Бившият ми се меси все по-брутално във връзката ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми се меси все по-брутално във връзката ми!
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 1933 пъти
Предполагам някой е имал такъв случай. Аз съм 25 годишно момиче, което си мисли, че е открило любовта на живота си. От известно време, обаче един мой бивш най-нахално се бута в отношенията между мен и моя годеник. Как? Просто е, те са приятели. Така се и запознах с годеника ми преди няколко години, като гадже на онзи другия. Тръгнахме повече от година след като бяхме скъсали с предишния. В началото моя човек никак не беше ентусиазиран, но аз много го харесвах. Всякак, няма такъв сърдечен човек, който да те обсипва с внимание и жестове, да ти показва, че си номер 1. Стойностен. Другия пък завършен егоист и вечен интригант. Аз работя в салон за красота и там знаете, че клюките се носят, идват гаджета на техни приятели и споделят. Сега този господин разправя пред общите им приятели, че аз съм била с годеника си, за да му било кофти на него, а годеника ми бил кофти приятел и нелоялен. Нищо подобно! Моя човек е милион пъти по-стойностен като човек от тоя, нито ще изневерява, нито ще мисли само за себе си, нито ще те пренебрегне и да ти обясни, че нямал време за теб или нещо такова....пък е и по-красив, ако щете и по-богат. Но онзи завижда и интригантства. Той не може да приеме, че е загубил от него и затова гледа да го уязви. Чрез общите им приятели, чрез подкопаване на авторитета му, атакувайки теми като чест, достойство, където мъжете са си чувствителни, а моя - особено чувствителен. Говорели сме си с годеника ми и той ми е казвал, че не бил постъпил особено добре тръгвайки с бивша на свой приятел, но след като била минала година, а го познавал добре считал, че нещата са приключили. Освен това ми сподели, че като по-млад бил влюбен в някаква мацка и оня на ината си му я взел. Преди това викал каква ку*ва била, боклук и т.н., но като видял, че другия има интерес към нея я взел, били заедно само месец, но я взел напук и на инат. Точно затова пък моя човек решил, че нищо не му дължи по-въпроса с лоялността. Чудя се дали да му кажа какво става, онзи другия прекрачва границата с тези номера да настройва хората. Какво мислите? Моя човек е кротък по природа, но много силен характер, рядко се ядосва, но ядосан ли е първо е нещо сериозно и второ - няма да се размине с нещо като съобщение "не прави повече така". Друг вариан е аз да взема нещата в ръце и да говоря с онзи наглец, да му кажа нещо като "мухльо, гледай си своите неща" или подобно от сорта. Такъв човек би разбрал или от бой, или от някаква просташка приказка, пълен кретен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: f394f2d85a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   " Друг вариан е аз да взема нещата в ръце и да говоря с онзи наглец, да му кажа нещо като "мухльо, гледай си своите неща"" - от мъжка гледна точка, това е правилният вариант, особено, ако се случи в присъствието на годеника ти. След това може да обясниш на новият защо го правиш. Така ще удовлетвориш себе си, ще повдигнеш самочувствието на годеника си, а натрапника ще забиеш в земята. При такава обида, едва ли ще продължи да нахалства, освен, ако има някои скрити козове, които ти не споделяш. Ако има твои изпълнения, които годеника ти не знае, а са обидни за достойнството му, старият може и да ти обърка сметките. Има нещо мътно в тази игра, някакъв бирмудски триъгълник се оформя, дано не погълне и трима ви.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 89ae93c544
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно живеете в някакво малко, забутано градче, където селенията мачка яко. Иначе на годеникът ти не би трябвало изобщо да му пука от подобен род махленско мислене и клюкарстване.
Достатъчно възрастни сте вече - преместете се в някой голям град като Варна, София, Пловдив. Намерете си работа или започнете бизнес. Вземете си квартира, а после и жилище. И децата ви ще растат в по-цивилизована среда, и вие ще се радвате на по-висок стандарт.
Изобщо не се занимавайте и не влизайте във филмите на разни отрепки... Те с това ще си и останат - с приказките и спомените по "светлото минало". Ще повтарят лъжите и клюките, докато накрая сами си повярват. А после ще изчезнат в клоаката на живота, без дори да успеят да оставят поколение след себе си...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2abdec99fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не разбрах, по какъв начин се меси. Явно е обиден, завижда и се опитва да клюкари. Но ще отмине и това. Мисля, че за всеки страничен наблюдател е ясно, че си фантазира.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: eebf9d490b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С бившият нищо няма да постигнеш - той за това е и бивш. Говори спокойно с новия. Нещата се решават с комуникация.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: a42702d9bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Според мен е много по-добре да отидеш и да говориш с него. Така може и да постигнеш мир, без да разрушаваш приятелството им.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker