Мъжът мечта дойде с проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът мечта дойде с проблеми
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1892 пъти
Много моля екипа да пусне историята ми. :)

Здравейте,
Пише ви една жена на 25 години, която би трябвало сама да взима решения за живота си, но уви този път не знам какво да направя. Искам да споделя моята история, която започна преди 2 години без да спестявам нищо.

Бях на 23 години, последна година студентка. Гаджета, с които консумирах връзката си имах след като завърших гимназия. Общо 3-ма мъже, заедно със сегашния. Настоящият ми приятел го срещнах точно преди 2 години, когато дойде в Студентски град за първа година. По-малък е от мен, сега той е на 21, тоест 4 години разлика.

Сега ще разкажа повече за него, след това за мен и накрая проблема, за да прецените къде е проблема и ако можете да дадете съвет за разрешаването му.

Той идва от малък град и следва медицина, не е човек с големи възможности или поне не е парадирал за тези две години, амбициозен е, страшно интелигентен, дори не повярвах като го видях за първи път, че 19 годишно момче може да е толкова интелигентно, директно, откровено и честно. Не е от големите купонджий, които висят по 12 часа в дискотеките, не пуши, но пие по поводи в компания. За външният вид не мога да кажа нищо, тъй като винаги ще има по-хубави, по-грозни, това е мимолетно. Много недостъпен е за всякакви жени. Това най-много ми харесва, защото лесно ги вкарва в приятелската зона. Има малък проблем и това е, че той изповядва ислям - религия, до която преди не съм се била докосвала, нито познавала отблизо, освен като религия, за която учим в училище. Като разбрах как се казва веднага предположих, че е от Турция, но се оказа, че си е чист българин - помаци, така им казвали. Направи ми впечатление, че ужасно добре владее правилно говорене на български език и отлично познава българската ни история. Никога не е казвал моята религия е най от всички. Толерантен е и широкоскроен.

АЗ! Аз също съм умна, имаме много общи интереси и купища от теми за разговор, аз също мисля, че съм амбициозна, но не съм и директна или откровена. Ако нещо не ми харесва у някого, не му го казвам, а просто свиквам с това. Мен ме влекат купоните, но не и да се прекалява, не пуши, пия само вино или шампанско. Православна християнка съм си.

Време е и за проблема! Много наскоро вторият ми приятел се върна от чужбина и като ме видя, че съм щастлива и обвързана, побесня, започна да ми пише, да ми звъни, дори да ме преследва. Аз го отрязвах, тогава започнаха по-големите заплахи - ще те убия, ще те причакам някъде и ще те изнасиля, ако не се върнеш при мен, ще убия приятеля си. В продължение на 2 седмици не казвах нищо на приятеля си. Накрая бях много изплашена и му споделих, разказах му всичко, че сме се разделили, защото той ми е посягъл и ми е изневерявал. Тогава той побесня... Една вечер, когато идвал към мен са се срещнали и са си раздали по няколко юмрука, но някои хора са ги разтървали. Същата вечер получих много заплахи на съобщения от бившия си. През главата ми мина идеята да се разделя със сегашния си приятел, само за да не страда и той от това...

Не искам човек, който толкова много ме обгрижва, обича, цени мнението ми да страда, заради моите грешки. Не знам какво да направя, объркана съм.. помощ!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 61bd9ac252
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Полиция? Жалба?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4dc5135d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-точното заглавие за теб е : "Миналото ми се завърна както и проблемите!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 376529dcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това, че си имала приятел преди, не е грешка. Сподели с родителите си проблема. А ти подай оплакване в полицията. Как така ще заплашва, че ще те убие, а ти си мълчиш. Ако трябва говори с адвокат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ffb67a88a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Хаха, мила приятелко, какъв е тоя Дечко, дето не му е пуснала някоя и идва на лесното. Остани с момчето ти, нищо, че е мюсюлманин. Дори напротив, ако е вярващ няма да имаш терзания за това дали може да тръгне с друга защото не може, забранено е и е грях в нашата религия. Аз също съм помак и вярващ човек. Не пуша и не пия, но така да се каже не вярвам на жени и момичета. А оня "бияч" може само да завижда. Сподели с вашите.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 52a8c5440a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изобщо не е трябвало да оставяш сегашният ти приятел да прибягва към саморазправа, още в началото на заплахите (или поне като са станали сериозни) е трябвало да се обърнеш към полицията. И все още не е късно да го направиш. Така че действай и си спести повече неприятности от този идиот.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 1a4216a5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Помаците са мюсюлмани, но са чисти българи и говорят български език. Нормално е да познава българската история, защото това е и неговата история. Но ти явно не я познаваш никак добре щом се учудваш. Помаците са мюсюлмани защото през турското робство турците насила са ги накарали да приемат исляма. Но те си остават българи. Не ги бъркайте с турци, араби или друга подобна измет. Религията е отживелица и не е толкова важна, по-важна е народността. Един циганин или арабин дори и християнин да е си остава мизерник в сравнение с повечето европейци.
А бившият ти приятел е идиот. Подай жалба за тормоз в полицията и искай да му изкарат ограничителна заповед - да няма право да те доближава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker