Имах връзка с омъжена, а развръзката стана плачевна. Дайте съвети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имах връзка с омъжена, а развръзката стана плачевна. Дайте съвети
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 7635 пъти
Здравейте, много съм объркан, ако е възможно публикувайте темата.
Аз съм на 30 г. неженен, необвързан. Имах дългогодишна връзка и скъсах с момичето, защото тя замина в чужбина да живее, а аз исках да остана в България. Преживях раздялата много тежко и за малко да се отдам на алкохола. Междувременно постъпих и на нова работа, което беше разнообразие при създалата се сигуация. Там в работата пламна искрата между мен и една омъжена колежка, на 35 години с две деца момиченца на 7 и 4 години. Нямаше влюбване. Тя самата ми е казвала, че държи на семейството си и че няма проблеми в брака и не би заменила съпруга си с друг. Просто между нас имаше тръпка, привличане, което се случи още при постъпването ми на работа. Разбира се до секс не се стигна веднага, но не успяхме да устоим на порива и започнахме да се виждаме извън работното си място. Мисля, че всичко беше много дискретно. На работа по никакъв начин не показвахме, че сме близки. Тя твърдеше, че винаги е била вярна на съпруга си и за първи път и се случва такова нещо и че миговете с мен са прекрасни, но рано или късно ще му дойде краят. Никакви уговорки за съвместно бъдеще не сме имали.
Казвам ви директно бях щастлив с колежката си и след тежката раздяла с приятелката ми, че не съм си давал сметка за последствията, които могат да настъпят от нашата авантюра, нито пък тя.
Преди месец и половина съпругът на моята колежка дойде в службата извика ни отвън в едно кафене и двамата бяхме, като ошашавени и ни каза, че знае за нашата връзка и че няма да ни пречи да се виждаме, а на жена си каза, че ще се разведе с нея и въобще да не се прибира при него, а да отива при майка си и баща си, заедно с децата, щял да и изпрати багажа. Беше ни закотвил здраво, знаеше последните два месеца къде сме ходили с точност. Как е разбрал нямам представа? Никога не сме излизали заедно след работа. Пътувахме самостоятелно в отделни коли. В хотела винаги взимах двойна стая на мое име и то не в един и същи хотел, аз плащах. Виждахме се само три пъти месечно. Както и да е шокът особено за нея беше много голям. Те живеят в много голяма двуетажна къща, която е на родителите на съпруга му, а пък те живеят на село. Винаги са живяли сами. Ива си собствена кола, абе с една дума е гледана и добре обезпечена.
Но, оттук започна драмата? Мъжът и нито иская да я чуе, нито да я види, децата им също. Всичките и роднини са настръхнали срещу нея. Той беше изпратил адвокат със споразумение да се развеждат по взаимно съгласие. Тя отказа да го подпише. Тогава адвокатът и бил казал, че ще се разведат по трудния начин и за нея ще бъде по лошо. Тя си взе отпуска и реве само. Пише съобщения на мъжа си, но той не я допуска до себе си. В момента тя се нахвърли върху мен и ме обвинява, че съм я подвел, че съм я съблазнил, че съм и разбил семейството. Казва ми, че ако се разведе с двете деца никой няма да я вземе насериозно и как ще ги отгледа сама, защото били толкова малки.
Разбирам, че и двамата имаме вина и съжалявам, че се забърках в тази каша. Влизам и в положението на мъжа и, да наранен е и е нормално да реагира така. Влизам и в нейното положение, но не знам как да и помогна. От друга страна ясно и казах, че договорки между нас не е имало и тя е наясно. Ако се разведе не мога да се събера с нея да живея, нито да и гледам децата. Искам свое семейство и деца.
Тя ме кара да ходя да говоря с мъжа и, да измисля нещо. Била съгласна на всичко само да си запази семейството. Готов съм дори да напусна работа, заради нея. Какво да направя? Тя е напълно блокирала и психически не е добре.
Искам накакъв практичен съвет и особено от жени, които са имали подобна извънбрачна връзка и са се преборили с подобна трудност. Как са преодоляли проблема? Хули и празни разсъждения относно ситуацията не са ми нужни. Сайтът е да се дават съвети, а не да се правят умозаключения. Надявам се повече интелигентни хора да се включат.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 459bc7e302
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тaзи женa е мaнипулaторкa и то мaйсторкa в товa.
Вече е стовaрилa винa върху теб, дaже е стегнaлa примкaтa тaкa, че смятaш, че едвa ли не трябвa дa я "вземaш" зaрaди НЕЙНИЯТ избор дa си съсипе семейството.
Зa пореден път се убеждaвaм колко сте лесни зa мaнипулaция мъжете...
Режи! Директно! Докaто покaзвaш слaбост, тя ще се възползвa от нея. Нямa дa поене отговорност зa собствените си избори.
Ти си бил свободен, тя е човекa с aнгaжименти към други хорa ( децa и съпруг) всеки свободен може свободно дa си поискa секс от всеки, aнгaжирaният е който следвa дa нaбивa спирaчки.
И не бъди глупaк друг път дa се нaмествaш нa чуждa "дупкa" извинявaй, но и ти долу- горе тaкa обяснявaш отношениятa ви.
Виждaш, че нямa кaк дa избягaш от последствия и негaтиви от товaрa нa другите, не е сaмо нa лекото мекото.
Но режи кaтегорично!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1f182320d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От написаното разбирам че си отговорен човек и искаш нещата да се подредят по най-благоприятния начин. Имаш два варианта но и за двата се искат топки:
-Срещни се с мъжа и и поеми цялата вина върху теб. Кажи му че си виновен за всичко, подвел си я и съжаляваш но нямаш чувства към нея. Изкарай се абсолютно леке, колкото и да не си такъв.. трудно ще ти е да си преглътнеш егото, но по този начин може на него да му стане болно за децата и за да не растат сами да се разбере след време с майка им и да ги приеме обратно.
-Другия вариант е да се погрижиш ти за тях и да ги приемаш както и майка им, със всички последици от това.. и добри и лоши.

Има и вариант да се направиш на мухльо и да се скриеш от цялата ситуация, за която и без това не носиш ти вина. Те са имали проблеми в семейството и те са хората които трябва да си ги решат. Това че тя е тъпа и се е начешала с теб не ти вменява отговорности, нали и двамата сте били на ясно че е само секс.
Успех ти желая, каквото и да направиш.. и за в бъдеще мисли като лягаш с чужди булки. Това е хубав урок.
Мъж на 36

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e85004b383
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам как да ти помогна. Според мен мъжът на твоята приятелка няма да и прости на този етап от живота им. Може би напред във времето има някакъв минимален шанс да се съберат. Просто тя трябва да се стегне и да се опита да продължи напред. А ти не можеш да направиш нищо за нея.
Тя трябва да е силна и да приеме ситуацията. Това е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1ac6429ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

5.   Ей голям егоист си, честно! Първо съсипа брака на жената, остави две деца без баща (много тъпо от страна на съпруга и да не иска да се погрижи за децата си, в крайна сметка те нямат никаква вина) и накрая не искам да се обвързвам с жена с деца, а искам собствени! Много гадно от твоя страна, не мислиш ли? И двамата сте сгафили, ама сега тя да се оправя сама, а ти ни лук ял, ни лук мирисал. Не казвам да се жениш за нея, но е редно да я подкрепиш, да и помогнеш да отгледа децата си, защото в крайна сметка всички са в това положение по твоя вина. Поне за децата не ти ли е съвестно, а? Заради това, че на теб ти е било кеф с майка им сега са изхвърлени от дома си и баща им не иска да им нищо общо с тях! Тях изобщо смяташ ли ги за нещо? Или "любовта" ти е била само докато всичко е било забавно и безоблачно, а сега като се появиха проблемите даваш назад и оправяй се. Щял да напуска работа? И като напуснеш работа, какво? Просто ще избягаш от проблема, но с нищо, ама с абсолютно нищо, няма да помогнеш нито на жената, нито на децата и. Ясно е, че мъжът и е някакъв болен ревнивец и никога няма да и прости (щом със собствените си деца се отнася така, представи си, колко пък му пука за чувствата на жена му), ама и ти не правиш абсолютно нищо за да и помогнеш. Съжалявам, ако ти звучи като обида, ама това е положението. В момента действаш като някакъв страхливец! И е редно да си поемеш отговорността за положението. Пак ти казвам не е казано да се ожениш за нея, но е нормално да и помогнеш да отгледа децата си. Пък ако искаш продължавай да спиш с нея, ако искаш недей. И без това сексът е последното нещо, което я вълнува в момента. Много повече се тревожи как ще се справи сама с отглеждането на две малки деца и къде ще идат по сред зима. Защото той хубаво я е изпратил при родителите и, ама дали хората имат възможност да приютят и нея и децата и, а и дали искат? Представи си, че и те и обърнат гръб и кажат, ти ни посрами, не те искаме в дома си? Е, тогава какво става? Сама жена, с две деца, без дом и посред зима...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a757852bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Хм, пич, сложна работа. Според мен няма връщане назад. Мъжът й е реагирал правилно и едва ли ще я приеме отново. Щом сте се разбрали в началото, всеки от вас си е поел риска. Аз съм на твоите години и направих същата глупост, афектиран от поредният неуспешен опит за връзка. При нас никой не разбра, но грешката си е грешка. О тогава съм си казал, че с омъжени жени не се занимавам по никакъв повод. На мен обаче друго ми е по-интересно, как така уж с теб изневерява за пръв път, а мъжът й ви хваща почти веднага. Аз си мисля, че тя и преди е имала авантюри, а съмненията в него са се трупали и накрая явно е започнал да я следи. Сега поне има хиляди начини за това. Може и случайно да е разбрал, но ако сте били толкова дискретни, колкото казваш, това е доста трудно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: cece450588
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата прилича на поредната от многото измислени по този въпрос, но все пак ситуацията си е напълно реална и доста често срещана, затова ще напиша моя коментар.
Много от мъжете биха реагирали по този начин като хванат половинката си в изневяра, но вече да не иска да вижда децата си малко не ми се връзва. Госпожата няма много опции, остава да се моли на мъжа си и да иска прошка, като мине известно време може и да се смекчи и да прости най-вече заради децата си. Това си е до човек, има хора които могат да простят, за други винаги счупеното си остава счупено и раздялата е най-добрия вариант. А автора няма кой знае какво да направи, все пак той е необвързан и не е накарал жената на сила да си лягат, освен това са имали ясна уговорка в началото на връзката, така че нищо не му пречи да си бие камшика и да ги остави да се оправят. Написал е, че не иска да я взима за жена и да и гледа децата, а и дори да искаше няма никаква гаранция, че след като мине известно време и хубаво види за какво става въпрос няма пак да избяга.
Разговорът със съпруга едва ли би помогнал с нещо- да му каже "виж сега аз нае*ах жена ти, ама все пак видиш ли аз съм виновния, тя много си те обича и ти си я вземи обратно" - ами не става така, трябва сами да се разберат.
Единия от двамата ще трябва да напусне работата, както и всички да се примирят със ситуацията и да се оправят в живота си от тук нататък. Това е от мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 34a0470e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Удивена съм от новия сюжет, но стилът е болезнено познат и безпогрешно издайнически!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 94351ab0a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това са някакви глупости. Стига измисляли текстове.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f3ed077f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Затова преди много години се заклех пред себе си с омъжени жени да не се занимавам. Последиците са жестоки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1790012a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Супер интересни съвети...
НО СА И СУПЕР ГЛУПАВИ.

Имали сте връзка, свършила е. Ако ще да остане на улицата посред зима и да ѝ умрат децата от пневмония, теб не те засяга. Така че, кажи и да си гледа работата или и посочинай-близкия мост, та да се хвърли от там.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7f9920634c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не си егоист и не се оставяй да ти вменяват вина. Ще се преповторя с номер 1, но точно това е истината-свободния няма ангажименти към никого, тя има мъж и семейство, да е мислила преди да си събуе гащите. И вземи се замисли-наистина ли и вярваш, че за пръв път изневерява с тебе. Сама ти е казала, че бракът и е перфектен, че не споделяте никакви чувства, просто секс. Коя нормална жена, която обича мъжът си, ще тръгне просто заради единия секс, при положение, че със сигурност си го има в къщи. Ако се е влюбила в теб-а ти щеше да го усетиш-бих я разбрала. Жените, като се влюбим наистина вършим глупости. не мислим, рискуваме си семействата. А тя изневерява спокойно, хладнокръвно, заради секса. Попаднал си на обикновена.... сещаш се, де. Остави я да си сърба, което е надробила. Жал ми е единствено за децата, но то майка им не мисли за тях, та кой друг. И съвет от мен-никога повече с омъжена жена. И още по никога на работното място.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0d45ea90aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Изумен съм какви абсурдни коментари има.
От самото начало и двамата са се разбрали това да бъде неангажираща връзка. Никой е нямал чувства, било е само секс. Тя ясно е заявила, че не желае да разбива семейството си, но е била слаба и се е поддала. Сега вие го съветвате, да я вземе, въпреки, че очевидно тя желае да е със съпруга си и не желае него? Гениално! Страхотен план! Да се остави да бъде използван, да гледа деца, които дори не познава и да знае цял живот, че тя не го иска за мъж, но е с него, защото нямала къде да отиде (хипотетично)? Звучи приказно, мечтата на всеки! И нейна, и негова!
Според мен, авторът няма никакви ангажименти към нея и не трябва да има. Има 2 варианта и авторът не е включен в нито един от тях:

* Съпругът й премисля ситуацията и се събират някога, някъде, някак, поне заради доброто на децата

* Остава самотна майка с 2 деца и издръжка

Авторът не присъства в семейния живот на тази жена, разберете!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7227293d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   не виждам как ТИ можеш да оправиш нещата в семейството на други. решението да се вижда с теб и да изневерява е изцяло нейно. тя е поела ангажимент към съпруга си, а не ти, така че основната част от вината е нейна.
съответно и последствията са изцяло за нейна сметка. да обвинява теб е безсмислено, ти си само страничен фактор в цялата история. няма никакъв смисъл да говориш с мъжа й, ти не си му никакъв. нека жената изчака известно време, докато нещата се уталожат и тогава да говори с мъжа си. може и да размисли и пак да се съберат, познавам такива случаи. и аз предполагам, че за да ви хване при положение, че сте били толкова дискретни, едва ли е първата изневяра на жена му. може да му е дошло в повече и случката с теб да е преляла чашата. във всеки случай ти няма какво да направиш, топката е изцяло в тяхното поле.
Ж45

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 618ef952a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   ДАА... тази ситуация в която сте попаднали се среща често и резултата винаги е такъв. Само че за разлика от горните коментари аз бих казала че за ситуацията е виновна жената. Нее може да взема решения да ходи с този и онзи че и деца има. Каквото и да си и предложил ако е имала акъл нямало да се подведе. И знаеш ли - прав е съпругът - в крайна сметка нали тя и утре пак така ще направи докога да прощава... един път си позволила след време пак ще го направи. Аз съм убедена че той ще се вижда и грижи за децата но няма да прости на жената и е прав. А ти си просто мъж търсел секс но тя къде е мислила. Живота за теб е пред теб ама тя да си наляга задника и повече да мисли. Аз също съм жена но и аз не бих простила

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 618ef952a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   ДАА... тази ситуация в която сте попаднали се среща често и резултата винаги е такъв. Само че за разлика от горните коментари аз бих казала че за ситуацията е виновна жената. Нее може да взема решения да ходи с този и онзи че и деца има. Каквото и да си и предложил ако е имала акъл нямало да се подведе. И знаеш ли - прав е съпругът - в крайна сметка нали тя и утре пак така ще направи докога да прощава... един път си позволила след време пак ще го направи. Аз съм убедена че той ще се вижда и грижи за децата но няма да прости на жената и е прав. А ти си просто мъж търсел секс но тя къде е мислила. Живота за теб е пред теб ама тя да си наляга задника и повече да мисли. Аз също съм жена но и аз не бих простила

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 618ef952a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ДАА... тази ситуация в която сте попаднали се среща често и резултата винаги е такъв. Само че за разлика от горните коментари аз бих казала че за ситуацията е виновна жената. Нее може да взема решения да ходи с този и онзи че и деца има. Каквото и да си и предложил ако е имала акъл нямало да се подведе. И знаеш ли - прав е съпругът - в крайна сметка нали тя и утре пак така ще направи докога да прощава... един път си позволила след време пак ще го направи. Аз съм убедена че той ще се вижда и грижи за децата но няма да прости на жената и е прав. А ти си просто мъж търсел секс но тя къде е мислила. Живота за теб е пред теб ама тя да си наляга задника и повече да мисли. Аз също съм жена но и аз не бих простила

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 94ddbc1799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До номер 5! Ти имаш ли изобщо връзка с главния???? Прочети пак темата отново и виж какво е написал автора и какво те са се разбрали предварително, а не пиши безсмислици!
По темата накратко- мисля, че някой колега е разбрал за Вас и Ви е издънил на съпруга... помисли за този вариант защото съм сигурна, че така е станало!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b87c1530cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   По този повод гледа съвет на саксолог из YouTube някъде, ако погледнат двамата партньори на ситуацията, ще видят че проблемът с физическата изневяра е много по-дълбок проблем в семейството. Ти пишеш тя няма проблеми, в семейството, напротив има, но те не са твои тези проблеми. Сега чисто по български ти си виновен, всъщност някой трябва да е виновен. Това е нейната каша и нейното семейство, ти какво да направиш? Да станеш фамилен терапевт. Намери в нета една история на Ани Владимирова, мъжът разбира, че жената е проститутка и след първите емоционални войни, се събраха и заминаха в чужбина. Желателно е тя да спре да го тормози, да обмисли ситуацията и да направят фамилна терапия. Но да не иска и собствените си деца, явно и той какъв е. Тя има нужда от подкрепа, но най-малката вина е при теб. Бих я вразумил да не ми вменява вина, да не ме манипулира и да ми вменява, че сега трябва вече да си с нея край. От друга страна за нейното сем. не е 15 г. а зрял човек, нито е редно да я хулят, нито да и вменяват каквото и да е.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: bde74df8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Сама си е виновна. Пълна глупост е ти да говориш с мъжа и. Постави се на негово място и си помисли, дали след такъв разговор би променил решението си. Няма такъв мъж! С мъжа си трябва да говори само тя и ако някак си успее да го измоли да я вземе обратно, единственото което ти може да направиш е да напуснеш работа за да не се срещате повече. Никакви други ангажименти не поемай!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: af7c546c08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Понеже не ти трябват умозаключения, явно стигаш сам до тях, ще ти кажа само как е разбрал съпругът й - чрез детективска агенция. Дори и да живеете в по-малък град, със сигурност наоколо има някой достатъчно голям с подобни агенции. Естествено, жената се е издънила по някакъв начин с поведението си или някой колега си е свършил работата. Тези неща никога не остават незабелязани дълго време, колкото и усилия да полагаш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f4e7c8b9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Да много странна история, мъжът й да не е хорейшо за 2 месеца ви хвана от много време знаел ала бала, тя била щастливо омъжена- една истински щастлива жена никога няма да изневери на мъжът си каквото и да й предлагаш, пък и той да се откаже от децата. Всичко е много странно. По добре отиди обясни на мъжа й както казаха направи се на леке за да се съберат а ти си намери нова работа започни на чисто и си вземи поука

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: f36982a932
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   ... and justice for all...

Останалите горе долу казаха квото имаше да се казва по темата. Така поставени нещата, ти не си имал много за губене, нито за рискуване. Не така стоят нещата от нейна гледна точка. И би следвало тя да е помислила какво залага на карта заради едното почесване.

Нейните семейни проблеми, и преди и след тази случка, са си нейни. Ти не фигурираш в тях, а както го описваш, и двамата немате и идея ти да си нещо повече от чесалка. И преди и след.

А що се касае до това, че тя сега се опитва да прехвърли вината върху теб, кажи и, че просто не е познала. Утре като тя пак "има привличане" към някой от спирката или човека до нея в метрото, пак ли той ще й е виновен, и ще я е съблазнил.

Един съвет - не си губи времето с подобни кифли, по ред причини, от чисто мъжка гледна точка...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ac522ed425
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Аз пък не съм съгласна, че свободният няма вина и само обвързаният има. Според мен и двамата имат, защото и необвързаният поема риск, като се хваща с обвързан. Ако е истинска историята, виждате какво се случва с автора. На мен ми е предлагал женен, че и богат, бивш спортист, но отказах. Защото едно на ръка, че не обичам да се крия, друго че не искам да съм причина, ако се разбере да разбивам семейства и трето, че си търся свободен за нормална здравословна връзка. И той човека може да си търси любовници и да не му пука за жената и децата, но аз като необвързана трябва да си гледам кое ще е най-добре за мен в крайна сметка. Утре да речем жена му ако разбере, както често се случва започва да тормози и любовницата. Или пък да седиш сама по празници, това е ясно и сама си го причиняваш, и заради това сама предварително трябва да поемеш и ти отговорност като се хващаш с обвързан/а. Затова автора е много добър пример как тези връзки понякога излизат извън контрол и в случая ако има малко съвест все пак и на него донякъде ще му тежи, че една жена се е развела заради него. Естествено по-голямата част от вината има жената, ако е искала да си запази семейството, да не е правила глупости. Да не говорим, че имах познат, който беше с омъжена, а мъжа и не беше точният човек пред който ще минат номерата и моя познат едва се оттърва от сериозен тормоз от въпросният мъж. Нищо че жена му е обвързаната и решила да има любовник. Така че внимавайте, защото понякога тези връзки завършват трагично и бъдете готови да си поемете последиците от тях.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ef8f70e16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Може би мъжът е манипулаторът и чрез теб иска да се освободи от жена си, барабар с децата си, защото не е изключено да си има някоя пред вид, за да свие с нея ново гнезденце. А ти да си необходимата жертва. Въпреки всичко това, трябва много честно и сериозно да попиташ сърцето си - обичаш ли тази жена? Ако я обичаш, можеш дори да си родиш с нея още дечица, а за първите две може да се очаква да помага със средства бившият й мъж, но и ти трябва да ги гледаш. От друга страна, рисъкт, че ако я вземеш за жена, тя няма да престане да обича бившия си и ще търси контакт с него и най-вероятно и за да си ляга с него, защото е свикнала, защото я привлича, е много голям. Дори е почти 99% сигурно, че ще иска това - имат общи деца, общо минало, общи чувства. Като е лишена от някой скъп човек, жената става маниакална в желанието си да го върне. Мъжът пък ще иска да ти се реваншира, че си му слагал рога, и ще се съгласи на нейните желания. Така че ти трябва да се разбереш с нея да не вижда вече бившия си мъж, да няма никакви контакти с него, за да ти е мирна главата.. Но тъй като това е много сложно за осъществяване, пък и както преди е била невярна, така и на теб едва ли ще ти е вярна, а и няма да иска други деца, а дори и да роди някое твое, по никой начин няма да го обича толкова, колкото първите две, и всички пасиви ще са за твоя сметка. Затова най-логичното ти решение е да избягаш от тази ситуация, още повече че тази жена не те желае за съпруг, а тъгува за мъжа си. Да си сърба, каквото е надробила. Тези, които изневеряват за разнообразие зад гърба им (!! ), лъжат най-безсрамно мъжете си а искат да продължат да ползват парите, положението, подслона и грижите на мъжа, само това заслужават. Не я жали, нека реве и да се къса от рев. Заслужила си го е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b494680d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Аз съм млада жена и ще ви кажа, че отговорностите трябва да се поделят. Не може за всичко само жената да е виновна. Изневярата се осъществява от двама и всеки знае последиците, които предстоят, ако го хванат. Защо трябва все жената да е виновна? Или това се приима по презумция.
Не може един мъж да има връзка с омъжена жена и да се изнизва като сопол, когото съпругът и разбере. Не е мъжко това държане. След като е започва така връзка той е трябва да е готов да поеме последиците. Разбира се и невярната съпруга също.
На практика обаче какво се получава. Гневният съпруг има право да изхвърли невярната си жена, заедно с децата, защото му е накърнена честта, а любовникът бяга с 200, ни лук ял, ни лук мирисали, защото не му се поема отговорност.
Аз мисля че жените, които влизат в такива връзки трябва директно да си поставят условията пред любовниците, защото тяхната сигурност и сигурността на децата им е много важна при една евентуална издънка. И в крайна сметка така ще се редуцират егоистите -използвали любовници. Като не им изнася връзката с омъжена жена да ходят по проститутки.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e02d939570
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Теб, №30, ще те посъветвам не да поставяш условия на любовника си, че е много смешно това, което пишеш. Просто си дръж гащите вдигнати, най-добре ще направиш. Човека ясно е написал-секс без ангажименти, това им е била уговорката. Тя да е мислила, че има мъж и деца, автора като всеки български мъж се е възползвал да чука на аванта. Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето я дава. Просто и логично....

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 051e0f6f5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Номер 39., млада си, а вече знаеш? Съгласен съм, че необвързаният е хубаво да получи здрав бой. Има много които се занимават само с омъжени жени. Поне по две причини и едната е, че минава номерът (има малко бой или никакъв).

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 60f1890175
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторе, в цялата ситуация твоята вина е 5 процента, останалите 95 са за нея. Абсолютно сигурна съм, че тази жена не хойка за първи път. Но явно с теб е залитнала повече и мъжът и се е усетил. Тя е поставила условия да не очакваш нищо от нея, затова сега и тя няма право да очаква нещо от теб. Просто е действала, без да помисли за последствията, а тази нейна увереност идва от това, че едва ли си първия и любовник. Най правилното според мен е да се оттеглиш напълно и да не се занимаваш с нея. Мъжът и няма да я приеме обратно, но поне някакси да се разберат около развода. Имат сега много неща да уреждат, затова не се намесвай дори тя да те моли за услуги и т. н защото може да стане по-сложно и тя да бъде много ощетена при евентуален развод.
Пиша го като жена, потърпевша от изневери на бившия ми мъж.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 850caae48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Проблема в тяхното семейство не е твой проблем - напълно съм съгласен с номер 15. Вземи си поука - ако не искаш такива драми - друг път не се занимавай с омъжени.

Не съм съгласен, че "една щастлива жена никога няма да тръгне да изневерява".

Просто на жената и се е искало тръпка. Нормално е - случва се на всички и тези, които устояват не са чак толкова много. Всъщност - изневеряващия никога не мисли, че прави нещо сериозно и никога не му отдава голямо значение, докато не го хванат. Горното е от собствен опит - бил съм от всички страни на "тъпоъгълника".

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4fa1b2bbd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   № 30 - И аз съм жена, но не съм съгласна с теб. Не може омъжена жена с деца да се ч-ка и да лъже мъжа си, а като я хванат да изкарва виновни всички други, освен себе си. Като не ѝ стига един мъж, да се разведе и няма да има никакви проблеми да си прави кефа със стотина мъже, ако иска.
Любовникът няма отношение към нейното семейство, тя е била длъжна да си го пази и като държи на съпруга и децата си, да си седи при тях, а не да мишкува с този или онзи. Разбира се, че ще си носи последствията, никой не иска лъжкини и предателки, да не кажа по-лоша дума в къщата си. Дори и любовниците им.
Същото разбира се важи и за мъжете, които изневеряват.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 55af7a9642
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Темата е от преди 3 години...
"Жертвата" е отдавна разведена или се е събрала с мъжа си.
А на автора ще му е обица на ухото до живот.
Маги

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b6b5bc1cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Наистина не мога да проумея как една жена, която обича семейството си би направила такова нещо или един млад мъж, който иска да създаде свое семейство да разваля чуждо, при условие, че нищо не иска от тази жена!? И двамата сте за бой. Единственото, което можеш да направиш е да поемеш по свой собствен път и да не разваляш чужди семейства повече. Това семейство вече е разбито и няма връщане назад. Жалко за децата. Аз ако знам, че в миналото си постъпвал така никога не бих искала да ти бъда гадже.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 970c8b50ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Радвай се, че не ви е видял сметката, явно заради лапетиите. Иначе до ся или да сте погребани или да сте инвалиди, нещо, в което аз с кеф бих ви превърнал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7978bc7224
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Всички, които защитават долната манипулаторка явно са на нейния хал. Вярно, че в изневярата не си сам, но пък тя жертва семейството си доброволно, въпреки че имат договорка. Кой и е виновен? Единственото грешно за мен е, че бащата се отрича от децата. Те на кой са виновни..

-dreezy

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3bd0879bbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Добре де, как да се устои на изкушението, при положение, че толкова много омъжени жени предлагат безплатен, неангажиращ и качествен секс?

 
  ...

...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 836b8a5c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   42 - Ако си женен и жена ти предлага качествен и безплатен секс на всеки желаещ, ще зададеш ли този въпрос?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 072459d13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   До 43. Въпросът ти е неправилен. Много омъжени предлагат безплатен и качествен секс, но не на всеки желаещ, а на този, когото те си изберат. Винаги в извънбрачното връзка жената е водеща, тя е тази която казва "да" , тя си избира партньора.
На другата ти част от въпроса няма как да отговоря, защото никоя уважаваща себе си съпруга и през ум не и минава да споделя пред съпруга си че вече не го харесва, а камо ли да му обяснява, че е готова да прави безплатен секс с всеки който я желае.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 70165f6dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Не се занимавай , ако се съберат , ще се съберат . За мъжете може само секс , но един мъж не приема за жена му да има секс с друг ... Явно нещо не е било добре за да се стигне до там и е трябвало навреме да мисли .

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 409f07a392
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Темата е стара, но защо всички прехвърлят вината само върху жената? Да не е изневерила сама със себе си? Мъжът къде е в цялата тази картинка? Не е бил упоен, нито заплашен да спи с нея, доброволен участник е. Вината е 50 на 50.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: e02d939570
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   46,няма такова нещо като вина 50 на 50.Той е неангажиран,няма какво да губи.Не лъже никого.Тя е използвала ситуацията,че той е в депресия след раздялата с приятелката си.От всичките истории тук не виждам някоя да е изнасилена,да я подкарат с пищов опрян в тила.Та кой мъж ще пропусне възможността да чука на аванта,без ангажименти и усложнения?Тя да е мислила-какво залага на карта-мъж,деца,семейство,уреден и спокоен живот.Когато имаш деца най-напред за тях трябва да мислиш,не за задника си.И капчица съжаление не изпитвам към такива-даже и е малко това което се е случило.А ти случайно да не си в нейната позиция и да защитаваш себе си?

 
  ...

...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 9587938291
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   "46. Вината е 50 на 50."

Сещам се за вица - питат мъже каква е вероятността да сега мине си динозавър? Те отговарят: - Динозаврите са измрели отдавна, никой не е виждал, следва че вероятността клони към нула!

Жените: - Вероятността е 50 на 50 процента. Или ще мине или няма да мине!

Мисълта ми е (ако примерът може да се осъзнае от всички), че при всички случаи жена може и почти винаги ще се изкара жертва и не е имала избор.

Понеже изневярата не е незаконна, ако пострадалите често прибягваха до саморазправа. В този случай мераклията (ерген),
виновен или не, щеше хубаво да си помисли дали ще може да си понесе наказанието или елементарно да не се занимава с омъжени.
Жените, ако също получаваха сериозен "съвет" след разкриване, не вярвам да мислят по същия начин. Доколкото знам това: "да носят на бой", много еманципирани него могат.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 2f55d0146b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Мъжът и я е следил със сигурност, веднага щом е усетил промяна у нея, а един загрижен и обичащ човек усеща подобни промени, дори ако щеш чисто физиологически там долу... Както и да е - хванал ви е.

Имаш два варианта:

1. Напълно безскрупулно да я обвиниш, че не е била достатъчно дискретна и за това са ви хванали, като и припомниш думите, че все някога ще му се види краят на този романс. Е, вярно, че не точно както тя си го е представяла, но все пак е познала. Ако по някаква причина си гузен и изпитваш вина, че по този начин ще я довършиш, просто изчезни от живота и напълно, без да казваш нищо. При всички положения обаче, смятам че е редно да напуснеш работа и да прекратиш изцяло комуникацията си с нея.

2. Събирате се и правите семейство.

Човек за да е щастлив, първо начертава пътеката, а после тръгва да върви по нея. Обратното не се препоръчва.

Бон воаяж,
Жена от другия пол

 
  ... горе^
преди: 4 години, 21 дни
hash: 2dc5c55a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Аз не виждам изобщо какво общо има автора тук. Щеше да има ако беше родила от него дете. Тогава да си носи отговорността, да.
Тя като иска да се ебе с други , можело и да е с друг колега . Автора тук в можело да преебе само собственото си семейство , което той няма. Има вариант, в който тя даже е можела да не му казва че е обвързана. И аз лично съм спал с такава. На сутринта ми каза ,че имала годеник.

Сега като й е опрял ножа до кокала е лесно да хвърлиш вината върху друг. Защото тя никога не е имала "топки" да се забърка в такава авантюра и да си понесе последствията. Ако беше обратното , т.е. ако автора беше жена а , тя беше мъж , дали щеше да каже " ти си виновна че ми разсипа семейството". Вие чували ли сте за такъв случай,в който мъж да обвини жена за разсипания си брак ? Щото аз не съм .
Аман от двойни стандарти в този толкова удобен за жените свят.

Авторе , казваш че била психично болна ...ми защо си се забъркал с такава бре ? Няма жена която да иска да изневери на мъжа си и да е нормална . Това да ти влезе в главата. Нищо , поне вече не мислиш за бившата си. Бий си чукалата и изобщо не се занимавай с тази. Не е като да си й обещавал нещо някога.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: a65194fe32
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Защо омъженита жените не могат да разберат, че извънбрачният секс е доброволен акт между двама души -мъж и жена, и не е обещание за брак и поемане на отговорност към тях?

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d81ea9f1f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Във една извънбрачна връзка понятия като отговорност,вярност и любов звучат нелепо и смешно.Та тия индивиди не проявяват отговорност и вярност към хората,които сами са си избрали да градят семейство с тях,какво остава да ги проявят към някой подобен на тях боклук?Това са просто разгонени животни само с първа сигнална система,които се чифтосват за да правят собствения си кеф.И като се замисля май обидих животните,защото от знанията ми по зоология си спомням,че много от животните създават семейни двойки за цял живот и когато единият умре,другият партньор загива от мъка по него.Така че спрете да обезсмисляте най-хубавете,най стойностните думи заради боклуци,които не ги заслужават.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 186f7c3448
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Присъединявам се към коментара на 33. И аз мисля, че тази жена е кокетка и си хойка отпреди, а след 2-те деца не й се е искало да остава валад и си избира даже по-млад (? ) любовник.
Този любовник няма никаква отговорност, единствено е донякъде виновен пред себе си - бил е в ситуация на скорошна раздяла, а тя тласка към впускане в каквато и да е нова връзка. Това не отменя 100% отговорност на омъжената жена, която очевидно не е премислила или не е искала да мисли за последствията. Всъщност, опитите за дискретност и прикриване говорят за съвсем умишлени действия, съвсем преднамерено мамене и лъжи спрямо мъжа й. Някой беше писал, че може да очакват да са погребани или инвалиди до края на живота си - е, хубаво, не, но за такива преднамерени лъжи, тя не заслужава нищо освен един яко шут отзад. Сега, като годините понапреднат и се появят бръчките и целулита, ще има да се радва... само на деца и внуци...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker