Забранена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Забранена любов
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1604 пъти
Казвам се Христо на 21г. съм от с. Лозарево, област Бургас. Завършил съм средно специално в родния си град Карнобат, а след това започнах да работя по специалноста си като монтажник на ел. инсталации за автомобили. Внезапно се появи и така желаното момиче на мечтите ми, Петя. Тя е на 17г. От София, беше дошла за през лято 2015 на гости в същото село при леля си. Точно от тогава живота ми се промени! Познавах я и от по малка но тогава за мен беше просто едно дете което движеше с малката ми братовчедка и нейни наборни приятелки. След годинки промяна аз вече я виждах като едно пораснало хубаво момиче, а най готиното бе, че и тя мислеше същото за мен. Постепенно и показвах, че ми харесва. Започнахме да се държим за ръце, да се прегръщаме, в студените летни нощи си свалях квото имах и й го давах за да и е топло. Една вечер просто я целунах и в същото време се зародиха и чувтсвата ми към нея за които и признах още в същата вечер докато я изпращах, а тя ми сподели, че това за нея е било сбъдната мечта понеже ме харесва още като от по малка! Всичко беше прекрасно докато един ден леля й научи за взаемоотношенията й с мен, след това и родителите й, нещата се обърнаха наопаки. Те не ме харесват въпреки, че леля й ме познава още от много малък понеже са близки приятелки с майка ми. Сега започва интересната част от тази история.. Не ме харесват защото съм от ромско семейство, аз съм циганин а самото това изречение звучи толкова грозно и не описва нищо хубаво пределно ми е ясно, но за себе си мога да кажа че нито изглеждам като такъв, нито се държа като такъв. Хората които ме познават могат да ви кажат що за човек съм. Благодаря на прекрасните си родители, че са ме отгледали и възпитали по най - добрия начин! Също така вече от около 7г. се занимавам с бийтбокс. Често получавам покани от български известни личности от музикалната сфера на всякакви хип хоп евенти из страната, също така 3 пъти съм стигал до финалите на националното първеснтво оценяван от световните шампиони в това изкуство които също така са и мои добри колеги - приятели, Позрави на Скилър! Момичето ми изобщо не е против това което съм, според нейните думи за нея съм прсто един много специален човек, родителите й обаче не искат да се примирят с това. Получавал съм какви ли не заплахи но въпреки всичко не спирахме да се виждаме. Всеки месец отделях от заплатата си по 100 лева за да отида до София и да се видя с нея, а да не споменавам колко са ми рязали от труда за дето съм отсъствал от работа понеже нямах много почивни дни за да се възползвам от пътуването си. Днес с Петя сме заедно вече от 1 година и 4 месеца, спирали са ни за съвсем малко но нито тя може без мен, нито аз бвз нея и започнахме да се виждаме тайно от цялото познато общество.. Най неловката ситуация беше снощи когато родителите се прибраха по рано от работа и ни завариха заедно в тях та ни се поскараха отново. б
Баща й ми даде последно предопреждение иначе щял да ме съди за това че имам веъзка с непълнолетната й дъщеря която пък след 3 месеца пълни 18г... Не искам да се отказвам от нея нито пък тя от мен, толкова много я обичам! Благодаря за вниманието който има желание може да ме посъветва с нещо, наясно съм, че ще има и шибани расистки коментари.. Но нищо не мога да променя! Бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: fddd2cace0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виждаш ми се свястно момче, не се предавай!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 2068a7a9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми, пич, за съжаление си се родил от "грешния" етнос...

За мен, след като си с образование и добра работа, плащаш данъци, спазваш законите на държавата и живееш порядъчно, си равен на българин, в смисъл - не си крадец, лъжец, убиец, паразит, изнасилвач и човек с примитивно мислене като маймуна, каквито хора за съжаление определят визията на циганския етнос в съзнанието на българите.

Щом и момичето те харесва - не виждам проблем, но имай предвид, че то е още много младо, да не кажа малко... Ние българките не раждаме на по 11-12 години, а учим до 23-24 години, после си намираме работа, малко кариера и чак на 26-30 години създаваме семейство, което можем да издържаме, и да сме равностойни финансово и всякак на мъжете си. А твоето момиче е долу-горе на половината от тази възраст. Може би точно това имат против техните, а не толкова, че си циганин. Страхуват се, че набързо ще ѝ направиш 10 деца, и с работата ѝ, живота и всичко е свършено.

Не знам съчувствам ти. Разбирам и че България много бързо се циганизира, та си давам сметка, че подобни връзки и вълнения ще са все по-чести. Та си мисля, че вие, младото циганско поколение трябва да направите неимоверни усилия, да се цивилизовате, изучите, покажете гражданско мислене и докажете, че сте годни да живеете в нормално, правово общество, да спазвате законите на държавата, в която сте се родили и живеете, както и че можете да допринасяте с труда си за развитието и просперитета ѝ, и чак тогава ще ви приемат за равни.

Желая ти успех, и знай, че точно от грамотни и трудолюбиви хора като теб зависи накъде ще отиде тази държава, и дали няма да се затрие. Дали един ден цигани и българи ще живеят като братя или като врагове. Разчитам на теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker