaквaше едвa ли не дa съм блaгодaрнa и дa оценявaм товa aбсурдно зaдушaвaне и вечното дишaне нa въздухът ми.
Товa прaвиш и ти.
Чуй кaкво ти говори докaто още го прaви. Потърси си зaнимaния извън него, излизaй с приятели, ходи нa тaнци aко щеш, но зaпълвaй емоционaлни дупки и нa други местa. От личен опит ти кaзвaм, че нaй- вероятно ще му писне и ще ти "избягa".
A и губиш интересa му кaто мъж към женa тaкa...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2983e523ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не го затрупвай с толкова внимание просто. Някои хора не обичат, познавам такива. Даже спри изобщо да му обръщаш внимание и може той да започне да проявява повече такова към теб.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 258f687aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами намери си някакви свои хобита, занимания.. вмомента звучиш така сякаш наистина осмисляш живота си само с това да му угаждаш и ако него го няма едва ли не не знаеш как да запълниш ежедневието си. Не споменаваш работиш ли, учиш ли или само домакинстваш. Защото ако е само последното повярвай ми много скоро мъжа ти няма да те намира за особено атрактивна. Много е ограничено жената да олицетворява себе си с добре приготвена вечеря, изгладени ризи т. н защото... ами постепенно от "дама" се превръщаш в нещо като "мама"

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 793f707607
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като го знаеш какъв е и че не ти харесва това поведение защо си създала семейство с него?

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9fb00c0e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ха-ха, ако можеш да се видиш в огледалото, сигурно щеше да се застреляш.
Слушай човекът какво ти говори, и по-добре го чуй, отколкото да ръсиш глупости в нета.
Любовница? Майко мила! Да си падала скоро по стълбите с главата надолу?

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9ead6403c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Дай му лично пространство. И ти имай свое. Това е ключът към успешната връзка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bfb36b75a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората са различни. Едни обичат да са център на внимание, да им се угажда, да се грижат за тях и прочие. Други, като твоят приятел, намират това за отблъскващо и досадно. Просто не си уцелила верния подход. Не се обвинявай, направила си всичко това от желание да се чувства добре, просто не си преценила, че е друг тип човек.
Сега, след като ти го е казал в прав текст, поне знаеш как да се държиш. :) Желая ви щастие.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 29ce0d8488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да, но ако този мъж не проявява достатъчно внимание към жена си, нормално е тя да търси такова и да прекалява. Със сигурност проблема не е само в нея. С малко дете, отдадена на грижи за него, без много време за себе си, пък мъжът по-свободен, работи... Нещо не достига в тази връзка... Този опит за обсебване от страна на жената има корени някъде... Някаква несигурност от нейна страна... А може и той да е темерут, който не гали, не милва, не прави хубави романтични жестове по някакъв повод, не споделя, не казва мила дума понякога...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cbf9a1c029
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря за съветите. Имам си работа, просто искам да му дам внимание и любов, каквито той дава. Мислех, че е правилно, но той просто не ги иска. Абсурдно е, че иска само той да дава. Сдърпахме се преди няколко дни. Реших да съм настоятелна, пък и да видя какво ще се случи, да го проверя. Той е добър и отстъпчив принципно, но ми даде такъв лют отпор, че още не мога да асимилирам. Реших да не го дразня, на следващия ден нито вечеря му направих, нито внимание му обърнах. Прибра се, душ, отиде на фитнес, поръча пица, игра си с детето, не го бях виждала толкова усмихат и щастлив със седмици. Сам си пусна перланята, изпра, простря, пазари на следващия ден... точната дума за него е чешит, другата - непредсказуем, но там е чара му, иска да ми улеснява живота вика, да ми прави изненади с подаръци и т. н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker