Да си прекратя ли връзката,заради приятелите му? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да си прекратя ли връзката,заради приятелите му?
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1703 пъти
Не издържам, наистина вече ми дойде адски много до гуша от приятелите му. Повечето се оплакват, че гаджето им не ги води никъде, а при мен случаят е точно обратния-той иска навсякъде да ходя с тях.
Когато не излезна някъде с тях те всички до един почват да мрънкат защо не съм излезнала, започва да ми се търси сметка с какво съм заета, какво ще правя. Особено от най-добрия му приятел и приятелката му, които постоянно и нон стоп ни се месят в отношенията и връзката. Постоянно искат да излизам с тях, каквото кажат това да става. Те са хора купонджии, обичат купоните, обикалянето, излизането, а аз съм коренно различна като човек от тях-срамежлива, по-притеснителна и свита, обичам да прекарвам повече време у дома. Моята компания е по-различна от тяхната, там ми е комфортно, с хората там аз се разбирам и забавлявам.
Опитах се да бъда мила с приятелите му и наистина съм, въпреки че на моменти те никак не са проявявали тактичност спрямо мен. Правила съм компромиси и съм излизала много пъти, когато съм искала да кажа не, но вече наистина не мога да ги понасям. Властни са и искат когато кажат нещо всички да им вървят по свирката, включително и аз. Да, обичам техния хумор до някаква степен, харесвам музиката, която слушат-имаме някои допирни точки, но просто ако се виждам с тях по-рядко ще е отлично. А аз все се съобразявам с приятеля ми и техните желания. Все трябва да се оправдавам като ученичка. Сега най-добрия му приятел има рожден ден, а аз нямам желание и то никакво да отида. И пак се започва с психическия тормоз как така няма да ида, че проявявам неуважение и прочие. На никого не съм споделила какво ми е, освен на моите приятелки. С приятелят ми сме заедно от много скоро време, а с неговата компания са заедно от деца, ще е лошо от моя страна да му говоря против тях, а и много им се ръководи по акъла. Между чука и наковалнята съм. Какво да правя с тях?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: ff2a88d451
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разреди излизанията с тях, но не ги отписвай напълно - например на рождени дни и по поводи е добре да отидеш. Говори с приятеля ти и спокойно му обясни, че всеки от вас има нужда от лично пространство - сам със себе си или със своята компания от време на време. Като питат защо не искаш да излезеш, кажи че имаш планове с твоята компания или че си уморена искаш да релаксираш вкъщи с книга/филм. Според мен приятелят ти би трябвало да те разбере, а на тях не дължиш никакви обяснения. Не казвай нищо лошо против тях, защото това прави ужасно впечатление и ще го нарани (на мен ако някой започне да ми обижда приятелите ще го зарежа веднага), но обясни че имаш нужда от време за себе си и собствените си интереси.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 67aec6bbc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, ценна си, превъзхождаш ги интелектуално, чувстват го, оттам идва и властното отношение - ревнуват приятеля си от детинство от любимата му, защото е външен човек и по-различна. Просто не са на твоята вълна, а знаят, че има смисъл от комуникацията с теб, затова те търсят.
Възможно е той да осъзнава същото. Представяш го силно, интересна си, харесват ви като двойка.
Какво ще правиш, решаваш ти, но в никакъв случай не го настройвай срещу тях.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1ddc7893bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Та вие от сега имате различия, какво ли ще бъде в бъдеще. Този човек не е за теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6f1d6b003f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявай, ама си мрънкало. За един рожден ден ще се прежалиш толкова, все пак е с повод и наистина е до уважение. В случая ти се държиш като тази с претенциите, а не те.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7fb1356a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Прави каквото ти идва отвътре. Защо питаш тука?

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1ddc7893bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Отговорите, че е мрънкало никак не са коректни. Не знаем какво е момичето, че да си правим генерални заключения. Ясно е, че и е накипяло от тези ''приятели'', които дори се бъркат във връзката. Поговори с гаджето си и му кажи всичко, което те мъчи. Ако продължава да държи на безценните си приятели - има и други мъже.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 10a1986c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще ти кажа само едно (предвид житейския си опит): Само КОМПЛЕКСАРЯТ предпочита приятелите си пред жена си. Те там като са си глутничка и си им е добре...
Освен това наистина свестните приятели разбират, че приятелят им вече не е сам, отчитат този фак и не се месят много-много, или стават семейни такива. Ако са свестни мъже се предплага, че си имат и те половинки и нищо не пречи да излизате вече и да се виждате по семейно му.
Такива типове с приятели-ергени, от които при това не могат да се откъснат - пиши ги бегали!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 38c6b7595f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   започва да ми се търси сметка... не са те проблема, а ти! Съветвам те да прочетеш съветите, как да казваш НЕ. Ще разбереш как се е стигнало до тук, ти го позволяваш, възпитанието ти да не обидиш, да не откажеш и т. н. след като изчетеш тези неща, следващият път, когато някой те погледне и ти иска обяснение за ТВОЕТО време, със сигурност ще ти е по-лесно.
Не се оправдавай, започни изречението с НЕ, няма да дойда. Не защото съм изморена, баба ми е болна... и всевъзможни излишни оправдания и обяснения, а защото не искам да дойда. Защото това си ти, твоето време, твоите желания и не на последно място живееш един живот и някой ти го управлява.
Моя приятелка след като за пореден път ми искаше обяснение, защо не искам да изляза, просто не и отговорих повече на съобщенията. Енергийни вампири, които виждат живота си само през тяхната призма не ми трябват. Бях мила, любезна, търпелива, но не, цупене, въпроси, обяснения и последното съобщение беше: кажи ми защо, от еди кога си не искаш еди какво си и защо... просто и не и отговорих.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0677f3bbfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила, другия път директно му заяви, че не се чувстваш комфортно я тяхно присъствие! Аз не бих излязла с хора, в чиято компания няма да се чувствам добре. Може да измислите и компромисен вариант, когато той излиза с неговите приятели ти да се виждаш с твоите и да правиш неща, които са ти приятни. Ако наистина държи на теб ще те разбере и ще приеме един такъв компромис, не го ли направи най -добре се разделете!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker