Изневерява ми. Не знам как да подходя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ми. Не знам как да подходя
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2340 пъти
Здравейте.
С приятелката ми сме заедно малко над две години. Живеем заедно, един вид на семейни начала. И двамата сме над 30.
В общи линии всичко си е приказка при нас, даже от скоро правим и опити за дете. Дотук с прелюдията.
От около месец усети видима промяна, както в държанието и така и в отношенията и към мен. Успоредно с това забелязвах как постоянно си пише с някой. Веднага се породиха съмнения. Въпреки че съм против, започнах да и проверявам телефона, да подслушвам разговори. Оказах се прав, има друг, но от малкото инфо което имам са само на чат и разговори, и че работят заедно.
Съответно държанието ми към нея се промени, бях се поболял направо, а не знаех какво да правя. При един разговор се опитах да разбера защо е това нейно странно държане - от работа било.
От известно време се държи доста по добре, но не е както преди.
Проблема е че страшно много я обичам и не бих захвърлил всичко (тук много хора ще ме обвинят).
Доколкото успях да разбера май са приключили нещата между тях, няколко дена не си докосваше телефона даже вечер, но вчера пак я хванах да си пише.
Зора ми е че не знам какво да правя. Не мога да и заявя директно че знам ( не искам да знае за начина по който разбрах), отношенията ни са сравнително добри и този довод не мога да ползвам. А искам тази агония да свърши. Не се храня, не мога да спя. Хем не искам да се разделяме, хем искам да е наред всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3bb129bd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам дали го осъзнаваш и до каква степен, но тази връзка, която се опитваш да спасиш, вече е приключила. Замисли се, дори да признае и съжали, ще повярваш ли и ще бъдеш ли убеден, че няма да се повтори? Дори да отрече - ще повярваш ли? Може би, ако много ти се иска да е "наред всичко". Но това не решава проблема. Липсата на доверие (която е неминуема) не се запълва с любов, така че и много да я обичаш - полза никаква. Това е моето мнение и затова съветът ми е да прекратиш по-скоро тази агония.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 74cf548712
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разговор му е майката. Ще я бъде ли работата между вас или не. Докога ще мълчиш какво си видял? Жената явно се е заплеснала по някои напорист ухажор. Трябва да тропнеш по масата и да изясните - ти или той. Ако държи на теб - това ще я стресне. Ако продължава с романтичните заигравки - не е за теб.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1e025636b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не оставяй така да те върти на малкия си пръст. Говори направо, че си чул всичко и че знаеш и ще видиш. Най-добре е след това да я изоставиш, не си заслужава... Успех и дано си намериш някоя по-свястна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9de00b5ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами щом вече ти е изневерила веднъж, пак ще го направи. Сега се е кротнала, щото с оня не се е получило, но ще има и други. Хване ли нов клон, ти си аут. Не се сдухвай, тя не е за теб, щом се е стигнало дотук. Ако жена ти изневери, това означава, че за нея си свършен като мъж. Много рядко наистина съжаляват жените, в повечето случаи, те си са наясно, че са изневеррили, щото нямат чувства към своя партньор. Поговори, разбери истината и кой от къде е. Няма смисъл да бъдеш с жена, която ти изневерява!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1d098013af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   По начина ти на писане разбирам, че си много добър човек жалко, че онази не е.
Махай я тази, връзката ви одавна е приключила щом вече се вижда с друг дори работят заедно! Те са всеки ден заедно така не се живее! Даже се радвай, че нямате деца сменяй я докато има време, кажи и, че всичко си видял и разбрал и я махай дори не и давай обясняние как си разбрал!
Такива жени за мен са курви, от къде знаеш, че е само този?
Може с още поне 2-3 да се заиграва. А ти от къде знаеш, че вече не се е ебала с въпросния господин? Как допускаш с предател да споделяте едно легло? Махай я човече за такива няма оправия.

Една жена

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 439b3f10d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам на кой и защо му се играе да копира и пуска теми, които вече са постнати и то съвсем не отдавна. И това не е за първи път!
Ж28

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b32849c37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами зад такава изневяра стоят много по-дълбоки проблеми, замисли се. Преосмислете нещата и преценете дали сте един за друг. Правите опити за бебе, докато тя си пише с друг? Та вие сте обречени.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0a70957fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Писането един или два пъти със някой не е изневяра но щом си чатят, подържат контакт докато нещата межу вас са сериозни, не е на добре. Пойскай й обеснение и след това си реши дали има смисъл да продължи тази връзка. Само със един мъж съм имала проблеми относно писане със други, но при мен не е било от интерес и съм гледала да ги отдрязвам на бързо. Писали са ми във връзка с работа но човека след като не ме познава и е решил да се пробва. Веднъж един стар приятел и съм гледала как да се измъкна от ситуацията, но при такива обстоятелства каквито описваш явно има нещо между тях. Но е така както се разберете по принцип, например сегашният ми приятел няма нищо против да подържам приятелски контакт с някого, защото и той го прави. Но принципно ако съм с човек който не е съгласен както с бившият няма да го направя, то и в началото връзката докато се освободиш от вредните навици е малко трудно но разбирам че е било грешка. Трябва да помислиш да вземеш вземеш някакво решение как да постъпиш.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 410cd0c417
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искаш да се разделяте, но за теб ще е по - добре това да се случи. По добре ужасен край, отколкото ужас без край.

И не са прекъсвали конткатите си според мен, просто е станала по - предпазлива. Има такива жени / а и мъже/ - вечно търсещи емоцията и тръпката във всяка връзка. Животът с тях е истински ад, повярвай ми. Спасявай се докато е време, намери си свястно момиче и зарежи тази въртиопашка.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b3697b02ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Щом толкова се измъчваш, защо не наемеш детектив? Така поне ще знаеш истината. Мнозина смятат, че това а неправилно, но тъй като тя ти е дала повод за недоверие, смятам, че имаш право да си изясниш ситуацията, тъй като от това зависи твоето бъдеще. И ако я хване в крачка, вече ще знаеш какво да правиш.
От друга страна, щом си забелязал, че връзката ви не върви, не е балансирана - ти даваш много повече, даваш й сърцето си, а получаваш някакви жалки трохи, това означава, че тази връзка е обречена- еми, помисли си, колко ще издържиш така само да даваш? Че тя те ограбва - взема, без да дава. И бъди сигурен, че това, което с което те ощетява теб, или го дава на друг, или се готви да му го даде. Така че, дори без детектив работата е ясна, от нейната студенина. Има разни способи да си върнеш любовта й, но те ще ти костват много и освен това не са за всеки, а за много добре подковани в любовната наука - ти не изглеждаш такъв. Затова по-правилното е да си съхраниш силите и чувствата за някоя свястна жена, но трябва към нея да подходиш по нов начин, а не наивно, както досега.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker