Всичко ли се изчерпа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всичко ли се изчерпа
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1718 пъти
Здравейте анонимни :)
Избрах тази форма за споделяне, тъй като това дава свобода да си кажеш всичко без риск да прикриеш някому неугодна истина (най-често неугодно за самия споделящ)...

Та, моята история започна в близкото минало. С мъжа ми сме заедно пета година, нямаме брак, но живеем близо четвърта година заедно. Познаваме се отдавна, двамата сме имали симпатии един към друг, тогава, когато обстоятелствата не позволяваха да имаме връзка. Но съдбата си знае работата и в един прекрасен ден се срещнахме отново и всичко пламна. Не е била от моя страна някаква зашеметяваща любов, изпълнена с пеперуди и т. н. Нямаше и как да бъде, тъй като преди него имах тежка раздяла с човек, който срам не срам пазя дълбоко в сърцето си и до ден днешен.
Но нещата се случиха. Връзката ни беше спокойна, уравновесена, плавна. Чувствах се сигурна, бях щастлива. И логично дойде ред за обсъждане на развитието на връзката ни. Решихме, че няма какво да губим. Двамата сме открили сродни души и искаме да създадем семейство. Мъжът ми е спокоен, отговорен, винаги стои здраво зад думите си. Най-правилният избор за спътник в живота.

Роди се тя. Малката ни приказна дъщеря. В началото всичко беше обострено предвид това, че имахме малко бебе, липса на сън, колики, плачове, после зъбки. Но всичко това се е трупало, трупало, трупало. Интимният ни живот замираше все повече и повече. Истината е, че аз нямах желание. След раждането се чувствах неудобно, не се харесвах. Неща, които се случват на всяка втора жена. Минаха две години, в които аз бях изцяло отдадена на детето, проблемът със секса се задълбочи. Мъжът ми си го искаше, но при мен желанието е почти погребано.
Започнах работа. Детето тръгна на градина. Аз работя малко часове, но психическото натоварване ми идва в повече явно. Започнах да пренасям напрежението вкъщи. Започнах да повишавам тон на детето и на мъжа ми основателно и неоснователно. Влязох в някакъв тъп коловоз. До преди седмица. Тогава с мъжа ми се скарахме жестоко заради малка простотия. Камъчето, което обърна каруцата. И тогава в мен всичко се пречупи. Всеки ден се питам защо се стигна до тук. Всичко ли се изчерпа? Последните две години и малко живея живот, който освен с двете очички на детето ми, по никакъв начин не ме прави щастлива. Наистина се чувствам нещастна. Първо обвинявам себе си, може би не съм положила достатъчно усилия за да бъда освен майка и добър партньор на мъжа ми. Никога не сме говорили за това дали сме щастливи след като вече имаме всичко - детенцето. Аз не знам какво става в неговата глава, той не знае какво има в моята. От караницата преди седмица до ден днешен не си говорим. Той ме обиди жестоко, но по-скоро ме накара да се замисля дали наистина не е прав, че имам проблем с нервите и е добре да се обърна към специалист. Не знам.. Не знам... Толкова много въпроси, а дори не мога да намеря пътя, по който да тръгна да търся отговори. Познавам се ако го нямаше детето, отдавна да съм се изнесла. Но сега го има и осъзнавам, че заради неговият тепърва предстоящ живот, аз съм длъжна да намеря изхода. Ума ми не побира какво да правя, как да променя нещата. Защото не ми се иска да живея някакъв рутинен живот, лишен от всякаква Искра и желание. Годините си минават...
Благодаря на всички, които ще прочетат кратката версия на живота ми. Не знам защо писах тук, по-скоро да изплача мъката, отколкото да търся съвети. Но пък човек никога не знае къде може да открие спасителна сламка, за която да се хване и да промени генерално живота си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 9b396b4693
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам да го кажа, но мисля че сама си си виновна за цялата ситуация, а й ти си го признаваш в това, което си описала...мисля че човека до теб няма никаква вина, за това я потърси в себе си........ !

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 48ef568f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо се заеми с външния си вид, реши какво не харесваш в себе си и го промени. Отслабни и т. н.. каквото е нужно. От тук ще дойде самочувствието ти, ще се почувстваш по женствена. Вероятно ще ти се върне желанието за секс, когато това се случи ти ще станеш малко по-спокойна, мъжа ти също. Ще изчезнат част от тревогите. Относно нервите, ако трябва потърси специалист, разбери точно къде се крие проблема, гледай да не се натоварваш много, мисли положително. В крайна сметка имаш живот за който много жени мечтаят. Имаш отговорен и стабилен човек до себе, което в днешно време е рядкост. Имаш дете, радвай му се. Имаш дом, имаш семейство. Относно проблемите, тях винаги ще ги има, просто трябва да се опитате да ги преодолеете заедно и да запазите семеѝството си, ако не за друго, то поне заради детето. Желая ти успех и дано съм помогнала :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e88f05f50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така е, когато се появят децата нещата стават по-сложни. Според мен това, че не си го обичала също играе роля. За да е спокоен той все пак правете някаква форма на секс, например орална. Ако той не е задоволен ще си потърси друга жена.
А ти вероятно не живееш живота, който си искала. Намери си нещо, което да те прави щастлива-дали хоби, дали изкуство, дали шопинг терапия, давайте детето на родителите ви да ви помагат, а ти ходи на масаж и спа... Изобщо се поглези. Почивай си повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1f1c80a41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Извинявай, дано не смяташ, че те нападам.
Аз съм мъж и с жена ми имаме почти същите проблеми като вас, в почти същата ситуация. Не мога да разбера, с мъжът ти сме точни, грижовни и се раздаме, от години вие ни отказвате секс, викате без причина, имате проблем с нервите, а накрай нещо се е изчерпало, не било същото, мале, мале, ами винана във вас къде е, нещо трябва да падне от небето ли, не мога да ви разбера! Не сте добре с нервите, не правите усилия за секса, а не било същото, ама добре ли сте?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 23c903de2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еднa почивкa нaсaме ще ви дойде добре, a и ще бъде добрa основa зa рaзговор и вземaне нa ОБЩИ решения.
Остaвете детето при някоя бaбa, леля, приятелкa дори, но вървете някъде сaми. Сред природa, мaксимaлно усaмотени и без досaдни шумове нaоколо.
Починете си ден- двa, ще нaмерите моментa в който дa проведете рaзговорa и дa си кaжете нa кой кaкво му тежи и е изгубил по пътя нa общият ви живот до моментa. Не съм съглaснa, че винaтa билa в теб. Винaги е в двaмaтa- ВИНAГИ!
Имa ли две глaви, имa двa нaчинa нa мислене/ възприятия, действия от двaмa или липсa нa тaкивa и т.н.
Некa и той се зaмисли кaкво, кaк, зaщо...
Кaжи му притеснениятa си тaкa, кaкто и нa нaс ги кaзвaш, некa знaе, че не се чувствaш крaсивa, зa товa със сигурност ще имa винa и той. От неговото отношение зaвиси и твоето сaмочувствие, имaло е промянa в погледa му или поведение зa дa се чувствaш тaкa. И съответно откaзвaш интимно моменти с него.
Тук трябвa дa се постaрaе той дa спечели желaнието ти, дa се почувствaш желaнa и хaресвaнa от него.
От тaм ще дойде и по- лекото рaзрешaвaне нa остaнaлите мaлки проблеми.
Но в никaкъв случaй не се опитвaй сaмa дa решaвaш проблемите и нa двaмa ви, мъжете много тъничко се опитвaт дa се нaместят нa готово нa ВСИЧКО ( вкл. рaзрешaвaнето нa семейни проблеми) a после феминистки сме били.
Че ти aко ще бутaш общaтa кaруцa сaмa, той зa кaкво ти е? И кaк ще го възприемaш кaто мъжът, другaтa половинa от цялото, кaк ще се върне кaквото и дa е желaние към него?! Тa нaли ще се превърне единствено и сaмо в тежест?!
Говори с него и му предложи ( дa зaпочнете ЗAЕДНО дa търсите възможност) дa зaминете някъде зa няколко дни, някое село може би.
Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 87a01bacdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко, което е станало е по твоя вина. Та ти 2 години си отблъсквала този човек, сега какво очакваш?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 83e1ae3347
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Струва ми се, че си се обсебила от детето си. Разбира се, да си обичаш чедото е чудесно, обаче и при други жени съм забелязал, от децата си правят някаква индулгенция за неправилния си начин на живот - въобразяват си, че като са всеотдайни любещи майки, и това изкупува всичко. Всъщност, И на детето ти се отразява тази неуравновесеност, най-важното е да имаш хармоничен подход към към цялото семейство. Тук ти съчувстват, че детето било проблем. Ами така е за днешните разглезени жени, които не знаят какво искат и към какво се стремят. Едно дете, обаче, въобще не би трябвало да е кой знае какъв проблем, в едно семейство трябва да има поне три деца, по принцип.
Лошото е, че без чувства как да раждаш още? Трябва много ясно да осъзнаеш, че ако не влагаш старание, усилия и дори жертви в отношенията си с брачния партньор, няма да се устоят никакви чувства, няма да има я има любовта. И напротив, ако съумееш да надделееш настроенията си и почнеш да се раздаваш именно към съпруга си, чувства чувствата отново ще се появят и дори ще станат още по-силни. Любовта изисква грижи и подход. Прочети тук колко пък жени се оплакват от мъжете си, че не щат да правят любов с тях и с месеци ги държат на сухо. При теб е обратното, - ми трябва да прекрачиш през депресията си и да се помъчиш да даваш на човека до теб удоволствие и радост - не бива да си егоистка. Апетитът идва с яденето.И на теб ще ти се услади, ако го пожелаеш. Нали казват - всеки сам си постила на какво ще легне. Не е зле и двамата да посетите психоаналитик. Отношенията се влошават от това, че се занемаряват, а не защото са обречени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker