Гневен съм, но я обичам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гневен съм, но я обичам...
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1844 пъти
Здравейте на всички. На 20 съм. Имах 2-годишна връзка с бившата ми приятелка, с която се разделихме преди месец, но с течение на времето разбрах как ме е лъгала през последните няколко месеца, в които е флиртувала с други, докато не разбрах истината накрая. След като се разделихме ми беше доста тежко, така няколко дни, не знаех къде се намирам, постоянно мислех за нея, бях като обсебен, не можех да спя... Знаех, че нещо не е наред, просто нямаше факти. Вечерта, в която всичко ми се изясни усетих едно пречупване, не можех да преглътна, стоях забил на едно място, гледах в една точка и стоях едно 15 минути така. Не знам как да ви опиша колко предаден и наранен се почувствах точно тогава. Беше ми криво, гневно, исках да чупя и да блъскам, не се прибирах с дни, започнах да пия алкохол, след което и да употребявам наркотици. Не редовно, пуша редовно, от време на време взимам някоя глупост, само и само да си избия бившата от главата. Знам, че не е това начина, знам какво трябва да направя, но нямам желание за нищо. Празно ми е, имам чувството, че целия ми живот си отиде, липсва ми, въпреки всичко, иска ми се да и звънна да я чуя за секунда и да затворя... Спомням си всичките ни моменти заедно, смеха, разходките, всичките нощи, в които е заспивала до мен и съм й говорел колко я обичам и сам си забивам ножа, в следващия момент гордостта ми ме човърка, гнева ми се отключва и започвам пак да се гневя, и така отново и отново.... Искам това да спре, болката да спре. Не знам как да си я избия от главата, да спре тази агония за малко...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: b4c79e1e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А, каква е точно истината и ти сигурен ли си в нея, смисъл, нищо не се знае, понякога нещата не са така както изглеждат или както някой друг ги казва. Аз мисля че трябва да й пишеш или да и звъннеш, за да я питаш това което те интересува. Изяснете си по някакъв начин щом се измъчваш, дори да не сте заедно поне ще ти олекне, сигурна съм в това което казвам ще си спестиш много вътрешни терзания. Ако ти си я зарязал по добре я потърси ти, защото аз съм се натрапвала на мъж след като той ме заряза но тя може би няма да го направи, пишех му разни кофти неща не веднъж а постоянно преди, жена това не трябва да го прави, не е уместно колкото и зле да се чувства.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ac80234828
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли, много зависи какво е направила. Флиртовете с други са нещо дробно, което би могло да се прости.. но отново зависи. Ако тя съжалява искрено за всичко, то може да се опитате да започнете отначало без никакви глупости, защото 2г. не са много, но не са и малко. Няма смисъл да пропилявате чувствата си.. но естествено това си е мое мнение.
Сещам се за приятеля си, четейки твоята история, защото моите грешки също са много, но той намери сили и ми прости неща, които дори и Бог не би... но знам, че ме обича.. знам и че самата аз съжалявам за всичко сторено. Та мисълта ми беше - поговорете си ако имаш такова намерение, но стигнете до разумно решение, което ще задоволи и двама ви. А колкото до наркотиците - най-добре се орляци от тях. Вредиш си..

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 91cf280524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много си млад, скоро ще ти мине. Бъди мъж, щом те е лъгала, по добре я разкарай навреме, после рогата ще ти натежат още повече!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fa83d7e564
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Любовта е велико нещо, но да се съсипваш с наркотици заради нея - не си струва. Сигурно не го чуваш за пръв път. На 20 години си - живота е пред теб - ще срещнеш и други жени и трябва да не си развалина, когато това се случи. Ти избираш как да протече живота ти.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a65c384d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е' хайде сега, заради някаква кифла, ще взимаш наркотици. Ами тези неща -раздели, изневери, се случват на всеки рано или късно в живота. Казваш си,че тя е боклук и не си заслужава и по-добре, ч си се отървал навреме от нея и продължаваш напред. Времето лекува, ще срещнеш друга, с която ще си щастлив. Ако не си затънал междувременно в наркотиците.
Пак казвам, нищо кой знаекакво ме ти се е случило, всеки има раздели.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker